Χαριτωμένο Πράγματα που πρέπει να Κλήρωση για το φίλο σας

«Χαριτωμένο», ίσως να μην είναι η φιλοφρόνηση ότι τα αγόρια δέχονται με χαρά, δεν είναι πραγματικά λάτρης της χαριτωμένα πράγματα (είναι γεγονός). Αλλά μην τα κορίτσια εκεί, να είναι απογοητευμένος καθόλου γιατί η αντίληψή τους για τα πράγματα προικισμένος με τις φίλες τους είναι εντελώς διαφορετική. Τα λατρεύω και θησαυρός ακόμη και τις πιο χαριτωμένος πράγματα στον κόσμο, λαμβάνοντας υπόψη την αξία της αγάπης σας. Γι ‘αυτό μην ανησυχείτε αν ο φίλος σας θα αρέσει ή όχι, απλώς επιστήσει ό, τι επιθυμεί η καρδιά σας και να του δώσει μια έκπληξη με όμορφο έργο τέχνης σας. Έχουμε παρουσιάσει έχετε τα χαριτωμένα πράγματα που μπορείτε να σχεδιάσετε για το φίλο σας για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας ή απλά για λόγους δώρων, χωρίς κανένα συγκεκριμένο λόγο.

Πρόθυμος να τον αφήσει να γνωρίζουν ότι η ευτυχία σας δεν γνωρίζει όρια είναι ερωτευμένη μαζί του; Λοιπόν, πάρτε βοήθεια από το κολάζ ενσωματωμένο στην αριστερή πλευρά. Το χορευτικό ζευγάρι, φιλιά λαγουδάκι και το κακό έρωτας είναι όλα εμβληματικά του χαρούμενη καρδιά σας. Χρησιμοποιήστε φωτεινά χρώματα όπως το κόκκινο, κίτρινο, πράσινο, κλπ. στην άνοδο της πηλίκο εξυπνάδα και να κάνει το σχέδιο τόσο ζωντανή όσο το δυνατόν.

Πάρτε βοήθεια από αυτές τις εικόνες όταν θέλετε να δώρο μια ζωγραφική του να μεταφέρω τα συναισθήματά σας γι ‘αυτόν. Σχεδιάστε μια καρδιά του και σημειώνω τις σκέψεις σας ή σκίτσο emoticons με διάφορες εκφράσεις. Παρουσία λουλούδια, κάρτες και σοκολάτες στη ζωγραφική σας είναι επίσης μια έκφραση της αγάπης. Μπορείτε επίσης να κάνετε μια κάρτα με το σχέδιο με προσωπικές σκέψεις σας αναγράφεται και στο εσωτερικό.

Η εικόνα της τίγρης που προσπαθεί να εντυπωσιάσει με την τίγρη της μουσικής θα διασκεδάσει τον πλέον το αν ο φίλος σας αγαπά να παίζει κιθάρα. Προσπαθήστε να αντιπροσωπεύουν παιχνιδιάρικο πιτσουνάκια, περιστέρια, πιγκουίνοι, πεταλούδες και συρρέουν και κάνει χαρούμενα στο φύλλο σχεδίασης σας. Και όπως πίνακες, εκτός από το να είναι χαριτωμένο επίσης απεικονίζουν τον τρόπο φρέσκο ​​και ζωηρό αγάπη σας. Χρησιμοποιήστε τα φωτεινά χρώματα για τα πάντα.

Ο φίλος σας θα αρχίσουν να αγαπούν that μαζεμένος κοάλα αρκούδες και τα χαριτωμένα ποντίκια όταν έχετε που ειδικά γι ‘αυτόν. Ακόμα και ο τεμπέλης έρωτας με καρφιά τα μαλλιά είναι εντελώς χαριτωμένο. Καρδιές θα παραμείνει ως ο μοναδικός θέμα της ζωγραφικής είναι η αγάπη. Πόσο αθώα και γλυκιά το σχέδιο θα είναι με αυτά τα στοιχεία! Εκτός από αυτό, μπορείτε επίσης να παραλάβετε αγαπημένους χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων του. Και μην ξεχάσετε να αναφέρετε σ ‘αγαπώ στην κάρτα σας.

Συγκεντρώστε όλα τα στυλό και τα χρώματα σας και να αρχίσετε τη ζωγραφική τα αιώνια χαριτωμένα και όμορφα πράγματα. Θα είναι πράγματι μια διαφορετική εμπειρία για το φίλο σας. Μέχρι τότε θα συνεχίσει να περιμένει για την αντίδρασή του (δάχτυλα διέσχισαν). Όλα τα καλύτερα!

10ης επετείου Δώρα γι ‘Αυτόν
Διακοσμητικά καλάθια
Καλή δώρα για φίλους
30η δώρα γενεθλίων
Συνταξιοδότηση Δώρα για τους άνδρες
Inexpensive Δώρα Χριστουγέννων
Δώρα γάμου για τη νύφη
Καλάθια δώρων Gourmet Σοκολάτα
Πώς να κάνει ένα καλάθι δώρων κρασιού
2 δώρων επετείου Έτος
Δώρα ανακούφιση από το στρες

Leave a Reply