Σπιτική ιδέες δώρων για το φίλο σας

Μεγέθυνση εικόνας
Glittery κόκκινες καρδιές, βυσσινί τριαντάφυλλα και ευαίσθητος πράγματα γύρω. Αυτό είναι τυπικό καρδιά σας στην αγάπη. Ακριβώς η άλλη ημέρα, όπως μου πέρασε μέσα από τα καταστήματα δώρων ανάμεσα στην στερεοτυπικά χαριτωμένα αρκουδάκια λευκό με κόκκινες καρδιές μαξιλάρια, και σε σχήμα καρδιάς μπομπονιέρες που δεν μπόρεσε να με διασκεδάζουν, συνειδητοποίησα ότι δεν είχε το κατάστημα «τέλειο δώρο» που ήμουν ψάχνετε. Που πήρε αναρωτιούνται σχετικά με τις επιλογές των δώρων που θα μπορούσα να κάνω και να δώσει ο φίλος μου. Αν και ήμουν λίγο ανήσυχος σχετικά με ένα χειροποίητο δώρο για το φίλο μου, αποφάσισα να πάω για αυτή τη φορά. Εδώ είναι ό, τι έκανα.

Αγόρασα ένα φύλλο χειροποίητο χαρτί, κάποια χαριτωμένα αυτοκόλλητα glittery, στυλό χρώματος και άλλα πράγματα και επικεφαλής πίσω στο σπίτι. Αντλώντας από τη γνώση γεωγραφία μου, έβγαλα μια μικρογραφία χάρτη της πόλης που ζούμε Όταν ο χάρτης ήταν στη θέση του, θα φέρει όλες τις θέσεις που ο φίλος μου και εγώ σύχναζαν σε αυτό. Ο τόπος όπου συναντηθήκαμε για πρώτη φορά, πρώτη ημερομηνία μας, πρώτη ταινία μας στο multiplex, και ούτω καθεξής. Μόλις έγινε με τις ενδείξεις, έβαλα ένα χαριτωμένο ραβδί glittery σε κάθε σήμανση και πρόσθεσε μερικά αστεία εισαγωγικά και τα μηνύματα για αυτόν. Μου κύλιση και το έδεσε με μια κόκκινη κορδέλα σατέν. Νευρικό για δίνοντάς του ένα χειροποίητο δώρο, αποφάσισα να το συνδυάσετε με κάποια τακτική «χαριτωμένο» πράγματα, όπως σοκολάτες και κάρτες. Καθώς η μέρα πέρασε και την ημερομηνία μας ήταν έτοιμος να τελειώσει, του έδωσα το χάρτη. Μόλις το είδε, η έκφραση στο πρόσωπό του τα έλεγε όλα. Είπε ότι ήταν το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να έχω τον δεδομένη!

Από τότε, έχω αποφασίσει να κάνουν ένα σημείο για να κάνει χειροποίητα δώρα γι ‘αυτόν για κάθε ειδική περίσταση. Πρόκειται για ένα μοναδικό και υπέροχο τρόπο να πω σας ενδιαφέρει. Όχι μόνο αυτό, είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να ενσωματώσει μια πολύ χαριτωμένο και δημιουργικές ιδέες σε όλη τη διαδικασία δώρων. Έχω συντάξει για εσάς μερικά από τα καλύτερα σπιτικά ιδέες δώρων για να μπορείτε να δώρο ο φίλος σας. Μερικά από αυτά είναι δικά μου, μερικοί έχουν δοκιμαστεί και ελεγχθεί από τους φίλους κορίτσι μου, και μερικά που έχω πάρει βλέποντας αμέτρητες ρομαντικές ταινίες και σαπούνια, αλλά να είστε σίγουροι ότι κάθε ένας από αυτούς θα τον κάνει να πάει ζεστά και ασαφής στο εσωτερικό.

