Χαριτωμένο Inexpensive ιδέες δώρων

Τα δώρα είναι κάτι που έχουμε δώσει ως δείγμα της αγάπης και εκτίμησης για τους ανθρώπους που αγαπάμε. Περιστάσεις, όπως γενέθλια, γάμους, ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, τα Χριστούγεννα ή επετείους είναι μια στιγμή της ευτυχίας, και λαμβάνει ένα δώρο σίγουρα προσθέτει στην αίσθηση της απόλαυσης. Ωστόσο, δίνει ένα δώρο για τα γενέθλια ή γάμους κάθε μήνα δεν μπορεί να είναι προσιτές. Εδώ είναι όπου φθηνά δώρα έρχονται στο προσκήνιο. Υπάρχουν πολλά δώρα που μπορεί να είναι προικισμένος με τους κοντινούς και αγαπητούς αυτούς σας, τα οποία δεν είναι πολύ ακριβά και την ίδια στιγμή είναι πολύ χαριτωμένη και αξιαγάπητη. Οι άνθρωποι που πραγματικά ήθελα ποτέ δεν θα εξετάσουμε το κόστος του δώρου που τους δίνετε, αλλά μόνο το υποκείμενο συναίσθημα με το οποίο θα δώσει το δώρο. Έτσι, θα ήταν μεγάλο εάν θα μπορούσε να έρθει με μια στοχαστική ιδέα για δώρο που θα λαμπρύνει την ξεχωριστή ημέρα του αγαπητέ μου.

Φωτογραφίες
Οι φωτογραφίες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αναπολώντας παλιές μέρες και αναμνήσεις. Έτσι, γιατί να μην δώσει ένα δώρο η φωτογραφία; Αν ο φίλος παιδικής ηλικίας σας παντρεύεται και σκέφτεστε από ένα δώρο που θα μείνει πάντα μαζί της, αυτό μπορεί να είναι μια υπέροχη ιδέα. Συλλέξτε πολλές φωτογραφίες από εσάς και από την παλιά σας άλμπουμ και να οργανώσει τους σε ένα όμορφο τρόπο σε ένα άλμπουμ φωτογραφιών ή σε ένα βιβλίο θραύσματα με μικρά μηνύματα και εισαγωγικά σε κάθε σελίδα. Εάν είστε καλοί με τον υπολογιστή, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα κολάζ και δώρο από τη διαμόρφωση σε ένα όμορφο και ανέξοδο κορνίζα.

Κάντε μια ευχετήρια κάρτα
Σήμερα, η αγορά μια ευχετήρια κάρτα μπορεί να είναι αρκετά ακριβά. Ωστόσο, μπορείτε πάντα να κάνετε τους με τα πράγματα που έχετε στο σπίτι σας. Για να δημιουργήσετε μια ευχετήρια κάρτα, θα πρέπει χαρτί κατασκευή, κάποια χρωματιστά μολύβια, διακοσμητικά είδη και πολλή δημιουργικότητα. Εάν δεν είστε σε θέση να καταλήξουμε σε κάποιες καλές ιδέες, μπορείτε πάντα να ελέγξετε στο διαδίκτυο για τις καινοτόμες ιδέες. Δημιουργήστε μια ευχετήρια κάρτα και να γράψει μερικές γραμμές σύμφωνα με την περίσταση και για το πρόσωπο που θέλετε να δώρο την κάρτα.

Γράμματα
Πιστεύετε ότι οι λέξεις είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας; Στη συνέχεια, δίνοντας μια επιστολή ως δώρο θα ήταν μια μεγάλη ιδέα. Αυτό μπορεί να δίνονται στους γονείς, τα αδέλφια σας, τους φίλους, τους συζύγους και τους εραστές, όπου μπορείτε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας γι ‘αυτούς και να τους ευχαριστήσω για την ύπαρξη ένα μέρος της ζωής σας. Θα αγαπήσετε σίγουρα αυτό το ιδέα για δώρο και θα αγαπάμε πάντα.

Σπιτικές λιχουδιές
Αν σας αρέσει το μαγείρεμα, κάνοντας σπιτικές λιχουδιές, θα χρησιμεύσει επίσης ως μια μεγάλη ιδέα για δώρο. Μπορείτε να προγραμματίσετε ένα ειδικό δείπνο για το πρόσωπο με το μαγείρεμα του όλα ή της αγαπημένα πιάτα. Εάν δεν έχετε το χρόνο να κάνετε ένα ολόκληρο γεύμα, το ψήσιμο μια τούρτα σοκολάτα ή τα μπισκότα στο σπίτι μπορεί επίσης να είναι μια μεγάλη ιδέα.

Καλάθια δώρων
Gifting ένα καλάθι γεμάτο καλούδια μπορεί επίσης να είναι μια χαριτωμένη ιδέα. Επιλέξτε τα πράγματα που ξέρετε ότι το άλλο πρόσωπο που επιθυμεί. Για παράδειγμα, εάν πρόκειται για γενέθλια εφηβική αδελφή σας, η πακέτο ορισμένα καλλυντικά, όπως βερνίκια νυχιών, lip gloss, ρουζ, κλπ. Μπορείτε επίσης να κάνετε ένα καλάθι δώρων που περιέχει κάποια χειροποίητα κοσμήματα, όπως περιδέραια, βραχιόλια, κλπ. είναι κατασκευασμένα από χάντρες και μη-πολύτιμων λίθων .

Βιβλίο συνταγών
Δίνοντας ένα βιβλίο συνταγή θα ήταν επίσης μια καλή ιδέα για τους ανθρώπους που αγαπούν να μαγειρέψουν. Ωστόσο, η αγορά ενός βιβλίου συνταγή μπορεί να αποδειχθεί αρκετά ακριβό. Έτσι, μπορείτε να κατεβάσετε κάποιες καλές συνταγές από το Internet, να τις εκτυπώσετε στο σπίτι και να δεσμεύει τους μαζί για να κάνουν ένα βιβλίο.

Κεριά
Τα κεριά είναι ένα από τα αγαπημένα μεταξύ όλων, ειδικά των γυναικών. Υπάρχουν μια ποικιλία των κεριών των διαφορετικών χρωμάτων και σχημάτων. Μπορείτε επίσης να πάτε για μερικές ανέξοδες αρωματικά κεριά. Gifting ένα κερί σταθούν μαζί με τα κεριά θα μπορούσε επίσης να είναι μια μεγάλη ιδέα.

Αν αρχίσετε να το σκέφτεστε, μπορείτε σίγουρα να καταλήξει με περισσότερες ιδέες. Κάποιος πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν είναι το τίμημα του ένα δώρο, αλλά τα συναισθήματα με τα οποία, δεδομένου ότι έχει πραγματικά σημασία. Ένα δώρο που δίνεται με αγάπη πάντα θα τιμηθεί ως ένα ανεκτίμητο δώρο για πάντα.

Μοναδικά δώρα για τον μπαμπά
Δώρα για το Hard to Buy Για Ιδιώτες
Η μητέρα της νύφης Δώρα
Οδηγίες για την πραγμάτωση καλάθια δώρων στο σπίτι
Θέματα καλάθι δώρων
50ος Δώρα γαμήλιας επετείου για Παππούδες
Δώρα για μια έγκυος γυναίκα
Καλύτερα δώρα για τις γυναίκες στροφή 30
Καλύτερα δώρα για Her
Καλή Δώρα γενεθλίων για τη μαμά
Κορυφαία δώρα για τις γυναίκες

Leave a Reply