Ρομαντικό Δώρα για Εκείνον

Είναι η ίδια κάθε χρόνο, έτσι δεν είναι; Βιασύνη, βιασύνη, βιασύνη … αγοράσετε μια κάρτα … βιασύνη, βιασύνη, βιασύνη … να πάρει ένα t-shirt, σετ ξυρίσματος ή ζώνη. Τυλίξτε το σε ένα φανταχτερό κόκκινο, γυαλιστερό χαρτί περιτυλίγματος με ένα «σ ‘αγαπώ loadsssss« κάρτα σε αυτό. Στη συνέχεια, πηγαίνετε έξω για δείπνο, όπως ακριβώς και πως είναι ένα χρόνο μεγαλύτερος. Μην με παρεξηγείτε, έχω το συναίσθημα και δεν αμφιβάλλω ότι το αγαπάτε? Αλλά δεν θα είναι τόσο πολύ καλύτερα αν μπορούσε να τον δώρο κάτι προσωπικό; Κάτι που μπορεί να αφορούν, γιατί ξέρει τη σκέψη πίσω από αυτό; Γι ‘αυτό που συμφώνησε στη συνέχεια, τα γενέθλιά του είναι γύρω από τη γωνία και δεν θέλετε να είναι απλά μια τακτική γενέθλιά όπως κάθε χρόνο. Θέλετε να είναι τόσο ξεχωριστή ότι θα πρέπει να ευχαριστήσω τα αστέρια για την ημέρα που μπήκε στη ζωή του. Δεν ξέρω πώς να το κάνουμε αυτό; Ακολουθήστε το προβάδισμα.

Όταν σκεφτόμαστε των ρομαντικά δώρα γι ‘αυτόν, κάνει μια λίστα με όλα τα πράγματα που του αρέσουν. Προσθέστε σε αυτούς και μια άλλη λίστα με τα πράγματα και δραστηριότητες που θα απολαμβάνετε μαζί. Οι κατάλογοι αυτοί θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ρομαντικές ιδέες δώρων για αυτόν. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να δώσουμε μια ρομαντική συστροφή για τα εγκόσμια πράγματα που μας αρέσει και voila! Θα έχετε κάποια πραγματικά μοναδική ρομαντικά δώρα, έτοιμος να εντυπωσιάσει.

Εξατομικευμένη Δώρα για Αυτόν

Έτσι, ξέρετε ότι πραγματικά, πραγματικά θέλει ότι το πράσινο t-shirt που είναι ήδη eyeing στο εμπορικό κέντρο, καθώς και ότι αναμένει πιθανώς την ημέρα των γενεθλίων του, πάρα πολύ. Λοιπόν, τι κάνετε; Αγορά είναι, φυσικά! Αλλά εδώ είναι το twist … πάρετε μια προσωπική προσφορά τυπωμένο πάνω του. Κάτι τόσο απλό όσο _ (το όνομά σας) Loves You ή κάτι τόσο ιδιόμορφη ως Horny λίγο διάβολος. Κάτι που είναι ένα εσωτερικό αστείο ίσως, ότι μόνο οι δύο από σας γνωρίζουν. Πιστεύετε ότι και κάθε φορά που φοράει το t-shirt, που θα θυμάστε.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια εξατομικευμένη ιδέα για δώρο δίνοντας του μια σειρά κούπα με τα ονόματα σας σε αυτό ή μια εξατομικευμένη κάλυψη μαξιλάρι, ή ένα μπρελόκ, ή ακόμη πιο τολμηρή επιλογή των εξατομικευμένων μποξεράκια με ακίνητα της _ (το όνομά σας) τυπωμένο πάνω του .

Σπιτική Δώρα γι ‘Αυτόν

Αν είστε ο δημιουργικός τύπος και δεν με πειράζει να αφιερώσει λίγο χρόνο και την υπέρβαση της μετριότητας για να εξασφαλίσει ότι τα γενέθλιά του είναι ιδιαίτερη, τότε δοκιμάστε μερικές από αυτές τις ιδέες σπιτικό.

Είναι Άχρηστα
Κάντε ένα βιβλίο θραύσματα της ζωής σας μαζί. Ξεκινήστε με το πώς θα επιτευχθεί, πάμε για την πρώτη ημερομηνία σας και αυτά που ακολούθησαν, προσθέτοντας σημαντικά γεγονότα όπως η δέσμευση ή το γάμο σας. Εγχύστε το βιβλίο με εικόνες, όπου είναι δυνατόν και τρίψτε το με το αγαπημένο άρωμα του. Αυτός θα αγαπούν το προσωπικό άλμπουμ των αναμνήσεων σας, το οποίο θα του θυμίζει τη ζωή σας μαζί.

