Χειροποίητα ιδέες δώρων

Τα δώρα είναι κάτι που δίνεται σε ανθρώπους που αγαπάμε, για να εκφράσουν τα συναισθήματά μας γι ‘αυτούς. Είτε πρόκειται για Χριστούγεννα, τα γενέθλια ενός ατόμου, ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ή οποιαδήποτε τέτοια ειδική περίσταση, δίνοντας ένα δώρο κάνει πάντα το άλλο άτομο νιώθει ξεχωριστός. Ωστόσο, η αγορά παρουσιάζει από το κατάστημα δώρων μπορεί να αποδειχθεί δαπανηρή και πολλές φορές, όταν ο αρχικός ενθουσιασμός πεθαίνει κάτω, το δώρο παραμένει σε μια γωνία απαρατήρητη. Αυτό είναι όπου χειροποίητα δώρα βήμα in Χειροποίητα δώρα είναι φθηνή σε σύγκριση με αυτά που αγοράζουμε από τα καταστήματα με είδη δώρων. Ωστόσο, η ομορφιά του χειροποίητα δώρα είναι ότι, ο χρόνος που δαπανάται για να κάνει αυτό το δώρο καθιστά πραγματικά ξεχωριστό για τον παραλήπτη. Παρ ‘όλα αυτά, πολλοί άνθρωποι δεν σκέφτονται να παρουσιάσει ένα χειροποίητο δώρο επειδή αισθάνονται ότι είναι πολύ δύσκολο, καθώς επίσης και χρονοβόρα. Αν κάνει ένα δώρο στο σπίτι μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο, δεν είναι στην πραγματικότητα μια δύσκολη διαδικασία. Επιπλέον, η ικανοποίηση που λαμβάνετε μετά κάνοντας το δώρο αξίζει όλες τις προσπάθειες που έχετε λάβει.

Χειροποίητα και δημιουργικές ιδέες δώρων

Χειροποίητα δώρα είναι κάτι που δεν περιορίζονται σε κάθε περίσταση ή πρόσωπο. Αυτά τα δώρα μπορούν να δοθούν για τα γενέθλια, την ημέρα, επετείους του Αγίου Βαλεντίνου, κλπ. Επιτρέψτε μας να εξερευνήσουμε κάποιες ιδέες για δώρα ανάλογα με την περίσταση και το άτομο που σας κάνει το δώρο για.

Δώρα γενεθλίων
Μία από τις καλύτερες ιδέες δώρο για τα γενέθλια θα το ψήσιμο ένα μεγάλο κέικ σοκολάτας για το αγόρι ή το κορίτσι γενεθλίων. Κέικ είναι αγαπητό από τα παιδιά καθώς και ενήλικες και το ψήσιμο μια τούρτα για τη δική σας πραγματικά θα πρέπει να αγαπηθεί από αυτούς. Μπορείτε είτε να αναφερθώ σε ένα βιβλίο συνταγή επιδόρπιο ή να αναζητήσετε στο διαδίκτυο για νόστιμες συνταγές κέικ. Με τα μίγματα κέικ και άλλων προϊόντων στιγμιαίου μείγματος, το ψήσιμο κέικ δεν είναι πλέον μια δύσκολη διαδικασία.

Αν έχετε παιδιά στο σπίτι, είμαι σίγουρος ότι θα πρέπει να κληθεί για πάρτι γενεθλίων σχεδόν κάθε μήνα. Αν και τα παιδιά αγαπούν να πάνε για τα μέρη, αγοράζοντας ένα δώρο κάθε φορά που μπορεί να χαλάσει τον προϋπολογισμό σας. Έτσι, γιατί να μην κάνει ένα χειροποίητο δώρο με τη βοήθεια των παιδιών σας. Μια τέτοια ιδέα χειροποίητο δώρο γενεθλίων θα είναι να κάνει μια πινακίδα με το όνομα του παιδιού γενέθλια του. Πάρτε ένα ορθογώνιο σχήμα ξύλο και να κάνει δύο τρύπες στο κεφάλι του. Ρωτήστε τα παιδιά σας να χρωματίσει τόσο από τις πλευρές του ξύλου και διακοσμήστε με glitters, πέτρες, τόξα, κορδέλες, κλπ. Γράψτε το όνομα του παιδιού με χρώμα στο κέντρο και να συνδέσετε τις δύο τρύπες με ένα σχοινί. Φίλος παιδί σας μπορεί να κρεμάσει έξω από το δωμάτιό του και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι θα μου αρέσει σίγουρα.

