Σπιτική Δώρα Συνταξιοδότηση

Συνταξιοδότηση είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στη ζωή των ανθρώπων, ίσως το τελευταίο ορόσημο. Φτάνοντας αυτό το ορόσημο χρειάζεται μια γιορτή, μια που κάνει αληθινή δικαιοσύνη στο ύψος των περιστάσεων. Όταν καλούνται να παρακολουθήσουν ένα από αυτά τα μέρη, τι να πάρετε μαζί σας ως δώρο; Λοιπόν, υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές που υπάρχουν. Ένα ρολόι, λίγες συμμετοχές, μια συλλογή από κάποιες ταινίες και ο κατάλογος θα μπορούσε απλώς δεν τελειώνουν ποτέ. Ωστόσο, τι γίνεται αν σας πω ότι σας επιτρέπεται να λαμβάνουν μόνο σπιτικά δώρα συνταξιοδότηση, και τίποτα που μπορούν να αγοραστούν σε μια τιμή. Στην ιδανική περίπτωση, κανείς δεν θα ζητήσουμε από εσάς, αλλά προετοιμάζει τον εαυτό σας κάτι, είναι πάντα πολύ καλύτερα από ό, τι για τη διευθέτηση κάτι που κάποιος άλλος θα μπορούσε να αγοράσει, καθώς και. Αν το συνταξιοδοτείται μέλος είναι οικογένεια, είναι ακόμη πιο σημαντικό να κάνουν αυτό το ιδιαίτερο για αυτόν ή αυτήν. Γι ‘αυτό θα δείτε μερικά πραγματικά μοναδικές ιδέες για σπιτικά δώρα για τα κόμματα συνταξιοδότησης.

Μοναδικά δώρα Σπιτική Συνταξιοδότηση

Ένα ημερολόγιο!
Ένα σπιτικό ημερολόγιο είναι ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο για κάποιον που μόλις συνταξιοδοτήθηκε. Είστε κατά κάποιο τρόπο δίνει το εν λόγω πρόσωπο, μια πλατφόρμα για την καταγραφή κάποια συναισθήματα για την ημέρα της συνταξιοδότησης. Ένα ημερολόγιο είναι σταθερή σύντροφος σας, ένα στην θλίψη, την ευτυχία και το πιο σημαντικό απ ‘όλα, μοναξιά. Η ηλικία, κατά την οποία οι άνθρωποι συνήθως συνταξιοδοτούνται, οι πιθανότητες είναι ότι είναι χήροι. Το βιβλίο μπορεί ως εκ τούτου, είναι ένα τέλειο δώρο για κάποιον που μόλις είπε αντίο στην εργασία για πάντα, και ένα γεια σε κάποια προσωπική εντρυφεί. Για να κάνετε ένα σπιτικό ημερολόγιο, μπορείτε να συνδέσετε σπειροειδώς όλα τα κενά έγγραφα μπορείτε να βρείτε στο σπίτι. Τα μεγέθη αυτών των εγγράφων δεν πρέπει να είναι ακριβώς το ίδιο, αλλά κατά προσέγγιση. Προσπαθήστε να πάρετε τα χέρια σας σε κάποιο ανακυκλωμένο χαρτί για να του δώσει μια μικρή σπιτική αίσθηση. Κάντε το πιο δύσκολο κάλυμμα χρησιμοποιώντας χαρτόνι και να διακοσμήσετε το κάλυμμα με κάποια ωραία ιδέα. Μην ξεχάσετε να γράψετε το όνομα του ατόμου.

Ένα πλήρες άλμπουμ φωτογραφιών
Ένα άλμπουμ φωτογραφιών είναι μια άλλη μεγάλη επιλογή. Καταγράφει τις αναμνήσεις ένα άτομο είχε σε ολόκληρη τη ζωή του. Αυτή η καταγραφή του αναμνήσεις καθιστά ακόμη πιο όμορφο να τους αγαπάμε. Εάν ένα μέλος της οικογένειας έχει συνταξιοδοτηθεί, αυτό είναι αναμφίβολα το ιδανικό δώρο για αυτόν. Κυνηγήστε κάποιες παλιές οικογενειακές φωτογραφίες και να τα κολλήσετε σε διαφορετικά φύλλα λευκό χαρτί, με διαφορετικά χρώματα. Δέστε αυτά τα έγγραφα μαζί μόλις τελειώσετε και να γράψει ένα μικρό σημείωμα στην αρχή. Αν υπάρχουν περισσότεροι άνθρωποι στις φωτογραφίες, να τους ζητήσει να γράψω κάτι πάρα πολύ. Επίσης, τίθενται σε ορισμένα έγγραφα χωρίς φωτογραφίες. Ο συνταξιούχος άτομο μπορεί να θέλει να προσθέσει σε αυτό κάποια στιγμή. Η ιδέα αυτή πράγματι θα φέρει μια μακροχρόνια χαμόγελο, έτσι δεν είναι;

