Σπιτική ιδέες δώρων για τα 50α γενέθλια

50α γενέθλια είναι πραγματικά ξεχωριστό για ένα άτομο και / μέλη της οικογένειάς του, καθώς και. Αν έχετε παρακολουθήσει ένα μεγάλο ή ακόμη και μια μικρή γιορτή, ειδικά δώρα δεν μπορεί να χάσει. Από δώρα gag σε κάποιες πραγματικά γλυκό δώρα που έχουν μια σειρά από επιλογές για να διαλέξετε. Αλλά αν σκοπεύετε να δώρο κάτι ιδιαίτερο και μοναδικό, τότε ένα χειροποίητο δώρο που έχει μια προσωπική πινελιά είναι σίγουρα ένα τέλειο πράγμα για να πάει για. Ας πάρει μερικά σπιτικά ιδέες δώρων για τα 50α γενέθλια στις επόμενες παραγράφους του παρόντος άρθρου blog.

Δώρα για να βγάλουν κάποια γενέθλια Memorable

Συλλογή Μνήμες
Εάν είστε ένας στενός φίλος ή μέλος της οικογένειας, αυτό είναι το καλύτερο δώρο που θα παρουσιαστεί. Ξεκινήστε τη συλλογή φωτογραφιών του ιερέα. Πάρτε βοήθεια από τους στενούς φίλους και συγγενείς για τη συλλογή μέγιστη φωτογραφίες του ιερέα, από του / της την παιδική της ηλικία μέχρι σήμερα. Τώρα μπορείτε να κάνετε είτε ένα ωραίο καλλιτεχνικό κολάζ από αυτές τις φωτογραφίες και να κοσμήσει με ένα απλό πλαίσιο ή ακόμα και να δημιουργήσετε μια φωτογραφία βιβλίο μνήμης.

Βαμμένο Δώρα
Υπάρχουν μια σειρά από ιδέες που μπορείτε να εφαρμόσετε κάνοντας ζωγραφισμένα στο χέρι για δώρα γενεθλίων. Η πρώτη ιδέα είναι η ζωγραφική ένα ωραίο στρογγυλό λαιμό t-shirt με νηφάλια χρώματα. Λοιπόν, όλοι αναρωτιούνται τι μπορείτε πραγματικά να ζωγραφίσει; Ένα αστείο απόσπασμα ή ένα κινούμενο σχέδιο του ιερέα είναι αυτό που κάνει ένα από τα εξαιρετικά αστεία δώρα. Μια δημοφιλής ιδέα είναι να έχουμε ένα στιβαρό σώμα οικοδόμος με το πρόσωπό ιεροτελεστής αρσενικό ή ένα εντυπωσιακό μοντέλο με το πρόσωπο του ιερέα γυναικεία ζωγραφισμένη στο t-shirt. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε ένα ωραίο μαξιλάρι ύπνου και το χρώμα του σε περίπτωση όμορφα σχέδια που γεμίζουν με απαλές αποχρώσεις. Υπέροχη χέρι ζωγραφισμένα σύνολο κρεβάτι μπορεί να είναι ένα καλό δώρο για να υποβληθεί μια γυναίκα ιερέας. Με την αφθονία του σιδήρου-ons που διατίθενται στην αγορά, μπορείτε να τζαζ μέχρι δικαίως ζωγραφισμένα στο χέρι δώρο σας.

Διασκεδαστική Είδη
Τώρα εδώ είναι μερικά αστεία αντικείμενα που μπορείτε να κάνετε δώρο και να το ιεροτελεστής. Μια κωμική λεύκωμα ή ένα ημερολόγιο το οποίο αποτελείται από αστεία εισαγωγικά και τα μηνύματα αποτελούν τα κοντά και αγαπημένοι του ιερέα δεν μπορεί παρά να είναι ένα αστείο, αλλά, επίσης, ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο για την ιεροτελεστής. Μπορείτε επίσης να κάνετε μια CD ήχου ή καλύτερα, αν μπορείτε να κάνετε εγγραφή βίντεο, να τα επεξεργαστείτε και να κάνει ένα CD βίντεο από μηνύματα και ευχές για το ιεροτελεστής. Ένα αστείο ευχετήρια κάρτα γίνεται με τον εαυτό σου είναι ένα ωραίο add-on για αυτό το δώρο.

Χειροποίητο Βιβλίο Επισκεπτών
Τώρα αυτό είναι ένα από τα φθηνά δώρα γενεθλίων που μπορείτε να εξετάσει την προετοιμασία. Αγοράστε ένα όμορφο ημερολόγιο ή βιβλίο από χρωματιστό χειροποίητο χαρτί. Τυλίξτε το εξώφυλλο και το οπισθόφυλλο του βιβλίου σε ένα ωραίο ανοιχτόχρωμο χαρτί υφή. Τώρα τζαζ μέχρι τη χρήση του μικρού συσκευασία δώρου αξεσουάρ που διατίθενται σε καταστήματα δώρων ή χόμπι. Αγοράστε ένα σκληρό και παχύ διακοσμητικό αυτοκόλλητο του αριθμού ’50 ‘και κολλήστε στο κέντρο του εξώφυλλου. «Βιβλίο επισκεπτών» Γράψτε στο κάτω μέρος σε ένα κομψό γραμματοσειρά. Προσθέστε ένα μήνυμα για τα γενέθλιά κορυφαίο τμήμα και επίσης να αναφέρουν την ημερομηνία. Φυλάξτε αυτό το βιβλίο επισκεπτών στην είσοδο και αφήστε τους επισκέπτες γράφουν στα μηνύματά τους για την ιεροτελεστής. Μπορείτε να το τυλίξετε με μια ωραία χρυσή μεταλλική κορδέλα στο τέλος της συνάρτησης και να το παρουσιάσει στο ιερέας.

Εκτός από τις παραπάνω ιδέες για δώρα, μπορείτε να κάνετε πάντα νόστιμα μπισκότα και σοκολάτες και το δώρο τους μετά από όμορφη συσκευασία. Εξατομικευμένα δώρα είναι καλή εναλλακτική λύση για σπιτικά δώρα. Έτσι, αρχίσει να μελετά τις διάφορες επιλογές και να συσταθεί για να προετοιμάσει το στοιχείο δώρο σας για τη λήψη ο ιερέας αισθάνεται πραγματικά ξεχωριστό στην 50η τους!

Δώρα γαμήλιας επετείου
Σπιτική Ιδέες καλάθι δώρων
Δώρα που δίνουν Επιστροφή
Καλύτερα δώρα για τις γυναίκες
Πώς να κάνει Cookie Μπουκέτα
20ο δώρο γαμήλιας επετείου
Best Δώρα 50η επέτειος γάμου
Ιδέες δώρων επετείου για το σύζυγό
Πώς να κάνει ένα καλάθι δώρων τροφίμων
Χειροποίητα δώρα Χριστουγέννων
Μεγάλες ιδέες δώρων για τη μαμά

Leave a Reply