Στοχαστικοί δώρα για το φίλο σας

Υπάρχουν τόσες πολλές φορές ότι ψάχνουμε για μερικές πραγματικά στοχαστικοί δώρα και ποτέ δεν τα βρείτε. Έχετε αναρωτηθεί για ποιο λόγο; Γιατί πάντα συναντάμε τις ίδιες παλιές δώρα; Σίγουρα υπάρχουν πολλές ιδέες για δώρα φίλος εκεί έξω! Ο λόγος για αυτό είναι επειδή εμείς τα κορίτσια έχουν σταματήσει να σκέφτονται διαφορετικά, και κανείς δεν έχει το χρόνο να λάβει τόσες πολλές προσπάθειες στο σημερινό κόσμο με τόσο φορτωμένο πρόγραμμα να φροντίζουν για την καθημερινή. Αλλά δεν χρειάζεται καθόλου χρόνο. Εδώ είναι μερικά από τα πιο στοχαστικοί δώρα που θα βρείτε ποτέ. Επίσης, περιλαμβάνονται μερικά δώρα για το νέο φίλο σας! Ρίξτε μια ματιά!

Thoughtful Δώρα για να βγάλουν φίλο σας ευτυχισμένο

Είναι ένα άθλημα αυτή τη φορά και βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει ό, τι θέλει. Ξέρω ότι εμείς οι γυναίκες βαριούνται (και ερεθισμένο) βλέποντας την αγάπη τους άνδρες μας έχουν για τον αθλητισμό, αλλά αυτή τη φορά, να παίξετε το αγαπημένο παιχνίδι του μαζί του. Κανονίστε για έναν αγώνα στο πλησιέστερο λόγους και να τον εκπλήξει. Μην κανονίσετε αυτό ακριβώς, αυτή τη φορά παίζουν μαζί του. Αυτό είναι το καλύτερο μεταξύ όλων των στοχαστικοί δώρα για έναν φίλο, έτσι δεν είναι; Αγοράστε παρόμοια φανέλες για τους δυο σας (ένα διπλό δώρο) και εκεί θα πάτε. Είμαι βέβαιος ότι θα κάνετε την ημέρα του, καθώς αυτό είναι σίγουρα ένα από τα δροσερά δώρα για το φίλο ή μάλλον κάθε φίλο τύπος. Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να μάθετε το αγαπημένο άθλημα του, αν δεν έχετε καμία ιδέα για αυτό.

Ώρα Makeover είναι εδώ το μωρό! Ναι, να πάρετε τον εαυτό σας ένα πλήρες makeover και να τον αφήσει να ξέρετε ότι το έκανε αυτό για τον ίδιο. Αν θέλει κοντά μαλλιά, έτσι ώστε να είναι αυτό. Αυτό δεν είναι υποχρεωτικό, αλλά αν ψάχνετε για δώρα επετείου, αυτό είναι. Αυτό είναι πραγματικά μια ειδική χειρονομία και εσείς σίγουρα θα τον τρελάνει με την όλη ιδέα του. Επιπλέον, αυτό είναι κάτι που πραγματικά δεν θα πρέπει να περιμένουν και θα είναι μια μεγάλη έκπληξη για τον ίδιο, έτσι δεν είναι; Αν θέλετε οποιεσδήποτε συμβουλές, μπορείτε να τον ρωτήσω τι θα αλλάξει στην εμφάνισή σας αν έπρεπε να.

Κρουαζιέρα Με αυτόν στην καλύτερη των θέσεων από τις κανονικές διακοπές να μην είναι τόσο μεγάλη προορισμούς. Μια κρουαζιέρα είναι πολύ πιο χαλαρωτικό από ένα οδικό ταξίδι, έτσι δεν είναι; Το να είσαι φίλη του θα πρέπει να γνωρίζει τις θέσεις του όντας και αυτά που δεν έχει επισκεφθεί. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα ρομαντικά δώρα για το φίλο, αν σκοπεύετε όλη την κρουαζιέρα καλά και να τον εκπλήξει. Συζήτηση στο γραφείο του και να λάβει τα φύλλα του εκ των προτέρων και να τους πω να το κρύβουν αυτό από αυτόν. Κάντε τις κρατήσεις σας πάρα πολύ εκ των προτέρων, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να δαπανήσουν πολλά.

Έκπληξη Αυτόν με κάτι που πραγματικά δεν θα πρέπει να περιμένουμε για τα γενέθλιά του αυτό το έτος. Αν ένα πάρτι γενεθλίων έκπληξη ήταν πάντα ένα στοχαστικό δώρο, φέτος την κάνουμε ακόμα καλύτερη. Κάντε μια υπέροχη ταινία από όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο που έχετε γι ‘αυτόν και το δείχνουν στο κόμμα. Επίσης, μπορείτε να κάνετε ένα υπέροχο λεύκωμα που θα μείνει μαζί του για πάντα. Τι περισσότερο; Μπορείτε να ζητήσετε από όλους τους ανθρώπους στο κόμμα για να το υπογράψει.

Γράψτε σ ‘Αυτόν όλα τα πράγματα που θέλετε να του πω και να του δώσετε σ’ αυτόν ως ένα γράμμα. Αυτό θα είναι ένα από τα πιο στοχαστικοί δώρα ποτέ, έτσι δεν είναι; Επίσης, βεβαιωθείτε ότι έχετε να γράψετε πραγματικά και όχι μόνο τους στίχους των τραγουδιών ή κάποια ηλίθια γραμμές από τις ταινίες. Ας είναι 100% πρωτότυπο έργο. Υπενθυμίστε του ιδιαίτερες στιγμές θα πρέπει να έχουν ξεχάσει όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα εξατομικευμένα δώρα για το φίλο που ο καθένας μπορεί να σκεφτεί. Χρησιμοποιήστε μερικά ωραία χαρτί καλλιγραφία και τις δεξιότητες για να κάνουν το γράμμα πολύ όμορφη και μοναδική.

Τώρα που ξέρετε όλα αυτά στοχαστική δώρα για το φίλο, το δώρο σας αυτόν κάτι σύντομα. Καταλάβετε ένα πράγμα που χρειάζεται να κάνετε κάτι διαφορετικό ώστε να παρατηρήσει τις προσπάθειές σας. Προφανώς, πρόκειται να αγαπούν ό, τι του δίνουν αλλά θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα με ένα από τα παραπάνω στοχαστική δώρα που είναι ασυνήθιστα σπάνια, έτσι δεν είναι; Αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα δώρα για τον φίλο θα βρείτε πουθενά και είμαι σίγουρος ότι θα πρέπει να έχετε ήδη παρατηρήσει αυτό. Λοιπόν, τι περιμένετε; Ξεκινήστε τον προγραμματισμό σύντομα!

Ανταλλαγή Δώρων Παιχνίδια
Χριστουγεννιάτικο δώρο ιδέες Exchange
Σπιτική ιδέες δώρων
Ρομαντικό Δώρα για Εκείνον
Καλύτερα δώρα για τα κορίτσια εφηβικής 2012
Πώς να αγοράσετε ένα τελευταίας στιγμής δώρο
Μεγάλες ιδέες δώρων για τον μπαμπά
21ης δώρα γενεθλίων για τα κορίτσια
Creative δώρα επετείου
Ιδέες καλάθι δώρων Καλοκαίρι
Δώρα γενεθλίων για Έφηβες

Leave a Reply