Δώρα Αγίου Βαλεντίνου
Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι επιλέγοντας ένα δώρο για το αγαπημένο τους την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι πολύ δύσκολο. Ωστόσο, νομίζω ότι αυτό μπορεί να είναι πραγματικά εύκολο αν βάζετε την καρδιά σας σε αυτό. Τώρα, δεν χρειάζεται να αγοράσετε ένα πολύ ακριβό δώρο για να κάνουν έρωτα σας ευχαριστημένοι, αλλά μια μικρή χειρονομία είναι αρκετή για να αυξήσει το ρομαντισμό στη σχέση σας. Ένα από τα ειδικά ιδέα για δώρο για μια φίλη θα είναι να γράψει ένα ποίημα για εκείνη. Αν νομίζετε ότι έρχονται με ένα ποίημα δεν είναι κάτι που μπορείς να κάνεις, γιατί να μην γράψει μια επιστολή γι ‘αυτήν. Αντί να γράφει σε ένα πολύχρωμο ή διακοσμητικό χαρτί, μπορείτε να το κάνετε μοναδικό γράφοντας το σε ένα χαρτί εκτύπωσης που έχει το χέρι σας. Επιλέξτε ένα χρώμα λαδομπογιά που σας αρέσει και να ζωγραφίσει το χέρι σας με αυτό. Κάντε μια εντύπωση από το χέρι σας σε ένα κομμάτι χαρτί και γράψτε κάτω τα συναισθήματά σας σχετικά γι ‘αυτό. Θα βρείτε σίγουρα το ιδιαίτερο και το θησαυρό για πάντα.

Αν ψάχνετε για χειροποίητα επιλογή δώρο για έναν φίλο, εδώ είναι ένα για εσάς. Αν ο φίλος σας είναι λάτρης της μουσικής, στη συνέχεια, κάνοντας ένα CD από τα αγαπημένα τραγούδια του θα είναι ένα ιδανικό δώρο. Ψάξτε για τα τραγούδια του είδους μουσικής που αγαπά περισσότερο και να τα αντιγράψετε όλα σε ένα CD. Μπορείτε επίσης να κάνετε το κάλυμμα του CD είτε τον εαυτό σας ή αλλιώς την εκτύπωση μια εικόνα σύμφωνα με το είδος των τραγουδιών που έχετε επιλέξει. Έτσι, κάθε φορά που ακούει τα τραγούδια, θα σκεφτεί για σένα.

Χριστουγεννιάτικα δώρα
Είναι Χριστούγεννα ώρα και έχετε ήδη σκεφτεί για ψώνια για δώρα για τους φίλους, την οικογένεια και τους συγγενείς. Ωστόσο, γιατί να μην ρίξει την ιδέα των αγορών και να κάνει κάποια δώρα Χριστουγέννων στο σπίτι μόνη της. Για τα παιδιά που μπορείτε να κάνετε μαγνήτες ψυγείου με τις φωτογραφίες τους σε αυτό. Συλλέξτε τις φωτογραφίες τους και τις κόβουμε σε μικρά τετράγωνα και κύκλους. Κόψτε χαρτόνι στα ίδια σχήματα και να κολλήσει τις φωτογραφίες τους. Τοποθετήστε μαγνήτες στο πίσω μέρος του χαρτονιού και χαρτί περιτυλίγματος. Για ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας, μια εξατομικευμένη άλμπουμ θα είναι μια μεγάλη ιδέα. Υπάρχουν πολλά καταστήματα όπου μπορείτε να πάρετε τη λαβή του ανέξοδη άλμπουμ φωτογραφιών. Διακοσμήστε αυτά τα άλμπουμ με διακοσμητικό χαρτί ή ύφασμα και να γράψει το όνομα του παραλήπτη σε αυτό.

