Χριστουγεννιάτικα δώρα για ζευγάρια

Ευλογημένος είναι η εποχή η οποία δραστηριοποιείται σε ολόκληρο τον κόσμο σε μια συνωμοσία της αγάπης! ~ Hamilton Wright Mabie.

«Οινοπνευματωδών» είναι η λέξη που έρχεται στο μυαλό, όπως κάποιος αισθάνεται τις δονήσεις συναρπαστική από την περίοδο των Χριστουγέννων πλησιάζει και την αγάπη και την κατανομή που επικρατεί στον κόσμο σε αυτό το σημείο του χρόνου. Πραγματικά τίποτα δεν μπορεί να ξεπεράσει το αίσθημα της ευφορίας καθαρή για να δει το χαμόγελο που εμφανίζεται στο πρόσωπο κάποιου σχετικά με τη λήψη ένα δώρο της αγάπης. Αλλά η εξεύρεση ένα δώρο που πρέπει να είναι εξίσου σημαντική με όχι μία αλλά δύο άνθρωποι μπορούν μερικές φορές να είναι αρκετά παρακινδυνευμένο. Αλλά δεν στενοχωριέμαι, όπως εδώ σε αυτό το άρθρο, έχω καταφέρει να συγκεντρώσει μερικά αριστοκρατικό και απαράμιλλη δώρα Χριστουγέννων για ζευγάρια, αρκετά ισχυρός για να αφήσει lifelong εντυπώσεις του αγάπη στην καρδιά.

Κομψό Ιδέες για τα Χριστούγεννα δώρα για ζευγάρια

«Θα Fit Μαζί» Κούπες ~ Λοιπόν, συμπληρωματικά κύπελλα με περιγράμματα τους τοποθέτηση σε κάθε άλλη για να σχηματίσουν ένα μοναδικό σώμα, είναι αρκετά συνήθως διαθέσιμα. Αλλά εδώ είναι τι μπορείτε να κάνετε για να το προσαρμόσετε για τους γονείς ή τους παππούδες σας. Μπορείτε να σχεδιάσετε μια σκηνή μαζί σας στους νέους avatar σας στέκεται ανάμεσα στους γονείς σας, κρατώντας τα χέρια τους. Θυμηθείτε να διατηρούν την παιδική ωμότητα στο σχέδιο με το χρώμα που δεν έχει μέσα στις γραμμές, σαν να έγινε από εσάς, όταν ήταν πέντε χρονών. Τώρα πάρετε την εικόνα τυπωμένη επί των κυπέλλων κατά τρόπο ώστε να είναι μια πλήρης εικόνα μόνον όταν τα δύο τοποθετούνται μαζί. Περιλάβετε ένα μήνυμα με το σχέδιο λέγοντας ότι θα παραμείνει πάντα λίγο ….. σας (το όνομά σας). Κατά προτίμηση χρησιμοποιήστε το όνομα του κατοικίδιου ζώου σας. Επίσης, ενώ κάνετε το σχέδιο, τα βέλη και να δείξει «μαμά», «μπαμπάς» και «Me» ή «Μικρή Shania» για παράδειγμα. Οι γονείς σου θα το αγαπήσετε όπως θα επιστρέψει μνήμη μικρό παιδί τους σε αυτούς, οι οποίοι ανήκαν μόνο σε αυτούς και κανείς άλλος σε ένα σημείο στο χρόνο.

«Θα Συμπληρώστε τις αισθήσεις μου» Κολάζ ~ Αυτό μπορεί να γίνει πραγματικότητα για κανέναν. Αν το κάνει για τους γονείς ή τους παππούδες σας, απλά περιλαμβάνουν όλες τις ζωτικής σημασίας στιγμές της ζωής σας μαζί και να μπορείτε να τοποθετήσετε πραγματικά τις εικόνες με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργήσετε την ορθογραφία του επωνύμου σας μαζί τους. Όταν το κάνει για τους φίλους που μόλις αποφάσισε να δέσετε τον κόμβο λίγους μήνες πίσω, μπορείτε να συμπεριλάβετε όλες αυτές τις φωτογραφίες που απεικονίζουν τα διάφορα στάδια της προγαμιαία σχέση τους, καθώς και στιγμιότυπα από όλους εκείνους που βοήθησαν την ένωσή τους για να έχουν επιτυχία. Αυτό όχι μόνο θα είναι σαν μια ανακεφαλαίωση ολόκληρης της ζωής τους μαζί, αλλά επίσης μια πηγή μεγάλη άνεση όταν χαμηλά, καθώς θα δείξει τους λόγους για τους οποίους είναι μαζί και τι είναι ικανοί ως ζευγάρι.

