Χριστουγεννιάτικα δώρα για τον μπαμπά

Sherman έκανε την φοβερή ανακάλυψη ότι οι άνδρες κάνουν για τους πατέρες τους, αργά ή γρήγορα … ότι ο άνθρωπος μπροστά του δεν ήταν η γήρανση του πατέρα, αλλά ένα αγόρι, ένα αγόρι μοιάζει πολύ με τον εαυτό του, ένα αγόρι που μεγάλωσε και είχε ένα παιδί από τη δική του και, όσο καλύτερα μπορούσε, από μια αίσθηση του καθήκοντος και, ίσως αγάπη, εξέδωσε ρόλο καλείται να είσαι Πατέρας, έτσι ώστε το παιδί του θα έχει κάτι μυθικό και απείρως σημαντικό: ένας προστάτης, ο οποίος θα κρατήσει ένα καπάκι σε όλες τις χαοτικές και καταστροφικές δυνατότητες της ζωής. ~ Tom Wolfe, Η φωτιά των ματαιοδοξιών

Πατέρες είναι μεγάλη! Η αντίληψη που είχε για τον πατέρα μου στα 15 ήταν πολύ διαφορετική από ό, τι νιώθω γι ‘αυτόν σε 24. Η παλαιότερη μεγαλώνει, τόσο περισσότερο συνειδητοποιώ, αυτός είναι ο πραγματικός ήρωας της ζωής μου. Έχει αποτύχει πολλές φορές, αλλά στη συνέχεια κατάφερε σε πολλές άλλες επιχειρήσεις. Προστάτης, ένας δάσκαλος και ένας φίλος (τώρα, φυσικά!), Ο μπαμπάς μου με έχει κάνει να μάθουν πολλά πράγματα για τη ζωή.

Χριστουγεννιάτικα δώρα για τους πατέρες

Ηλικία, συμπάθειες και αντιπάθειες είναι οι τρεις παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή μερικά καλά δώρα. Στην πραγματικότητα, ο παράγοντας ηλικία μπορεί να τεθεί σε κίνδυνο αν ο μπαμπάς σας είναι όλα ακόμα και ενθουσιώδης σπορ. Τελευταία Χριστούγεννα, για παράδειγμα, ένας από τους φίλους μου προικισμένος ο πατέρας του μια σπορ μοτοσικλέτα, επειδή είπε ότι ο πατέρας του του είπε κάποτε ότι πάντα ήθελε να έχει ένα ποδήλατο αθλήματα, αλλά ποτέ δεν θα μπορούσε να διαχειριστεί! Εκπληκτικό, έτσι δεν είναι; Υπάρχουν πολλές περισσότερες ιδέες δώρο Χριστουγέννων για τον μπαμπά, ανέφερε ακόμη, ότι μπορείτε να επιλέξετε ως ένα ωραίο δώρο για τον μπαμπά.

Ηλεκτρονικές συσκευές
Ακριβώς όπως μας, μπαμπάδες αγαπούν τα τελευταία gadgets. Είναι, στην πραγματικότητα, μπορεί να βρει το πιο ευεργετικό για τη διαχείριση των επιχειρήσεων και των γραφείων τους πιο αποτελεσματικά. Σε αυτή την εποχή των ηλεκτρονικών gadgets, υπάρχουν πολλές επιλογές που μπορείτε να δώρο ο μπαμπάς σου. Μπορείτε να ξεκινήσετε από τα κινητά τηλέφωνα που μπορεί να περιλαμβάνει τα κομψά τηλέφωνα Blackberry σε μια συσκευή με πολλές εφαρμογές και λειτουργίες. Ένα σύστημα home theater ή νέα τηλεόραση LCD οθόνη είναι επίσης μεγάλες επιλογές για τα δώρα για τον μπαμπά σας. Netbooks, μίνι φορητοί υπολογιστές, notebook, το Kindle είναι μερικά άλλα ενδιαφέροντα επιλογές για να σκεφτούμε. Αν ο μπαμπάς σου έχει να κάνει μεγάλα ταξίδια για επαγγελματικούς λόγους, μπορείτε να σκεφτείτε gifting τον ένα ή βιντεοκάμερα ένα gadget GPS. Αν ο πατέρας σας αγαπά την περιπέτεια και πηγαίνει για ψάρεμα, πεζοπορία ή πεζοπορία, μπορεί να βρει μια βιντεοκάμερα, ένα gadget GPS και παρόμοιες συσκευές χρήσιμο. Gifting ταινίες DVD, DVD player, CD μουσικής είναι επίσης μερικές ενδιαφέρουσες επιλογές. Σκεφτείτε για αυτό που χρειάζεται περισσότερο. Αυτές οι συσκευές είναι ακριβά και έτσι εξασφαλίζεται ο προϋπολογισμός σας είναι καλή διαχείριση.

