Φτηνές δώρα Χριστουγέννων για τους άνδρες

Χριστούγεννα έφτασε, και ακόμα δεν έχετε καμία ιδέα για το τι να δώρο μερικά από τα πιο σημαντικά άτομα στη ζωή σας? Ο πατέρας σας, ο σύζυγός / φίλος σας, ή ο αδελφός σας, ή ίσως ακόμη και ο καλύτερος φίλος σας. Υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές που είναι διαθέσιμες στην αγορά για τα δώρα για τους άνδρες, αλλά το πρόβλημα είναι ότι είναι λίγο σφιχτό σε μετρητά αυτή τη φορά. Τα χρήματα που έχετε εξοικονόμηση για αυτήν την ημέρα δεν είναι αρκετό για να πάρει ο μπαμπάς σου ότι κιτ γκολφ που έχει θελήσει για τόσα πολλά χρόνια. Λοιπόν, τι κάνετε; Χαλαρώστε! Επειδή εδώ είναι μερικές ιδέες για φθηνά δώρα Χριστουγέννων για τους άνδρες, τα δώρα που, πιστέψτε με, οι άνδρες στη ζωή σας ότι θα αγαπήσετε.

Φτηνές ιδέες δώρων Χριστουγέννων για τους άνδρες

Εδώ είναι μερικά φτηνά δώρα Χριστουγέννων που μπορείτε να αγοράσετε για το εν λόγω ειδικό άνθρωπος στη ζωή σας, είτε πρόκειται για τον μπαμπά σου ή ο φίλος σας, και θα σας κοστίσει μια απλή τίποτα, αν είναι κατά κύριο λόγο το κόστος που ενοχλούνται περίπου.

Συνδρομές Περιοδικών
Αυτό είναι ένα δώρο που είναι πολύ χρήσιμο για έναν μεγαλύτερο άνδρα. Εάν πρέπει να σκεφτούμε ένα δώρο για τον μπαμπά σας, τον μεγαλύτερο αδελφό, ή οποιοδήποτε τύπο ο οποίος είναι συνταξιούχος, στη συνέχεια, μια συνδρομή περιοδικό είναι ένα τέλειο δώρο. Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το περιοδικό σύμφωνα με ομοίους του. Αν είναι σε αυτοκίνητα, τότε θα αγαπήσετε απλά μια συνδρομή περιοδικό αυτοκινήτων. Για όσους αγαπούν τα σπορ τους, μια συνδρομή αθλητικό περιοδικό θα είναι κάτι που θα φέρει το μεγαλύτερο χαμόγελο στο πρόσωπό τους.

Ακουστικά
Τα περισσότερα παιδιά είναι σε μουσική. Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ένα ωραίο ζευγάρι ακουστικά θα είναι ένα τέλειο δώρο. Υπάρχουν φορές που θέλουν απλά να καθίσουν μόνοι τους και να ακούσετε κάποια μουσική, να βρουν νέα πράγματα, να ακούσετε κάθε χτύπο σε ένα τραγούδι. Ένα ζευγάρι ακουστικά είναι ιδανικά για τέτοιες στιγμές. Πιο συχνά από ό, τι δεν, αυτό θα είναι το τέλειο δώρο για αυτόν. Και φυσικά, θα ξέρετε πόσο είναι σε μουσική, δεξιά! Έτσι βασίζετε την απόφασή σας σχετικά με αυτό το δώρο για αυτή την πτυχή.

