Στρατιωτική ιδέες δώρων Συνταξιοδότηση

Τι μπορεί να σας δώσει σε ένα πρόσωπο που έχει περάσει ένα μεγάλο μέρος της ζωής του, που εξυπηρετούν την χώρα; Κάθε δώρο θα φαίνεται ασήμαντο μπροστά από τις θυσίες που πρέπει να γίνει για να κάνει το καθήκον του με τιμή και αφοσίωση. Έτσι, τα δώρα, τα οποία συχνά παρουσιάζονται στο συνταξιούχος με τους συνεργάτες του, λίγες μέρες πριν αποσυρθεί στην πραγματικότητα, συνήθως πάνω από ένα γεύμα ή δείπνο που θα παραθέσει προς τιμήν του, πρέπει επομένως να επιλέγονται μετά από πολλή σκέψη και προσοχή. Τα δώρα πρέπει να είναι χρήσιμα και μοναδικά. Και κάθε φορά που ο συνταξιούχος κοιτάζει τους, θα πρέπει να του θυμίζει τους τολμηρούς, ευτυχισμένος, σκληρή και συναρπαστικές στιγμές που περνούν στο στρατό!

Ιδέες δώρων για Συνταξιοδότηση Στρατιωτική

Box Σκιά
Δεν υπάρχει apt δώρο για μια στρατιωτική συνταξιούχος από ένα κουτί σκιά, το οποίο περιέχει τα μετάλλια και τις κορδέλες του, φωτογραφία, τη στολή του, τη σημαία της χώρας, διακριτικά τις τάξεις που κατέχονται από τον συνταξιούχο, κάθε εχθροπραξία διακριτικά, μοίρα νόμισμα ή επίθεμα από κάθε βάση είχε τοποθετηθεί σε όλα τα άλλα και ότι τα πράγματα θα είναι υπερήφανοι και θα ήθελα να θυμάστε για πάντα. Στρατιωτική κουτιά σκιά συνταξιοδότηση είναι συνήθως τετράγωνο ή ορθογώνιο σχήμα. Έχουν μια ξύλινη βάση και παρέχουν το σκηνικό του μια βελούδινη ύφασμα, στο οποίο όλα αυτά τα αναμνηστικά μπορεί να κολλήσει. Αυτές οι στρατιωτικές κουτιά μπορούν να αγοραστούν σε ανταλλαγές ίδια βάση και μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις απαιτήσεις.

Πλαισιωμένη Κολάζ
Ένα από τα πιο στοχαστικοί δώρα για τους άνδρες είναι να κάνει ένα κολάζ από μερικές αξέχαστες φωτογραφίες του και να το πάρετε πλαισιωμένο σαν ένα έργο τέχνης. Φωτογραφίες που κατέχουν κάποια σημασία, όπως οποία έχουν αυτόν που λαμβάνει ένα μετάλλιο ή στέκεται μπροστά από ένα εχθρός κατέλαβε εξοπλισμός βάσης / πόλεμος, ή ακόμη και αυτά στα οποία ο ίδιος έχει μερικά ποτά και διασκέδαση ανταλλαγή με τους συναδέλφους του, συγκεντρώνει όλα αυτά και κάνει ένα όμορφο κολάζ από αυτούς. Ο συνταξιούχος μπορεί να το κρεμάσει στο δωμάτιό του ή καθιστικό και αναπόλησης οι φορές που είχε κατά τη διάρκεια της θητείας του!

Ρολόι τσέπης
Εξατομικευμένη ρολόγια τσέπης που έρχονται είτε τοποθετούνται σε χρυσό ή ασήμι, και το οποίο μπορεί να προσαρμοστεί για να συμπεριλάβει ένα προσωπικό μήνυμα για τον συνταξιούχο, για αξέχαστες κάνουν δώρα. Έτσι, έχουμε το όνομα του συνταξιούχου και τα έτη υπηρεσίας χαραγμένο στο μέτωπο και ένα βαθύ, συναισθηματικό και στοχαστικό μήνυμα στο πίσω μέρος. Ο συνταξιούχος θα έχει ένα δώρο για να αγαπάμε για όλη τη ζωή του!