Framed για τη Ζωή
Κάντε μια κορνίζα δώρο χρησιμοποιώντας απλά υλικά όπως THERMOCOL, ή πανί. Επιλέξτε μια καλή εικόνα από τον ή τους δύο από σας μαζί και το πλαίσιο αυτό.

Picture This
Κάνετε ένα κολάζ από όλες τις φωτογραφίες του από την παιδική ηλικία μέχρι σήμερα. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε ένα κολάζ εικόνα των δυο σας, καθώς και. Χρησιμοποιήστε αυτό το κολάζ ως μέρος της εξατομικευμένης σπιτικό ημερολόγιο ή το ρολόι.

Creative Δώρα για Αυτόν

Εδώ είναι μερικές ρομαντικές ιδέες δώρων για αυτόν που είναι προσωπική και ειδικά – η πραγματικά έξω από το κουτί ποικιλία, που θα έχουν τον υπάγονται για όλους σας ξανά από την αρχή:
Κουπόνια Αγάπης
Κάντε κουπόνια για ποικίλες δραστηριότητες και πράγματα και να του ζητήσω να «en-χρήμα» τους, ίσως και πάνω από μία εβδομάδα. Μερικά από τα πράγματα που θα μπορούσαν να είναι:
Βλέποντας μια ταινία της επιλογής σας
Προετοιμασία ένα γεύμα της επιλογής σας
Ένα πικνίκ μόνο για τους δύο από σας οποτεδήποτε, οπουδήποτε
A 30-λεπτά μασάζ
Κάνοντας μια αγγαρεία νοικοκυριό για αυτόν που μισείτε

Ονομάστε ένα αστέρι
Ονομάστε ένα αστέρι μετά από αυτόν. Και αυτός θα κάνει την ιστορία. Υπάρχουν ιστοσελίδες που παρέχουν αυτή την υπηρεσία. Επικοινωνήστε με ένα και κάνουν την ημέρα του!

Τατουάζ
Για όσους από εσάς είναι πραγματικά η έντονη γραφή, γιατί να μην τατουάζ το όνομά του επάνω στο σώμα σας; Είναι ένα μόνιμο σημάδι της αγάπης σας για τον ίδιο και φροντίστε να τον σαρώνουν τα ανοιχτά πόδια του.

Ζήστε τη ζωή Reel
Είναι οι δύο από σας ρομαντικούς αλήθεια; Σίγουρα οι δυο έχετε ένα αγαπημένο ρομαντικό, σκηνή κινηματογράφου, καθώς και – ενεργούν έξω. Συμπληρώστε με τα κοστούμια και τις ρυθμίσεις. Η συγκίνηση της ζωής φαντασία σας θα είναι ακριβώς αυτό συναρπαστικό.

Ραντεβού Σκηνή
Προσποιηθείτε όπως σας δεν ξέρουν ο ένας τον άλλο και «κατά λάθος» χτύπημα σε κάθε άλλη. Έχετε μια πρώτη ημερομηνία μετά από όλα αυτά τα χρόνια και να γνωρίσουν ο ένας τον άλλο ξανά. Αυτό θα αναβιώσει το ρομαντισμό στη ζωή σας σίγουρα!

Ρομαντική απόδραση
Προγραμματίστε μια ρομαντική απόδραση στο αγαπημένο προορισμό σας και στη συνέχεια να τον εκπλήξει. Αυτός θα αγάπη που έχετε τον χτυπημένα μακριά, αντί να τον κάνει όλα το σχεδιασμό και την εκτέλεση.

Αυτά τα ρομαντικά δώρα για αυτόν είναι σίγουρος για την καρδιά του στην φωτιά και τα πράγματα ζεσταθεί αρκετά εγκοπές. Μην πείτε ότι δεν σας προειδοποιήσαμε.

Ρομαντικές Εκπλήξεις γενεθλίων για τον
Καλή δώρα Χριστουγέννων για ένα φίλο
Δώρα για Boyfriends
Ιδέες δώρων επετείου για ζευγάρια
Καλύτερα δώρα για τη μαμά 2012
Κορυφαία δώρα για τις γυναίκες κάτω από $ 25
Δώρα γάμου για τη νύφη
Δώρα για τον μπαμπά από την Κόρη
40α δώρα γενεθλίων Gag
Περαστικά Δώρα για τους άνδρες
Καλύτερα δώρα για τις γυναίκες

Leave a Reply