Στρατιωτική Κουτιά Σκιά Συνταξιοδότηση

Για κάποιον που έχει περάσει ένα μεγάλο μέρος της ζωής του στις ένοπλες δυνάμεις, τίποτα δεν είναι ειδική από τις μνήμες της επαγγελματικής ζωής του, που ο ίδιος θα είναι πάντα ήθελε να αγαπάμε. Πολλοί άνθρωποι έρχονται με διάφορα δώρα συνταξιοδότηση για αυτά στρατιωτικό προσωπικό, τα οποία συνήθως παρουσιάζονται σε αυτές κατά τη διάρκεια της τελετής συνταξιοδότησης ή ένα ειδικό γεύμα που ρίχνονται από στενούς φίλους και την οικογένεια. Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα των στοιχείων που οι στρατιώτες θα ήθελε, αλλά αυτό που σίγουρα θα αγαπήσετε και θα κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά τους είναι ένα στρατιωτικό κιβώτιο σκιών.

Σκιά Κουτιά

Ένα στρατιωτικό κιβώτιο σκιών συνταξιοδότησης συνήθως περιέχει τα μετάλλια και κορδέλες, φωτογραφίες και την εθνική σημαία της χώρας ή μια στρατιωτική σημαία. Μπορεί επίσης να περιλαμβάνει το τελικό σήμα της τάξης που παρέλαβε το στρατιώτη. Για να το πω με λίγα λόγια, ένα στρατιωτικό κιβώτιο σκιών συνταξιοδότησης περιέχει όλα τα πράγματα που ένας στρατιώτης είναι υπερήφανη και θέλει να θυμάται για το υπόλοιπο της ζωής του.

Το κουτί σκιά είναι στην πραγματικότητα μια κλειστή περίπτωση, όπως αυτή που χρησιμοποιείται για διοράματα. Θα επιτρέπει στο φως να περάσει μέσα, μόνο σε μία ορισμένη γωνία έτσι ώστε να μην τα αναμνηστικά τοποθετούνται μέσα επηρεάζονται από το φως. Το μέγεθος των πλαισίων σκιά μπορεί να ποικίλει ανάλογα με την ποσότητα του αναμνηστικά που κάποιος θέλει να συμπεριλάβει στο κουτί. Ένα μεγάλο κιβώτιο σκιών δεν θα φιλοξενήσει μόνο περισσότερο αναμνηστικά αλλά και θα δίνει επίσης περισσότερες δυνατότητες για την ενίσχυση των στοιχείων του σχεδιασμού.

Τοποθετώντας τα αναμνηστικά σε ένα συστηματικό και τακτικό τρόπο είναι το κλειδί για την καρδιά του στρατιώτη, λόγω της πειθαρχημένη ζωή που έχει συνηθίσει. Συνήθως, το Insignia είναι τοποθετημένο στην κορυφή? Επόμενο, τα μετάλλια τοποθετημένα σε μια στήλη, ξεκινώντας με το υψηλότερο μετάλλιο της τιμής στην κορυφή. Αυτό ακολουθείται από κορδέλες, και διαφορετικές εμβλήματα, όπως αλεξίπτωτο σήμα, σήμα ή σήμα τουφέκι ξιφολόγχη. Εάν εξακολουθούν να υπάρχουν περισσότερα αναμνηστικά για την υποδοχή, μπορούν να προστεθούν στο στάδιο αυτό, και μπορεί να ακολουθηθεί από την φωτογραφία του στρατιώτη.

Υπάρχουν πολλές εταιρείες στις ΗΠΑ που είναι στην επιχείρηση των στρατιωτικών κιβώτια σκιών συνταξιοδότηση. Το κόστος αυτών των πλαισίων ποικίλουν ανάλογα με το μέγεθος και την αντοχή του πλαισίου.

