Χειροποίητα δώρα για τον μπαμπά

Έτσι, αυτό είναι το σχέδιό σας; Θέλω να πω, τα σχέδιά σας για να γιορτάσουν τα γενέθλια του πατέρα σας; Έχετε φορτωμένο φορτηγό σας με χαρούμενα γενέθλια ατμόπλοια, μπαλόνια, κεριά και τα έργα; Αυτό είναι μεγάλη εξέλιξη, πράγματι. Ωστόσο, έχετε τη δυνατότητα να πάει ένα αγοράκι-bit δημιουργικές ιδέες για δώρα, όταν έρχεται στο προσκήνιο. Λοιπόν, τι θα μπορούσε να καταφύγει σε είναι ένα χειροποίητο δώρο για τον μπαμπά σας. Χειροποίητα δώρα φέρουν την αγάπη, τη φροντίδα και την ευγνωμοσύνη ότι «το χέρι πήρε« δώρα δεν φέρουν. Και το πιο σημαντικό συστατικό το δώρο φέρνει είναι κάτι που κανένα άλλο δώρο μπορεί να καυχηθεί ποτέ να έχουν … «Η μοναδική σας»! Λοιπόν, τι περιμένετε, διαβάστε αυτό το κομμάτι και να κατανοήσουν όλες τις ιδέες που θα μπορούσαν να ενσωματωθούν, να δώσει ο μπαμπάς σου το τέλειο δώρο.

Εύκολη ιδέες δώρων για τον μπαμπά

Εδώ είναι μερικές διασκεδαστικές και απλές ιδέες δώρο που αξίζει το χαμόγελο στο πρόσωπο του πατέρα σου. Κάντε την επιλογή σας!

Photo Collage
Ένα κολάζ φωτογραφιών είναι μια ιδέα για δώρο που θα κάνει ο μπαμπάς θρόισμα σας με δάκρυα, κυριολεκτικά. Ένα κολάζ φωτογραφιών είναι ένα εύκολο σπιτικό ιδέα για δώρο που θα μπορούσε να εφαρμόσει. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι, να λάβει ένα χαρτί γραφήματος και επικόλληση μερικές από τις διασκεδαστικές φωτογραφίες, που αποτυπώνουν στιγμές σας με τον μπαμπά. Τι θα λέγατε για τον μπαμπά σας κρατά στην αγκαλιά του, όταν μόλις είχαν γεννηθεί που έρχεται σε αντίθεση με σας κρατώντας το τρόπαιο πολυπόθητο σας για να είναι το αστέρι αθλήματα του σχολείου σας. Αυτό θα είναι πράγματι ένα νοσταλγικό ταξίδι αναδημιουργείται με εσάς και τον μπαμπά να παίζει το προβάδισμα! Θα μπορούσατε επίσης να έχετε φωτογραφίες του γάμου του επί του σκάφους σε συνδυασμό με την «Εκείνες ήταν οι ημέρες του εικόνες όπου κοίταξε όλα ηλίθιος, αλλά χαριτωμένο!

Κούπα
Θα μπορούσατε να καταφύγουν να κάνει μια εξατομικευμένη κούπα. Θα μπορούσατε να έχετε το όνομά του χάραξε την κούπα με μερικά από τα αγαπημένα χρώματα του πιτσιλιστεί σε αυτό. Θα μπορούσατε να έχετε, επίσης, την κούπα με λίγο γραβάτα, παπούτσια, κουμπιά, ένα πουκάμισο ή οτιδήποτε το οποίο εξηγεί τον μπαμπά! Θα μπορούσε επίσης να χρησιμεύσει ως ένα από τα τέλεια χειροποίητα δώρα εν αφθονία για δώρο Ημέρα του Πατέρα.

Διοικητικό Συμβούλιο Μήνυμα
Ένας πίνακας μήνυμα μπορεί να είναι το τέλειο δώρο χειροποίητο – ένα χειροποίητο δώρο για τα γενέθλια του μπαμπά. Θα μπορούσατε να έχετε τους φίλους του να γράψει τίποτα κακό γι ‘αυτόν σε ένα χαρτί γραφήματος. Μπορείτε να έχετε την μίμηση έργο για το chat χαρτί ως φόντο και να έχουν τους φίλους του σημειώνω απλά πράγματα που θα τον κάνει όλο και πιο νοσταλγικό και συναισθηματικό!

