Σπιτική ιδέες δώρων Δάσκαλος

Ένας δάσκαλος που μπορεί να διεγείρει ένα συναίσθημα για μία μόνο καλή δράση, για ένα και μόνο καλό ποίημα, καταφέρνει περισσότερο από ό, τι αυτός που γεμίζει τη μνήμη μας με σειρές και τις σειρές των φυσικών αντικειμένων, κατατάσσονται με το όνομα και μορφή. ~ Γιόχαν Βόλφγκανγκ φον Γκαίτε

Κάθε φοιτητής, είτε σε δημοτικό σχολείο, γυμνάσιο, λύκειο, πανεπιστήμιο ή, έχει ένα αγαπημένο δάσκαλο ή καθηγητή που αγαπούν. Μέθοδο της διδασκαλίας τους και να πάρει μέσα στους μαθητές, διάνοια και το άνοιγμα τους? Πιθανώς ό, τι έχει να κάνει με ελκυστικό για εσάς. Και ίσως πολλοί μαθητές που είχα την ευκαιρία να μελετήσει κάτω από αυτόν / αυτήν θα συμφωνήσουν. Μπορείτε ίσως εξακολουθούν να βρίσκονται σε / τάξη του ή έχουν ήδη προχωρήσει σε άλλα μαθήματα, και ψάχνουν για έναν τρόπο για να δείξει ότι δάσκαλο πόσο αυτός / αυτή σήμαινε για εσάς. Οι λέξεις δεν μπορούν να μας κατά καιρούς, αλλά υπάρχει ένας τρόπος για να εκφράσουν τα αληθινά συναισθήματά σας. Τι θα λέγατε να καταλήξουμε σε κάποιες ιδέες για δώρα σπιτικό; Μπορείτε να κάνετε ανέξοδα, απλά, αλλά καλά δώρα που δεν θα περάσει απαρατήρητη. Εδώ είναι μερικές προτάσεις που μπορείτε να εργαστείτε.

Δώρα από φοιτητές για καθηγητές

Παρά το γεγονός ότι μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους θέλετε να αναζητήσετε για δημιουργική δώρα, όπως είναι η συνταξιοδότηση, Ημέρα Ανατίμηση του Δασκάλου, ή κάτι άλλο, τα συναισθήματα είναι ίδια. Και το γεγονός ότι έχετε κάνει αυτά τα δώρα για τη δική σας, δίνει μια πιο προσωπική πινελιά που δεν μπορεί ποτέ να παραβλέπεται. Οπότε ας πάμε στις ιδέες για δώρα.

Κολάζ εικόνων
Αυτό είναι μερικά από τα μεγάλα δώρα για τους εκπαιδευτικούς. Ανεξάρτητα από το που είναι στην κατηγορία του δασκάλου σας προς το παρόν ή όχι, θα ληφθεί must’ve εικόνες της τάξης σας. Έτσι συγκεντρώνουν τις εικόνες σας, ο δάσκαλός σας, και άλλους συναδέλφους τους μαθητές. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις εικόνες για να κάνει ένα κολάζ σε ένα πλαίσιο. Τυλίξτε το δώρο σωστά και να του δώσετε στον καθηγητή σας. Δείτε του / το πρόσωπό της φωτίζεται όταν το δώρο είναι ανοιχτό.

Ζωγραφίσει μια εικόνα
Για την επόμενη σπιτικό δώρο μας, μπορείτε να σχεδιάσετε ή να ζωγραφίσει πορτρέτο του δασκάλου σας. Αν είσαι καλός στο σχέδιο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το ταλέντο για να δώσετε στον καθηγητή σας μια αξέχαστη δώρο. Το μόνο που χρειάζεται είναι η τελευταία εικόνα του δασκάλου σας και το χρώμα είτε με νερό ή λάδι χρώματα, ή ακόμα και κάρβουνο.

Μια ευχετήρια κάρτα
Είναι οι διακοπές έρχονται σύντομα εκεί; Κατά την περίοδο των διακοπών, μπορείτε να κάνετε μια προσωπική ευχετήρια κάρτα για τον καθηγητή σας με τον εαυτό σας. Είτε πρόκειται για μια Χριστουγεννιάτικη κάρτα, κάρτα Ευχαριστιών, Απόκριες κάρτα ή κάρτα ενός νέου έτους, η προσωπική επαφή θα μιλήσει χίλιες λέξεις. Μπορείτε ακόμη και να σκιαγραφήσει ή ζωγραφίσει κάτι στο μπροστινό μέρος και να γράψει ένα ποίημα στο εσωτερικό, καθώς και. Δεν θα που κάνουν ένα φοβερό σπιτικό δώρο;

Φυτό εσωτερικού χώρου
Εδώ είναι ένα μεγάλο δώρο εκτίμηση δάσκαλος που μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε, ανεξάρτητα από την ηλικία. Υπάρχουν πολλά ανθοφόρα φυτά εσωτερικού χώρου, όπως οι αφρικανικές βιολέτες, ορχιδέες, λεμόνι Meyer, Κρότωνα, και πολλά άλλα, τα οποία μπορεί να δοθεί ως δώρο. Τι έχετε να κάνετε είναι να πάρετε ένα δοχείο ή δοχείο, φυτεύουμε τους σπόρους σε, και να του δώσετε στον καθηγητή σας. Σε λίγους μήνες, θα υπάρξει ένα όμορφο φυτό με υπέροχα λουλούδια ανθίζουν σε αυτό.

Ψήστε μερικά μπισκότα
Για ένα υπέροχο χειροποίητο δώρο, μπορείτε να δοκιμάσετε το χέρι σας στο ψήσιμο. Τώρα ανάλογα με το πόσο χρονών είσαι, να λάβει την απαραίτητη βοήθεια από τη μαμά σας, τη γιαγιά, φίλη, αδελφή, ή κάποιος άλλος. Σπιτική μπισκότα τυλιγμένο σε ένα όμορφο καλάθι? Μπορεί να το πάρει καθόλου καλύτερα από αυτό; Μπορείτε να κάνετε και 2-3 δωδεκάα μπισκότα σε διάφορες γεύσεις όπως σοκολάτα τσιπ, πλιγούρι βρώμης με σταφίδες, αμύγδαλα το βούτυρο, ή λευκή σοκολάτα macadamia.

Αυτά είναι μερικά από τα δώρα που μπορείτε να κάνετε που μεταφέρουν αληθινά αισθήματα σας για το δάσκαλό σας. Υπάρχουν πολλά άλλα σπιτικά δώρα που μπορεί να γίνει για όλα αυτά τα σκληρά ώρες εργασίας θέσει σε από το δάσκαλό σας.

21ης δώρα γενεθλίων
Μοναδικά δώρα για τις γυναίκες
50ος Δώρα γαμήλιας επετείου για Γονείς
Δώρα πολυτελείας για τις γυναίκες
Καλή δώρα για το φίλο
Τι δώρο σας για το μωρό αυτά τα Χριστούγεννα;
Μοναδικό Ρομαντικές ιδέες δώρων για Αυτόν
Χριστούγεννα ιδέες δώρων για τη μαμά
Καλύτερα δώρα για τις γυναίκες στροφή 30
Καλάθια με φρέσκα φρούτα: Gourmet καλάθι δώρων φρούτων
Thoughtful Ιδέες Δώρων

Leave a Reply