Σπιτική Ρομαντικό Δώρα για τους άνδρες

Σπιτική ρομαντικά δώρα είναι ο ιδανικός τρόπος για να εκφράσετε την αγάπη σας, όταν θέλετε να προσθέσετε μια προσωπική πινελιά στο ίδιο. Όποια και αν είναι η περίσταση, θα είναι πάντα μια καλύτερη ιδέα για να εκπλήξει το άτομό σας με ένα εξατομικευμένο δώρο σπιτικό μάλλον ότι η αγορά είναι από το ράφι! Σπιτική δώρα έχουν το επιπλέον πλεονέκτημα σε σχέση με αυτά που έχουν αγοραστεί από το κατάστημα, την αποκλειστικότητα και το γεγονός ότι έχετε κάνει μια επιπλέον προσπάθεια για το αγαπημένο σας πρόσωπο, προχωρεί σε μεγάλο βαθμό στο να λέμε ό, τι αισθάνεστε για το πρόσωπο. Εδώ είναι μια ματιά σε μερικές ιδέες για σπιτικά ρομαντικά δώρα για τους άνδρες.

Οι άνδρες θα ήθελαν να περιποιηθείτε τον εαυτό σας τόσο πολύ όπως κάνετε και τι καλύτερος τρόπος για να εκφράσουν την αγάπη σας με αυτές τις απλές αλλά ελκυστικό σπιτικό ρομαντικά δώρα. Χρησιμοποιήστε αυτές τις ιδέες και να εκπλήξει το αγαπημένο σας πρόσωπο και που πραγματικά δεν χρειάζεται να περιμένετε για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου γι ‘αυτό!

Μαγειρέψτε ένα γεύμα: Ο δρόμος για την καρδιά ενός άντρα είναι μέσα από το στομάχι του! Συγγνώμη κορίτσια, αυτό είναι λυπηρό, αλλά αληθινό! Μπορείτε να προγραμματίσετε αυτό για ένα Σαββατοκύριακο και να τον καλέσει για πάνω από ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο ρομαντισμό και την ολοκλήρωση φροντίδα. Chuck των εν λόγω κάρτες μενού του fast food τρώνε άουτ, αυτός κατά πάσα πιθανότητα θα πρέπει να τρώτε έξω πολλές φορές κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Κάντε ένα χειροποίητο πρόσκληση που εμφανίζει τα στοιχεία που παρασκευάζονται και ας έχουν επιλογή του. Αυτό είναι ένας χρόνος όταν μπορείτε να τον περιποιηθείτε το αυθεντικό στυλ. Θα μπορούσε να υπάρξει τίποτα καλύτερο από αυτό το σπιτικό δώρο και πέρα? Μπορείτε να το κάνετε πραγματικά ρομαντική με την προσθέτουν μέχρι το εσωτερικό του σπιτιού, καθώς και. Φέρτε έξω την όμορφη κουρτίνα και κατάστρωμα μέχρι το σπίτι σας με την παρουσία των φρέσκων λουλουδιών! Αυτό είναι υποχρεωμένη να ευχαριστήσει κάθε άνθρωπος που ξέρετε τη λεπτή τέχνη της μαγειρικής!

Paint: Σπιτική ρομαντικά δώρα για τους άνδρες μπορεί να περιλαμβάνει κάτι που δημιουργήθηκε από εσάς, αν έχετε αυτό το ταλέντο για τη ζωγραφική. Τι θα λέγατε για ένα χαλαρωτικό ζωγραφική τοπίο ή μια ιδιαίτερη στιγμή, που αντιπροσωπεύει κάτι συγκεκριμένο και ειδικά μεταξύ των δυο σας; Θα μπορούσε ο τόπος όπου συναντήθηκαν για πρώτη φορά ή ακόμη και ένα πορτρέτο, το οποίο θα εξαρτηθεί από το ταλέντο σας με τη βούρτσα. Αποκτήστε το πλαισιώνεται ζωγραφικής και κρεμάστε το στο δωμάτιό του για να του θυμίζει την απέραντη αγάπη αισθάνεστε γι ‘αυτόν.