Εξατομικευμένη κορνίζα
Πάρτε μια πραγματικά δροσερή κορνίζα από το πλησιέστερο κατάστημα σας, κάντε κλικ σε μια εικόνα των δυο σας, και το πλαίσιο αυτό. Αν το δώρο είναι για τον μπαμπά σας, τότε κατά πάσα πιθανότητα μπορείτε να έχετε μια εικόνα από εσάς ως ένα παιδί μαζί του, ακόμα και να προσθέσετε μερικές γραμμές από το ποίημα που ο μπαμπάς σας αγαπά ή που αγαπούσε να διηγείται σας. Βάλτε αυτό το πλαίσιο και το δώρο του. Αν το δώρο είναι για το φίλο σας / σύζυγος / ο καλύτερος φίλος, τότε μπορείτε να έχετε μια φωτογραφία του ακριβώς τους δύο από σας και στυλό κάτω μερικές γραμμές από το αγαπημένο τραγούδι του ή ορισμένες γραμμές και από τις δύο σου αγαπημένο τραγούδι, και το δώρο του. Όταν βλέπει αυτό το πλαίσιο, ειδικά ο πατέρας σου, αυτός θα έχει δάκρυα χαράς στα μάτια του, και με τον ίδιο, αυτό το φθηνό πλαίσιο θα είναι πιο πολύτιμη από την πιο δαπανηρή δώρο.

Πίνακας του Office ή αξεσουάρ Πίνακας Μελέτη
Εάν αισθάνεστε ότι ο πίνακας γραφείο ή το τραπέζι μελέτη του μπαμπά σας ή αδελφός ή σύζυγος ή ο φίλος είναι μάλλον γυμνός, και ότι χρειάζεται κάτι για να γίνει πιο ελκυστικό, στη συνέχεια, αξεσουάρ τραπεζιού είναι το σωστό πράγμα για σας να αγοράσετε. Υπάρχει μια ποικιλία των περιπτέρων στυλό ή επιτραπέζιες λάμπες ή βιβλίο βρίσκεται διαθέσιμη στην αγορά σήμερα. Επιλέξτε κάτι που είναι φωτεινά και πολύχρωμα, και ότι θα είναι εξαιρετικά χρήσιμες για το πρόσωπο που σας δίνει το χάρισμα να. Και αν είστε ανησυχούν για το κόστος, τότε δεν το κάνετε, γιατί όλα αυτά έρχονται σε πολύ χαμηλή τιμή.

Box Tool Kit ή ξυρίσματος
Είναι αυτός για τον καθορισμό πάντα τα πράγματα γύρω από το σπίτι, και εργαλειοθήκη του είναι να πάρει μάλλον ξεπερασμένη; Τότε γιατί να μην αγοράσει τον μια εργαλειοθήκη. Δεδομένου ότι τα παιδιά θεωρούν ότι είναι ο συναρμολογητής γύρω από το σπίτι, ο πολυτεχνίτης, ένα ολοκαίνουργιο εργαλειοθήκη για τα Χριστούγεννα, σίγουρα θα κάνουν την ημέρα του. Αυτό είναι ένα άλλο μεγάλο φτηνό δώρο Χριστουγέννων για τους άνδρες που μπορείτε να σκεφτείτε για να πάρει αυτόν. Ένα κιτ ξυρίσματος είναι επίσης μια καλή επιλογή για φθηνά δώρα Χριστουγέννων για τους άνδρες, καθώς είναι κάτι που θα πρέπει να χρησιμοποιούν σε τακτική βάση.

Βιβλία ή Μουσική
Αν γνωρίζετε το αγαπημένο τραγουδιστή ή συγγραφέα του, τότε θα μπορούσε εύκολα να πάρει ένα CD μουσικής ή ίσως ακόμη και ένα βιβλίο. Μερικές φορές, όταν έχω ξεμείνει από μετρητά και δεν μπορεί να έρθει με τίποτα να δώρο ο πατέρας ή ο αδελφός μου, να τους δώσουμε ούτε ένα βιβλίο το οποίο έχουν θέλουν για κάποιο χρονικό διάστημα, ή ίσως ένα CD από μια ταινία σε σκηνοθεσία αγαπημένο σκηνοθέτη τους, ή ακόμη και μια συλλογή από τραγούδια ή ποιήματα του αγαπημένου τραγουδιστή ή ποιητής τους.

