Χαριτωμένο Πράγματα που πρέπει να κάνει για το φίλο σας

Έρχεται μια στιγμή σε κάθε είδους σχέση, όταν λαχταρούν να δείξει φίλους μας, πόσο νοιαζόμαστε γι ‘αυτούς. Έρχεται επίσης σε ένα σημείο κορεσμού που σχετίζεται με τα δώρα. Θα καταλήξετε στο σταυροδρόμι, σύγχυση σχετικά με το τι να αγοράσουν για αυτούς. Τι μπορούμε να αγοράσουμε γι ‘αυτούς που οι άλλοι δεν έχουν ήδη σκεφτεί; Σκεφτείτε το, κάτι που αγόρασε από ένα κατάστημα με είδη δώρων, είναι βέβαιο ότι θα βρεθούν και άλλοι, έτσι πώς μπορεί δώρο σας γι ‘αυτόν να είναι μοναδικό; Απλά δεν μπορεί να είναι! Είναι απογοητευτικό? Είναι πραγματικά … να συνειδητοποιήσουμε ότι το δώρο σας είναι τόσο κοινό ότι ο καθένας μπορεί να έχει, μόνο με τις δαπάνες μερικά δολάρια για αυτό.

Έτσι, τότε έρχεται το ερώτημα, πώς μπορείτε να κάνετε το δώρο σας μοναδικό και τη δική σας; Καλά είναι απλό. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να, να κάνει κάτι με τα χέρια σας γι ‘αυτόν! Μερικοί άνθρωποι απλά θεωρούν ότι είναι δύσκολο να κάνει πράγματα για τους άλλους, επειδή θεωρούν ότι δεν διαθέτουν τη δημιουργικότητα και το ταλέντο. Την οποία μπορώ να προσθέσω, είναι μια τεράστια παρανόηση! Όλα ότι ο καθένας έχει να κάνει, είναι να εφαρμόσει το δικό τους επίπεδο δημιουργικότητας, φαντασίας και, έτσι ώστε να καταλήξουμε σε κάτι καλό που μπορεί να δοθεί ως δώρο. Τι κι αν μοιάζει να έχει γίνει ένα έτος από 2 παλιά; Εφ ‘όσον είστε ο δημιουργός αυτού του συναρπαστικό έργο τέχνης, και εφ’ όσον γίνεται με την αγάπη του, θα πρέπει να διαφυλαχθεί από το φίλο σας. Έτσι, αφήστε όλες τις αμφιβολίες και τις αναστολές σας, και να κάνει ό, τι έρχεται στο μυαλό σας.

Δημιουργική Πράγματα που πρέπει να κάνει για το φίλο σας

Πρώτον σκεφτούμε τους περιορισμούς σας, ως προς τα πράγματα που μπορείτε να δημιουργήσετε. Μπορείτε να σκιαγραφήσει; Αν όχι, μπορείτε να σκιαγραφήσει αρκετά για να τον αφήσει να το είδος του να καταλάβει τι προσπαθείτε να μεταφέρω; Θα κάνουμε μεγάλη, αν μπορείτε να διαχειριστείτε ακριβώς ότι πολύ. Εντάξει! Έτσι, αν το σκίτσο ή ζωγραφική είναι από την ένωσή σας, τότε τι κάνει κάτι για τη χρήση του υπολογιστή με τη βοήθεια της τεχνολογίας; Είμαι βέβαιος ότι μπορείτε να το κάνετε αυτό; Δεν χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια, ακριβώς ένα κομμάτι της φαντασίας.

