Χριστουγεννιάτικα δώρα για Υπαλλήλων

Κανείς δεν πρέπει να ξεχαστεί, όταν πρόκειται για εορταστικές εκδηλώσεις και τις αργίες. Μια φορά, όπως τα Χριστούγεννα ειδικά, είναι μια διακοπών που είναι ειδικά για ένα και όλα. Ακόμη και εκείνοι που δεν γιορτάζουν το αγαπούν αυτό που αντιπροσωπεύει. Ως εκ τούτου, όταν πρόκειται να δώσει τα δώρα Χριστουγέννων, κανείς δεν θα πρέπει να αγνοηθούν ή να μείνει έξω. Αυτό περιλαμβάνει τους υπαλλήλους σας. Δίνοντάς τους μερικά μεγάλα δώρα Χριστουγέννων δείχνει πόσο πολύ σας ευχαριστούμε για την προσπάθειά τους, και είναι ένας τρόπος έκφρασης που αποτιμώνται τα μέλη της οργάνωσής σας. Ρίξτε μια ματιά σε μερικά μεγάλα δώρα που μπορείτε να δώσετε τους υπαλλήλους σας ότι είναι σίγουρος για την αγάπη.

Κάρτες δώρων / Κουπόνια / Πιστοποιητικά
Όταν σύγχυση σχετικά με το τι πρέπει να δώσει τους υπαλλήλους σας ως δώρα αυτά τα Χριστούγεννα, κάρτες δώρων είναι ασφαλέστερο στοίχημά σας. Μια κάρτα δώρο αξίζει μια μικρή αλλά επαρκή ποσότητα μπορεί να τους βοηθήσει να αγοράσουν βιβλία, video games, ταινίες, τα τρόφιμα, ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο της επιλογής τους. Γνωρίζοντας τις προτιμήσεις τους εκ των προτέρων θα σας βοηθήσει να αποφασίσει σχετικά με το σωστό τύπο της κάρτας δώρο για αυτούς.

Εξατομικευμένη Εταιρική Εμπορεύματα
Αυτό είναι ένα μεγάλο δώρο για τους εργαζόμενους σε ελαφρώς ανώτερες θέσεις. Χαραγμένο οι κάτοχοι επαγγελματικών καρτών, στυλό, paperweights, και φακέλους, όλα τα κάνει για μια μεγάλη επιλογή για την εν λόγω εργαζομένων. Ιδιαίτερα για τους εργαζόμενους που συναντήσουν και να χαιρετήσουν τους πελάτες πολύ συχνά, η επιλογή αυτή κάνει μια πολύ κατάλληλο επιχειρηματικό δώρο. Από την άλλη πλευρά, αν η δική σας είναι μια μικρή οργάνωση, τότε αυτή η ιδέα είναι μεγάλη για όλους τους υπαλλήλους σας. Τους κάνει να αισθάνονται ιδιαίτερη και ήθελαν, και λειτουργεί ως ένα από τα καλύτερα εξατομικευμένα δώρα από έναν εργοδότη για να του / της τους υπαλλήλους του.

Άλλες Εταιρική Εμπορεύματα
Για τους εργαζόμενους, εταιρικά δώρα με τη μορφή των εμπορευμάτων, όπως το σχεδιασμό, ένα έργο του διαχειριστή, μια συσκευή USB, και άλλα αντικείμενα που θα αποδειχθεί χρήσιμη με τη δουλειά τους, είναι μια καλή ιδέα. Ορισμένοι εργοδότες προτιμούν δίνοντας εμπορευμάτων με το λογότυπο γραφείο σε αυτό. Ως εργοδότης, μπορείτε επίσης να επιλέξουν για την επιλογή αυτή.

