Συνταξιοδότηση Δώρα για Boss

Το αφεντικό σας είναι συνταξιοδοτείται και θα πρέπει να έχετε κάποιες ιδέες για δώρα συνταξιοδότησης για το αφεντικό. Λοιπόν, έχετε το δικαίωμα κλικ σύνδεσμο και προσγειώθηκε στην τέλεια ιστοσελίδα. Εδώ είναι μερικές από τις καλύτερες ιδέες για δώρα που μπορείτε να επιλέξετε και να παρουσιάσει το αφεντικό σας ένα μοναδικό δώρο. Είτε αυτός / αυτή θα αρέσει το δώρο σας ή δεν είναι μια ερώτηση που θα μπορούσε να ρωτήσετε τον εαυτό σας αρκετές φορές πριν από την παρουσίαση του δώρου. Πριν χτυπήσει το κατάστημα δώρων και να πάρει ένα, επιτρέψτε μου να σας πω ότι θα πρέπει να γνωρίζουν την εθιμοτυπία δώρο αφεντικό καλά. Επίσης, να είστε βέβαιος ότι το αφεντικό σας δεν είναι εις βάρος των εργαζομένων gifting τον. Ελέγξτε τον κώδικα δεοντολογίας της εταιρείας, καθώς πολλές εταιρείες ακολουθούν κάποιες πολιτικές δώρο που δίνει και οι εργαζόμενοι δεν θα έπρεπε να δώσει δώρα στα αφεντικά τους. Μετά από όλα τα πράγματα ελέγχονται και είστε τελικά ψάχνουν για ένα, οι πληροφορίες που δίνονται παρακάτω θα σας βοηθήσουν στο δρόμο.

Τι να σας Δώρο Boss on / Της αποχώρησης του

Μπουκάλι κρασί
Θα μπορούσατε δώρο αφεντικό σας ένα μπουκάλι κρασί, ή ένα σύνολο από δύο μπουκάλια κρασί. Μαζί με ένα μπουκάλι κρασί, προσθέστε μια μικρή κάρτα που επιθυμούν αυτόν / αυτήν. Επίσης, ένα μπουκάλι κρασί με το όνομα του προϊσταμένου σας χαραγμένο πάνω του είναι μια μεγάλη ιδέα. Μπορείτε να προσθέσετε περαιτέρω την ημερομηνία συνταξιοδότησης, καθώς και. Μια παρόμοια εξατομικευμένο σύνολο μπουκάλι κρασί και το γυαλί είναι συσκευασμένο αξιοπρεπώς ένα ωραίο δώρο.

Δερμάτινη Θήκη
Μπορείτε να δώρο μια υπόθεση διαβατήριο δέρμα και κάτοχος της κάρτας δέρμα. Αν αυτός / αυτή θα μπορούσε να έχει ένα, gifting αυτό είναι πάντα μια έξυπνη ιδέα. Αυτό είναι ένα από τα κομψά δώρα που μπορείτε να παρουσιάσετε στο αφεντικό σας. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε μια υπόθεση διαβατήριο το οποίο έχει αρκετά υποδοχές καρτών να τοποθετείτε πιστωτικές κάρτες. Πάρτε ένα σε μαύρο ή σκούρο καφέ και τυλίξτε το όμορφα.

Ρολόι τσέπης
Ένα ρολόι τσέπης είναι ένα άλλο δώρο που μπορείτε να πάτε για. Αυτοί που αριστοκρατικό μεταλλικό φινίρισμα με ένα απλό καπάκι, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να χαράξει το όνομά του / της είναι μια καλή για να πάει για. Μπορείτε, επίσης, ταμείο εκείνοι σε χάλκινο φινίρισμα και δύο τόνος που μοιάζουν φοβερό.

Αξεσουάρ Gadget
Το αφεντικό σας μπορεί ήδη να μεταφέρουν τα κορυφαία gadgets. Οπότε, γιατί να μην προσθέσετε κάτι στο σύνολο του αξεσουάρ gadget; Σαν τελικό κομμάτι του Bluetooth για κινητό τηλέφωνο τελευταίας του ή ένα φορτιστή ταξιδίου USB; Λοιπόν, υπάρχουν πολλά άλλα τέτοια αξεσουάρ που μπορεί να είναι προικισμένος.

Χαραγμένο Putters γκολφ
Αν το αφεντικό σου είναι ένας λάτρης του γκολφ, θεωρούν δίνοντάς του ένα μπαστούνι του γκολφ χαραγμένο. Αυτά είναι διαθέσιμα σε διάφορους τύπους και μπορείτε να τα παραγγείλετε μέσω της online ιστοσελίδες για ψώνια. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να παρουσιάσει ένα σύνολο μπαστούνι του γκολφ. Αν αυτός / αυτή αγαπά οποιοδήποτε άλλο άθλημα, σκεφτείτε gifting κάτι που σχετίζονται με αυτό και έχετε το τέλειο δώρο!

Να θυμάστε ότι η παρουσίαση ενός δώρο για το αφεντικό σας δεν είναι σαν παρουσιάζοντας ένα σε φίλους, μέλη της οικογένειάς σας ή τους συναδέλφους. Έτσι παρακάμψετε ακριβώς η σκέψη του σπιτικές λιχουδιές ή δώρα gag. Βεβαιωθείτε ότι το κομμάτι που θα επιλέξετε είναι έξυπνος και ένα αξιοπρεπές ένα να είναι προικισμένος με το αφεντικό σας. Μπορείτε να ελέγξετε διάφορες ιστοσελίδες online shopping, εκτός από καταστήματα με είδη δώρων που πωλούν είδη δώρων. Μπορείτε επίσης να πάρετε το δώρο σας εξατομικευμένη όταν το παραγγείλετε online. Στην περίπτωση των πολύ ακριβά είδη δώρων, βεβαιωθείτε ότι είναι μια ομάδα που είναι παρούσα.

Προσαρμοσμένη καλάθια δώρων
Long Δώρα απόστασης σχέση για Her
Bachelorette ιδέες δώρων
Εύκολη Χειροποίητα Δώρα
Δώρα για το αφεντικό σας για τα Χριστούγεννα
Δώρα για Υπαλλήλων για τα Χριστούγεννα
Τι να αγοράσετε κάποιον που έχει τα πάντα
Ρομαντικό δώρα Χριστουγέννων για τη φίλη
Δώρα για Γονείς
20η επέτειος παραδοσιακό δώρο
Μοναδικά Ρομαντικά δώρα για τους άνδρες

Leave a Reply