# 1 – Ένα κουτί Έξτρα!
Πάρτε ένα συνηθισμένο κουτί παπουτσιών και τυλίξτε το με ένα πραγματικά ελκυστικό περιτύλιγμα δώρου πλαστικό. Ή χρησιμοποιήστε ένα απλό μαύρο χαρτί περιτυλίγματος και να διακοσμήσετε με αυτοκόλλητα, και αποκόμματα από φωτογραφίες οι δυο σας. Γράψτε γλυκά πράγματα με glitter και λάμψη στυλό. Χρησιμοποιήστε κορδέλες, ή σκούρο stick-on. Αφήστε το μήνυμα που θέλετε να μεταφέρω είναι γνωστό με σαφήνεια! Για παράδειγμα, εάν το δώρο είναι για τα γενέθλιά του ή για μια ξεχωριστή μέρα, ή απλά επειδή αισθάνεστε σαν αυτό, τότε απλά να γράψετε ό, τι νομίζετε ότι είναι κατάλληλο για την περίσταση. Γεμίστε το κουτί με τυχαία πράγματα, όπως:
Μικρές επιστολές που έγραψε ειδικά γι ‘αυτόν.
Σοκολάτες, και το μάσημα τσίχλας ρολά.
Ίσως ένα ελβετικό μαχαίρι στρατού.
Ανοιχτήρι.
Μπορεί να είναι ένα συμπαγές πακέτο εργαλείων.
Ένα στυλό οδήγησης και μερικά κενά DVD.
Ένα μπρελόκ
Κουπόνια για τα καταστήματα αθλητικών ειδών.
Ένα πακέτο των T-shirts.
Ένα πορτοφόλι και κάποια καρφιά αν φοράει κάποιο.
Ένα βιβλίο ή CD που υπήρξε πρόθυμος να αγοράσει για τον εαυτό του.
Κέικ ή muffins που υποστηρίζεται ειδικά γι ‘αυτόν, από τα αγαπημένα γεύση του.
Νέο δέρμα για το τηλέφωνό του, ή το φορητό υπολογιστή.

# 2 – Κάντε ένα κολάζ
Έχετε δύο τρόπους για να κάνει ένα κολάζ, μπορείτε είτε να κάνετε χρησιμοποιώντας ένα διακοσμητικό χαρτί ή μπορείτε cam κάνει στον υπολογιστή. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αυτό είναι ένας από τους ευκολότερους σπιτικά δώρα για το φίλο σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι, πρώτον, να συλλέγουν όλες τις φωτογραφίες που θέλετε να τοποθετηθεί στο κολάζ, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια σωστή και λογική lay out. Για παράδειγμα, τοποθετήστε τα στη σειρά των γεγονότων που έχουν συμβεί, ή μνήμες που είναι πολύτιμα. Αντιγραφή επικόλληση, αλλαγή χρώματος, και εκ νέου το μέγεθος των εικόνων, αν το επιθυμείτε. Επεξεργάζεται τις εικόνες, προσθέτοντας λεζάντες, και αστείες εικόνες. Αυτό είναι το κολάζ σας και έχετε όλη την ελευθερία να τρελαίνομαι με αυτό. Αποκτήστε το έντυπο ή να το στείλετε σε αυτόν μέσω email ή να πάρετε μια εκτύπωση και να το πάρετε πλαισιωμένο. Αυτός θα το λατρέψουν! Αν και κάνοντας ένα σε χαρτί ή χαρτόνι είναι πάντα καλύτερο, όπως θα έχετε να δείτε να κρέμεται στο δωμάτιό του, όταν έρχεται σπίτι σας!

# 3 – Ζωγραφική Αυτόν ένα T-shirt ή κάτι
Εδώ είναι τι μπορείτε να κάνετε. Πηγαίνετε να πάρετε τον εαυτό σας ένα απλό λευκό T-shirt του μεγέθους του. Τώρα, μπορείτε να κάνετε είτε ένα πορτρέτο ενός διάσημου αστέρα της ροκ, όπως ο Bob Marley, ο Jim Morrison, Curt Cobain, του John Lennon, ή ο Bob Dylan Ή θα μπορούσατε να βάψετε ένα χαρακτήρα, όπως, «Eddie» από Iron Maiden! Αν είναι σε τέτοια είδη, θα εντελώς flip πάνω στη χαρά! Ή θα μπορούσατε απλά να πάτε αφηρημένη, και χρησιμοποιήστε μια βουτιά του χρώμα, και να εκτυπώσεις το χέρι, ή τυχαία τέχνη. Θα μπορούσατε επίσης δώρο του ένα T-shirt με τις φωτογραφίες σας τυπωμένο πάνω του. Επιλέξτε μια αστεία pic, όπως αυτά που λαμβάνονται από μια Polaroid. Αν δεν θέλετε να βάψετε σε ένα T-shirt, μπορείτε να δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε κάλτσες, ή το χρώμα σε γκρι ή λευκό, παπούτσια καμβά.