Χειροποίητο Stuff ή σπιτικά γεύματα
Όπως λένε, ο δρόμος για την καρδιά ενός άντρα είναι μέσα από το στομάχι του. Αυτό είναι τόσο αληθινό! Μαγειρέψτε τον αγαπημένο του φαγητό ή να τον έξω για ένα νόστιμο γεύμα ή δείπνο, και αυτός πρόκειται να λατρεύουν αυτό. Μπορείτε επίσης να τον κάνει κάτι το οποίο μπορεί να χρησιμοποιήσει όλη την ώρα, όπως μπορείτε να πλέκει τον ένα πουλόβερ, ή ίσως ένα μαντίλι, μπορείτε να ψήσετε, επίσης, μερικά από τα αγαπημένα μπισκότα ή κέικ του, και να ταΐσετε στο περιεχόμενο της καρδιάς του (φυσικά διατηρώντας χοληστερόλης στο μυαλό του). Μπορείτε επίσης να κάνετε ένα άλμπουμ φωτογραφιών που μεταφέρουν όλες τις φωτογραφίες σας και αυτόν, και γράψετε κάτι για αυτό και να διακοσμήσετε το χρησιμοποιώντας τη φαντασία σας, και να το δώσει σε αυτόν.

Γάντια Χειμώνας / μπουφάν
Έχει φορώντας το ίδιο ζευγάρι γάντια για χρόνια τώρα. Αυτό το χειμώνα, δώρο του ένα ολοκαίνουργιο ζευγάρι γάντια, μια που είναι άνετη και φαίνεται πάρα πολύ καλό. Μπορεί να φοράτε κάθε φορά που ventures έξω από το σπίτι στο κρύο. Το καλύτερο πράγμα σχετικά με αυτό το δώρο είναι ότι, θα πρέπει να κάνει σωστή χρήση της αυτό το χειμώνα, και ίσως για τα επόμενα χρόνια πάρα πολύ. Αν αγαπά να μαγειρέψουν, τότε το ψήσιμο στη σχάρα γάντια επίσης θα είναι ένα αξιοπρεπές δώρο για αυτόν. Μπορείτε ακόμη και να πάρετε μια κουκούλα ή ένα σακάκι για τον από πώληση διακοπές σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή.

Αυτά τα φτηνά δώρα Χριστουγέννων είναι αυτοί που σίγουρα θα τον κάνει να χαμογελάσει, και αυτός θα τους θησαυρός για ένα πραγματικά μεγάλο χρονικό διάστημα για να έρθει. Θυμηθείτε την ιστορία για ένα αγόρι που δεν έχουν τα χρήματα να αγοράσουν ένα δώρο για τη μητέρα του, και έτσι είναι διακοσμημένα ένα άδειο κουτί και το έδωσε σε αυτήν, και είπε ότι η θέση ήταν γεμάτη αγάπη και τα φιλιά του. Αυτό άδειο κουτί δεν ήταν πλέον άδειο για τη μητέρα του, που ήταν γεμάτη από αγάπη, και ως εκ τούτου ήταν ανεκτίμητη. Αυτά τα φτηνά δώρα Χριστουγέννων είναι επίσης ανεκτίμητη, διότι το τίμημα που συνδέονται με αυτά τα δώρα είναι η αγάπη σας και τις ευχές.

Καλή δώρα Χριστουγέννων
80η Ιδέες δώρων γενεθλίων
21ης δώρα γενεθλίων
Χριστούγεννα ιδέες δώρων για Fiance
Φιλική προς το περιβάλλον Δώρα
20η επέτειος παραδοσιακό δώρο
Σπιτική δώρα των εκπαιδευτικών
Cool ιδέες δώρων
Inexpensive ιδέες δώρων 50ων γενεθλίων
Συναισθηματική δώρα
Κάνοντας μέλλον Κειμήλια Με το χέρι

Leave a Reply