Εξατομικευμένη T-Shirt
Θα μπορούσατε να έχετε ένα εξατομικευμένο κάλυμμα προικισμένος με τον μπαμπά σας. Διακοσμήστε ένα T-shirt με το λογότυπο αγαπημένη ποδοσφαιρική ομάδα του, ή τα λογότυπα των αυτοκινήτων που γενικά «vouches» ή απλά για βάψει μερικούς από χρησιμοποιούνται συχνά φράσεις του! Αυτό είναι διασκέδαση και θα μπορούσε πραγματικά να δεις τον μπαμπά σου πηγαίνει κόκκινο στο πρόσωπο. Έχετε αστεία πρόσωπα, το αγαπημένο καρτούν του, για παράδειγμα, μπορεί να έχει τον γελώντας όλη την ημέρα! Μια ευτυχισμένη ξεκίνημα για την ημέρα μάλιστα!

Box σωρός
Λοιπόν, αυτό μπορεί να ακούγεται αστείο, αλλά οι πατέρες έχουν ένα προσαρμοσμένο παράθυρο όπου μπορείτε να πετάξει τίποτα και σχεδόν τα πάντα. Ο πατέρας σας θα μπορούσε να έχει ένα κουτί που κρατά σχεδόν πάντα όταν αδειάζει την τσέπη του – τα κλειδιά του αυτοκινήτου του, ψιλά, κάρτες επαφών του, καρφίτσες. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πάρετε ένα ωραίο νέο πλαίσιο, ραβδί μερικές χάντρες, κουμπιά, χρώμα με μια νηφάλια σκιά, μικρογραφία εικόνες και τα κλειδιά του αυτοκινήτου, μια ισοπαλία και λίγο παπούτσια. Ένα σπιτικό δώρο για τον μπαμπά, που βοηθά τον λύσουμε συρτάρι του! Μπορείτε βοηθούν πραγματικά τον έξω με τη διαχείριση του σωρού, έτσι δεν είναι!

Χειροποίητα Κάρτα
Μια χειροποίητη κάρτα εμφανίζει τέχνη και τις ικανότητές σας σκάφος θα ήταν μια μεγάλη ιδέα κορυφή συνοδεύουν σπιτικά δώρα. Θα μπορούσατε να έχετε την κάρτα που γίνονται σε διαφορετικά σχήματα. Μια καρδιά σε σχήμα κάρτα ή μια κάρτα γίνεται με χειροποίητο χαρτί με το αγαπημένο γλυκό του και την εικόνα κουζίνα κολλημένα μπορούν να έχουν όρεξη του κλιμακωθεί. Θα μπορούσατε επίσης να αναφερθώ σε ορισμένα κλασικά έργα τέχνης που θα σας βοηθήσουν να εμφανίσει τα συναισθήματά σας προς τον πατέρα σου.

Για να κάνετε τα δώρα όλο και πιο ειδικά, θα μπορούσατε να σκεφτείτε για την τεχνική συσκευασία δώρου, όπως καλά! Θα μπορούσατε να το τυλίξετε σε ένα μοτίβο μίμηση ή κολάζ κολλήσει σε ένα χαρτί γραφήματος. Έτσι, εδώ είναι η ευκαιρία σας να επιλέξετε ένα δώρο ιδέα από αυτά τα χειροποίητα δώρα λίστα. Χειροποίητα δώρα είναι εδώ για να λιώσει την καρδιά του πατέρα σου με την αγάπη και τη συμπόνια, και θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ένα από τα καλύτερα χειροποίητα δώρα που έχουν δώσει ποτέ τον μπαμπά σας!

Ιδέες Δέντρο Money
Εξατομικευμένη δώρα για το φίλο
Μάθετε να κάνετε καλάθια δώρων
Δώρα για τα κορίτσια που έχουν τα πάντα
Χαριτωμένο δώρα για το φίλο
Καλή δώρα Χριστουγέννων για ένα φίλο
Δώρα επετείου για τη φίλη
Ρομαντικές ιδέες δώρων για το φίλο
Συνταξιοδότηση Δώρα για Boss
Μοναδικά δώρα Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
20η επέτειος παραδοσιακό δώρο

Leave a Reply