Χειροποίητα δώρα Χριστουγέννων

Κάνοντας χειροποίητα δώρα για τα Χριστούγεννα μπορεί να είναι μια πολύ ωραία εμπειρία, αν είστε πολύ καλά την τεχνική του κάνουν ελκυστικά δώρα. Λαμβάνοντας υπόψη είναι κατωτέρω μερικές ιδέες, οι οποίες μπορεί να αποδειχθούν καλύτερα δώρα από τα κατάστημα αγόρασε-αυτά.

Κάτοχος της κάρτας
Για να κάνετε αυτό το δώρο, θα χρειαστείτε υλικά όπως κόλλα, ψαλίδι, μια ταινία, μια μεγάλη αφίσα του σκάφους που είναι πράσινο, ένα σχετικά μικρό κίτρινο χαρτόνι αφίσα, μια κορδέλα, συνδετήρες κατασκευασμένο από πλαστικό και μια γροθιά τρύπα.

Κατ ‘αρχάς, θα πρέπει να κοπεί ένα σχήμα αστεριού από το κίτρινο χαρτόνι αφίσα και ένα τριγωνικό σχήμα από το μεγαλύτερο πράσινο πίνακα αφισών. Το επόμενο βήμα είναι να χρησιμοποιήσετε την κόλλα που έχετε, για να κολλήσει το αστέρι στο πράσινο χρώμα τριγωνικό σχήμα, το οποίο έχει κοπεί και την ίδια στιγμή, θα πρέπει να καθορίσει τις συνδετήρες για το τρίγωνο. Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο θα σχηματιστεί όταν τελειώσετε με αυτά τα δύο πρώτα βήματα. Τώρα, κάνετε μια τρύπα στο σημείο, όπου το αστέρι και το δέντρο γνωριστούν μεταξύ τους και να περάσουν μια κορδέλα μέσα από την τρύπα και από το συνδέσει σταθερά με ένα κόμπο.

Τέχνη Stick μπιχλιμπίδι Box
Το υλικό που θα χρειαστείτε για την κατασκευή το ραβδί σκάφος κουτί μπιχλιμπίδι περιλαμβάνουν μπαστούνια σκάφος, κόλλα, trinkets και εποχιακή διακόσμηση.

Τώρα, ας καταλάβουμε την εύκολη διαδικασία του να καταστεί η τέχνη ραβδί κουτί μπιχλιμπίδι. Το πρώτο βήμα που εμπλέκονται στο συγκεκριμένο παρασκεύασμα έχει οριστεί τέσσερις ίντσες πέρα, οι δύο του σκάφους κολλάει έχετε κόλλα και στη συνέχεια, τουλάχιστον δέκα ραβδιά σε αυτούς. Το δεύτερο βήμα για να ακολουθήσει τώρα είναι να αρχίσει τις εργασίες συγκόλλησης για τα ραβδιά σκάφος για τους τοίχους μέχρι να γίνει τόσο υψηλές όσο θα αγαπούσε να είναι. Αυτή η συγκόλληση μπορεί να γίνει αφού έχετε γυρίσει πάνω από τη βάση. Το τρίτο βήμα είναι να κάνει το κάλυμμα το οποίο είναι αφαιρούμενο, ορίζοντας δύο μπαστούνια μαζί με τους δύο μπαστούνια τοιχώματος, οι οποίες βρίσκονται στο άκρο και στη συνέχεια προσθέτοντας μια γραμμή κόλλας κατά μήκος κάθε μία από αυτές. Το τέταρτο και το τελευταίο βήμα είναι ο καθορισμός των δέκα ραβδιά σκάφος σε όλη τους. Η χρήση των μπιχλιμπίδια και τις εποχιακές διακοσμήσεις είναι για να διαμορφώσετε το δώρο.

Όμορφη Πίνακες ζωγραφικής
Κάνοντας όμορφες ζωγραφιές, χρησιμοποιώντας τις δεξιότητες ζωγραφικής σας με το μέγιστο μπορεί να είναι ένα από τα ωραία δώρα. Μπορείτε να σχεδιάσετε διάφορες μορφές των φυσικών τοπίων, όπως οι ωκεανοί, τα δάση, τα ζώα, κ.λπ. και το χρώμα τους σε ελκυστικά χρώματα του νερού, η οποία θα τους ταιριάζει καλά. Μπορείτε επίσης να πάρετε την εικόνα σας απανωτές στρώσεις, αφού έχετε τελειώσει εντελώς και στη συνέχεια δώρο από τυλίγοντάς το σε μια καλή συσκευασία δώρου. Αν έχετε βάλει σε μια μεγάλη προσπάθεια στα έργα ζωγραφικής, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η ζωγραφική θα άρεσε σίγουρα από το πρόσωπο στο οποίο μπορείτε να τους δώσει.

Χριστουγεννιάτικες Κάρτες
Οι άνθρωποι θα εκτιμήσουν περισσότερο αν δώσει χειροποίητες κάρτες αντί των άμεσα διαθέσιμα. Με τη χρήση στυλό σκίτσο, μολύβια, χρώματα του νερού, μπορείτε να κάνετε τις κάρτες με ελκυστικά σχέδια και σχήματα. Κάρτα αποφάσεων μπορεί να είναι μια φανταστική ομαδική δραστηριότητα που μπορείτε να κάνετε με τους στενούς φίλους σας. Τέλος, θα πρέπει να εξασφαλιστεί ότι οι κάρτες φθάνουν τους ανθρώπους σας πριν από τη μεγάλη ημέρα των Χριστουγέννων.

Χριστούγεννα καλάθια δώρων είναι επίσης μια καλή ιδέα. Έτσι, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι τα χειροποίητα δώρα δεν είναι δύσκολο και χρονοβόρο να κάνει. Αυτά τα δώρα που δίνονται από εσάς θα μείνετε στη μνήμη των ανθρώπων κοντά σε σας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μοναδικό Ρομαντικές ιδέες δώρων για Αυτόν
Πρώτα δώρα επετείου
Σπιτική ιδέες δώρων για τις έφηβες
Ιδέες δώρων για τις γυναίκες που έχουν πάντα
Μητέρα-in-Law Δώρα
Σπιτική κάρτες του Αγίου Βαλεντίνου
Στοχαστικοί δώρα για το φίλο σας
Ιδέες Λεύκωμα Συνταξιοδότηση
Ιδέες δώρων για Γονείς
Τέλειο δώρο για τη μαμά
Ιδέες δώρων για 2 Year Old Boy

Leave a Reply