Συναισθηματική δώρα γενεθλίων για τον

Οι γυναίκες, καιρός να προχωρήσουμε σε πορτοφόλια, και τους δεσμούς, και τα παπούτσια, πουκάμισα και, και μπλούζες, και όλα τα πράγματα που μοιάζει με λιγότερο από ένα δώρο και περισσότερο από υποχρέωση. Θέλω να πω, σοβαρά, ο οποίος δώρα ένα πορτοφόλι ή μια γραβάτα στο φίλο τους; Αυτές τις μέρες ακόμη και οι μπαμπάδες μισούν τέτοια δώρα. Δεν με πιστεύετε; Ο μπαμπάς μου μου είπε ότι ήθελε ένα PS3 για το επόμενο έτος της ηλικίας του, και είμαι σοβαρός. Πίστεψέ με. Μιλώντας για φίλους, η αλήθεια είναι, ο κόσμος είναι ένα κορόιδο για κάτι μοναδικό, κάτι πραγματικό, κάτι που είναι κοντά στην καρδιά. Και αν τα γενέθλια του άντρα σας; Γυναίκα, τώρα που είναι μια κόλαση μια σημαντική μέρα της ζωής σας, και εγώ πολύ καλά καταλάβει τι βαθμό της τρέλας είναι το κεφάλι σας βιώνει αυτή τη στιγμή. Για να διευκολύνει τα κύτταρα του εγκεφάλου σας, εδώ είναι μερικές πολύ γλυκύς επιλογές που θα μπορούσε να εξετάσει, και ρυτίδα του, υπερβολικά έτσι, με τα συναισθήματα και την αγάπη σας. Αρκεί να μην είναι πάντα ένα PlayStation, ένα ελβετικό μαχαίρι, ένα καφάσι μπύρες, ή ένα ζευγάρι στερεοφωνικά ακουστικά Sennheiser. Συντρίψει αυτόν που πρέπει, αλλά σε μια δροσερή-eyed τρόπο. Έτσι, με ότι είπε, εδώ είναι dishing τις επιλογές σε ορισμένες πάρα πολύ συναισθηματική ιδέες για δώρα γενεθλίων για να ενισχύσει το δεσμό σας μαζί του, κατ ‘ευθείαν από την καρδιά.

Best Συναισθηματική δώρα γενεθλίων για τον

Οι προσπάθειες που παίρνετε για να κάνει τα γενέθλιά του μια αξέχαστη, τα πολλά σχέδια που χαμηλώσουμε να κάνουμε αυτή την επιτυχία ενός σχεδίου, οι ώρες σας βάλει σε κίνδυνο για να δείτε το χαμόγελο στο πρόσωπό του … καλά, σε αντίθεση με τις γυναίκες μας για το ποιος είναι ακριβώς το δώρο που μετράει, παιδιά (εντάξει τα περισσότερα από τα παιδιά) απλά κάνει με τη σκέψη. Δύσκολο να πιστέψει κανείς; Δώστε μια πάει σε οποιαδήποτε από τις ακόλουθες ιδέες για να κάνει τα γενέθλιά του ειδικού, και να αποδείξει τον εαυτό σας λάθος. Προχωρούμε!

Ένα μπουκέτο από χειρόγραφες κάρτες
Μόνο οι κάρτες, σε καλλιγραφία, με ό, τι αισθάνεστε γι ‘αυτόν όμορφα σενάριο. Δεν μπορεί όμως να πάρει επηρεάζονται μακριά σε συναισθήματα. Θα μπορούσατε να βάλετε σε λόγους που τον αγαπούν, ή να γράψετε ό, τι αισθάνεστε γι ‘αυτόν. Ακόμα καλύτερα, είναι πνευματώδης στο γράψιμό σας, να είναι δημιουργικοί, και να κλέψει την καρδιά του με την εξυπνάδα σου. Θα μπορούσατε να βρείτε ένα αστείο χιτώνια γενέθλια, και τα βάζουμε σε χαρτί. Έχω δει από πρώτο χέρι, και πιστέψτε με όταν λέω, ένα μάτσο χαρτιά όμορφα τυλιγμένα με κορδέλα, που τοποθετείται μπροστά από δύο κεριά το βράδυ λίγο πριν από τη στιγμή που παίρνει πίσω από τη δουλειά … τώρα αυτό είναι ένα τέλειο δώρο γενεθλίων! Γεια σου, δεν δείχνουν μέχρι τον εαυτό σας διαβάζει ’em όλα.