Δημιουργικές ιδέες δώρων για το φίλο σας

Ο Χάρτης των Romance σας
Αυτός περιλαμβάνει βούρτσισμα μέχρι τις ικανότητές σας σκάφος. Σκεφτείτε όλα τα μέρη που εσείς πήγε μαζί. Η πρώτη ημερομηνία, η πρώτη ταινία, το πρώτο φιλί, το αγαπημένο του εστιατόριο, το καφέ μέρος όπου θα ξοδέψει πολλές ώρες κοιτάζοντας στα μάτια του άλλου? Όλα αυτά και πολλά άλλα. Κάντε ένα χάρτη της πόλης σας, και σημειώστε όλες αυτές τις ειδικές θέσεις με glitter, αυτοκόλλητα και τα φορτία των χρωμάτων για να κάνουν χάρτη σας ελκυστική. Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε να μοιάζει με ένα πραγματικό, σημαδέψετε ελαφρά το γεωγραφικό πλάτος και μήκος των γραμμών με ένα μολύβι πάνω σε αυτό. Για να δώσετε ένα αγροτικό βλέμμα, καίνε τις άκρες στις γωνίες για να φανεί σαν ένα παλιό χάρτη. Όταν τελειώσετε, το ρολό και δέστε το με ένα σατέν κορδέλα. Για να γίνει πιο ενδιαφέρουσα, τοποθετήστε το χάρτη σε ένα μικρό ξύλινο στήθος που εμφανίζεται σαν ένα κουτί θησαυρού. Αν υπάρχει ένας τρόπος για να χρησιμοποιήσετε βιοτεχνίες να κάνει ένα χαριτωμένο δώρο για το φίλο σας, αυτό είναι!

Φωτογραφία μπρελόκ
Αυτό το δώρο είναι αρκετά χαριτωμένο και ρομαντικό, αλλά και διπλασιάζει ως μπρελόκ. Συλλέξτε μερικές καλές φωτογραφίες των δυο σας μαζί, και να λάβει τις μικρές εκτυπώσεις τους. Μόλις έχετε τις εκτυπώσεις, να πάρει ο καθένας με επάλληλες στρώσεις από πλαστική επικάλυψη για την προστασία από το νερό και άλλες ζημιές. Τώρα γροθιά τρύπες στην κορυφή κάθε φωτογραφία. Μόλις χτύπησε τις τρύπες, βάλτε τα σε ένα απλό μπρελόκ για να δημιουργήσετε μια πολύ ρομαντική και endearingly εξατομικευμένο δώρο για το φίλο σας.

Κολάζ μνήμης
Εδώ είναι κάτι χαριτωμένο να κάνει για το φίλο σας. Τα εισιτήρια για την ταινία από το πρώτο σας ραντεβού, υψηλής στιγμιότυπα του σχολείου σας, τα κελύφη των αυγών από την πρώτη ημέρα που έκανε το πρωινό στο κρεβάτι, το περιτύλιγμα του δώρου πρώτο δώρο σας, ένα έγγραφο του ιστού από το αγαπημένο κατάστημα καφέ του, το πρώτο τριαντάφυλλο που έδωσε σας? αν είστε κάποιος που συλλέγει αυτά τα πράγματα, τότε αυτό είναι σίγουρα το δώρο για το φίλο σας. Πάρτε ένα μεγάλο κομμάτι χαρτόνι και κολλήστε όλα αυτά τα μικρά αναμνήσεις επ ‘αυτού. Μόλις τελειώσετε κολλήσει όλα τα πράγματα, σχεδιάστε τις καρδιές και να γεμίσουν τα κενά με μηνύματα αγάπης και εισαγωγικά.

The Ultimate Romantic Λεύκωμα
Ένα λεύκωμα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συλλάβει τις τρυφερές μνήμες για πάντα. Σε περίπτωση που δεν θέλετε να αγοράσετε ένα κιτ λευκώματος, κάνουν ακριβώς προσαρμοσμένες σελίδες λευκώματος στο σπίτι κόβοντας ένα χαρτί γραφήματος. Χρησιμοποιήστε καινοτόμες ιδέες για να διακοσμήσετε το λεύκωμα. Επικόλλησε εικόνες, λουλούδια χαρτί, σκίτσα ή ισοπαλία, γκράφιτι, γράψτε τα αποσπάσματα και κάποια προσωπικά μηνύματα σε κάθε σελίδα. Χρησιμοποιήστε αυτοκόλλητα, αποκόμματα εφημερίδων και στυλό σκίτσο για να διακοσμήσετε το βιβλίο. Γράψτε ό, τι αισθάνεστε γι ‘αυτόν, ο τρόπος που αισθάνθηκε όταν τον γνώρισα για πρώτη φορά και ούτω καθεξής.

