Χριστουγεννιάτικα δώρα για το φίλο

Θυμηθείτε συγκινητική ιστορία O Χένρι δύο εραστές, που πωλούνται από τα πιο πολύτιμα υπάρχοντά τους για να αγοράσουν ένα δώρο αγαπημένο τους; Ναι, μιλάω για το δώρο των Μάγων. Η πρώτη γραμμή ίδια φέρνει ένα δάκρυ στο μάτι μου. Ένα δολάριο και ογδόντα επτά λεπτά. Αυτό ήταν όλο. Και εξήντα λεπτών του ήταν σε πένες … Αυτό ήταν νομισματική CARK Della ακόμα και όταν ήξερε τι ήθελε για το σύζυγό της James, για τα Χριστούγεννα. Αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις, ό, τι τα κορίτσια γενικά το πρόσωπο είναι ένα δίλημμα, σχετικά με το τι πρέπει να δώσει αντί για χρήματα, όταν πρόκειται για την επιλογή χριστουγεννιάτικα δώρα για το φίλο. Τα πάντα διαθέσιμα στην αγορά είναι είτε κλισέ με τίποτα μοναδικό γι ‘αυτούς ή έτσι απροκάλυπτα στο εμπόριο, ώστε να φαίνονται επιφανειακές και έλλειψη ζεστασιά. Έτσι, διατηρώντας τα προβλήματα αυτά κατά νου, θα προσπαθήσω να σας δώσει ιδέες, οι οποίες δεν μπορούν να θεωρηθούν, για πρώτη φορά, αλλά θα είναι μοναδική με την έννοια ότι ο τύπος σας πρέπει να είναι σε θέση να συνδεθεί συναισθηματικά με αυτό.

Ρομαντικό Χριστουγεννιάτικα δώρα για Αυτόν

Μια Προσαρμοσμένη Δαχτυλίδι Ασημένιο
Τώρα, τώρα, περιμένετε πριν το τροχαίο τα μάτια σας αναρωτιέστε τι είναι τόσο ειδικό σχετικά με αυτό. Μόλις αγοράσετε ένα απλό, παχύ μπάντα για τον τύπο σας. Όπως προφανώς οι άνδρες δεν μπορούν να καμαρώνω πάντα περίτεχνα κοσμήματα, ειδικά με την επίσημη ενδυμασία. Έτσι, μόνο μια απλή καθαρή μπάντα που δεν χρειάζεται καν να απογειωθεί, όταν φορώντας κοστούμια ή παίζουν αθλήματα. Πού είναι η συστροφή; Απλά χαράξουμε ένα προσωπικό μήνυμα στο εσωτερικό χείλος του δακτυλίου, όπως «Soulmate μου» ή «εραστή Forever” ή απλά τα δύο σου όνομα. Πολύ γλυκύς και την ίδια στιγμή πολύ προσωπική. Εκτός αυτού, εάν ο τύπος σας είναι οι δεσμευμένες μορφές, πιστέψτε με ότι θα εκτιμήσουν ότι το μήνυμα είναι μόνο του και μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των άλλων ανθρώπων.

Η πρώτη φωτογραφία Χριστουγέννων
Κάποτε ήρθε σε μια παροιμία αναφέρει Ένα από τα ωραία πράγματα για τα Χριστούγεννα είναι ότι μπορείτε να κάνετε τους ανθρώπους να ξεχνούν το παρελθόν με μια «παρών». Είναι αλήθεια μπορεί να είναι, αν προσπαθείτε να επιδιορθώσει βλάβη σχέσεις, αλλά για εκείνους που έχουν έναν άντρα που χρονολογείται εδώ και πολλά χρόνια, τα Χριστούγεννα είναι η καλύτερη στιγμή για να απολαύσετε παλιές καλές εποχές. Για παράδειγμα, μπορείτε να ανακαλύπτω ότι παλιά φωτογραφία που κάνει κλικ σε πολύ πρώτα Χριστούγεννα μαζί σας, το πλαίσιο αυτό σε ένα ωραίο και ζεστό ξύλινο σκελετό (ξύλο προέρχεται κάπως ζεστασιά για μένα) και τοποθετήστε το στο κομοδίνο του πριν ξυπνά στο πρωί. Φυσικά, μπορείτε να πάρετε αδελφό του για να το κάνει για σας σε περίπτωση που οι δύο από σας δεν ζουν μέσα Σήμερα, μπορείτε να πάρετε ακόμα και τα δύο από τα ονόματά σας χαραγμένο στα πλαίσια. Ακόμα κι αν δεν το δείχνουν τόσο φανερά, παλιές μνήμες κάνουν Kindle, που αγαπούν το πάθος των ανδρών, το οποίο θα πάρετε για να καρπωθούν τα οφέλη του!