Τροφίμων και Ποτών
Πολλοί άνθρωποι δεν είναι το είδος που δεν εκτιμούν τα τρόφιμα και το ποτό? Έτσι αν μη τι άλλο, γιατί να μην επιλέξει τα τρόφιμα και ποτά ως επιλογή από τις ιδέες δώρο για τις γιορτές για τους εργαζόμενους; Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι αυτό θα είναι ένα δώρο που είναι βαθιά εκτιμάται. Από ένα απλό κουτί σοκολατάκια για τα πούρα σοκολάτας, σε ένα καλάθι τυρί γκουρμέ και κρασί, ή τον καφέ γκουρμέ, η επιλογή ανάμεσα σε φαγητό και ποτό ως δώρο είναι τεράστια. Κάντε την επιλογή σας και να τους δώσει το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων ποτέ.

Το στρες Busters
Τι περισσότερο θα μπορούσε να ζητήσει από τους υπαλλήλους σας για, ιδιαίτερα σε μια πολύ αγχωτική δουλειά, από ό, τι ένα ζευγάρι του στρες busters ως εταιρικά δώρα των Χριστουγέννων; Ένα CD γεμάτο χαλαρωτική μουσική, μια μπάλα άγχος, ορισμένες αρωματοθεραπεία κεριά, ένα περιοδικό, ή καλάθια δώρων γεμάτη από όλα αυτά τα προϊόντα μαζί; Ίσως η χαλάρωση είναι ακριβώς αυτό που έψαχναν για αυτή την εορταστική περίοδο, έτσι ώστε αυτό το δώρο απλά δεν μπορεί να πάει στραβά.

Χριστουγεννιάτικο δείπνο
Αν μη τι άλλο, τι θα λέγατε για ένα χριστουγεννιάτικο δείπνο διοργανώθηκε στο γραφείο σας; Μπορείτε να παραγγείλετε είτε σε τρόφιμα, ή να έχει όλους τους υπαλλήλους σας φέρει σε ένα πιάτο, και να το καταστήσει ένα είδος potluck. Χρησιμοποιήστε αυτή τη φορά για να δεσμό με τον άλλον και να μάθετε περισσότερα για τον άλλον. Θυμηθείτε να μην αναφέρουμε οποιαδήποτε εργασία στη διαδικασία. Αυτό θα πρέπει να είναι μια πλήρης «όχι-γραφείο-talk” Χριστουγεννιάτικο πάρτι όπου όλοι έχετε απλά ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Καρικατούρες των εργαζομένων
Εγχύστε κάποιο χιούμορ σε ένα περιβάλλον σχετικά κάτω από την κατοχή καρικατούρες από κάθε εργαζόμενο και την τοποθέτησή τους στα γραφεία τους πριν από την άφιξή τους για το έργο. Εάν μπορείτε, να αναφέρω μια συγκεκριμένη λέξη ή φράση που να κρατούν πάντα θέση σε κυκλοφορία, μαζί με την καρικατούρα. Αυτό θα φέρει σίγουρα ένα χαμόγελο στα πρόσωπά τους και φεύγουν για τις διακοπές των Χριστουγέννων σε μια θετική σημείωση.

Αυτές οι ιδέες θα έπρεπε να σας ενέπνευσε ώστε να επιλέξετε το τέλειο δώρο και να της δώσει την υπέροχη υπαλλήλους σας. Θυμηθείτε, τα Χριστούγεννα είναι η καλύτερη στιγμή για να δώσουν και να λάβουν, και να εκτιμήσουν όλοι ότι έχετε, το μόνο που κάνει τη ζωή πολύ πιο απλό για σας. Καλά Χριστούγεννα!

50ος Δώρα γαμήλιας επετείου για Παππούδες
Εξατομικευμένη Δώρα Γάμου
Στοχαστικοί δώρα για το φίλο σας
Σπιτική Ρομαντικό Δώρα για Εκείνον
Καλύτερες ιδέες δώρων
Χειροποίητα δώρα για τον μπαμπά
Bachelorette ιδέες δώρων
40α δώρα γενεθλίων Gag
Επέτειος Ιδέες για Άνδρες
Ιδέες δώρων για το φίλο Επέτειος
Δώρα γενεθλίων για τους νεαρούς άνδρες

Leave a Reply