Δώρα για Γονείς
Τα παιδιά είναι πάντα σε μια αποτύπωση για το τι θα πρέπει να αγοράσουν για τους γονείς τους για τα γενέθλιά τους ή την ημέρα της μητέρας και την ημέρα του πατέρα, ο προϋπολογισμός τους είναι συχνά πολύ λίγο. Ωστόσο, υπάρχουν αρκετοί τρόποι με τους οποίους τα παιδιά μπορούν να κάνουν απλές χειροποίητα δώρα που οι γονείς τους θα αγαπήσουν και να εκτιμήσουν. Ένα από τα πραγματικά καλή επιλογή για τη μαμά θα είναι να κάνει ένα βιβλίο συνταγή γι ‘αυτήν με όλες τις αγαπημένες συνταγές της. Μπορείτε επίσης να πάρετε τη βοήθεια του πατέρα σας ή τα μεγαλύτερα αδέλφια να το κάνετε αυτό. Διαλέξτε μερικές συνταγές από το Internet ή ένα βιβλίο μαγειρικής και να τα γράψει σε ένα νέο βιβλίο. Αν έχετε καλές καλλιτεχνικές δεξιότητες, μπορείτε να σχεδιάσετε την εικόνα των τροφίμων που γειτνιάζουν με τη συνταγή ή απλά να εκτυπώσετε ένα από το Internet. Διακοσμήστε το εξώφυλλο του βιβλίου με τη φωτογραφία της μαμάς σου και να εγγράψει το όνομά της σε αυτό. Δίνοντας τη μαμά σας μια τσάντα tote κάνοντας μια δωρεάν ζωγραφική χέρι σε αυτό θα είναι επίσης μια θαυμάσια ιδέα για δώρο χειροποίητο. Διαβάστε περισσότερα για τσάντες χειροποίητα υφάσματα και χειροποίητα τσάντες.

Ένα από τα καλύτερα ιδέα για δώρο για τον μπαμπά θα είναι να κάνει ένα λεύκωμα. Μπορείτε να αγοράσετε ένα λεύκωμα σε πολύ χαμηλές τιμές από ένα τοπικό κατάστημα. Συλλέξτε φωτογραφίες του μπαμπά σας και εσείς και να τα κολλήσετε στο βιβλίο. Γεμίστε το βιβλίο γράφοντας σχετικά με το γιατί αγαπάτε τον πατέρα σας και επίσης να διακοσμήσετε με σχέδια, αυτοκόλλητα, glitter, κλπ. Μια άλλη ιδέα θα ήταν να ζωγραφίσει ένα t-shirt για τον μπαμπά σας. Μπορείτε να πάρετε είτε ένα από τα t-shirts του ή να αγοράσει ένα με το χαρτζιλίκι σας. Κάντε αποτυπώματα καθώς και ίχνη από τις δύο πλευρές του t-shirt, κρατώντας ένα χαρτόνι στο κέντρο. Αφήστε τη μπογιά να στεγνώνει και με ένα δείκτη ύφασμα, γράψτε ένα μήνυμα για τον μπαμπά σας, όπως «αγαπώ τον μπαμπά» ή «μπαμπά, είσαι ο καλύτερος».

Όταν πρόκειται για χειροποίητα δώρα, τη φαντασία σας είναι το μόνο όριο. Μπορείτε να καταλήξουμε σε πιο καινοτόμα και μοναδικά χειροποίητα ιδέες με τη βοήθεια της δημιουργικότητας σας. Έτσι, κάνουν ένα χειροποίητο δώρο και να απολαύσετε βλέποντας το έκπληκτο βλέμμα στο πρόσωπό σας αγαπητέ μου με χαρά.

Top 10 50ο δώρα επετείου
Μοναδικά Ρομαντικά δώρα για τους άνδρες
40α δώρα γενεθλίων για τη γυναίκα
50ος δώρα επετείου
Πώς να κάνει τα καλάθια δώρων
Σπιτικά δώρα Τροφίμων
Δώρα γενεθλίων για τη μαμά
Μεγάλη Δώρα επετείου για άντρες
Δώρα για Γονείς
Ιδέες δώρων Συνταξιοδότηση
40α δώρα γενεθλίων

Leave a Reply