Σπιτική Ρομαντικό Δώρα

Έτσι, φέτος που έχετε αποφασίσει να πάτε το σπιτικό, εξατομικευμένο τρόπο δώρα. Ωραία, ωραία. Σε όλα τα εξωφρενικός βιασύνη ότι οι ζωές μας έχουν γίνει, έχουμε την τάση να ξεχνάμε τη γοητεία που σπιτικό ρομαντικά δώρα ισχύουν και για εμάς. Ένα κατάστημα αγόρασε δώρο μπορεί να μοιάζει μεγάλος, αλλά δεν υπάρχει τίποτα που αδειάζουν τα συναισθήματα αρέσει αρκετά ένα ρομαντικό δώρο που έχει ετοιμαστεί με πολύ αγάπη και φροντίδα. Αλλά ακριβώς να σας κάνει να θέλετε, ίσως να μην έχουν πραγματικά ιδέες για το πώς να πάει για αυτό. Και αυτό είναι που έρθει μέσα Σε αυτό το άρθρο, οι ιδέες θα μοιραστούν για μερικά ρομαντικά δώρα για τους άνδρες και τις γυναίκες. Γνωριμία με τα δώρα τότε.

Σπιτική δώρα για τις γυναίκες

Οι γυναίκες είναι κορόιδα για ρομαντική σχέση. Τώρα αυτό είναι η υποεκτίμηση του έτους, ε; Έτσι, το δικαίωμα, αν υπάρχει ένας άνθρωπος που σκέφτεται να κάνει όλη την ρουτίνα της ρομαντικής σπιτικά δώρα για εκείνη, τότε ξέρεις ότι η γυναίκα θα είναι όλοι ευχαριστημένοι, αλλά να έχουν αυτό που ξοδεύεται για την προσοχή της. Αλλά τι να δώρο; Πραγματικά δεν παίρνει πολύ. Εδώ είναι μερικές απλές ιδέες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Γράψτε ένα δώρο
Είναι έτσι, έτσι εντελώς απροσδόκητο. Ειδικά αν έχετε κάνει ποτέ αυτό. Απλά στυλό κάτω από ένα ποίημα γι ‘αυτήν. Και το κάνουν ένα μακρύ, μακρύς. Αυτή θα λιποθυμούν. Αυτή θα πρέπει να αγγίξει. Αυτή θα σ ‘αγαπώ στα κομμάτια. Θα σας πω τι θα πάρει για να αρέσει αυτό το ρομαντικό δώρο ιδέα, να είναι αστείο και λίγο συναισθηματική – σημειώνω όλα τα γραφικά ιδιομορφίες της, όπως το πώς παίζει με την τούφα από τα μαλλιά της, όταν αυτή είναι συγκέντρωση ή πώς σηκώνει της το κεφάλι επάνω όπως μια γάτα, όταν μυρίζει κάτι καλό … και δεν χρειάζεται καν να είναι ένα τέλειο ποίημα ομοιοκαταληξία και ρυθμό. Η σκέψη είναι αυτό που μετράει σε αυτές τις σπιτικές εξατομικευμένα δώρα.

Προγραμματίστε ένα πικνίκ
Εικόνα ένα ρομαντικό σκηνικό σαν ένα λιβάδι ίσως, με αγιόκλημα αυξάνεται από την πλευρά και μια λίμνη κοντά … (ή κάτι που είναι πιο προτίμησή σας). Χωρίς αφήγηση της κάτι σχετικά με αυτό το ρομαντικό δώρο, να της ζητήσω »μόλις είναι έτοιμη» και στη συνέχεια, χτυπήστε ελαφρά την μακριά για να το τέλειο σκηνικό. Έχετε ένα καλάθι πικ-νικ έτοιμος με κάτι ελαφρύ και νόστιμο. Στη συνέχεια, όλη την ημέρα μέσα από συζήτηση, να διαβάσετε, να πάτε για μπάνιο, να χαλαρώσετε στον ήλιο .. και κάποια άλλα πράγματα που έχω αφήσει στο χέρι σας. Οι γυναίκες αγαπούν αυτό το κάπως τα πράγματα και σας κάνει να συμβεί όλα με τον εαυτό σας και με τέτοιο στυλ … θα πρέπει να καρπωθεί τα οφέλη από ότι για πολύ, πολύ καιρό.

Σπιτική δώρα για τους άνδρες

Είναι πιο εύκολο για τις γυναίκες να σκεφτούν σπιτικό ρομαντικά δώρα για τους άνδρες, το ξέρεις; Αλλά αν χρειαστεί ακόμα μερικές ιδέες για ρομαντικά δώρα (με την αφή στο σπίτι) για τον ίδιο, εδώ είναι μερικά.

100 λόγοι
Εγκεφαλικό επεισόδιο εγώ του Ας λίγο με αυτό το ρομαντικό δώρο. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, φυσικά, είναι επίσης ένας τρόπος για να πάρει τα συναισθήματά σας μέσα. Δώστε του μια επιστολή που αναφέρει εκατό λόγους για τους οποίους τον αγαπάτε. Κάθε Μικρά Λεπτομέρεια Τώρα είναι η ώρα να δηλώσω το προφανές (το λακκάκι, το λακκάκι) και η όχι και τόσο προφανής (πεσμένος στον καναπέ με το κατοικίδιο ζώο γάτα σας στην αγκαλιά του, χαϊδεύοντας το κεφάλι της) … τέλεια ρομαντική και τόσο απλό.

Η αίσθηση της αφής
Αιτία οι άνδρες είναι πιο οπτική από τις γυναίκες, πηγαίνετε δεξιά μπροστά και κλειστά τα μάτια του. Στη συνέχεια, τον οδηγούν αργά στο κρεβάτι και τα ρούχα του φλοιού μακριά … τότε, στη συνέχεια να λάβει τα χέρια σας πάνω από την πλάτη του και να αρχίσει μασάζ του (γιατί, τι νομίζετε ότι μιλούσα για?) … Και ίσως το μασάζ θα οδηγήσει σε περισσότερο. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι, φυσικά. Sexy ως κόλαση, χαλαρώνοντας ως κόλαση, και αν είστε ντυμένοι με σέξι εσώρουχα για αργότερα, αυτό πραγματικά, πραγματικά είναι το τέλειο δώρο για να τον δώσει.

Αυτές οι ιδέες θα έχουν δώσει τουλάχιστον μια κατεύθυνση προς την οποία για να πάει. Δεν χρειάζεται να επιλέξετε αυτά τα δώρα per se, αλλά μπορείτε να πάρετε σίγουρα κάποιες ιδέες από αυτές και να πάει για να δημιουργήσει μεγάλα δώρα για το εν λόγω ειδικό της ή αυτόν.

Spa Καλάθια δώρων
Creative δώρα γενεθλίων
Χριστουγεννιάτικα δώρα για τη μαμά 2012
Μοναδικά δώρα για το φίλο
Καλύτερα δώρα για τις γυναίκες στροφή 30
Χριστουγεννιάτικα Δώρα 2012
Cool ιδέες δώρων
Δώρα για Her
Δώρα γαμήλιας επετείου για τη γυναίκα
Οικογενειακά Χριστούγεννα δώρο ιδέες Exchange
Ιδέες δώρων Money Tree

Leave a Reply