Φτηνά δώρα για το φίλο

Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις ότι τα δώρα της ζήτησης και την εξεύρεση των καλύτερων δεν είναι πάντα εύκολο και ούτε είναι πολύ προσιτές. Ορισμένες περιπτώσεις δεν χρειάζεται τη λαμπρότητα και την πομπώδης, αλλά μόλις μερικές ήσυχες και απλότητα. Φτηνά δώρα για τους άνδρες, αλλά το μοναδικό αυτά μπορεί να σας βοηθήσει εκεί. Και πάλι, αν είστε σε μια σχέση, gifting κάτι σε ένα άλλο δεν χρειάζεται πραγματικά μια ευκαιρία, έτσι δεν είναι; Ίσως απλά θέλετε να κάνετε το άλλο άτομο ευτυχισμένο και αν ένα δώρο μπορεί να το κάνει, γιατί όχι! Boyfriends αγαπούν τα δώρα, ακόμα κι αν το αρνούνται. Ακριβά, φθηνά, μικρά και μεγάλα, όλοι τους! Έτσι, αν είστε ανησυχούν για gifting κάτι φθηνό, όχι! Όποια και αν είναι μπορεί να είναι η αφορμή ή αιτία, αυτά τα φτηνά δώρα για το φίλο σας που αναφέρονται παρακάτω σίγουρα θα βοηθήσει! Ανάλογα με το πρόσωπο που ο φίλος σας είναι, μπορείτε να τον δώρο ένα από αυτά.

Φτηνές ιδέες δώρων για το φίλο σας

Βιβλία
Βιβλία ήταν πάντα και θα είναι πάντα ένα κάλυμμα κάθε ενιαίο κατάλογο των φθηνή ακόμη μεγάλα δώρα. Όχι μόνο δεν ταιριάζει στην κατηγορία των φτηνών δώρων για το φίλο, κάνουν επίσης το σύνολο χειρονομία της gifting κάτι σημαντικό. Όταν πηγαίνετε να πάρετε ένα βιβλίο για το φίλο σας, δίνουν αρκετή σκέψη με τις προτιμήσεις του. Αν του αρέσει η φιλοσοφία, μπορείτε να δώρο του κάτι από εκείνο το ύφος. Αν αγαπά την ιστορία, μπορείτε να δώρο του ένα βιβλίο που μιλά για ένα από τα μεγαλύτερα πολέμους. Για να σας βοηθήσουμε περαιτέρω, εδώ είναι μερικά βιβλία που έχουν μπεστ σέλερ.

Αν είναι μικρά –

Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών (τριλογία) ~ JRR Tolkien – $ 12,19
Η Φάρμα των Ζώων ~ George Orwell – $ 12,24
To Kill a Mocking Bird ~ Harper Lee – $ 14,70
Ο Φύλακας στη σίκαλη ~ JD Salinger – $ 10,95

Αν αυτός δεν είναι τόσο νέοι –

On the Road ~ Scott Donaldson – $ 17,23
Το Βασίλειο των Cults ~ Walter Martin – $ 19,79
Συναισθηματική Νοημοσύνη: Γιατί Μπορεί να είναι περισσότερο σημαντικές από IQ ~ Daniel Goleman – $ 19,14
Nick Adams Ιστορίες ~ Έρνεστ Χέμινγουεϊ – $ 11,99

* Σημείωση: Οι παραπάνω τιμές είναι κατά προσέγγιση και μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τις προσφορές και τις εκπτώσεις.

Φαγητό
Λένε ότι ο δρόμος για την καρδιά ενός άντρα είναι μέσα από το στομάχι του και αυτό είναι κάτι που μπορείτε να βασιστείτε. Ακονίστε μαγειρικές σας ικανότητες και να τον κάνει το αγαπημένο του κουζίνα. Εάν αυτό δεν εμπίπτει στην ετικέτα δώρο για εσάς, μπορείτε να ψήσετε κέικ τον αγαπημένο του. Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε ένα κέικ, έτσι δεν είναι; Και πάλι, μπορείτε επίσης να κάνετε μερικά μπισκότα ή κέικ και το δώρο τους σε αυτόν σε ένα κουτί μπισκότων που έχετε κάνει στον εαυτό σας! Αν είστε καλοί στην κουζίνα, μπορείτε να πειραματιστείτε με μερικά γλυκά γλυκά, σοκολάτες και πάρα πολύ!

