Χειροποίητα δώρα γενεθλίων

Ακούμε συχνά ανθρώπους να λένε ότι δεν είναι το δώρο που μετράει, αλλά το συναίσθημα πίσω από το δώρο που κάνει. Αλλά ας το παραδεχτούμε, όλοι μας θέλαμε να πάρει θαυμάσια δώρα γενεθλίων. Η πιο δημιουργική, τόσο το καλύτερο. Αλλά έχουμε κρύψει μικρή απογοήτευση μας δίνεται κάτι που δεν πρόκειται ποτέ να χρησιμοποιήσει, με καθησυχάζει τους εαυτούς μας με το παραπάνω ρητό. Λοιπόν, τι πηγαίνει γύρω έρχεται γύρω σίγουρα. Και όταν έρχεται γύρω, είναι συχνά δέκα φορές χειρότερα από ό, τι πήγε γύρω. Έτσι, αν έχετε προικισμένος κάποιος ένα ζευγάρι κάλτσες για τα γενέθλιά τους, περιμένουν τίποτα περισσότερο από ένα μαντήλι, γιατί αυτό θα εξομαλυνθούν. Έτσι, σκέφτομαι, πόσες φορές έχετε κάτι κάποιος προικισμένος μόνο για χάρη του. Και πόσες φορές έχετε βάλει πολλή σκέψη σε έρχονται με δημιουργική ιδέα για δώρο γενεθλίων; Πολύ συχνά και όχι συχνά, αντίστοιχα, έτσι δεν είναι; Λοιπόν, αυτό το άρθρο θα προσπαθήσει να διασφαλίσει ότι θα έχετε μια καλύτερη δώρο γενεθλίων, δίνοντας σας μερικές ιδέες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε μοναδικά δώρα γενεθλίων σε αντάλλαγμα. Έτσι, εξερευνήστε τη δημιουργική ράβδωση σας, και ετοιμαστείτε για κάποια αξιοπρεπή δώρων.

Creative δώρα γενεθλίων που μπορείτε να κάνετε

Το επίπεδο της δημιουργικότητας που πηγαίνει σε ένα δώρο γενεθλίων εξαρτάται από δύο άτομα – το πρόσωπο που δίνει το δώρο και το πρόσωπο που λαμβάνει. Η σχέση μεταξύ των δύο είναι αυτό που θα αποφασίσει το επίπεδο της δημιουργικότητας και της προσπάθειας που θα πάει στη σκέψη του κάτι το ιδιαίτερο για να κάνει το άτομο. Έτσι, ανάλογα με τη σοβαρότητα της σχέσης, μπορείτε να αποφασίσετε τι θέλετε να κάνετε για το πρόσωπο. Δεδομένου παρακάτω είναι μερικές ιδέες που μπορείτε να επιλέξετε, για μερικές από τις πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σας.

Για τις Γυναίκες
Η εξεύρεση της σωστής δώρο γενεθλίων για τις γυναίκες μπορεί να είναι αρκετά το έργο. Αλλά αν δεν ξέρετε τη γυναίκα σε ερώτηση πολύ καλά. Στην περίπτωση αυτή, γίνεται ένα κομμάτι κέικ για να αποφασίσει τι πρέπει να δώσει ως δώρο για τη μαμά, η αδελφή σας, τη φίλη ή τη σύζυγό σας.

Ιδέα # 1
Καμία γυναίκα δεν αρνείται σοκολάτα. Αυτή μπορεί να σταματήσει τον εαυτό της από την κατανάλωση, αλλά αυτή σίγουρα δεν μπορεί να αντισταθεί στον πειρασμό. Έτσι, δοκιμάστε το χέρι σας σε κάποιο σοκολάτα κάνει γι ‘αυτήν. Κτυπήστε επάνω μερικά νόστιμα σοκολάτα, μούχλα σε διαφορετικά σχήματα και να της δώσει ένα θαυμάσιο δώρο σοκολάτα. Αυτή θα το αγαπήσετε σίγουρα!

Ιδέα # 2
Μια άλλη ιδέα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δείξει πόσο πολύ η γυναίκα στη ζωή σας σημαίνει για εσάς, είναι να έχει ένα γεμάτο καλάθι δώρων. Βάλτε σε όλα τα πράγματα που ξέρετε ότι αγαπά. Γράψτε γράμματα την αγάπη της, να κάνει ένα χαριτωμένο κάρτα γενεθλίων, να προετοιμάσει ένα κολάζ εικόνα των δυο σας μαζί, κάνει ένα ζευγάρι σκουλαρίκια της φαντασίας ή ένα περιδέραιο με χάντρες κέλυφος ή, και άλλα μικρά πράγματα που μπορείτε να κάνετε γι ‘αυτήν.

Για τους άνδρες
Χειροποίητα δώρα γενεθλίων είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να δείξει την αγάπη και την εκτίμησή σας για τον άνθρωπο ότι είναι. Και δεν χρειάζεται να είναι πολύ δύσκολο να γίνει. Το μόνο που χρειάζεστε είναι καλή γνώση του ανθρώπου και κάποια εξαιρετική δημιουργικότητα για να κάνουν δώρα για τον πατέρα, τον αδελφό σας, ο φίλος ή ο σύζυγός. Έτσι, ας δούμε μερικές ιδέες για αυτούς, πρέπει να έχουμε;

Ιδέα # 1
Το κλισέ του δρόμος για την καρδιά ενός άντρα είναι μέσα από το στομάχι του είναι (ευτυχώς) αλήθεια. Έτσι, όταν σκέφτεστε από ένα καλό σπιτικό δώρο γι ‘αυτόν, δώρα τροφίμων είναι ένα από τα ασφαλέστερα στοιχήματα. Ετοιμάστε όλα τα αγαπημένα του φαγητά, και απολαύστε τον. Θα είναι μια γενέθλια που δεν θα ξεχάσετε ποτέ στα σίγουρα.

Ιδέα # 2
Μια άλλη ιδέα που μπορείτε να δοκιμάσετε είναι ένα χαρτί mâché ειδώλιο. Σχεδιάστε μια καρικατούρα του εν λόγω προσώπου, και στη συνέχεια να κάνουν ένα έγγραφο mâché ποσοστό το χρησιμοποιεί ως σημείο αναφοράς. Βάψτε το δώρο και το τυλίγετε σε συσκευασία δώρου με μια τακτοποιημένη κορδέλα στην κορυφή. Αυτός θα περιμένουμε ένα κομψό δώρο, αλλά αυτό που θα πάρει Αντ ‘αυτού, θα τον κάνει να γελάσει, όπως ποτέ πριν.

Όπως προαναφέρθηκε, χειροποίητα δώρα είναι πάντα μια καλύτερη επιλογή από ό, τι αγόρασε κατάστημα αυτούς (εκτός αν ρητά ζήτησε). Έτσι, χρησιμοποιήστε αυτά που αναφέρονται παραπάνω ή να καταλήξει με τις δικές τους δημιουργικές δώρα σας για να δώσει.

Κορυφαία δώρα για τις γυναίκες κάτω από $ 25
Εξατομικευμένη Δώρα για τους άνδρες
Χριστούγεννα ιδέες δώρων Οικογένεια
Ιδέες δώρων σοκολάτας για ντους μωρών
Χριστουγεννιάτικα δώρα για τους άνδρες
Going Away Δώρα
Παραδοσιακά 50α δώρα γαμήλιας επετείου
Σπιτική Ιδέες καλάθι δώρων
Σπιτική ιδέες δώρων Δάσκαλος
Επέτειος Λίστα δώρων
Ανταλλαγή Δώρων Παιχνίδια

Leave a Reply