Προσπάθεια κάποια σύνθετα
Αυτό είναι ένα από τα χιουμοριστικά σπιτικό ιδέες δώρων συνταξιοδότησης. Πάρτε μια τεράστια κύλισης χαρτί και βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να γράψετε 100 περίπου σημεία σε αυτό. Μπορείτε να κάνετε αυτό στον εαυτό σας κύλιση πάρα πολύ! Απλώς πάρτε ένα λευκό πανί και βελονιά τα άκρα. Βάλτε δύο ξύλινες ράβδους σε κάθε άκρο και τελειώσατε! Γράψτε τους αριθμούς 1-101 σε αυτό το κύλισης με αρκετό χώρο στο μπροστινό μέρος, για να γράψει τουλάχιστον μια πρόταση. Ξεκινήστε κάνοντας ένα αστείο κατάλογο 101 τρόποι για να εξετάσουμε και να αισθάνονται νέοι μετά τη συνταξιοδότηση. Αφήστε μερικά χώρους έξω, και να ζητήσει από τους ανθρώπους στο κόμμα να συμβάλει μερικά. Εάν δεν υπάρχει κόμμα, να ζητήσει από την οικογένεια και τους φίλους του εν λόγω προσώπου για να βοηθήσει. Μπορεί να φαίνεται δύσκολο, αλλά μπορείτε να το τελειώσουμε πιο γρήγορα από ό, τι νομίζετε. Επίσης, διακοσμούν το πλήκτρο κύλισης λίγο, έτσι ώστε να μην φαίνεται πολύ βαρετό.

Παρελκόμενα:
Αυτό είναι μια μεγάλη επιλογή, αν είναι μια γυναίκα που συνταξιοδοτείται. Κάντε την κάποια σπιτικά αξεσουάρ για να πάει μαζί με casual ρούχα της. Κάνοντας σπιτικό κοσμήματα δεν είναι καθόλου δύσκολο και είμαι βέβαιος ότι γνωρίζετε τον εαυτό σας μερικά κόλπα. Θα αγαπάς αυτό που της δίνουν ούτως ή άλλως, όλες γυναίκα αγαπούν όλα τα είδη του κοσμήματος. Περίοδος Δώρο της κάτι απλό και όμορφο, όπως ότι δεν θα παραστεί πολλά επίσημα μέρη από τώρα και στο εξής. Gifting κοσμήματα θα βοηθήσει επίσης οικονομικά δεδομένου ότι δεν θα χρειαστεί να αγοράσει η ίδια! Άλλα αξεσουάρ, όπως σπιτικά φάκελοι, στυλό περίπτερα, ράφια εφημερίδα, κουτιά φαρμάκων και σάλτσες / τουρσιά μπορεί επίσης να είναι προικισμένος με τους άνδρες και τις γυναίκες. Στο τέλος, περισσότερο από το δώρο, η χειρονομία θα είναι στο προσκήνιο!

Αυτά ήταν μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα και μοναδικά σπιτικά δώρα συνταξιοδότηση μπορείτε να δώρο για τους ανθρώπους που έχουν μόλις συνταξιοδοτήθηκε. Συνταξιοδότηση είναι όλα σχετικά με τη χαλάρωση και τη ζωή μπροστά. Βεβαιωθείτε ότι ό, τι κάνετε, σχετίζεται με την έννοια της συνταξιοδότησης. Σε ένα πάρτι συνταξιοδότησης, οι οικοδεσπότες περιμένουν τα δώρα που θα αποδειχθεί χρήσιμο στη ζωή τους από τώρα και στο εξής, τα δώρα που έχουν κάποια χρησιμότητα. Για το λόγο αυτό, αποφύγετε gifting κάτι που έχει αξία μόνο διακόσμηση. Μετά από αυτές τις ιδέες, δεν θα πρέπει να σκεφτούμε ούτως ή άλλως, έτσι δεν είναι;

Χειροποίητα δώρα του Αγίου Βαλεντίνου
Δώρα γενεθλίων για Her
21ης δώρα γενεθλίων για τα κορίτσια
Best Δώρα Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για τους άνδρες
Πώς κάρτες δώρων Εργασία
Καλύτερα δώρα για τους άνδρες 2012
Δώρα για Έφηβες
Τι δώρο σας για το μωρό αυτά τα Χριστούγεννα;
Χαριτωμένο Δώρα επετείου για το φίλο
80η Ιδέες δώρων γενεθλίων
Κορυφαία δώρα για τις γυναίκες κάτω από $ 25

Leave a Reply