Σπιτική δώρα επετείου

Δώστε το καλύτερο μισό σας ένα πολύ ξεχωριστό δώρο φέτος. Μπορείτε να κάνετε απολύτως τίποτα κάτω από τον ήλιο για τους εφ ‘όσον προέρχονται του από την καρδιά. Αυτά τα δώρα χρειάζονται χρόνο και αφοσίωση, και ως εκ τούτου τη θέση σας σε αυτή την προσπάθεια όλοι σε κάνει ένα δώρο θα δείξει ακριβώς πόσο φροντίζετε. Ελάτε επάνω με τρελές ιδέες που μπορείτε να κάνετε γι ‘αυτούς. Αν και, για να σας δώσει μια ιδέα για το τι όλα όσα μπορεί να κάνει γι ‘αυτούς, εδώ είναι μερικές προτάσεις για σπιτικά δώρα επετείου.

Κάντε Εξατομικευμένη Rack
Αυτή η ιδέα θα χρειαστεί πολλή δημιουργικότητα, αλλά τα τελικά αποτελέσματα θα είναι εκπληκτικά. Η ιδέα είναι να δημιουργηθεί ένα εξατομικευμένο ράφι για τη διατήρηση του Cd, βιβλία, προϊόντα ομορφιάς ή μπιχλιμπίδια. Πραγματοποίηση μία η οποία μπορεί είτε να κρεμαστεί στον τοίχο ή το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί σωστά. Εάν γνωρίζετε ένα κομμάτι της ξυλουργικής, αυτό θα είναι μια εύκολη δουλειά. Παρά το γεγονός ότι είναι πολύ πιο εύκολο να κάνει, η πρώτη με αποτυπώσιμος μέταλλο. Βάψτε Αυτό το ράφι με ένα κατάλληλο χρώμα όπως το ασήμι ή χρυσό. Τοποθετήστε φίλος σας ή το αγαπημένο Cd φίλη του, ή τα βιβλία στο ράφι. Έκπληξη τους όταν έρχονται στο σπίτι.

Beaded Κουρτίνες
Αυτό είναι πραγματικά εύκολο να κάνει, το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα πολύ χάντρες. Αγορά διάφορες χρωματιστές χάντρες και πολύ διαφανή συνθετικά νήματα. Τώρα κάνω μια κουρτίνα με πολλές σειρές από χάντρες, έτσι ώστε, όταν κρέμονται, αυτά τα σφαιρίδια λαμποκοπούν στο φως. Προσθήκη μικρές καμπάνες στην άκρη των χορδών, έτσι ώστε να δώσει την αίσθηση τσιγγάνων. Μπορείτε να προσθέσετε ακόμη και μικρές καθρέφτες, ή μεγαλύτερες χάντρες στο μεταξύ, έτσι ώστε να δώσει μια μοναδική εμφάνιση.

Επίκεντρο
Πηγαίνετε κυνήγι για ένα μεγάλο γυάλινο μπολ, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως κεντρικό. Τώρα αγοράσει κάποια διαφανή και πολύχρωμα βότσαλα από γυαλί, καθώς και ορισμένα φυσικά βότσαλα ποταμού που έχουν λείες επιφάνειες. Διακοσμήστε το μπολ με αυτά τα βότσαλα, έτσι ώστε να δώσει ένα μοτίβο από το εσωτερικό. Γεμίστε το μπολ με νερό και στη συνέχεια προσθέστε επιπλέοντα κεριά τους. Η δεύτερη εναλλακτική λύση θα ήταν να προσθέσετε άμμο, έτσι ώστε τοποθετώντας τα βότσαλα θα γίνει ευκολότερη. Τώρα, τοποθετήστε ένα μεγάλο αρωματικά κεριά στο κέντρο ή τοποθετήστε αντί 3-4 κεριά σε ένα πρότυπο μέσα στο μπολ. Αυτό το κεντρικό θα φαίνονται όμορφα όταν είναι αναμμένη κατά τη διάρκεια της βράδια, και μπορεί να είναι μια ρομαντική εναλλακτική λύση για μια στιγμή το φως των κεριών.

Άρωμα ποτ πουρί
Προσθήκη αφροδισιακά στην καθημερινή αξεσουάρ μπάνιου σας. Γεμίστε ένα καλάθι ή ένα γυάλινο μπολ με μια ποικιλία από αιθέρια έλαια και υγρά σαπούνια μπάνιου που έχουν εξωτικό άρωμα. Γεμίστε αυτό το καλάθι με τα φυσικά χειροποίητα σαπούνια που σας δεν χρειάζεται να κάνετε. Αντ ‘αυτού, τα αγοράζουν από ένα φυσικό κατάστημα καλλυντικών. Προσθήκη στα μάσκες προσώπου, φυσικού σφουγγάρι, λάδια μασάζ και απολεπιστικά. Ας καλύτερο μισό σας και περιποιηθείτε τον εαυτό σας με αυτό το όμορφο χειρονομία.

Ζωγραφική Γυαλί
Μπορείτε να βάψετε ποτήρια κρασί ή μπύρα κούπες με τα κατάλληλα σχέδια. Μπορείτε να προσθέσετε αστεία λόγια σχετικά με τις κούπες μαζί με τα σχέδια ή εικόνες. Αυτό μπορεί να είναι ένα πολύ ωραίο δώρο για φίλους, καθώς και φίλες. Αυτά τα κάνουν μια καλή ιδέα για δώρο και μπορεί να επαναληφθεί για να δοθεί μία έως τους φίλους, καθώς και.