Ρούχα με το λογότυπο Μοίρα
Μπορείτε να δώρο ο συνταξιούχος ένα σύνολο από ρούχα και αξεσουάρ που έχουν το λογότυπο της μοίρας του τυπωμένο πάνω τους. Μπουφάν, t-shirts, καπέλα, βραχιόλια, ζώνες και αλυσίδες, μπορείτε να συμπεριλάβετε όλα τα πράγματα που φοράει ο συνταξιούχος, έχουν τα λογότυπα χαραγμένα πάνω τους και το δώρο σ ‘αυτόν, έτσι ώστε κάθε φορά που τα φοράει ο ίδιος Υπενθυμίζεται του συντάγματος του!

Εξατομικευμένη κορνίζα
Εξατομικευμένα δώρα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πει τη συνταξιούχος ότι είναι ειδική και εκτιμάται πάρα πολύ από τους συναδέλφους του. Ένα εξατομικευμένο κορνίζα, η οποία έχει τα χρόνια της υπηρεσίας τους συνταξιούχους, συμπεριλαμβανομένης της ημερομηνίας της ένταξης του και την ημερομηνία συνταξιοδότησης, φωτογραφία της οικογένειάς του που χαρακτηρίζει τη γυναίκα του και τα παιδιά (πάρτε βοήθεια από τη σύζυγό του, γι ‘αυτό), και ένα ποίημα που έγραψε προς τιμήν του, τιμώντας υπηρεσίας του είναι ένα από τα καλύτερα δώρα συνταξιοδότηση στρατιωτικών.

Σκάκι
Στρατιωτική σκάκι σε θέματα όπως ο στρατός, αεροπορία, ναυτικό και πεζοναύτες, μπορεί να είναι προικισμένος με την συνταξιούχος ως σήμα της υπηρεσίας του για τη χώρα. Αυτά τα σύνολα σκακιού που αποτελείται από ρητίνη και ζωγράφισε πολύ τακτοποιημένα. Τα πιόνια είναι σχεδόν πραγματικό και το δικό τους τρόπο, να φέρει πίσω τις μνήμες του παρελθόντος μάχες. Αυτό είναι ένα δώρο που κάθε συνταξιούχος στρατιωτικός θα εκτιμήσουν!

Εκτός από αυτά που αναφέρονται παραπάνω, κάποιες άλλες ιδέες δώρων είναι – εξατομικευμένα μπουκάλια κρασιού και τα γυαλιά, εξατομικευμένη δίσκους κρύσταλλο, εξατομικευμένες κομμάτια επίπλων, κάθε δώρο που σχετίζονται με την εργασία ή χόμπι που ο συνταξιούχος θα ακολουθήσει μετά τη συνταξιοδότηση, κλπ. Να θυμάστε, ό, τι δώρο επιλέγεται στο τέλος, θα πρέπει να είναι τέτοια ώστε όχι μόνο ο συνταξιούχος και η οικογένειά του, αλλά ακόμη και τις μελλοντικές γενιές του, το θυμάστε για πάντα!

Δώρα επέτειος γάμου για τον άντρα
Χαριτωμένο δώρα για το φίλο σας
Φτηνές Καλάθια δώρων
Ιδέες δώρων γενεθλίων για τις γυναίκες
Εξατομικευμένη καλάθια δώρων
Γενέθλια Παρόν Ιδέες για Αυτόν
Χαριτωμένο δώρα για το φίλο
Μοναδικά δώρα για τις γυναίκες
Δώρα για Moms που έχουν τα πάντα
Περαστικά καλάθια δώρων
Συνταξιοδότηση Δώρα για Mom

Leave a Reply