Σπιτική Χριστουγεννιάτικα δώρα για το φίλο

Γιατί να κολλήσει με τα παλιά βαρετή δώρα από τα καταστήματα με είδη δώρων βαρετό; Προβλέψιμη. Αυτό είναι ό, τι είναι. Δεν στοιχείο αιφνιδιασμού, είτε. Έτσι, αυτό που λέω να κάνετε αυτό το έτος είναι να μετατρέψει την όλη συμφωνία γύρω και να κάνει μερικά σπιτικά δώρα Χριστουγέννων για τον ίδιο. Έχει μάλλον δεν περίμενα να κάνεις κάτι τέτοιο, έτσι ώστε το στοιχείο έκπληξη θα είναι ότι πολύ περισσότερο και τα δώρα από μόνα τους θα είναι πραγματικά ξεχωριστό. Γιατί; Γιατί όταν βάζετε τις προσπάθειές σας σε κάνει ένα δώρο, υπάρχει πολλή σκέψη τεθεί σε αυτό να κάνει κάτι καλό ότι το άλλο άτομο θα αγάπη. Αλλά καταλαβαίνω απόλυτα, αν δεν μπορεί πραγματικά να σκεφτείτε ιδέες για δώρα, έτσι για να ξεκινήσετε και να βοηθήσει με τις σπιτικές ιδέες για δώρα, εδώ είναι μερικές προτάσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Αν είστε σύγχυση σχετικά με το τι πρέπει να πάρει ο φίλος σας για τα Χριστούγεννα, ανατρέξτε στις ακόλουθες ιδέες.

Best Σπιτική ιδέες δώρων φίλο

Σπιτική δώρα είναι μερικά από τα πιο στοχαστικοί δώρα για να διαλέξετε για το φίλο σας, επειδή δείχνουν ότι έχετε βάλει σε πολλές προσπάθειες και τη σκέψη στη λήψη τους. Ότι δεν είναι απλά αγόρασε από το ράφι. Γι ‘αυτό εξατομικευμένα δώρα είναι πάντα μια μεγάλη ιδέα για δώρο. Εδώ είναι μερικές ιδέες για το είδος της σπιτικά δώρα που μπορείτε να πάρετε για το φίλο σας.

Jar μνήμης
Αυτό το ένα έχει να λάβει από την τούρτα ανάμεσα σε όλα τα εξατομικευμένα δώρα. Αγοράστε ένα γυάλινο βάζο και στη συνέχεια γεμίστε το με «chits μνήμη». Το ύξερες; Τα αστεία, συναισθηματική, ανόητο, λυπημένος περιστατικά που έχουν δημιουργήσει τις αναμνήσεις μέσα από τη διάρκεια της ζωής σας ή απλά του. Μπορείτε να πατήσετε σε θέματα όπως «Η πρώτη φορά που συναντήθηκαν», «πρώτη ημέρα του στο κολέγιο». Κάντε το ακόμα πιο ιδιαίτερο, ζητώντας από τους φίλους, τους συναδέλφους του και τα μέλη της οικογένειας να γράψει ένα παιδάκι για το αγαπημένο τους μνήμη του.

Ψήστε και κάνει
Είναι αλήθεια, ότι είναι πραγματικά – ο δρόμος για την καρδιά ενός άντρα είναι μέσα από το στομάχι του (δεν είμαι αποκλείοντας άλλους τρόπους). Έτσι, να πάρει τα κάτω για να το ψήσει και τον ένα ωραίο κέικ, ή μια παρτίδα των cookies. Θα μπορούσατε να κάνετε πραγματικά τυρώδης από το ψήσιμο του ένα τεράστιο κόκκινο σε σχήμα καρδιάς κέικ με πραγματικά τυρώδης μηνύματα όπως «εγώ VUV σας» ή κάτι για το σκοπό αυτό. Ή θα μπορούσατε να δοκιμάσετε μερικά από τα πιο αποκλειστικά ψημένα αγαθά που θα διαρκέσει καθ ‘όλη τη Χριστούγεννα και η νέα σεζόν του έτους. Κάθε φορά που παίρνει ένα δάγκωμα από τα καλούδια, που θα θυμάστε. Νίκαια ε;