Αν είστε σε μια βιασύνη για να επισκεφθούν τελετή συγχαρητήριο του στρατιώτη και δεν μπορούν να διαθέσουν το χρόνο να πάτε για ψώνια, ή εάν δεν έχετε μαζί σας αρκετά χρήματα για να αγοράσει ένα κατάλληλο στρατιωτικό κιβώτιο σκιών συνταξιοδότησης, μπορείτε να κάνετε ένα δικό σας χρησιμοποιώντας χαρτόνι, χρωματιστό χαρτί αναμνηστικά και οτιδήποτε άλλο μπορείτε να συλλέξετε. Παρουσιάζοντας ένα προσαρμοσμένο κιβώτιο σκιών ως δώρο αποχώρησης μπορεί να είναι μια πολύ προσεκτική εναλλακτική λύση για μια ευχετήρια κάρτα. Ο στρατιώτης που σίγουρα θα αγγίξει τη λήψη ένα δώρο που έχει μια προσωπική πινελιά σε αυτό.

Άλλα Στρατιωτική Δώρα

Μερικές στρατιωτικό προσωπικό όπως τη συλλογή αντικειμένων που σχετίζονται με ένα συγκεκριμένο πόλεμο που είχαν συμμετείχε ενεργά μέσα Αυτά τα αντικείμενα θα μπορούσαν να είναι μαχαίρια, μαχαίρια, όπλα ή ακόμη και στρατιωτικές στολές τοποθετούνται σε κιβώτια οθόνη. Παρουσιάζοντας τους με αυτά τα αντικείμενα, αντί ενός πλήρους πλαισίου σκιά μπορεί επίσης να αποδειχθεί ένα θαυμάσιο δώρο συνταξιοδότησης.

Μερικές φορές, ένας στρατιώτης μπορεί να χρειαστεί να συνταξιοδοτηθούν πρόωρα λόγω τραυματισμού ή κάποιο άλλο λόγο. Σε αυτές τις περιπτώσεις, το άτομο αυτό μπορεί να θέλουν να ακολουθήσουν κάποια πολύ αγαπημένες χόμπι, μετά τη συνταξιοδότησή του, το οποίο δεν ήταν σε θέση να ακολουθήσει κατά τη διάρκεια της θητείας του στο στρατό. Παρουσιάζοντας ένα δώρο που συμπληρώνει χόμπι του μπορεί να είναι μια άλλη μεγάλη στρατιωτική συνταξιοδότηση ιδέα για δώρο. Για να αναφέρει μερικά παραδείγματα, ένα πρόσωπο του οποίου χόμπι είναι το ποδήλατο, μπορείτε να δώρο του ένα κράνος ή ακόμη και το σύνολο της μετάδοσης του ποδηλάτου. Για κάποιον πρόθυμοι για τη γραφή, gifting τον ένα ανθεκτικό, vintage στυλ πίνακα μελέτη μπορεί επίσης να είναι μια μοναδική ιδέα για δώρο.

Ωστόσο, πριν από την υποβολή δώρο συνταξιοδότησης σε οποιοδήποτε στρατιωτικό προσωπικό τους συνταξιούχους, να θυμάστε ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν κάνει μεγάλες θυσίες για τη χώρα και έχουν υποστεί μια μεγάλη θλίψη στη ζωή τους. Έτσι, παρουσιάζουν τους κάτι που έχει σημασία για την προσωπική τους ζωή και οι οποίες θα τους πω σιωπηλά ότι είστε περήφανοι γι ‘αυτούς και ότι τα επιτεύγματά τους θα είναι πάντα να θυμόμαστε.

Δώρα για τις γυναίκες κάτω από $ 20
Καλή δώρα Χριστουγέννων
Σπιτική Ιδέες δώρο για τις γιορτές
Θέματα Επέτειος Με Έτος
Φτηνές δώρα γενεθλίων για τους άνδρες
DIY Δώρα γενεθλίων για το φίλο
Δώρα δεν σκεφτήκατε ποτέ, για το πρόσωπο που έχει τα πάντα
Περαστικά Δώρα
Χριστουγεννιάτικα δώρα για τον μπαμπά 2012
Μεγάλες ιδέες δώρων για τη μαμά
Ρομαντικές ιδέες γενεθλίων

Leave a Reply