Χειροποίητα δώρα του Αγίου Βαλεντίνου

Με την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ακριβώς γύρω από τη γωνία, δεν μπορεί κανείς να βοηθήσει, αλλά παρατηρήσετε αγάπη-χτυπημένος ζευγάρια που περιμένουν να γιορτάσει την αγάπη. Η αγάπη είναι αναμφίβολα το μεγαλύτερο συναίσθημα μπορεί κανείς να γευτεί, και κάθε προσπάθεια πρέπει να γίνει για να κάνουν αυτή την ημέρα πραγματικά ιδιαίτερο για το αγαπημένο σας πρόσωπο. Εκείνοι που είναι σε δεσμευμένες σχέσεις ή για να εκφράσουν την αγάπη τους για πρώτη φορά, μπορεί να δει κανείς την αγορά δώρων ή κάνοντας τελευταίας στιγμής κρατήσεις σε εστιατόρια. Όλα πρέπει να είναι τέλεια. Αν και είναι εξαιρετικά σημαντικό να επιλέξετε τις σωστές λέξεις για να εκφράσετε την αγάπη σας, είναι εξίσου σημαντικό να πάρει το τέλειο δώρο για το αγαπημένο σας πρόσωπο. Αυτή η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, δίνουν το δώρο αγαπημένο σας κανείς δεν μπορεί να μιμηθεί ή να λάβει πίστωση για. Ναι, δώστε την αγάπη σας ένα χειροποίητο δώρο του Αγίου Βαλεντίνου. Τα δώρα που θα κάνετε μόνοι σας, είτε πρόκειται για το φίλο ή τη φίλη σας, ο σύζυγος ή η σύζυγος, ο αρραβωνιαστικός ή αρραβωνιαστικιά, σίγουρα θα μεταφέρω την αγάπη και την αγάπη σας. Πλέον, ένα δώρο ειδικά για το σημαντικό άτομο είναι αναμφίβολα πιο ιδιαίτερο από οποιοδήποτε κατάστημα-αγόρασε ένα.

Δώρα Αγίου Βαλεντίνου μπορείτε να κάνετε

Δίνοντας το αγαπημένο σας πρόσωπο το ίδιο είδος των δώρων κάθε χρόνο, είναι κάτι που πρέπει να αποφευχθεί. Θα πρέπει να σκεφτούμε τρόπους για να γιορτάσουν την ημέρα της αγάπης με ένα μοναδικό τρόπο. Ευκολότερη λόγια παρά στην πράξη, θα πείτε. Ξέρω, ψάχνοντας για ρομαντικές ιδέες για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί να είναι σκληρή. Ωστόσο, θα πρέπει να δώρο κάτι μοναδικό, κάτι που αντανακλά την βαθιά αγάπη σας. Εδώ είναι μερικές επιλογές που έξω μπροστά από σας, έτσι ώστε να είναι πολύ πιο εύκολο για σας να αποφασίσετε. Είμαι βέβαιος ότι θα βρείτε τις ιδέες για χειροποίητα δώρα του Αγίου Βαλεντίνου για τα παιδιά και τα κορίτσια που αναφέρονται παρακάτω αξίζει τον κόπο.

Ρομαντικό Δώρα για Εκείνον

Οι προτάσεις που αναφέρονται εδώ είναι φθηνή, δημιουργική, και θα εκφράσετε τα συναισθήματα σας τέλεια. Αλλά όταν λέω χειροποίητο, δεν πρέπει απαραίτητα να είναι κάτι που κάνετε. Μπορείτε να κάνετε ακόμα τα πράγματα, από το μηδέν, για να κάνει την ημέρα ακόμα πιο ξεχωριστή. Αφού έχετε διαβάσει τις ιδέες που έχω αναφέρονται παρακάτω, θα καταλάβετε.

Λεύκωμα της ζωής σας μαζί, μέχρι σήμερα.
Σπιτική σοκολάτα λικέρ.
Ένα άλμπουμ εικόνα από όλες τις ημερομηνίες σας.
Εξατομικευμένη ημερολόγιο φωτογραφία.
Εξωτικά δείπνο με κεριά (ξέρω, κλισέ).
Χειρόγραφες άτακτος μηνύματα.
Σπιτική σχήμα καρδιάς cookies ή brownies.
Χειρόγραφες σημειώσεις αγάπη.
Ζωγραφική από εσάς τους δύο, γίνονται από εσάς.
Χειρόγραφες κουπόνια μασάζ.
Χειροποίητα κάρτα Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.
Γράψτε ένα παραμύθι για τον αγαπημένο σας.