Medley Τραγούδι
Θα μπορούσε να είναι ένα κλισέ, αλλά λειτουργεί πολύ καλά. Κάτσε κάτω και να κάνει μια μεγάλη, τεράστια, γιγαντιαία λίστα με τα τραγούδια που του αρέσει. Στη συνέχεια πιάσουμε και να καταγράφει τα DVD όλων αυτών των τραγουδιών. Αυτά τα τραγούδια θα είναι αποκλειστικά τη συλλογή του. Κάθε φορά που θέλει να ακούσει τα αγαπημένα του τραγούδια, που τα έχει έτοιμα για να ακούσετε. Τέλεια; Τέλεια.

T-Shirt Graffiti
Αυτό και μόνο μπορεί να μετατραπεί σε ρομαντική, αστεία, άτακτος ή οποιοδήποτε άλλο συναίσθημα που θέλετε να δώσετε. Το μόνο που κάνετε είναι να αγοράσετε ένα ωραίο λευκό ή μαύρο (ή οποιοδήποτε άλλο χρώμα για εκείνο το θέμα), T-shirt και στη συνέχεια όλα τα είδη γκράφιτι πράγματα για αυτό. Θα ξετρελαθείτε με αστεία εισαγωγικά και ρήσεις, ή φιγούρες που απεικονίζουν την ιστορία αγάπης σας, ή μέρη που έχουν σημασία γι ‘αυτόν – όπως το αγαπημένο του μπαρ, ή το όνομα του κολεγίου του και τέτοια πράγματα. Αυτό κάνει για ένα από τα πιο τέλεια σπιτικά δώρα Χριστουγέννων για τους άνδρες, δεν νομίζετε;

Κορνίζες
Ένα από τα καλύτερα δώρα για το φίλο σας είναι να συλλέγει μερικές από τις πιο αξιομνημόνευτες ασφαλίσει από σας παιδιά μαζί και κάποια στιγμιότυπα από αποκλειστική του, και στη συνέχεια δώρο τους σε αυτόν με μια κορνίζα και όλα τα αντίγραφα του επιλεγμένου ασφαλίσει. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορεί να κρατήσει την αλλαγή της ασφαλίσει ξανά και ξανά και να έχουν μια υπενθύμιση από σας παιδιά

Photo Collage / Άλμπουμ
Κοιτάξτε μέσα από τα παιδικά του χρόνια ασφαλίσει και τους άλλους ότι μπορείτε να πάρετε τα χέρια σας και επιλέξτε αυτά που νομίζετε ότι είναι πραγματικά καλό. Τοποθετήστε τα σε ένα άλμπουμ, να προσθέσετε λεζάντες ενδιαφέρον για αυτούς και να παρουσιάσει σ ‘αυτόν. Σίγουρα θα σας αρέσει αναζητούν μέσα από αυτό το άλμπουμ όλη την ώρα. Αν είστε καλοί στο λογισμικό του υπολογιστή, τότε θα μπορούσε να τους σαρώσει και να κάνει ένα κολάζ από τον ίδιο και να παρουσιάσει σ ‘αυτόν.

Προσθέστε κάποια άλλα δώρα που νομίζετε ότι του κάνει σε αυτόν τον κατάλογο των σπιτικά δώρα Χριστουγέννων για το φίλο, σαν κάτι που έχετε πλεκτά από τον εαυτό σας ή ένα CD με τραγούδια που έχετε τραγουδήσει. Εμπιστευθείτε μας, αυτός θα την αγάπη τους όλα.

Χαριτωμένο δώρα για το φίλο σας
Καλύτερα δώρα για τα κορίτσια εφηβικής 2012
Μοναδικά δώρα Σπιτική
Καλή δώρα Χριστουγέννων
Εξατομικευμένη Δώρα Γάμου
Σπιτική ιδέες δώρων για τις έφηβες
Ιδέες καλάθι δώρων Καλοκαίρι
Μεγάλη Δώρα για γυναίκες άνω των 40
Ιδέες δώρων γενεθλίων για Sister
Top 10 δώρα Χριστουγέννων
Δώρα για τους άνδρες που έχουν τα πάντα

Leave a Reply