Φωτογραφία ιδέες δώρων

Μια ξεχωριστή στιγμή, την ευκαιρία ή ένα επίτευγμα σας κάνει να σκεφτείτε τις επιθυμίες γιορτή και δώρα. Τα δώρα είναι το καλύτερο μέρος του εορτασμού, δεν έχει σημασία πόσο μικρή ή μεγάλη είναι η αιτία πίσω από αυτό είναι. Λοιπόν, επιλέγοντας ένα μοναδικό δώρο κάθε φορά μπορεί να είναι ένα πραγματικά δύσκολο έργο. Επιπλέον, εάν θέλετε να δώσετε ένα εξατομικευμένο δώρο, στη συνέχεια, το ίδιο πρέπει να είναι πραγματικά μοναδικές και προσεγμένες. Έτσι, πώς για κάποια δώρα φωτογραφία; Υπάρχουν μια σειρά από όμορφα δώρα που μπορείτε να επιλέξετε. Πήγαινε μέσα από τις μοναδικές ιδέες που αναφέρονται παρακάτω και να χαιρετήσουν τους κοντινούς και αγαπητούς αυτούς σας με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο.

Photo Collage

Αν ψάχνετε για σπιτικά δώρα, για να δώσει μια ξεχωριστή νότα στο κομμάτι, στη συνέχεια, μια τέχνη κολάζ γίνεται με τη χρήση φωτογραφιών είναι κάτι που μπορείτε πάντα να προετοιμαστούν. Για την πραγματοποίηση αυτής της δωρεάς, θα πρέπει να έχετε μια συλλογή από φωτογραφίες του προσώπου για το οποίο έχετε ετοιμάσει το δώρο, / μέλη της οικογένειάς του, φίλους και μερικές τέτοιες φωτογραφίες που σχετίζονται με αυτόν / αυτήν. Τώρα, ανάλογα με τον αριθμό των φωτογραφιών που έχετε, πάρτε ένα ορθογώνιο ή τετράγωνο κομμάτι μαύρο ή καφέ καμβά. Απλά κόψτε τα στοιχεία σε αυτές τις φωτογραφίες, αφήνοντας κατά μέρος τα υπόβαθρα. Εάν έχετε ένα μεγάλο αριθμό από φωτογραφίες, απλά χρησιμοποιήστε το πρόσωπό cut-outs από τις φωτογραφίες. Πάρτε κόλλα σκάφος και να κολλήσει τα cut-outs στον καμβά. Θυμηθείτε το καλύτερο pic μπορεί να διευρυνθεί και να κολληθεί στο κέντρο για να αποτελέσουν το επίκεντρο και το υπόλοιπο ασφαλίσει μπορεί να κολληθεί σε όλο αυτό. Ολοκληρώθηκε Κοίτα έχεις ένα καταπληκτικό φωτογραφικό κολάζ έτοιμος. Πλαίσιο να δώσει μια αξιοπρεπή εμφάνιση, συσκευασία και ετοιμαστείτε να εκπλήξει τον δέκτη!

Ταινία Φωτογραφία

Χρειάζεται οικογενειακές φωτογραφίες, μόνο και pics ομάδα κάθε μέλος της οικογένειάς σας. Μόλις έχετε αυτή τη συλλογή, σάρωση τις φωτογραφίες εάν είναι σε έντυπη μορφή και να πάρει έτοιμος να κάνω μια ταινία φωτογραφία. Πάρτε ένα κενό DVD για το σκοπό αυτό. Λοιπόν, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε το όνομα κάθε περίπτωση αυτά σε αυτούς που είναι από τις παλαιότερες γενιές, μπορείτε να πάρετε τη βοήθεια από ένα μέλος της οικογένειάς σας. Τώρα, κάνουν μια ταινία από ακόμα φωτογραφίες σας, να προσθέσετε μουσική, λεζάντες και τίτλους, μερικά αποσπάσματα στο μεταξύ θα είναι μια καλή προσθήκη. Τυλίξτε το όμορφα και δώρο. Ακριβώς φορτώστε το DVD, και να αρχίσει την ταινία μετά οι εορτασμοί για να δουν αυτά τα έκπληκτα πρόσωπα.