# 4 – Κάντε κάτι από κάνναβη
Πάρτε μερικές χορδές κάνναβη, αν θέλετε και αφήστε τα να μουλιάσουν σε κάποιο χρώμα υφάσματος. Από τη στιγμή που έχουν στεγνώσει, μπορείτε να κάνετε τον ένα βραχιόλι, ή μπορείτε να κάνετε αυτόν μια αλυσίδα με ένα εκπληκτικό μενταγιόν, ή μπορείτε να κάνετε τη λαβή για μια μικρή τσάντα βαμβακερό ύφασμα που μπορεί να χρησιμοποιήσει ως κάτοχος περιοδικό, ή όποια και αν είναι αυτός που επιλέγει για. Μπορείτε να κάνετε ακόμη και μια κουρτίνα για αυτόν, αν έχετε την υπομονή, χρησιμοποιώντας ένα πανί που έχετε βαμμένα, και στη συνέχεια συνδέονται πλεξούδες κάνναβης άγκιστρα κουρτίνα, ή απλά να πάρει τους ραμμένο για να την κουρτίνα έτσι ώστε να δημιουργεί ένα πολύχρωμο μοτίβο.

# 5 – Κάντε Αυτόν ένα DVD
Κάψτε μερικά DVD με όλων των εποχών αγαπημένες ταινίες του ότι δεν έχει, ή ταινίες που ο ίδιος δεν είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ακόμα. Κάντε ένα άλλο, με όλα του τα αγαπημένα κόμικς ή Anime, από όλο τον κόσμο, ότι είναι τρελός για. Συλλέξτε μουσική από μια ποικιλία από μπάντες ότι είναι μεγάλος θαυμαστής του. Όλα αυτά θα εκτιμηθεί πολύ από αυτόν. Αν του αρέσει αεροπλάνα και μηχανές, συλλέγουν ντοκιμαντέρ ότι μπορούν να παρακολουθήσουν και να ζαχαρώνουν. Αν είναι σε παιχνίδια όπως το μπέιζμπολ και το ποδόσφαιρο, να τον πάρει μια συλλογή των ζωντανών βίντεο του ρεκόρ παιχνίδια του παρελθόντος. Θα είναι για πάντα ευγνώμονες σε σας για αυτό το απλό αλλά βαθιά χειρονομία!

# 6 – Κάντε Αυτόν Κορνίζα ή ένα άλμπουμ
Μπορείτε επίσης να τον κάνει μια κορνίζα με χαρτόνι που μπορείτε να διακοσμήσετε, ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πηλό εύκολη ρύθμιση, έτσι ώστε να καταστεί το πλαίσιο. Χρησιμοποιήστε μια κλίμακα και ένα αμβλύ μαχαίρι, για να δώσει πρότυπα, ή θα μπορούσατε απλά να χρησιμοποιήσετε τη μύτη του μολυβιού σας, ή οδοντογλυφίδα, για να κάνουν τα σχέδια για τον πηλό, και στη συνέχεια αφήστε το να στεγνώσει. Χρησιμοποιήστε διαφορετικό συνδυασμό χρώματος πηλό, έτσι ώστε να δώσει μια φυλετική, σπιράλ, ή ρετρό εμφάνιση. Αν θέλετε να κάνετε ένα άλμπουμ, μπορείτε να βρείτε χειροποίητα λευκώματα χαρτί και πλαίσια, σε δημιουργικό καταστήματα. Αγοράστε ένα μέρος και φωτογραφίες, γράμματα, χαρτοπετσέτες, εισιτήρια κινηματογράφων, περιτυλίγματα καραμελών, ή ακόμη και μετά, να γεμίσουν το άλμπουμ. Μην πάρετε ένα που έχει μια κλειδαριά? Δεδομένου ότι τα αγόρια θα είναι αγόρια, και θα χάσει τα κλειδιά!

# 7 – Παίξτε Treasure Hunt
Πάρτε τον εαυτό σας να διασκεδάσετε μαζί του, όπως ο ίδιος απολαμβάνει την ξεχωριστή ημέρα του. Γράψτε ενδείξεις σχετικά μικρό post-και να τα κολλήσετε σε όλο το σπίτι ή / ντουλάπι στο κολέγιο φίλος σας. Μόλυβδος τον σε ένα συγκεκριμένο τόπο, που θα θέλουν να είναι, η οποία θα μπορούσε να είναι ένα φανταχτερό εστιατόριο, ένα κόμμα δίπλα στην πισίνα, μπάρμπεκιου, ένα παιχνίδι, ή ακόμη και πίσω στο σπίτι. Θα μπορούσατε να κολλήσει αυτές τις ενδείξεις σε όλη την γειτονιά σας, ή μόνο μέσα στο σπίτι. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα καταπληκτικό δώρο έτοιμο στο τέλος του το κυνήγι του θησαυρού, έτσι ώστε εσείς και οι δύο αισθάνονται σαν σκληρή δουλειά απέδωσε καρπούς σας!