Κάνετε ένα καλάθι δώρων: Αυτό το δώρο μπορεί να είναι χειροποίητα σε κάθε ιδιαίτερο τρόπο. Καλάθια δώρων να αποδειχθεί ιδανικό σπιτικό ρομαντική ιδέα για δώρο για τους άνδρες, αν καταφέρει να συγκεντρώσει τα σωστά στοιχεία για την ίδια. Ψήστε μερικά μπισκότα και κάνει κάποιες ρομαντικές κάρτες με το δικό διατυπώσεις σας. Προσθέστε μερικές από τις αγαπημένες του αρώματος μαζί με τις πιο αγαπημένες φωτογραφίες από ιδιαίτερες στιγμές σας. Προσθέστε μερικά CD με αγαπημένη μουσική του και ακόμη και μια ρομαντική ταινία, την οποία μπορείτε και οι δύο να παρακολουθήσετε τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Αυτό το καλάθι δώρων, που διοργανώνονται από εσάς προσωπικά, θα έχουν σίγουρα ένα καλύτερο αποτέλεσμα από ό, τι αγοράζουν το υπάρχον υλικό διατίθεται στα εμπορικά κέντρα.

Βάψτε ένα Tee: Αυτό το σπιτικό ρομαντικό δώρο για το παιδί σας μπορεί να επιδείκνυαν με μεγάλη ευχαρίστηση, αν έχετε αυτή τη δημιουργική ράβδωση σε σας. Αγοράστε ένα απλό λευκό μπλουζάκι και να χρησιμοποιήσετε τη δημιουργικότητά σας για να το ζωγραφίσει ως ανά σας συμπαθεί. Θα μπορούσε να είναι ένα κομψό γραφικό ή ένα πολύ ευφυής μήνυμα? Η επιλογή είναι δική σας! Ένα εξατομικευμένο μήνυμα θα μπορούσε επίσης να είναι μια ακόμα καλύτερη ιδέα!

Αγάπη κουπόνι: Αυτά μπορεί να είναι εντελώς σπιτικό και κάτι που και οι δύο μπορούν να απολαύσουν ως ζευγάρι! Ετοιμάστε διάφορα κουπόνια αγάπης και να χρησιμοποιήσετε διάφορες επιλογές για κάθε μία, όπως ένα καλάθι γεμάτο κόκκινα τριαντάφυλλα ή δείπνο στο εστιατόριο snazziest. Χρησιμοποιήστε αυτή την επιλογή για να βρει δημιουργικά πράγματα που και οι δύο έχουν κάνει!

Εγγραφή
Απαλλαγείτε από τον υπολογιστή σας για μια αλλαγή και να γράψει μια ντεμοντέ επιστολή αγάπης προς αυτόν. Κάντε μια όμορφη κάρτα για να συνοδεύσει. Συζήτηση για όλη την αγάπη που νιώθουν για τον ίδιο και για όλα τα κοινά ιδιαίτερες στιγμές. Τον κάνει να νιώθει ξεχωριστός με κάθε τρόπο και να τον αφήσει να ξέρετε πόσο θα σημαίνει για εσάς. Ταχυδρομείου σαλιγκάρι είναι το ίδιο πράγμα με τη διεύθυνση του!

Χρησιμοποιήστε αυτές τις ιδέες για σπιτικά ρομαντικά δώρα για τους άνδρες να εκφράσω τη βαθιά αγάπη σας για αυτόν με έναν ιδιαίτερο τρόπο!

Τι να πάρει τη φίλη σας για τα γενέθλιά της
Πώς να επιλέξει δώρα για το νέο φίλο σας
Bath and Body Καλάθια δώρων
Σπιτική Χριστουγεννιάτικα δώρα για το φίλο
Πώς να κάνει Χειροποίητα δώρα
Συνταξιοδότηση Δώρα για Mom
Δώρα για φίλο κάτω από $ 50
Γενέθλια Παρόν Ιδέες για Αυτόν
Τι να πάρει νέο φίλο σας για τα γενέθλιά του
18α δώρα γενεθλίων για τα κορίτσια
DIY Δώρα γενεθλίων για το φίλο

Leave a Reply