Δέρματα Φωτογραφία

Υπάρχουν μια σειρά από ιστοσελίδες που προσφέρουν δέρματα φωτογραφία που μπορεί να εφαρμοστεί σε ένα φορητό υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο, iPod, PDA ή MP3 player. Δέρματα προσθέσετε ένα στοιχείο στυλ για τα προσωπικά ηλεκτρονικά και προστατεύει την επιφάνειά του. Αυτά τα δέρματα είναι εύκολο να εφαρμοστούν ή να αφαιρεθεί και μπορεί να παραγγελθεί για να χωρέσει τη συσκευή σας σωστά.

Φωτογραφία Γαλακτοκομικά

Αυτό το ένα από το ρομαντικό, εξατομικευμένη ιδέα για το εν λόγω ειδικό κάποιος στη ζωή σας. Συλλέξτε τις φωτογραφίες, οι μνήμες των χρόνων που πέρασαν μαζί. Τακτοποιήστε τους σήμερα σοφός. Τώρα πάρτε ένα βιβλίο με γυαλιστερό λευκό σελίδες ή να λάβει μια γαλακτοκομικά και να αρχίσει την επικόλληση κάθε μία από αυτές τις φωτογραφίες σε μια νέα σελίδα. Τοποθετήστε σε κάθε ένα δημιουργικό τρόπο, κλίση ή σε διαφορετικές γωνίες, στο κάτω μέρος ή στην κορυφή της σελίδας. Τώρα συμπληρώστε το υπόλοιπο του τόπου, γράφοντας την ημερομηνία, ή το ειδικό πράγμα για το πότε pic έγινε κλικ. Μπορείτε επίσης να γράψετε κάποιο χαριτωμένο εισαγωγικά αγάπη ποιήματα ή και το πρόσωπο που πρόκειται να αισθάνονται πραγματικά ξεχωριστό. Δέστε ένα όμορφο κόκκινο σατέν δαντέλα σε αυτό και τυλίξτε όμορφα.

Άλλα Δώρα

Εκτός από τις παραπάνω ιδέες για δώρα, μπορείτε επίσης να επιλέξουν για μερικές απλές και ανέξοδες ιδέες για δώρα. Ένα από αυτά είναι να πάρει μια φωτογραφία τυπώνεται Τ-shirt, κούπες, κλειδιά ή αλυσίδες. Ένα εξατομικευμένο ημερολόγιο φωτογραφία είναι επίσης μια κοινή ιδέα για το πού μπορείτε να έχετε 12 διαφορετικές φωτογραφίες για κάθε μήνα του ημερολογίου. Υπάρχουν μια σειρά από ιστοσελίδες που προσφέρουν αυτή την υπηρεσία, όπου μπορείτε επίσης να έχουν επιλογές ως προς το μέγεθος και τα σχέδια των ημερολογίων. Μπορείτε επίσης να πάτε για εκτύπωση φωτογραφιών καμβά. Φυσικά, η ψηφιακή κορνίζα δεν μπορεί να ξεχαστεί.

Αυτά τα δώρα φωτογραφία είναι σίγουρο ότι θα άρεσε από το δέκτη. Διαλέξτε το ένα, το οποίο νομίζετε ότι είναι το καλύτερο δώρο, το τυλίγετε και να το παρουσιάσει με ένα όμορφο χαμόγελο. Ο δέκτης θα αγαπήσουν σίγουρα μια τέτοια καταπληκτική εξατομικευμένο δώρο.

Δώρα Gag Συνταξιοδότηση
Χριστούγεννα ιδέες δώρων για τη μαμά
Καλύτερα δώρα για νέες γυναίκες
Καλύτερα δώρα γενεθλίων για το σύζυγό σας
40α δώρα γενεθλίων για τις γυναίκες
Χειροποίητα δώρα για τα παιδιά
Πράγματα που πρέπει να κάνει για το φίλο σας
Δώρα για τα Χριστούγεννα
Ένας Δώρα επετείου Έτος
Δώρα Καλοκαίρι για τις γυναίκες
25ος ιδέες δώρων επετείου γάμου

Leave a Reply