Σπιτική δώρα για τους εκπαιδευτικούς

Gifting ένα σπιτικό παρόν στον καθηγητή σας σίγουρα θα σας κάνει ευτυχισμένο δάσκαλος σας, όχι μόνο χάρη στις προσπάθειες που έχετε βάλει στην παραγωγή αυτά τα δώρα, αλλά και λόγω του γεγονότος ότι μπορείτε να θαυμάσετε και να εκτιμήσετε τον καθηγητή σας αρκετά για να την παρουσιάσει με ένα δώρο. Ωστόσο, πολλοί μαθητές περνούν πολύ χρόνο αναρωτιέστε τι να κάνει. Επιλέγοντας μοναδικά δώρα για τους εκπαιδευτικούς είναι ακριβώς ένα θέμα το συμπαθεί και τα συμφέροντα του δασκάλου.

Η καλύτερη μέρα για να παρουσιάσει τον καθηγητή σας με ένα δώρο είναι η μέρα του δασκάλου. Δώρα μπορεί ακόμη και να δοθεί στους εκπαιδευτικούς για τα γενέθλιά τους και την ημέρα αποφοίτησης σας. Ημέρα αποφοίτησης δεν είναι μόνο μια μέρα που προορίζονταν για την αγαλλίαση των μαθητών επιτεύγματα, αυτό είναι μια ημέρα που προορίζεται επίσης για τον εορτασμό των εκπαιδευτικών επιτευγμάτων. Δεδομένου ότι υπάρχουν μόνο λίγες φορές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για gifting εκπαιδευτές σας, θα πρέπει να καταστεί άξιος επιλέγοντας μοναδικά δώρα.

Καλή Σπιτική δώρα για τους εκπαιδευτικούς

Εξατομικευμένη Φωτογραφικό Άλμπουμ
Επιλέξτε ένα άλμπουμ φωτογραφιών που έχει ένα απλό κάλυμμα το οποίο μπορεί να ωραιοποιημένο. Χρησιμοποιήστε μαρκαδόροι, χρώματα, αυτοκόλλητα, χαλκομανίες και να στολίζουν το άλμπουμ από το εξωτερικό. Ζητήστε από όλους τους σπουδαστές για να πάρει φωτογραφίες του μωρού τους, καθώς και εικόνες από το σχολείο μερικές ευχάριστες στιγμές που δαπανάται στο σχολείο. Βάλτε ετικέτες με τα ονόματα των μαθητών σε κάθε εικόνα ή φωτογραφία.

Σπιτικές λιχουδιές
Αν θέλετε να δώρο δάσκαλος σας με ένα εντελώς σπιτικό παρόν, ένα στοιχείο τρόφιμα που παρασκευάζονται στο σπίτι είναι η καλύτερη επιλογή. Εάν είστε καλοί στο μαγείρεμα, μπορείτε να ετοιμάσετε σοκολάτες, κέικ, μπισκότα ή, και να στολίζουν τους με οποιοδήποτε τρόπο θέλετε. Αν δεν ξέρετε να μαγειρεύετε, μπορείτε να ζητήσετε από τη μαμά σας να κάνει το χρειάζομαι για σας.

Creative Tote Bags
Επισκεφτείτε ένα τοπικό κατάστημα γενικού εμπορίου και να αγοράσετε ένα φθηνό, απλό είδος άμαξας καμβά. Φόρεμα με ύφασμα χρώματος με σχέδιο. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να κάνουν ένα εξατομικευμένο δώρο με εμβάπτιση χέρια στο χρώμα και ύφασμα προσεκτικά την τοποθέτηση πολύχρωμα εντυπώσεις χέρι και στις δύο πλευρές του tote. Γεμίστε το tote με υλικά τα οποία ο δάσκαλος θα χρησιμοποιήσει? Ήθελα χαρτιά υγείας, μαντήλια, καραμέλα, φακελάκια τσαγιού, ψηφιακές κορνίζες φωτογραφιών ή παρόμοια αντικείμενα.

Γλάστρες φυτών
Αγοράστε ένα απλό γλάστρα από ένα θερμοκήπιο ή ένα κατάστημα έκπτωσης των φυτών. Μπορείτε να χρωματίσετε τότε έξω από το δοχείο με το ακρυλικό χρώμα, και καλύψτε το με αφίσες και αυτοκόλλητα. Παλτό με σφραγίδα ή προστατευτική επικάλυψη, και κρατήστε το στην άκρη για να στεγνώσει. Γεμίστε το δοχείο είτε με λουλούδια ή σπόρους των φυτών, ή αναφύτευση κάτι που έχει ήδη βλαστήσει. Μπορείτε να δέσετε ένα διακοσμητικό νήμα γύρω από το χείλος και στερεώστε το με κόλλα. Μην χάσετε την ενημέρωση των εκπαιδευτικών σας σχετικά με τις οδηγίες του, λαμβάνοντας σωστή φροντίδα των φυτών.

Καινοτόμες Σημειωματάρια
Αγοράστε ένα απλό σημειωματάριο από το κατάστημα με είδη δώρων, τα οποία θα ήταν εύκολο να προσαρμόσετε. Μπορείτε να προσαρμόσετε στη συνέχεια, με τον τρόπο που θέλετε, καθώς και τον τρόπο νομίζετε ότι ο δάσκαλός σας θα ήθελα. Οι προσθήκες μπορεί να περιλαμβάνουν πολύχρωμες ζωγραφιές, φωτογραφίες, μικρά ποιήματα και αποσπάσματα, καθώς και κάποια άλλα δημιουργικά πράγματα. Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε κρατήσει αρκετό χώρο για το δάσκαλο να γράψει επάνω. Έχετε επίσης την επιλογή να κάνουν το δώρο πλήρης, περιλαμβάνοντας ένα αρωματικό στυλό με το σημειωματάριο.

Άλλες καλές επιλογές περιλαμβάνουν κάνοντας το δικό σας εξατομικευμένο ευχετήρια κάρτα σας για το δάσκαλο σας. Μπορείτε να δείξει τα συναισθήματά σας, το θαυμασμό και το σεβασμό στον καθηγητή σας, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων σύντομες προτάσεις. Αυτό είναι ένα πολύ απλό και γλυκό δώρο που δεν θα σας κοστίσει ακόμη τίποτα.

Μπορείτε να επιλέξετε κάτι που ο δάσκαλος θέλει ή θαυμάζει. Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπεριλάβει μια εκτίμηση επιστολή ή σημείωμα με το δώρο. Σπιτική δώρα δάσκαλος είναι ο ασφαλέστερος τρόπος για να πω ότι σας εκτιμώ και τη φροντίδα για το δάσκαλό σας.

Χριστούγεννα ιδέες δώρων για τη μαμά
Δώρο για κάποιον που έχει τα πάντα
Ιδέες δώρων για τις γυναίκες που έχουν πάντα
Χριστουγεννιάτικα δώρα για τους άνδρες
Σπιτική ιδέες δώρων σοκολάτας
Δωρεάν δώρα Χριστουγέννων για οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα
Χαραγμένο δώρα για το φίλο
Φτηνές δώρα Χριστουγέννων για τους άνδρες
Ένας Δώρα επέτειο ενός έτους για τη φίλη
Οικογενειακά Χριστούγεννα δώρο ιδέες Exchange
Ιδέες για Ασυνήθιστο Ρομαντικό Δώρα

Leave a Reply