Χαριτωμένο δώρα για το φίλο

Όταν πρόκειται για την επιλογή δώρων για τους άνδρες, οι περισσότερες γυναίκες σκέφτονται gadgets. Δεν υπάρχει τίποτα λάθος με gifting gadgets άνδρες, λαμβάνοντας υπόψη το πόσο τους αρέσει που είναι κοντά στο μέσο όρο τις μηχανές τους, όμως, έχετε δώσει ποτέ μια σκέψη που μπορεί να είναι ακριβώς όπως οι γυναίκες, οι άνδρες είναι πολύ συχνά επιθυμούν ότι οι σύντροφοί τους θα κάνουν κάτι το ιδιαίτερο, κάτι το ρομαντικό, κάτι γλυκό για αυτούς; Λοιπόν, για όλες τις γυναίκες που σκέφτονται για τις γραμμές αυτές και ψάχνουν για κάποια χαριτωμένα δώρα για τους φίλους τους, δίνονται παρακάτω είναι μερικές ιδέες για δώρα φίλος που θα ενδιαφέρουν τους σίγουρα.

Ένα καλάθι δώρων
Αν και λίγο παραδοσιακό, ένα καλάθι δώρων με όλα τα αγαπημένα φαγητά του είναι πράγματι ένα από τα χαριτωμένα δώρα φίλος που μπορείτε να σκεφτείτε. Θέλετε να καταστήσει ακόμη πιο γλυκό και ρομαντικό; Αναζήτηση στο Διαδίκτυο και να πάρει τη λαβή του μερικά συνταγές μπισκότων, σοκολάτας και κέικ. Κάντε μόνοι σας τα είδη διατροφής για τον ίδιο! Τυλίξτε τα όμορφα επάνω σε έγχρωμο χαρτί δώρο και να τα τοποθετήσετε στο καλάθι δώρων, πριν από την υποβολή σ ‘αυτόν. Ο φίλος σας θα ενθουσιαστούν κοιτάζοντας τις προσπάθειες που γίνονται για τον ίδιο.

Ένα βάζο των Κουπόνια Δώρων
Ένα από τα μοναδικά δώρα για το φίλο σας είναι ένα βάζο στο οποίο περιλαμβάνονται μια σειρά από κουπόνια δώρο που μπορεί να εξαργυρώσουν αργότερα. Το μέρος διασκέδασης είναι ότι αυτά τα κουπόνια δώρο παρασκευάζονται από εσάς και να έχουν τα πράγματα, όπως Εκατό φιλιά, ένα μασάζ σώματος, ένα στριπτίζ, κλπ. γραμμένο σε αυτούς. Η ομορφιά αυτού του δώρου είναι ότι ο φίλος σας μπορεί να απολαύσει για τους επόμενους μήνες!

Μια Grooming Kit
Ένα άλλο χαριτωμένο δώρο για το φίλο σας είναι μια περιποίηση kit! Μπορείτε να ετοιμάσετε μόνοι σας, συμπεριλαμβάνοντας μια σειρά από πράγματα, όπως για μετά το ξύρισμα λοσιόν, κολόνιες, ένα σετ από πετσέτες, άλατα μπάνιου, έλαια αρωματοθεραπείας, κλπ σε αυτό. Παιδιά συνήθως δεν δίνουν μεγάλη προσοχή στο τρόπο που κοιτάζουν. Με gifting αυτόν αυτά τα πράγματα, μπορείτε τουλάχιστον να του δείξει το δρόμο για να φανεί πάντα τακτοποιημένο και καλά καλλωπισμένο!

Ένα Λεύκωμα
Ένα χαριτωμένο δώρο είναι να κάνουν μια ρομαντική λευκώματος για αυτόν, στο οποίο μπορείτε να επικολλήσετε φωτογραφίες όλων των αξέχαστη φορές είχατε μαζί. Έτσι, μπορείτε να συμπεριλάβετε φωτογραφίες των επετείους ή γενέθλια που περνάτε μαζί, καθώς και τις διακοπές που πήγε για. Σε κάθε μία από τις σελίδες του λευκώματος, μπορείτε να γράψετε μερικά αποσπάσματα αγάπη ή ίσως τη δική σας γλυκιά μηνύματα γι ‘αυτόν. Αυτό είναι πράγματι ένα από τα πιο μοναδικά σπιτικά ιδέες δώρων για το φίλο σας.

Ένα ταξίδι μνήμης λωρίδα
Προγραμματίστε ένα ταξίδι για το άτομό σας, στο οποίο μπορείτε να τον πάρετε σε όλα τα μέρη όπου κάνατε σας πρωτιές όπως το πρώτο σας ραντεβού, το πρώτο φιλί σας, σας πρώτη ομολογία της πτώσης στην αγάπη, κλπ. Ένα ταξίδι μνήμης λωρίδα είναι βέβαιο ότι θα φέρει πίσω οι ρομαντικές αναμνήσεις της σχέσης σας!

Ένα ρομαντικό δείπνο
Μια ρομαντική ιδέα για δώρο γενεθλίων είναι να μαγειρέψουν ένα υπέροχο δείπνο για τον εαυτό σας. Σχεδιάστε την ρύθμιση δείπνο πολύ καλά. Διακοσμήστε το τραπέζι με ένα βάζο στο οποίο τοποθετούνται κόκκινα τριαντάφυλλα. Κρατήστε ένα μπουκάλι καλό κρασί ποιότητας, καθώς και. Παίξτε ένα DVD από ρομαντικά τραγούδια στο παρασκήνιο. Όταν έρχεται στο σπίτι, μπορείτε να απολαύσετε το scrumptious δείπνο μαζί και χορεύουν μακριά η νύχτα ακούγοντας αυτές τις ρομαντικές τους αριθμούς, χέρι-χέρι!

Αυτά είναι μερικά από τα χαριτωμένα δώρο για το φίλο. Εδώ ελπίζει ότι η αναζήτηση σας για ένα ειδικό ρομαντικό δώρο για το φίλο σας τελειώνει εδώ. Έτσι, ο φίλος σας δώσει μια γεύση της θηλυκότητας και του ρομαντισμού σας, δίνοντάς του τέτοια χαριτωμένα δώρα!

Κάνοντας Κουτιά Σκιά και Πλαίσια
Ένας Δώρα επέτειο ενός έτους για τη φίλη
Cool δώρα γενεθλίων
80η Ιδέες δώρων γενεθλίων
Εξατομικευμένη δώρα για το φίλο
Crafts Ημέρα του Πατέρα
Δώρα πολυτελείας για τις γυναίκες
Ιδέες δώρων γενεθλίων για τα κορίτσια
Καλή Ρομαντικό Δώρα για τους άνδρες
Μοναδικές ιδέες καλάθι δώρων
Καλύτερα δώρα για το φίλο

Leave a Reply