Σπιτική Ιδέες δώρο για τις γιορτές

Ένα δώρο φέρνει χαμόγελο στο πρόσωπο κανενός. Το μέγεθος never σημασία, διότι ένα δώρο είναι ένα δώρο. Όταν ένα δώρο είναι χειροποίητα από εσάς, θα τιμηθεί κοντά στην καρδιά του δέκτη. Θα πρέπει να επαινεθεί για τις προσπάθειες που κάνατε. Σήμερα, πολλοί από εμάς έχουν σχεδόν καθόλου χρόνο για να κάνει σπιτικά δώρα διακοπών. Έχουμε αγοράσει τα δώρα από το νομαρχιακό ή ένα κατάστημα με είδη δώρων και καταλήγουν σε πτώχευση. Δεν μπορούν να περιλαμβάνουν την ποιότητα, όταν αγοράζετε ένα δώρο για τις γιορτές για την αγαπητή και κοντά σε αυτούς σας. Αυτή η εποχή των διακοπών, γιατί δεν θα πάρει κάποιο χρόνο μακριά για να κάνει μερικά δώρα διακοπών; Πιστέψτε με, αυτοί που δέχονται να τους θησαυρό και την αγάπη σας για το χρόνο και την προσπάθεια που έχετε θέσει in

Λίγα Σπιτική Ιδέες δώρο για τις γιορτές

Σπιτική δώρα διακοπών είναι φθηνές. Και τα δύο παιδιά και ενήλικες θα απολαύσουν σπιτικά δώρα που λαμβάνουν. Κάντε μια λίστα με τους ανθρώπους στους οποίους θέλετε να παρουσιάσει ένα σπιτικό δώρο για τις γιορτές. Εδώ είναι μερικές ιδέες για το σπιτικό δώρο για τις γιορτές.

Βιβλίο συνταγών – Θα μπορούσε να παρουσιάσει αυτό το σπιτικό εξατομικευμένη δώρο για τις γιορτές για στενή και αγαπημένοι σας που απολαμβάνουν το μαγείρεμα. Θα μπορούσε να είναι ένας φίλος, συγγενής ή ένα από τα αδέλφια σας. Για παράδειγμα, εάν ο δικαιούχος είναι καλή στο ψήσιμο, θα μπορούσε να την παρουσιάσει με ένα εξατομικευμένο βιβλίο συνταγών. Αυτό σπιτικό ιδέα δώρο για τις γιορτές θα πρέπει να ξεκινήσει τουλάχιστον μια-δυο μήνες πριν από την περίοδο των διακοπών. Θα μπορούσατε να αρχίσετε με τη συλλογή συνταγές από παλιά περιοδικά ή να αγοράσετε ένα προ-ανήκει στο βιβλίο συνταγών. Γράψτε τους έξω τακτοποιημένα σε ένα τετράδιο σπιράλ ή λευκά σεντόνια με σπιράλ. Επίσης, περιλαμβάνουν εικόνες, εάν έχετε μια καλλιτεχνική κλίση. Ο παραλήπτης θα είναι ενθουσιασμένος για να το δείτε.

Χέρι-βαμμένα κεραμικές κούπες τσάι – Ένα άλλο σπιτικό ιδέα δώρο για τις γιορτές είναι να αγοράσει μια σειρά από έξι απλό λευκό κεραμικές κούπες από μια ανέξοδη κατάστημα. Επίσης, να πάρετε μια σειρά από λαμπρά χρωματισμένα κεραμικά χρώματα. Αυτό το σκάφος θα μπορούσε να γίνει από ανθρώπους με καλλιτεχνικό ταλέντο, αλλά και αυτούς που δεν μπορούν να αντλήσουν. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε μια μεμβράνη ή ένα γραμματόσημο για να εκτυπώσετε το σχεδιασμό για τις κεραμικές κούπες τσάι. Από τη στιγμή που είναι στεγνά, να συσκευάσει σε κουτί από χαρτόνι και τυλίξτε το με ένα θέμα περιτύλιγμα δώρο για τις γιορτές. Τέλος, το συνδέσει με ένα σατέν κορδέλα.

Δώρο Σοκολάτα παρεμποδίζουν – Αυτό θα κάνει ένα θαυμάσιο δώρο για τις γιορτές σπιτικό για τα παιδιά και τους ενήλικες, επίσης, που αγαπούν σοκολάτες. Μπορείτε να ξεκινήσετε από τη συλλογή και την αποθήκευση μερικές σοκολάτες κάθε φορά που πάω σε ένα νομαρχιακό κατάστημα. Έτσι, από τη στιγμή που ήρθε η ώρα να στείλετε το δώρο σας, μπορείτε να τα τοποθετήσετε σε μια γυαλιστερή χάρτινη σακούλα ή ένα ραμμένες στο χέρι τσάντα πανί. Δέστε το στόμα με ένα θέμα σατέν κορδέλα διακοπές και το δώρο θα είναι έτοιμη.

Πετσέτες Υπογραφή – Εάν είστε καλοί με βελόνα και κλωστή, δοκιμάστε αυτό το σπιτικό ιδέα δώρο για τις γιορτές. Αγοράστε ένα σύνολο από καθαρό λευκό πετσέτες. Θα πρέπει επίσης να έχει ένα σχέδιο στο μυαλό για ράψιμο τα αρχικά του παραλήπτη. Θα μπορούσατε να διακοσμήσετε τις τέσσερις άκρες με τα κατάλληλα κορδόνια ή κορδέλες σατέν. Αυτό θα κάνει ένα καταπληκτικό δώρο για τη μαμά, η θεία ή η γιαγιά σας.

Υπάρχουν ποικίλλει είδη σπιτικά ιδέες δώρο για τις γιορτές. Ένα από τα δημοφιλή σπιτικά ιδέες διακοπών παρουσιάζει ένα βάζο διακοσμημένο καφέ γεμίζουν με τα cookies. Μπορείτε είτε να τους στο σπίτι ή να αγοράσετε σπιτικά μπισκότα. Σπιτική άλατα κολύμβησης και μέλι λάδι μπάνιου θα κάνει, επίσης, υπέροχα σπιτικά δώρα διακοπών.

Εξατομικευμένη Δώρα για Best Friend
Εξατομικευμένη καλάθια δώρων
Καλύτερες ιδέες δώρων
Δώρα που δίνουν Επιστροφή
Ιδέες δώρων Money Tree
Εξατομικευμένη Δώρα Γάμου
Φτηνές Ιδέες γενεθλίων για τον
Κάνοντας μέλλον Κειμήλια Με το χέρι
Σπιτική ιδέες δώρων σοκολάτας
Συναισθηματική δώρα γενεθλίων για έναν καλύτερο φίλο
Δώρα ανακούφιση από το στρες

Leave a Reply