Συναισθηματική δώρα Χριστουγέννων

Δίνοντας συναισθηματική δώρα Χριστουγέννων είναι πάντα μια πρόκληση. Αυτό είναι επειδή έχετε να σκεφτείτε ακριβώς τι αγαπημένο σας πρόσωπο θα εκτιμήσουν και στη συνέχεια να κάνουν τις αγορές αναλόγως. Θα πρέπει να βρείτε το πράγμα που αυτός / αυτή μπορεί να αφορά και το δώρο με ένα μοναδικό τρόπο. Είτε είστε αγοράζοντας ένα δώρο για τη μαμά και τον μπαμπά ή ένα για το φίλο / τη φίλη σας, θα πρέπει να θυμάστε ότι τα συναισθήματα που μεταφέρουν τα δώρα είναι πολύ πιο σημαντικό από ό, τι την τιμή του δώρου. Οι ιδέες που δίνονται παρακάτω θα σας βοηθήσουν να πάρετε τις σωστές αυτή τη φορά.

Εξατομικευμένη κοσμήματα
Εξατομικευμένη βραχιόλια και μενταγιόν κάνουν τα μεγάλα δώρα συναισθηματική. Μπορείτε να πάρετε τα ονόματα σας χαραγμένο στο βραχιόλι ή μενταγιόν. Μπορείτε να διαμορφώσετε ένα κρεμαστό κόσμημα από την κατοχή του φωτογραφίες των δυο σας σε αυτό. Μπορείτε να κάνετε ένα κομμάτι του κοσμήματος από «λόγους αγαπώ» πέτρες ή βραχιόλια από χάντρες αλφάβητο. Μπορείτε να αγοράσετε ακόμη και γραμματόσημα μετάλλων από τα γράμματα που θέλετε και να κάνει ένα βραχιόλι ή ένα μικρό κρεμαστό κόσμημα με την ομαδοποίησή τους για να κάνουν το όνομά του / της ή σας. Τόσο η προσπάθεια σας και καταμέτρηση σκέψης, όταν πρόκειται για συναισθηματική δώρα.

Λεύκωμα
Ένα λεύκωμα από παλιές αναμνήσεις μπορεί να είναι μια πολύ καλή συναισθηματική δώρο Χριστουγέννων για τη φίλη ή το φίλο σας. Γράψτε λογαριασμούς φορές περάσαμε μαζί σας, τις εμπειρίες σας από κοινού, τα μικρά πράγματα που μόνο εσείς γνωρίζετε ο ένας τον άλλο και τα πράγματα ωραίο και γλυκό γι ‘αυτόν / αυτήν. Προσθέστε τις φωτογραφίες σας ή άλλες καλές φωτογραφίες και να κάνει το βιβλίο να φαίνονται ωραία. Είναι σίγουρα ένα συναισθηματικό δώρο για το αγαπημένο σας πρόσωπο. Είναι επίσης μια καλή ιδέα για τη μαμά και τον μπαμπά. Συλλέξτε τις εικόνες τους, να κάνουν ένα χρονοδιάγραμμα των διαφόρων γεγονότων στη ζωή τους μετά το γάμο, προτού να γεννηθεί και στη συνέχεια. Μπορείτε να κάνετε ένα κολάζ ή ένα χρονοδιάγραμμα χρησιμοποιώντας αυτές τις εικόνες. Αυτό είναι αρκετά ένα κομμάτι της προσπάθειας, αλλά τίποτα για τα δάκρυα χαράς στην μαμά σας και τα μάτια του μπαμπά, έτσι δεν είναι;

Ένα φωτογραφικό άλμπουμ
Ένα άλμπουμ φωτογραφιών μπορεί να είναι ένας από τους συναισθηματικούς δώρα Χριστουγέννων για να δώσει κοντά σε αυτούς σας. Συλλέξτε τις διαφορετικές φωτογραφίες του εν λόγω προσώπου ή και τα δύο μαζί σας. Αν είστε gifting το άλμπουμ σε κάποιον στην οικογένεια, τη συλλογή εικόνων κατά τη διάρκεια λειτουργίες της οικογένειας, πικνίκ και άλλες οικογενειακές εκδηλώσεις για να κάνει μια εξατομικευμένη άλμπουμ με αυτούς. Γράψτε εισαγωγικά κάτω από κάθε φωτογραφία ως ένα λογαριασμό για το τι μιλούν οι εικόνες.

