Χειρότερη δώρα Χριστουγέννων

Για όσους από εσάς πιστεύουν, ότι τα Χριστούγεννα είναι όλο για να δαπανώνται χρήματα για την αγορά δώρων και τη λήψη τους, αλλά και … έχετε δίκιο. Ωστόσο, αν είστε, επίσης, από μια αντιφατική σκέψη, όπως παρουσιάζει κάποιος με τα χειρότερα δώρα Χριστουγέννων ποτέ, τότε θα είναι πάρα πολύ σωστό. Ίσως George Michael, μπορείτε να δοκιμάσετε κι αυτό, δεδομένου ότι κάποιος έσπασε ‘Last Christmas’ την καρδιά του. Τέλος πάντων, δεν έχω ένα συγκεκριμένο λόγο για τον οποίο θα πρέπει να δώσει κάποιος κακός δώρα, αλλά παρ ‘όλα αυτά, αυτά τα δώρα θα δημιουργήσει σίγουρα quakes του γέλιου. Και δεν είναι η όλη ιδέα της gifting να κάνουν κάποιον να αισθάνεται καλά. Έτσι, αν ένα φτηνό δώρο μπορεί να κάνει ένα γέλιο πρόσωπο, τότε γιατί όχι;! Εδώ είναι μια πληθώρα από παράξενες ιδέες δώρο για εσάς. Θησαυρός τους, γιατί σίγουρα δεν μπορεί να τα σκουπίδια!

Χριστουγεννιάτικα δώρα που πρέπει να αποφύγετε

Εάν έχετε μια πραγματικά λίπος φίλος (χωρίς παρεξήγηση σήμαινε), αυτή είναι η καλύτερη και η πιο μοχθηροί δώρο Χριστουγέννων. Θέλω να πω, το δώρο είναι καλό, αλλά η ευκαιρία σίγουρα δεν απαιτεί ένα τέτοιο δώρο. Αποκτήστε ένα CD από ένα βίντεο άσκηση, τυλίξτε μέχρι πολύ καλά. Θα είναι διασκεδαστικό να δούμε φίλο σας ξεδιπλώνω αυτό το δώρο μπροστά σε μια «εφόρμηση για χιούμορ» ακροατήριο.
Δυο χρόνια πίσω, ο φίλος μου το έκανε αυτό για μένα. Ήμασταν σε μια ανταλλαγή δώρων, για τα Χριστούγεννα. Πολύ μειλίχια, γλίστρησε στο δώρο της. Μου άνοιξε, για να μάθετε, ότι ήταν μια κακή χρησιμοποιείται συρραπτικό. Ενας συνδετήρας είναι έτσι δεν είναι δώρο που περιμένετε για τα Χριστούγεννα! Μπορεί να μην είναι η χειρότερη, αλλά σίγουρα δεν είναι το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων.
Αποστολή πρώην-φίλη σας ένα σωλήνα του αποτριχωτικές κρέμα, το οποίο επίσης σε ένα διακοσμητικό καλάθι δώρων. Δεν έχει κανένα νόημα; Αυτό είναι το σημείο!
Αν είστε νιόπαντρος, είμαι βέβαιος, έχετε μια λίστα από άχρηστα, άνευ αξίας gadgets, ότι δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούν ποτέ. Δωρεά! Δωρεά! Δωρεά! Δώστε τους μακριά, σε φίλους και συγγενείς (που ποτέ δεν έχει σημασία), σε αυτή τη μεγάλη ευκαιρία του πρώτου Χριστούγεννα μαζί σας. Και ποιος νοιάζεται; Τουλάχιστον έχεις απαλλαγεί από τα σκουπίδια στο σπίτι.
Προσπαθώντας να σταματήσουν το αλκοόλ; Δεν ξέρω τι κάνουν με τα μπουκάλια στο σπίτι; Έχω μια ιδέα για δώρο. Είναι απλό, απλά να τους δώσει σε ένα πρόσωπο που δεν πίνουν. Με αυτό τον τρόπο το αλκοόλ έχει αποθηκευτεί για μια βροχερή ημέρα! Ξέρεις τι εννοώ;!
Γιατί δεν μπορείτε απλά να σας κόρη-σε-δικαίου δύο κιλά κατεψυγμένου βοείου κρέατος. Ίσως θα ξέρουν τι να κάνουν με αυτό, από τη στιγμή που δεν μπορούσα να καταλάβω για ένα μήνα! – Α! Και παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι είναι τυλιγμένα με κορδέλα.
Κάποιος δώρο ένα 9 βολτ σωλήνα με εγγύηση ενός έτους. Είναι ίσως ένα παράξενο δώρο, αλλά είναι χρήσιμο, ξέρεις!
Η προοπτική της νίκης χρήματα κλήρωση είναι πάντα καλό. Αλλά ποια είναι η χρήση όταν τα λαχεία είναι έξω από την πολιτεία. Ναι .. απλά να τους δώσει μακριά.
Αν είστε ένα πραγματικό ναρκισσιστός, πλαισιώνουν μια εικόνα του εαυτού σας και το δώρο για τους φίλους και την οικογένεια. Δεν έχω ιδέα, πώς θα πρέπει να εκτιμηθεί αν και …
Μποξεράκια ταράνδων είναι το πιό χαριτωμένο δώρο, και έχετε να συμφωνήσουν σε αυτό. Αλλά πού είναι αυτός που θα τα φορούν, στο γραφείο; At Home (Σε αρχική θέση): Σε μια εκδρομή; Όχι. Στη συνέχεια, hell yeah, πολύ περισσότερο ένας λόγος για να δώρο τους.

Το όλο θέμα είναι να κάνουμε τα δώρα φαίνονται γελοία ξεκαρδιστική. Ωστόσο, hop πάρετε αυτό το χιούμορ με την καλή έννοια, γέλιο και αφήστε το εκεί. Καλά Χριστούγεννα!

Καλύτερα δώρα για νέες γυναίκες
Καλύτερα δώρα Χριστουγέννων για τους άνδρες
25ος ιδέες δώρων επετείου γάμου
Δώρα για έγκυες φίλο
Χριστουγεννιάτικα δώρα για το πρόσωπο που έχει τα πάντα
Καλύτερα δώρα για τη μαμά 2012
Thoughtful Ιδέες Δώρων
Δώρα για το φίλο σας
Καλύτερα δώρα για τα κορίτσια εφηβικής 2012
Μοναδικά δώρα Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
Μεγάλες ιδέες δώρων για τους λάτρεις της γυμναστικής

Leave a Reply