Φιλική προς το περιβάλλον Δώρα

Η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι η τρέχουσα απειλή για το περιβάλλον και τη φύση μας. Το μόνο που προκαλούνται από εμάς και κανέναν άλλο, αφού είμαστε τόσο συνηθισμένοι στην τεχνολογία και μηχανικά μέσα που κόβονται στο μισό της καθημερινής εργασίας μας. Για να βρείτε μια εύκολη διέξοδος από τη σκληρή δουλειά που έχουμε να κάνουμε, έχουμε καταλήξει σε ηλεκτρικές συσκευές που προσθέτουν σε πολλά της ρύπανσης του περιβάλλοντος. Βιομηχανίες και αυτοκίνητα που τρέχουν σε πολλές βλαβερές χημικές ουσίες που έχουν εξαντληθεί μόνο την προστασία μας από τις ακτίνες UV, το στρώμα του όζοντος. Με τόσα πολλά προβλήματα που πλανάται πάνω από τα κεφάλια μας, εμείς ακόμα δεν φαίνεται να μάθουν και να βελτιώσουν. Τα δώρα είναι κάτι που δίνουμε στους φίλους και την οικογένειά μας να εκτιμήσουν την ύπαρξή τους στη ζωή μας. Αλλά σήμερα, είναι όλα σχετικά με το ποιος παίρνει τα πιο ακριβά και αυτά που προσθέτουν περισσότερα σκουπίδια στην ήδη υπάρχουσα χωματερή. Αν πραγματικά θέλετε να κάνετε μια αλλαγή, δοκιμάστε ανταλλάσσοντας Οικολογικά δώρα τα οποία είναι πιο αποτελεσματική και να αποδείξει λιγότερο από μια απειλή για να κρατήσει. Ρίξτε μια ματιά σε μερικές ιδέες στο ακόλουθο άρθρο.

Φιλική προς το περιβάλλον ιδέες δώρων

Δίνοντας κάποιος ένα δώρο είναι ένα πολύ προσωπικό ζήτημα και θα πρέπει να εκτιμηθεί από τη χειρονομία, όχι από το κόστος του. Υπάρχουν πολλά Οικολογικά δώρα που είναι όμορφο να δούμε και δεν είναι πολύ ακριβό επειδή είναι ανακυκλώνονται. Η ανακύκλωση είναι ένα πολύ χρήσιμο έννοια ότι κάθε αυτάρκης άνθρωπος στο σημερινό κόσμο πρέπει να ασκήσετε. Όταν πηγαίνετε για ψώνια για ρούχα, πόσοι από εμάς να αρνηθεί την αποδοχή των πλαστικών σακουλών που παρουσιάζουν τα ρούχα μας; Πόσοι από εμάς χρησιμοποιούν ηλεκτρικούς κινητήρες ή κινητήρες φυσικού αερίου για τα οχήματα μας; Και πόσοι από εμάς σκέφτονται την αγορά ανακυκλωμένων δώρα για τους αγαπημένους μας; Είναι σίγουρα ένα θέμα σκέψης και ανησυχίας.

Δώρα για τους άνδρες
Υπάρχουν πολλά ανακυκλωμένα δώρα που δεν πρέπει ποτέ να έχουν καν σκεφτεί, ενώ να πάρει ένα δώρο για έναν άνδρα. Δεδομένου ότι είναι αρκετά φανταχτερό τραβεστί και όπως κομψά αξεσουάρ, δεν θα μυαλό μια μικρή αλλαγή του υλικού σε δώρα τους. Μπορείτε να τους δώσει?

Πορτοφόλια κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα σωλήνες ελαστικών ποδηλάτων
Βιολογικό βαμβάκι μπλουζάκια και πουκάμισα διαθέσιμα σε όλα τα χρώματα και σχέδια
Motherboard ανακυκλωμένο σουβέρ και τους κατόχους καρτών
USB ηλιακοί φορτιστές για τα gadgets
Σημειωματάρια χωρίς χαρτί για τα μηνύματα
Φυσικά κεριά των φυτών
Μανικετόκουμπα Γραφομηχανή πλήκτρο, το οποίο είναι πολύ Οικολογικά

Δώρα για τις γυναίκες
Οι γυναίκες αγαπούν τα δώρα πάρα πολύ και αν θέλετε να είναι διαφορετικό από τα άλλα, να περάσουν από τη λίστα Οικολογικά δώρα για τις γυναίκες.

Ανακυκλωμένο κοσμήματα
Βιολογικά ουρανίσκο σκιά ματιών με περισσότερα από 20 αποχρώσεις
Body Shop κιτ spa
Βιολογική βαμβακερά ρούχα
Ανακυκλωμένο τσάντες και πορτοφόλια
Πολύχρωμο ανακυκλωμένο γυαλί άνεμος χτυπήματα και βάζα
Βιολογική βαμβακερά σεντόνια

Δώρα για τα παιδιά
Μπορείτε να δώρο Αυτά τα οικολογικά καλούδια για τα παιδιά, καθώς και να ενσταλάξει το αίσθημα της διατήρησης της φύσης σε πρώιμο.

Πολύχρωμο μπουκάλια νερού
Χαρτόνι θέατρο
Βιολογικό βαμβάκι ταριχευμένα ζώα και τα ρούχα
Ηλιακός σύνολα αγώνα
Ανακυκλωμένο αποσκευές και σακίδια
Οικολογικά κουτιά με γεύμα
Ανακυκλωμένο σύνολα κτιρίων

Με αυτά τα ενδιαφέροντα Οικολογικά δώρα για τους φίλους και την οικογένειά σας, θα έχετε σίγουρα την ευκαιρία να επιφέρει αλλαγή στον τρόπο ζωής σας ως μια οικολογική συνείδηση ​​των πολιτών. Έτσι προχωρήστε και να κάνουν ότι μικρή συνεισφορά σε ένα καθαρό και πράσινο περιβάλλον.

Ιδέες Λεύκωμα Συνταξιοδότηση
6 μηνών ιδέες δώρων επετείου
Φτηνές δώρα γενεθλίων
Ένας Δώρα επετείου Έτος
Καλύτερα δώρα για Her
Χριστούγεννα ιδέες δώρων Οικογένεια
Δώρα γενεθλίων για Her
Ιδέες δώρων Money Tree
Σπιτική δώρα για τους άνδρες
Χριστούγεννα ιδέες δώρων για τη μαμά
Ασυνήθιστο δώρα για τα 18α γενέθλια

Leave a Reply