# 8 – Custom-Made Δώρα

Κλειδί για lockets Καρδιά μου – Μπορείτε να πάρετε Μισπα, ή παζλ προσανατολισμό lockets γίνει, για τον εαυτό σας και ο φίλος σας. Όπου θα πρέπει να κρατήσει την καρδιά και να δώσει το κλειδί μενταγιόν στο φίλο σας. Θα μπορούσατε επίσης να λαμβάνει δεόντως υπόψη τα χόμπι και τα ενδιαφέροντά του, έτσι ώστε να πάρει ένα δώρο custom-made για αυτόν. Μια μεταλλική πένα με τα αρχικά σας χαραγμένο, είναι μια εξαιρετική ιδέα, αν παίζει την κιθάρα. Το μέταλλο που θα επιλέξετε να κάνετε την πένα με, πρέπει να είναι μη-διαβρωτικά και μακράς διαρκείας. Sterling ασήμι είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Αξεσουάρ – Ένα ζευγάρι των t-shirt, το οποίο έχει καρικατούρα του ένα ζευγάρι που προσπαθούν να προσεγγίσουν ο ένας τον άλλο μέσω ατομικών t-shirts τους. Πάρτε τον παπούτσια ή μια τσάντα, που έχει ζωγραφισμένο ειδικά γι ‘αυτόν, και απεικονίζει τα πράγματα που του αρέσουν. Ορίστε ένα θέμα, για το σχεδιασμό για το δώρο σας φυτό για να τον δώσει. Θέματα μπορεί να περιλαμβάνουν παιχνίδια, όπως το Space Marine νέα από χαρακτήρες Warhammer 40K, ή κόμικ όπως αυτά από Watchmen, Sin City, ή ακόμη και Calvin και Hobbes ή Hip Hop βασίζεται θέμα. Ένα άλλο χαριτωμένο ιδέα θα ήταν να κάνετε ένα αγόρι σε ένα παπούτσι και ένα κορίτσι από την άλλη, έτσι ώστε να κάνουν ένα άνετο ζευγάρι!

# 9 – Κάντε Flip βιβλίο
Ένα flip βιβλίο ή ένα βιβλίο ιστορίας εικόνα, ή απλά μια ιστορία θα ήταν μια μεγάλη ιδέα για δώρο, αν ο φίλος σας εκτιμά την τέχνη και τη λογοτεχνία. Αυτά τα δώρα απαιτούν πολύ χρόνο και σκέψη, που πηγαίνει για να πει πολλά για το πόσο νοιάζεστε γι ‘αυτόν και την αίσθηση γι’ αυτόν. Αν αυτό φαίνεται πάρα πολύ, θα μπορούσε να συλλέγει απλά μερικά βιβλία και εκδόσεις ότι έχει προσπαθήσει να προσθέσει στη συλλογή του. Αυτό θα κάνει μια χειρονομία ανεκτίμητη. Μπορείτε επίσης να κάνετε αυτό με συλλογές, χρησιμοποιώντας δίσκους, CD ή κασέτες, για τη μουσική και παιχνίδια.

# 10 – Του Γράψτε ένα τραγούδι
Αν είναι πιο εύκολο για σας να εκφράσουν το συναίσθημά σας σε ένα τραγούδι ή ένα ποίημα, τότε θα μπορούσε είτε ζώνη από μερικά από τα αγαπημένα του, ή θα μπορούσατε να συνθέτουν ένα από τα πρωτότυπά σας, γι ‘αυτόν. Είναι βέβαιο ότι θα πάρει ανάρπαστος με χαρά!

Δεν έχει σημασία τι θα του δώσει, εφ ‘όσον είναι γλυκιά και οδηγεί το σημείο σας με τον ίδιο, το δώρο σας αξίζει όλες τις προσπάθειές σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι κάποια φαντασία. Έτσι προχωρήστε και να κάνει ό, τι αισθάνεστε ή μπορεί να έρθει επάνω με. Έχετε καμία αμφιβολία, ότι πρόκειται να σας αγαπούν παρ ‘όλα αυτά, ίσως ακόμη περισσότερο.

Creative δώρα επετείου
Crafts Ημέρα του Πατέρα
Συναισθηματική δώρα Χριστουγέννων
Σπιτική δώρα για φίλους
Δώρα Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου γι ‘Αυτόν
Δώρα για Boyfriends
30η δώρα γενεθλίων
Εξατομικευμένη Ιδέες κούπα καφέ
2 Έτος Ιδέες Επέτειος
Φτηνές δώρα Χριστουγέννων για τους άνδρες
Χριστουγεννιάτικα δώρα Gag

Leave a Reply