Φτηνές Καλάθια δώρων

Η σκέψη των δώρων είναι ένα από τα πιο τρομακτικό καθήκοντα, καθώς υπάρχουν τόσα πολλά διαθέσιμα δώρα ότι ένας παίρνει συχνά συγχέονται και καταλήγει είτε να αγοράσουν το λάθος δώρο ή πάρα πολλά δώρα! Gifting μπορεί επίσης να είναι ένα πρόβλημα, αν το δώρο είναι να δοθεί σε περισσότερα από ένα άτομα. Σε τέτοιες περιπτώσεις, αγοράζοντας δώρα για κάθε άτομο μπορεί να πάει λίγο πέρα ​​από τον προϋπολογισμό. Καλάθι δώρων είναι μια εύκολη λύση σε τέτοιες περιπτώσεις. Εάν σκέφτεστε ότι η καλή καλάθια δώρων κοστίζουν πολύ περισσότερο από ένα απλό δώρο, έχετε δίκιο. Και γι ‘αυτό, δεν θα πρέπει να αγοράσετε ένα καλάθι δώρων, αλλά απλά να είναι στο σπίτι. Κάνοντας ένα καλάθι δώρων στο σπίτι δεν είναι μόνο μια πρακτική ιδέα, αλλά και καινοτόμες, όπως ένα σπιτικό καλάθι δώρων έχει μια προσωπική πινελιά ότι ένα έτοιμο καλάθι δεν μπορούν να έχουν. Διαφορετικά είδη καλάθια δώρων μπορεί να γίνει στο σπίτι, αλλά γι ‘αυτό θα πρέπει να έχετε μια γενική ιδέα του τι το πρόσωπο που επιθυμεί. Λαμβάνοντας υπόψη είναι κατωτέρω μερικές γενικές καθώς και χόμπι προσανατολισμένη φθηνά καλάθια δώρων.

Φτηνές Ιδέες καλάθι δώρων

Σπιτική Καλάθι Έξτρα
Αυτό είναι ένα τέτοιο καλάθι δώρων που μπορούν να δοθούν σε κανέναν. Στην πραγματικότητα, τα σπιτικά καλούδια αγαπήθηκε από όλους και έτσι μπορεί να δοθεί σε ζευγάρια επίσης. Πολλά διαφορετικά είδη των πραγμάτων μπορεί να προστεθεί σε αυτό το καλάθι. Εάν δεν έχετε καμία ιδέα για το τι θέλει ο δέκτης, μπορείτε να προσθέστε γενικά πράγματα, όπως σπιτικά μπισκότα τσιπ σοκολάτας, σοκολάτας που καλύπτονται φράουλες, γλυφές σελιδοδείκτες, κλπ. Όλα αυτά τα πράγματα μπορούν να γίνουν με ευκολία. Αλλά εσείς πρέπει να περάσετε κάποιο χρονικό διάστημα για την πραγματοποίηση των παραπάνω πράγματα. Εκτός από αυτά, μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα σπιτικό κορνίζα, μια μεγάλη κάρτα, βιβλίο συνταγών, κλπ.

Ένα Cool Yummy Καλάθι
Πρέπει να έχετε μαντέψει τι μιλάω. Αν δεν επιτρέψτε μου να σας πω, αυτό το καλάθι δώρων είναι για εκείνους που αγαπά το κρύο, γλυκιά, κρεμώδη γεύση του παγωτού! Και ποιος δεν θέλει παγωτά! Έτσι, αυτό το καλάθι δώρων μπορεί και πάλι να δοθεί σε κανέναν. Αναρωτιέστε τι μπορείτε να προσθέσετε αυτό το μοναδικό καλάθι δώρων; Λοιπόν, όπως το καλάθι δώρων είναι αποκλειστικά για τα παγωτά, όλα τα πράγματα που σχετίζονται με τα παγωτά, θα πρέπει να προστεθεί, για παράδειγμα, μπολ παγωτό. Μπορείτε να πάρετε μπολ παγωτό για λιγότερο από 1 δολάριο. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε τα πράγματα όπως σπιτικές σάλτσες παγωτό, χαρτοπετσετες, παγομηχανή κρέμα και φυσικά, τα φορτία του παγωτού! Αυτό το γλυκό δώρο μπορεί να δοθεί για κάθε περίσταση, από γενέθλια σε γάμους!

Ένα καλάθι δώρων Καθησυχαστικές
Λόγω των ταραχώδη τρόπο ζωής, όλοι μας δεν παίρνουν καθόλου χρόνο για να καθίσετε και να χαλαρώσετε. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να χαλαρώσετε με την ψυχή και το σώμα, είναι ένα καλό μασάζ και ένα αφρόλουτρο! Αυτό το φτηνό καλάθι δώρων είναι για το σκοπό αυτό. Μπορείτε να προσθέσετε πολλές φτηνές, αλλά ενδιαφέροντα πράγματα σε αυτό το καλάθι, όπως, ένα αρωματικό κερί ή κεριά, βιολογικό σαπούνι μπάνιου, αιθέρια έλαια, αφρόλουτρα, βιταμίνη Ε κρέμα, σπρέι σώματος, κλπ. Αν έχετε χρόνο, μπορείτε να κάνετε το σαπούνι στο σπίτι μόνη της.

Αυτά ήταν μερικά από τα φθηνά ιδέες καλάθι δώρων. Αν αναρωτιέστε πώς να κάνει ένα καλάθι δώρων, απλά χρησιμοποιήστε το καλάθι με φρούτα ή το καλάθι που μπορείτε να πάρετε στα καταστήματα έκπτωσης, γεμίστε το με το παλιό κομμάτι του αφρού και τσαλακωμένη εφημερίδα. Για διακόσμηση, προσθέστε τεμαχισμένο εφημερίδα ή καφέ χαρτί. Προσθήκη κατσαρά κορδέλες, χαρτιά υγείας, και τεμαχισμένα παρτιτούρες σε αυτό. Τελειώσατε! Τώρα βάλτε απλά τα δώρα στην κορυφή και δώστε στην αγαπημένη σας!

Ιδέες δώρων για τους ασθενείς με καρκίνο
Χριστουγεννιάτικα δώρα για τη μαμά 2012
Inexpensive Δώρα για τον μπαμπά
Δώρα για Her
Ιδέες δώρων για τις γυναίκες που έχουν πάντα
Μοναδικές ιδέες δώρων για τις γυναίκες
Ραντεβού Δώρα επετείου
Σπιτική Χριστουγεννιάτικα δώρα για το φίλο
Σπιτική ιδέες δώρων για το φίλο σας
Σπιτική Δώρα για να βγάλουν
Ιδέες δώρων επετείου για το σύζυγό

Leave a Reply