Ένα πάπλωμα Full of You
Συγκεντρώστε όλα τα παλιά σας ρούχα που δεν φοράτε πια, ειδικά αυτά που σε ωραία ζεστά χρώματα και σχέδια με τα γραφικά. Τώρα κόψτε το πάνω μέρος και η συγκέντρωση τους μαζί για να πάρει ένα πάπλωμα γίνεται έξω από αυτά! Μπορείτε να τοποθετήσετε στη συνέχεια στο κρεβάτι του άντρα σας. Μην ξεχάσετε να ψεκάσετε μερικές από άρωμα υπογραφή σας σε αυτό. Με αυτό τον τρόπο ο τύπος σας θα κοιμηθεί με το άρωμα και την αίσθηση σας, να τον αγκαλιάζει κάθε βράδυ! Όπως Norman Vincent Peale είπε, κύματα Χριστούγεννα ένα μαγικό ραβδί πάνω από αυτό τον κόσμο, και ιδού, τα πάντα είναι πιο μαλακό και πιο όμορφη, θα πρέπει να είναι ο τύπος σας παρουσιάζει μια ευκαιρία για να αγκαλιάσει επάνω κάθε βράδυ, όλα χαρούμενος που βρίσκομαι κοντά σας απαλή αίσθηση! Ένα πολύ ρομαντικό δώρο για τα Χριστούγεννα, τι να πω;

Gadgets reeking του ζεστασιά των Χριστουγέννων
Λοιπόν, ό, τι μπορεί να είναι, είναι Χριστούγεννα μετά από όλα και ως εκ τούτου οι χριστουγεννιάτικο δώρο ιδέες θα πρέπει να έχουν κάποια επαφή του φεστιβάλ ενσωματωθεί σε αυτή. Ας πούμε, αν ο τύπος σας δώσει ένα i-pod, τοποθετήστε το με όλα τα αγαπημένα τραγούδια του κάλαντα των Χριστουγέννων και ποιήματα ή ακόμα και τα Χριστούγεννα. Αν είναι ένα στιλβωμένο ταινία μπορείτε πάντα να τον αγοράσει τα DVD των Χριστουγέννων, όπως μυθιστορήματα Love Actually ή Noel και απολαύστε μαζί τους, ενώ αγκαλιά στον καναπέ με αυτό το πάπλωμα που έκανε γι ‘αυτόν!

Ένα μπουκάλι της Αγάπης
Γεμίστε ένα ολόκληρο μπουκάλι ή βάζο με πολλά μηνύματα αγάπης και ταχυμεταφορών είναι στον τύπο σας. Μπορείτε να συμπληρώσετε πραγματικά με λιχουδιές σε σχήμα καρδιάς chocolat (πάρει τα ρούμι γεμάτο αυτοί, παιδιά σκάβουν απολύτως ’em!), Σε σχήμα καρδιάς διακόσμηση και επίσης μικρές φωτογραφίες που σημαίνουν πολλά για εσάς και τα δύο! Μπορείτε πραγματικά να θέσει σε πολύ μικρά και χαριτωμένα μαλακά παιχνίδια, όπως καλά! Ένα δώρο Χριστουγέννων για το φίλο ιδέα θυμίζει πολύ Raindrops για τα τριαντάφυλλα και τα μουστάκια για γατάκια / Bright βραστήρες χαλκού και ζεστά μάλλινα γάντια … έτσι δεν είναι;

Έτσι εκεί το έχετε κορίτσια, πέντε μοναδικές ιδέες Χριστουγεννιάτικο δώρο που μπορεί να ενισχύσει πραγματικά ότι έχετε δεσμό. Μερικά από αυτά μπορεί να χρειαστεί λίγο προγραμματισμό, αλλά τότε είναι η προσπάθεια που βάζετε στο να κάνει το χαμόγελό σας αγάπη, περισσότερο από τα δώρα τους. Έτσι προχωρήστε και να εργαστούν για το τέλειο χριστουγεννιάτικο δώρο θέλετε να σας ψυχή-mate να έχουν αυτά τα Χριστούγεννα. Μετά από όλα ως Louisa Μάιος Alcott το έθεσε, τα Χριστούγεννα δεν θα είναι Χριστούγεννα χωρίς δώρα! Καλά Χριστούγεννα και ό, τι καλύτερο για την παρούσα ψώνια!

Στοχαστικοί δώρα για το φίλο σας
Χειροποίητα δώρα Χριστουγέννων
Πώς να επιλέξει δώρα για το νέο φίλο σας
Last Minute Ιδέες Δώρων
Δημιουργικές Ρομαντικό Ιδέες για Δώρα
Περαστικά ιδέες δώρων
20η Επέτειος Δώρο
Bath and Body Καλάθια δώρων
Καλή Δώρα επετείου για Boyfriends
Ρομαντικό δώρα για το φίλο
Δημιουργικές ιδέες δώρων για το φίλο σας

Leave a Reply