Οι λέξεις είναι το μόνο που έχετε!
Παιδιά αρέσει όταν τους περιποιηθεί και αυτό είναι ακριβώς αυτό που έχετε να κάνετε, αλλά με τη βοήθεια των λέξεων. Γράψτε μια επιστολή και να του πω πόσο πολύ σημαντικό για εσάς και τη σχέση πάρα πολύ. Η μακροσκελής επιστολή του, τόσο το καλύτερο. Πολλά κορίτσια πιστεύουν ότι οι τύποι είναι πραγματικά απενεργοποιηθεί από πάρα πολύ ρομαντική, αλλά αυτό είναι ακριβώς το αντίθετο. Πειραματιστείτε με κάποιες λέξεις και να γράψετε ένα ωραίο τραγούδι γι ‘αυτόν. Κάντε το γράμμα μεγάλη εμφάνιση με την προσθήκη λίγο χρώμα και ίσως μερικές φωτογραφίες, καθώς και.

Picture Perfect
Κάντε ένα πλαίσιο γι ‘αυτόν με εικόνες από παιδιά μαζί σας σε αυτό. Μπορείτε είτε να βάλει σε μια μεγάλη φωτογραφία ή μπορείτε να κάνετε ένα κολάζ από διάφορες φωτογραφίες και το πλαίσιο αυτό. Κάντε το αυτό, μόνο αν η περίσταση απαιτεί ένα ρομαντικό δώρο. Αν όχι, στην περίπτωση των γενεθλίων του, μπορείτε να τον δώρο ένα πλαίσιο που έχει μόνο φωτογραφίες του. Μπορεί να κρεμάσει το πορτρέτο στο δωμάτιό του και θα του υπενθυμίσω πάντα από εσάς. Αν θα ζουν μαζί, μπορείτε να κρατήσετε αυτό το πλαίσιο για το κομοδίνο. Ένα από τα καλύτερα φθηνά δώρα γενεθλίων για τους άνδρες.

Κάνετε μόνοι σας!
Υπάρχουν πολλά δώρα που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας για το φίλο σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να κάνετε τον μερικά τέχνες και το δώρο τους σε αυτόν ως μια συμβολική. Αν είστε καλός στο σχέδιο, μπορείτε να κάνετε ένα πορτρέτο ενός ήδη υπάρχοντος φωτογραφία. Αν είσαι καλός με το σχεδιασμό εσωτερικών χώρων, μπορείτε να δώρο αυτόν κάποιοι τοίχων ή αντικείμενα που εσείς κάνει. Περιοδικά και online tutorials σχετικά με αυτά μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε κάτι πραγματικά εύκολα. Εάν ξέρετε πώς να πλέκει, μπορείτε επίσης να τον δεμένη μια ωραία ζακέτα (αγαπημένο χρώμα του!) για τους χειμώνες.

Αυτές ήταν μερικές επιλογές για χαριτωμένο φθηνά δώρα για το φίλο που σίγουρα θα αποδειχθεί βοήθεια. Αν επικεντρωθεί σε ό, τι αρέσει και τι όχι ο φίλος σας, μπορείτε να σκεφτείτε πιο φτηνά δώρα από αυτά. Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε δώρο από μεταξύ αυτών και δώρο για το φίλο σας, χωρίς να περιμένει για μια ευκαιρία. Φτηνές ή δεν είναι φθηνή, ένα δώρο είναι ακόμα ένα δώρο, έτσι δεν είναι;

Ιδέες δώρων για τα 50α γενέθλια του μπαμπά
Μοναδικά δώρα Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
DIY Δώρα γενεθλίων για το φίλο
Εξατομικευμένη Δώρα για τα παιδιά
Δώρα για νέες γυναίκες
Τι να πάρει το φίλο σας για τα Χριστούγεννα
Δώρα γενεθλίων για Her
Χριστουγεννιάτικα δώρα για Υπαλλήλων
Τέλειο δώρο για τη μαμά
Στοχαστικοί δώρα για τη μαμά
Ιδέες για Δώρα Gag

Leave a Reply