Φιλική προς το περιβάλλον Δώρα για τις γυναίκες

Αγοράζοντας δώρα για τις γυναίκες είναι πάντα ένα τιτάνιο έργο για τους άνδρες. Όχι μόνο είναι πολύ δύσκολο να προβλεφθούν και είναι δύσκολο να παρακαλώ, αλλά ιδιότροπο χαρακτήρα τους καθιστά ακόμη πιο δύσκολο για τους άνδρες να πάρει ένα σωστό δώρο για τις γυναίκες στη ζωή τους. Μερικές φορές, μπορεί να μην φαίνεται ευτυχισμένο ακόμη και όταν έχετε περάσει ολόκληρο το μήνα εκκαθαριστικό σημείωμα σας για το δώρο της, ενώ μερικές φορές, τα μάτια της μπορεί glitter σε κάποιο χαριτωμένο, όμορφη αλλά εντελώς άχρηστο πράγμα που αγοράσατε από τον πωλητή καθ ‘οδόν, ενώ στο σπίτι σας!

Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα όταν έχεις μια γυναίκα με εκκεντρική εμμονές. Πάρτε για παράδειγμα μια γυναίκα που είναι τόσο ενθουσιασμένοι με περιβαλλοντικές αιτίες, ότι αρνείται να φάει κάτι που δεν είναι βιολογικά! Σε μια τέτοια περίπτωση, αγοράζοντας ένα δώρο για εκείνη μπορεί να είναι ένας πραγματικός πόνος στο “ξέρετε πού». Για να σας ανακουφίσει από τέτοια δύσκολη κατάσταση, έχουμε συντάξει έναν κατάλογο μερικών οικολογικά δώρα.

Ιδέες για Φιλική προς το περιβάλλον Δώρα για τις γυναίκες

Οργανικά λουλούδια
Τα λουλούδια είναι η πιο ρομαντική επιλογή όταν πρόκειται για δώρα για τις γυναίκες. Ωστόσο, δεν μπορείτε να δώσετε κανένα μπουκέτο λουλούδια στο ladylove σας, δεδομένου οικολογικά προτίμησή της. Ως εκ τούτου, το κυνήγι για τις τοπικές ανθοπωλεία στην περιοχή σας, οι οποίοι ειδικεύονται σε οργανικά λουλούδια. Εναλλακτικά, μπορείτε να κόβω και μερικά φρέσκα λουλούδια από τον κήπο σας και να τους σε ένα χειροποίητο μπουκέτο. Gifting ένα δοχείο εγκαταστάσεις είναι επίσης μια μεγάλη ιδέα. Γυναίκα σας είναι βέβαιο ότι θα αγαπήσετε αυτό το αξιολάτρευτο δώρο.

Ανακυκλωμένο τσάντες
Αξεσουάρ κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα υλικά είναι μια μεγάλη επιτυχία μεταξύ των γυναικών αυτές τις μέρες. Μπορείτε να πάρετε την επιλογή σας από τα μυριάδες τσάντες διαθέσιμα σε διάφορα σχήματα και μεγέθη. Το ύφασμα για τσάντες έρχεται από μια σειρά των υλικών, όπως περιτυλίγματα καραμελών, μπαμπού, κουτιά αποβλήτων, κλπ. Υπάρχουν μερικά sites που ασχολούνται ιδιαίτερα σε ανακυκλωμένο τσάντες. Έτσι, μπορείτε να παραγγείλετε εύκολα ένα από οποιαδήποτε από αυτές τις ιστοσελίδες.

Χειροποίητα Αντικείμενα
Θα σας χαλάσουν για την επιλογή όταν σκέφτεστε για gifting χειροποίητα αντικείμενα. Όχι μόνο είναι φιλικά προς το περιβάλλον, αλλά η σειρά με την οποία είναι διαθέσιμα είναι απλά μαγευτική. Από το παξιμάδι βραχιόλια κέλυφος για μπαμπού σανίδες κοπής, υπάρχουν εκατοντάδες είδη για να διαλέξετε. Ωστόσο, ίσως χρειαστεί να κυνηγούν για καταστήματα που απόθεμα χειροποίητα αντικείμενα.

Solar Powered Προϊόντα
Παρά το γεγονός ότι, αυτές είναι περισσότερο από ένα «πράγμα τύπος», τη φίλη σας, θα βρείτε απλά αδύνατο να αντισταθεί ένα χαριτωμένο ηλιακή ενέργεια φακό ή ένα πορτατίφ. Αν θέλετε να δώρο ένα συμβατικό αντικείμενο, όπως το κινητό τηλέφωνο ή το i-pod σας θα πρέπει να περιλαμβάνει επίσης έναν ηλιακό φορτιστή με αυτό. Είναι πολύ βολικό να χρησιμοποιήσετε ενώ ταξιδεύετε και δεν αφήνει κανένα αποτύπωμα άνθρακα.

Χαριτωμένο Οικολογικά Bric-a-Bracs
Αυτά περιλαμβάνουν τα κεριά που είναι 100% κατασκευασμένα από σόγια και το κερί μέλισσας. Επιπλέον, η προσθήκη αρώματος είναι εντελώς βιολογικής προέλευσης. A παγκόσμια κούπα του πλανήτη είναι επίσης αρκετά δημοφιλής ως στοιχείο δώρο για μια περιβαλλοντικά συνειδητή ανθρώπους, καθώς απεικονίζει τη μοίρα του κόσμου αν συνεχίσουμε να αγνοούμε αυτό το ζήτημα. Όταν βάζετε σε ζεστό ρόφημα αυτό, τα επίπεδα της αύξησης των ωκεανών και των πολικών πάγων αρχίζει να λιώνει. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να δώρο τα ρούχα και τα παπούτσια της που είναι κατασκευασμένα από οργανικές ίνες. Αυτές τις μέρες πολλά εμπορικά σήματα σχεδιαστών έρχονται με οικολογικά συλλογές τους και να κάνουν πραγματικά φοβερό για οικολογικά δώρα για εκείνη.

Να πάρει μια φιλική προς το περιβάλλον δώρο μπορεί να μην είναι και τόσο δύσκολο για σας καθώς είναι λιγότερο πιθανό να πάει στραβά εδώ. Επειδή, αυτή η αιτία είναι κοντά στην καρδιά του ladylove σας, ότι δεν είναι πιθανό να δυσαρεστηθούν με την επιλογή σας δώρο.

Ρομαντικές ιδέες για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
Ρομαντικό δώρα για τον άντρα
Ρομαντικές ιδέες γενεθλίων
Δώρα για Γονείς
Σπιτική ιδέες δώρων επετείου
Δώρα Καλοκαίρι για τις γυναίκες
Παραδοσιακά 50α δώρα γαμήλιας επετείου
Ιδέες δώρων γενεθλίων για Sister
Χριστουγεννιάτικα δώρα για τη μαμά
Φιλική προς το περιβάλλον Δώρα
Μεγάλη Δώρα επετείου για άντρες

Leave a Reply