Το βιβλίο Chat
Θυμάμαι την ανάγνωση αυτή την ιδέα κάπου στο διαδίκτυο και σκέφτηκα ότι ήταν ένα από τα πιο γλυκά πράγματα να κάνετε για το φίλο σας. Πρόκειται για μια τρομερή ιδέα, φροντίστε να χτυπήσει το στόχο. Αυτό είναι για τους ανθρώπους που είστε σε μια μεγάλης απόστασης σχέση και / ή να συνομιλούν με πολλά αγγελιοφόροι Internet ή μηνύματα κειμένου. Η ιδέα είναι αρκετά απλή? Απλά να αντιγράψετε και να επικολλήσετε όλες τις συνομιλίες σας σε ένα έγγραφο του Word, να το τυπωμένο σε χαρτί καλής ποιότητας και να δώσει το φανταχτερό χρυσές άκρες. Σκληρό δεσμεύει τις σελίδες για να κάνει ένα βιβλίο και να του δώσετε ένα ρομαντικό τίτλο, να είναι ανάγλυφα στο εξώφυλλο. Ένα βιβλίο που περιέχει όλα τα μηνύματα συνομιλίας σας, τώρα που είναι ρομαντικό!

Πλεκτά Wonder
Μερικοί από εσάς μπορεί να βρει αυτό ένα αγοράκι ντεμοντέ, αλλά πάμε για το αν είσαι καλός στο κεντήματα. Μπορείτε να πλέκει ένα μεγάλο πουλόβερ ή κασκόλ για το φίλο σας. Μπορείτε να το διαμορφώσετε με την προσθήκη αρχικά του στο πουλόβερ για να τον κάνει να νιώθει πραγματικά ξεχωριστή. Μπορείτε ακόμη να δημιουργήσετε εξατομικευμένες μαντήλια για αυτόν ως δώρο. Πρόκειται για μια πολύ ρομαντική ιδέα, και τα περισσότερα παιδιά θα το λατρέψουν. Επίσης, κάθε φορά που φοράει το πουλόβερ, που θα σκεφτείτε εσείς και θα έχετε αμέσως ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του. Αυτό είναι κάτι που κάθε κοπέλα θέλει, έτσι δεν είναι;

Τα cookies και σοκολάτες
Εάν είστε ένας πολύ καλός μάγειρας, και ο τύπος σας είναι μια foodie, τότε αυτό είναι μια τέλεια ιδέα για εσάς. Μια νέα παρτίδα από τα αγαπημένα μπισκότα του, θα κάνει το κόλπο. Κάντε τους σε σχήμα καρδιάς για να προσθέσει ότι «ρομαντική» πινελιά σε αυτό. Μπορείτε να πετάξετε τα φρέσκα μπισκότα σε ένα χαριτωμένο καλάθι και να διακοσμήσετε με μερικές κορδέλες, και ένα χαριτωμένο ευχετήρια κάρτα. Μπορείτε επίσης να εκτυπώσετε ένα προσωπικό μήνυμα ρομαντικό σε κάθε cookie, ώστε να είναι πιο ρομαντικό. Μπορείτε να κάνετε μερικές σοκολάτες στο σπίτι και να γεμίσει το καλάθι με σοκολάτες μπισκότα, και μερικά καρύδια και τα λουλούδια να κάνουν διάφορα καλάθι δώρων για αυτόν.

Δοκιμάστε κάποια από αυτές τις ιδέες και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ο φίλος σας θα αγαπήσει το δώρο σας. Χειροποίητα δώρα μιλούν όγκους της προσπάθειας που βάζετε για να εκφράσετε την αγάπη σας. Έτσι, την επόμενη φορά που θα είναι δώρο-κυνήγι για το φίλο σας, απλά δοκιμάστε να κάνετε κάτι γι ‘αυτόν με δική σας και δείξτε του πόσο φροντίζετε.

Δώρα επέτειος γάμου για τον άντρα
Διακοσμητικά καλάθια
Χριστουγεννιάτικα δώρα για τη μαμά
Μοναδικά δώρα για τον μπαμπά
Εξατομικευμένη Δώρα για Αυτόν
Δώρα για το πρόσωπο που έχει τα πάντα
Χριστουγεννιάτικο δώρο ιδέες Exchange
Δώρο για τον μπαμπά που έχει τα πάντα
Μεγάλη Δώρα επετείου για άντρες
Σπιτικά δώρα Τροφίμων
Μοναδικά δώρα για τις γυναίκες που έχουν τα πάντα

Leave a Reply