Ρολόγια
Πιστέψτε με, ένα όμορφο ελβετικό ρολόι φαίνεται κομψή και μοντέρνα. Αν ο πατέρας σου είναι λάτρης των ρολογιών (σίγουρα, θα πρέπει να είναι), τότε μπορείτε να σκεφτείτε gifting τον ένα ρολόι. Ρολόγια είναι πάντα ένα από τα καλύτερα δώρα για τους μπαμπάδες.

Είδη Αθλητισμού
Αν ο πατέρας σου είναι λάτρης του κάμπινγκ, ψάρεμα, πεζοπορία και άλλες υπαίθριες δραστηριότητες, έχετε πολλές επιλογές για να δώρο του. Για μπαμπάδες που αγαπούν να παίζουν υπαίθρια παιχνίδια όπως το γκολφ, μπορείτε να δώρο τους ρούχα (ταφ, παντελόνι, αθλητικά παπούτσια), αξεσουάρ γκολφ (γάντια, πετσέτες, γκολφ κλαμπ καλύπτει). Όσοι ενδιαφέρονται για κάμπινγκ και πεζοπορία μπορεί να είναι προικισμένος οπτική, χάρτες, ρούχα, υπνόσακους, υποδήματα και σακίδια. Επίσης, υπάρχουν πολλές επιλογές για τους άνδρες δώρο »που παίζουν τένις, βόλεϊ και μπάσκετ.

Σπιτική δώρα μπορεί να περιλαμβάνει σπιτικά μπισκότα Χριστουγέννων, brownies, σοκολάτα pretzels σωστά συσκευασμένα σε πλαστικά δοχεία. Κάποια άλλα σπιτικά δώρα για τον μπαμπά είναι ότι μπορείτε να χτίσετε ένα τζάκι για τον μπαμπά σας έξω (στο γκαζόν) ή μέσα στο σπίτι σας, με την εκμάθηση πώς να κάνει ένα τζάκι. Είναι, θα πρέπει να θεωρηθεί ως μια γλυκιά χειρονομία. Μπορείτε επίσης να κάνετε χειροποίητες κάρτες Χριστουγέννων και αν πραγματικά δεν έχει καμία προϋπολογισμού, να λάβει μερικές δημιουργικές ιδέες από τη βιοτεχνία ημέρα του πατέρα του. Αν ο πατέρας σας είναι λάτρης της κηπουρικής, μπορείτε να δώρο του κρέμονται γλάστρες και είδη κήπου.

Διακοσμητικά καλάθια
Δώρα κάτω από $ 20
Κορυφαία δώρα για τον μπαμπά
Δώρα ανακούφιση από το στρες
Ρομαντικό δώρα Χριστουγέννων για το φίλο
Ιδέες δώρων επετείου για τη γυναίκα
Δώρα Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου 2012
Σπιτική Ρομαντικό Δώρα για τους άνδρες
Hot Χριστουγεννιάτικα Δώρα 2012
Δώρα για Her Αποφοίτηση
Δώρα για τα Χριστούγεννα

Leave a Reply