Ένα iPod με τα αγαπημένα τραγούδια του
Οι πιθανότητες είναι, ότι θα πηδήξει από χαρά όταν βλέπει ένα iPod, ένα δροσερό δώρο ότι είναι. Ωστόσο, τα αγαπημένα τραγούδια του ήδη ανεβάσει σε αυτό θα κάνει όλη τη διαφορά. Προσθέστε όλα τα τραγούδια από τις αγαπημένες μπάντες του στο iPod. Ακόμα καλύτερα, να δημιουργήσει ένα ηχητικό μήνυμα γι ‘αυτόν, που επιθυμούν τον Χρόνια πολλά μέσα από αυτό, και να το βάλετε ως την πρώτη κιόλας αρχείο. Τι λέτε για αυτό; Αξίζει να τις αμέτρητες ώρες που θα περάσετε την αναζήτηση για τα αγαπημένα συγκροτήματα του, έτσι δεν είναι;

A Night to Remember Καραόκε
Επιλέξτε το αγαπημένο σας εστιατόριο για δείπνο το κόμμα, να τον μεταφέρει εκεί, και έκπληξη! Μια βραδιά καραόκε! Περιμένετε τη σειρά σας, και να τραγουδούν δυνατά το αγαπημένο τραγούδι του μπροστά σε όλους. Αφιερώστε το σε αυτόν, και να συλλάβει αυτό το βλέμμα στο πρόσωπό του, ενώ βλέπει κάνετε μια πλήρη ηλίθιος για τον εαυτό σας (ουπς, αυτό θα μπορούσε να συμβεί, αν δεν ξέρετε πώς να τραγουδήσει). Κάτι σαν Hilary Swank κάνει σε PS Σε αγαπώ. Λοιπόν, γιατί να μην τον καλέσει στη σκηνή και να τραγουδήσει μαζί; Αυτό, κατά την άποψή μου, είναι ένα ιδανικό δώρο για την συναισθηματική του για τα γενέθλιά του, δεν νομίζετε;

Ένα Εισιτήριο για ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου
Όχι απαραίτητα το ποδόσφαιρο, θα μπορούσε να είναι οποιοδήποτε άθλημα για εκείνο το θέμα. Απλά πρέπει να αναλάβει τη φροντίδα του επόμενου αγώνα της αρεσκείας του, καθώς και δύο εισιτήρια βιβλίο γι ‘αυτό. Έτσι, ό, τι αν απεχθάνομαι το αγαπημένο άθλημα του; Δεν είναι αρκετό ότι έχετε αποφασίσει να πάει για να παρακολουθήσουν τον αγώνα μαζί του; Πάρα πολύ συναισθήματα, ε; Αυτό είναι αυτό που θα αρέσει περισσότερο για σας. Σχέδιο που από κοινού, ακριβώς τους δύο από σας, και αφήστε τον να χαίρονται. Σκοπός σας είναι πάρα πολύ λυθεί!

Ποια είναι η ηλικία του;
Τι νέα εποχή φίλος σας ότι αυτός πρόκειται να καμαρώνω all πολύχρονη; Ας υποθέσουμε ότι γυρίζει 21 αυτά τα γενέθλια. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αγοράσετε 21 ανέξοδα στοιχεία, και τα βάζουμε όλα σε ένα καλάθι δώρων είναι διακοσμημένα από εσάς. Αυτά τα στοιχεία μπορεί να κυμαίνεται από ένα στυλό σε ένα αφρόλουτρο, μια ηλεκτρική ξυριστική μηχανή σε ένα ζευγάρι κάλτσες … κάτι που μπορεί να έρθει βολικό για αυτόν! Λοιπόν, αυτό το δώρο εξαρτάται πραγματικά από το πόσο πολύ τον γνωρίζετε και τις ανάγκες του. Κάντε μια λίστα με 21 στοιχεία, και στοίβα ’em όλα στο καλάθι. Αριθμός κάθε δώρο, και να δούμε τον κάθε ξετύλιγμα με ενθουσιασμό.

Συναισθηματική δώρα γενεθλίων για τον δεν σημαίνει ότι πρέπει να τον κάνει να κλάψει. Το μόνο που σημαίνει είναι ένα δείγμα της αγάπης, μια ανάμνηση, μια χούφτα των προσπαθειών για να δείξετε ότι πραγματικά νοιάζονται. Με κάθε χρόνο που περνούσε, θα πάμε να είναι πιο κοντά σε αυτόν. Δεν έχει σημασία τι ρίγη ζωής έχουν στο κατάστημα για τους δυο σας. Αυτό, κατά την άποψή μου, είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να δώσει σε αυτόν? Παρουσία σας. Κύριε, πάρα πολύ συναισθηματική ομιλία. Θα ολοκληρώσω καλύτερα.

Ιδέες δώρων γενεθλίων για το φίλο σας
Δώρα ανακούφιση από το στρες
DIY Δώρα γενεθλίων για το φίλο
Τι να αγοράσετε κάποιον που έχει τα πάντα
Τρόποι για να βγάλουν φτηνά δώρα στο σπίτι
Χειροποίητα δώρα
Μοναδικές ιδέες δώρων για τις γυναίκες
Δώρα για τα νεαρά ζευγάρια
Φτηνές καλάθια δώρων για τους άνδρες
80α δώρα γενεθλίων
Χαριτωμένο Inexpensive ιδέες δώρων

Leave a Reply