Thoughtful Δώρα για Her

Ξέρω ότι τα παιδιά λένε ότι είναι πολύ δύσκολο να ψωνίσουν ή να κάνει κάτι δημιουργικό για τις γυναίκες, εγώ είμαι πρόκειται να αρνηθεί το γεγονός αυτό, σαφής και απλός. Το γεγονός είναι, είναι πιο εύκολο να ψωνίσει για τις γυναίκες, επειδή υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές. Πλέον, όταν θέλετε να έρθει με ιδέες για χειροποίητα δώρα του Αγίου Βαλεντίνου, οι επιλογές διευρυνθεί περαιτέρω. Οποιαδήποτε σπιτικά δώρα για εκείνη, που γίνονται από εσάς και μόνο εσείς, θα μπορείτε να της περισσότερο από κάθε κόσμημα. Πιστέψτε με, όταν το λέω αυτό. Δοκιμάστε αυτά τα δώρα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και να μάθετε για τον εαυτό σας.

Ρομαντικό δείπνο μπροστά από το τζάκι (το δώρο πηγαίνει και τους δύο τρόπους).
Αφρόλουτρο με κεριά και ροδοπέταλα (έχουν σαμπάνια, ενώ είστε εκεί).
Ένα CD από τα αγαπημένα τραγούδια αγάπης της.
DVD ταινία της ζωής σας μαζί, μέχρι σήμερα.
Βρείτε τρόπους να πει «σ ‘αγαπώ» σε διάφορες γλώσσες.
Δυο ημέρες πριν από την V-Day, την στείλει μακριά και να ζωγραφίσει τα υπνοδωμάτια από τα αγαπημένα της χρώματα.
Κάντε το πρωινό στο κρεβάτι και να αναρριχηθεί μέσα
Κάντε beaded κοσμήματα, σκουλαρίκια και περιδέραια.
Κάντε την κάρτα Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μεγάλη.
Κάντε ένα λεύκωμα της ρομαντικής εισαγωγικά γι ‘αυτήν.

Όπως ανέφερα προηγουμένως, υπάρχουν πολλά χειροποίητα δώρα του Αγίου Βαλεντίνου Ημέρα που μπορείτε να κάνετε για την αγαπημένη σας. Το θέμα είναι – είναι η σκέψη που μετράει. Έτσι έρχονται με διάφορες ρομαντικές ιδέες για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και να αποφασίσει για το καλύτερο δυνατό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σκεφτείτε έξω από το κουτί, να είναι λίγο πιο δημιουργικοί με την παρουσίαση του δώρου σας. Στη συνέχεια, κάθε κλισέ δώρο θα είναι εξαιρετικό.

Εκτός από αυτά τα χειροποίητα δώρα του Αγίου Βαλεντίνου, μπορείτε επίσης να καταλήξει σε κάποια βιοτεχνία, όπως η κάρτα Ημέρα του pop-up του Αγίου Βαλεντίνου, το χαρτί της καρδιάς στεφάνι, ζωγραφισμένα στο χέρι πέτρες με σύντομα μηνύματα, αρωματικά κεριά και / ή σαπούνια, κουτί χειροποίητα σοκολατάκια, χέρι ζωγραφισμένα ποτήρια σαμπάνιας, σε σχήμα καρδιάς στεφάνι, κλπ.? όλα αυτά είναι ιδέες δώρων Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου φανταστική. Δεν υπάρχει καμία έλλειψη των ιδεών, το μόνο που χρειάζεται να σκέφτονται τρόπους για να περιποιηθείτε τον αγαπημένο σας και να κάνετε τον / την αίσθησή της ειδική! Ελπίζω να έχετε έναν μεγάλο χρόνο απολαμβάνοντας την ημέρα και να είναι το καλύτερο ακόμα. Happy Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

18ες δώρα γενεθλίων
5 Έτος ιδέες δώρων επετείου
Χριστουγεννιάτικα δώρα για τον μπαμπά
Δίνοντας χρήματα ως δώρο
Μοναδικά 50ο δώρα γαμήλιας επετείου
Κορυφαία δώρα για τις γυναίκες κάτω από $ 25
Ένας Δώρα επετείου Έτος
Χριστουγεννιάτικα Δώρα 2012
Δώρα επετείου για Γονείς
50ος Δώρα γαμήλιας επετείου για Γονείς
Καλύτερα δώρα για το φίλο

Leave a Reply