Ρολόγια “Perfect Blend» ~ Αν συμβεί να συλλογιστεί σχετικά με το τι πρέπει να δώσει το αφεντικό σας και τη σύζυγό του για τα Χριστούγεννα, όπως φαίνεται να κατέχουν τα πάντα και δεν μπορεί πραγματικά να δώσει κάτι πολύ συγκεκριμένο επαγγελματικό προσωπική σχέση σας, τότε εδώ είναι ένα από τα καλύτερα Χριστουγεννιάτικα δώρα για τα ζευγάρια που έχουν τα πάντα. Απλά να τους δώσουμε σύνολο ρολόι ενός ζευγαριού. Μπορείτε ακόμη και να χαράξει ένα μικρό μήνυμα στο πίσω μέρος του ρολογιού, όπως μπορεί να είναι «ενθάρρυνση σας είναι το φως μου» ή μπορεί να είναι ακριβώς η ημερομηνία. Πίστεψέ με, δεν είναι μόνο ένα πολύ γλυκύς, εκλεπτυσμένο και αξιοπρεπές δώρο Χριστουγέννων, αλλά και ένας τρόπος για να δείξετε την εκτίμησή σας για τον άνθρωπο που σας μέντορες καλά.

«Τα αντίθετα έλκονται» Μάλλινα ~ Εδώ είναι κάτι που μπορεί να δώσει πραγματικά την αδελφή σου και τον αδελφό-σε-δικαίου. Knit του και ζακέτες του ή κασκόλ σε αντίθεση χρώματα όπως το κόκκινο και το μπλε, πράσινο και ροζ ή το κλασικό μαύρο και άσπρο. Προσαρμόστε τις δύο κάνοντας αρχικά των ονομάτων τους σε περίπλοκα υφασμένες μεταξύ τους. Αν πρόκειται για ένα πουλόβερ, μπορείτε επίσης να γράψετε Εμείς Τοποθετήστε σε ένα και μαζί με την άλλη. Ένα τέλειο σπιτικό δώρο Χριστουγέννων για ένα ζευγάρι. Ακόμη και αν τα μάλλινα είναι έτοιμο ένα, μπορείτε πάντα να πάρετε το γράψιμο και το έργο κέντημα επαγγελματικά γίνει σε αυτό. Ένα δώρο που θα τους κρατήσει ζεστό από μέσα και χωρίς!

Οθόνη «Αιώνια Captures» ~ Αν το ζευγάρι που θέλετε να κάνετε αυτά τα Χριστούγεννα ευτυχής τυχαίνει να λατρεύουν την τεχνολογία, εδώ είναι ό, τι μπορείτε να δώσετε. Μόλις συγκεντρωθούν όλα αξέχαστες φωτογραφίες σας Χριστούγεννα με τους και το φορτίο αυτό σε μια ψηφιακή κορνίζα. Όχι μόνο θα τη δίψα τους για gizmos να τροφοδοτηθεί, αλλά θα πρέπει να τους θυμίσει όλα αυτά τα όμορφα Χριστούγεννα περιπτώσεις που άναψε τόσες πολλές πολύτιμες στιγμές της ζωής τους. Μια ψηφιακή κορνίζα διατηρεί τη γοητεία του παλιού κόσμου της παραδοσιακής ψηφιακές κορνίζες φωτογραφιών και επίσης επιτρέπει σε ένα άτομο να δει αρκετές φωτογραφίες τη μία μετά την άλλη και πραγματικά να συνεχίσουμε να προσθέτουμε περισσότερο ασφαλίσει. Έχει κομψό και χωρίς καλώδια ενοχλητικός. Επίσης, είναι ένα τέλειο δώρο για έναν αδελφό που αγαπά να δείξει τις φωτογραφίες και μια αδελφή-σε-δικαίου που δεν μπορούν να συνδέσουν τους υπολογιστές ως ένα κομμάτι της αισθητικής κομμάτι διακόσμηση του δωματίου.

Έτσι, μετά την μάντρα του yin-yang ή δυαδικότητα σε όλα, μπορείτε να παρουσιάσετε αυτά τα δώρα Χριστουγέννων για τα ζευγάρια και να είστε σίγουροι για να χτυπήσει μερικές χορδές στην καρδιά των αγαπημένων σας και πολύτιμα αυτά. Χριστουγεννιάτικα δώρα είναι ένα μέρος των Χριστουγέννων παραδόσεις για να διαδώσει τη χαρά? Έτσι πάει και να φωτίζει μέχρι μερικές ζωές!

50ος ιδέες δώρων γενεθλίων για τις γυναίκες
Ιδέες Μπουκέτο Candy
Παρόν Ιδέες για Boyfriend
Δώρα για τη γιαγιά
Σπιτική δώρα Χριστουγέννων
Τι να πάρει το φίλο σας για τα Χριστούγεννα
Δώρα Hostess
Δώρα γενεθλίων για τους ανθρώπους που έχουν τα πάντα
21ης δώρα γενεθλίων για τα κορίτσια
Ασυνήθιστο δώρα για τα 18α γενέθλια
Μαργαρίτα Ιδέες καλάθι δώρων

Leave a Reply