Ένα μουσικό όργανο
Μουσικά όργανα μπορούν να δοθούν σε ανθρώπους όλων των ηλικιακών ομάδων. Ο αδερφός σου ήθελε πάντα μια κιθάρα; Δώρο του ότι, αυτά τα Χριστούγεννα. Ο φίλος σας παίζει το πληκτρολόγιο; Τι θα λέγατε για gifting αυτόν ακριβώς ότι για τα Χριστούγεννα; Υπάρχει μια συναισθηματική αξία που συνδέονται με μουσικά όργανα, ίσως επειδή αυτό που δημιουργούν είναι καθαρή και γεμάτη με συναισθήματα – είναι μουσική.

Πίνακες
Πίνακες είναι μια καλή επιλογή. Μπορείτε να επιλέξετε ένα θέμα που και αυτός / αυτή μπορεί να αφορά ένα θέμα που είναι σχετικές με τη σχέση που μοιράζεστε. Gifting το αγαπημένο σας πρόσωπο ένα πανέμορφο έργο τέχνης είναι πάντα μια καλή ιδέα για δώρο Χριστουγέννων. Πίνακες από επιφανείς καλλιτέχνες να προσθέσει στη συλλογή έργων ζωγραφικής του είναι σίγουρα μια καλή ιδέα. Αλλά μεγάλη, αν είστε καλοί στο να ζωγραφική. Gifting ένα χειροποίητο ζωγραφική προσθέτει πολύ περισσότερο συναίσθημα σε αυτό.

Κάρτες και αναμνηστικά
Λοιπόν, κάρτες δεν είναι δώρα, αλλά πάει πολύ μακριά με την προσθήκη ενός συναισθηματική αξία για κάθε δώρο. Εδώ είναι μια άκρη, προσθέστε μια όμορφα διατυπωμένη με κάθε κάρτα δώρο. Θα προσαρμόσετε το δώρο και θα χρησιμεύσει ως μέσο για να επικοινωνήσει την εγκάρδια. Λόγος τι αισθάνεστε για το πρόσωπο, ή πόσο αυτός / αυτή σημαίνει για εσάς, γράφει ποίηση, αν είστε καλός σ ‘αυτό. Είναι συγκινητικό. Αναμνηστικά είναι μια άλλη μεγάλη ιδέα ως συναισθηματική δώρα για τα Χριστούγεννα. Ενθύμιο κουτιά από γυαλί, ένα μουσικό κόσμο, μια χριστουγεννιάτικη ευχή πλάκα, κούπα Τα μηνύματα »ή βάζο (ένα διακοσμημένο κούπα ή βάζο με μικρές κάρτες μήνυμα), ενθύμιο χριστουγεννιάτικα στολίδια και χνουδωτά παιχνίδια είναι μερικές από τις άλλες επιλογές για να διαλέξετε, όταν ψάχνουν για συναισθηματική δώρα Χριστουγέννων.

Επιλέξτε τα δώρα που νομίζετε ότι είναι οι πιο κατάλληλες επιλογές για τους αγαπημένους σας. Καλά Χριστούγεννα.

Δώρα για τους άνδρες που έχουν τα πάντα
Μοναδικά δώρα Σπιτική εγκαίνιας
Δώρα που δίνουν Επιστροφή
Σπιτική δώρα των εκπαιδευτικών
Καλή Δώρα γενεθλίων για Boyfriends
Σπιτική δώρα γενεθλίων
Ιδέες δώρων για το φίλο
Μάθετε να κάνετε καλάθια δώρων
Καλή δώρα για το φίλο
Δώρα για τη μαμά για να είναι
Περαστικά Σύντομα Δώρα

Leave a Reply