Custom-Made Μπουρνούζια
Αγοράστε νέα μπουρνούζια για τους δυο σας, και μπορείτε είτε να βελονιά τα αρχικά του καλύτερο μισό σας για τη δική σας χρήση ασημένια ή χρυσή κλωστή. Θα μπορούσατε επίσης να πάρετε τους γίνεται κατόπιν παραγγελίας. Αυτά τα κάνουν πολύ χαριτωμένο και προσωπικά δώρα.

Κάντε κρασί
Εσείς προτίθεστε να εκπλαγείτε να ξέρετε πόσο εύκολο είναι να κάνουν το κρασί στο σπίτι. Αν και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι σε θέση να κρατήσει την όλη διαδικασία ένα μυστικό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Παρ ‘όλα αυτά, θα εξακολουθεί να έρθει ως μια μεγάλη έκπληξη όταν δοκιμάζουμε το κρασί σας και να συνειδητοποιήσει πόσο καλό είναι πραγματικά. Το κρασί θα χρειαστούν μερικές ημέρες για να είναι απόλυτα έτοιμος.

Μια τοιχογραφία
Μπορείτε να πάρετε έναν τοίχο μεγέθους εκτύπωσης από μια φωτογραφία με εσάς τους δύο που θέτουν από κοινού. Πάρτε αυτή τη φωτογραφία καθορίζονται στον τοίχο. Αν όχι, θα μπορούσατε να πάρετε ένα πορτρέτο του δυο σας βαμμένο σε ολόκληρο τοίχο. Αυτή είναι μια τρελή ιδέα, αλλά έχει γίνει από τους ανθρώπους που είναι τρελά ερωτευμένος. Αν αυτό είναι πάρα πολύ, να πάρει μια μεγάλη φωτογραφία πλαισιώνεται και τοποθετήστε το στον τοίχο.

Λίγα ποιήματα
Μπορείτε είτε να επιλέξετε ρυμούλκηση γράψει μερικά ρομαντικά ποιήματα για το σύζυγό σας ή μπορείτε να κατεβάσετε μερικά πολύ ασαφή αυτά, έτσι ώστε να μεταφέρω τα συναισθήματα σας. Αν δεν είστε σε ποιήματα, θα μπορούσατε να γράψετε ένα ρομαντικό γράμμα για τη σύζυγό σας και αφήστε τον / την γνωρίζουν πόσο πολύ σας ενδιαφέρει.

Σπιτική Δώρα για Γονείς
Ανάλογα με την ηλικία σας, μπορείτε να δώσετε ένα κατάλληλο δώρο. Τα παιδιά μπορούν να κάνουν μια χειροποίητη κάρτα στην οποία μπορούν να κάνουν σχέδια και να γράψει ένα γλυκό σας ευχαριστώ.

Μπορούν να ψήνουν τα cookies για τους γονείς τους, με τη βοήθεια της μπέιμπι σίτερ ή άλλους ενήλικες.
Μπορούν να φέρει μικρά άνθη, ή να αποθηκεύσετε ένα κομμάτι από την τσέπη τους χρήματα-έτσι ώστε να αγοράσει τη μαμά και τον μπαμπά τους ξεχωριστά δώρα.
Μπορούν να κάνουν αντικείμενα όπως πορτοφόλια ή flip-flops με πολύχρωμα κολλητική ταινία!
Παλαιότερα τα παιδιά μπορούν να εξυπηρετήσουν τους γονείς πρωινό τους στο κρεβάτι με κάποια φρέσκο ​​χυμό ή καφέ.
Θα μπορούσαν να καθαρίσετε το αυτοκίνητο, κόψει το χορτοτάπητα, και να καθαρίσει έξω τα σκουπίδια για τους γονείς τους. Καθαρίστε το σπίτι, κάνει ένα κομμάτι της σκόνης.
Μπορούν να κάνουν ένα σημείο για να καθαρίσει το δικό τους δωμάτιο, έτσι ώστε για μια φορά, οι γονείς δεν θα αισθάνονται σαν να έχουν ενισχυθεί σε μια εμπόλεμη ζώνη.
Τα παιδιά μπορούν να πάρουν οι γονείς τους να βγουν έξω σε μια ημερομηνία δείπνο, σε ένα φανταχτερό εστιατόριο, χρησιμοποιώντας κράτηση εκ των προτέρων ή κουπόνια ή με την εξοικονόμηση μέχρι και για μερικούς μήνες.

Φυσικά, με λίγο περισσότερη φαντασία, μπορείτε να έρθετε επάνω με ακόμα καλύτερες ιδέες. Ο λόγος είναι ότι ξέρετε τους αγαπημένους σας καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον, ποτέ μπορεί. Το σύνολο του στόχος είναι να αφήσει το άλλο πρόσωπο που γνωρίζει πόσο νοιάζεστε γι ‘αυτούς. Έτσι προχωρήστε και να κάνουν ακριβώς αυτό.

Πράγματα που πρέπει να κάνει για το φίλο σας
Εξατομικευμένη Ιδέες κούπα καφέ
Θέματα καλάθι δώρων
Γυναίκα ιδέες δώρων φίλο
50ος Δώρα επέτειος γάμου για τον άντρα
Δώρα Gag Συνταξιοδότηση
18ες δώρα γενεθλίων
Περαστικά Σύντομα Δώρα
Κάνοντας Δώρα
Δημοφιλή Δώρα 2012
Όλη την οικογένεια τα Χριστούγεννα ιδέες δώρων

Leave a Reply