Χριστουγεννιάτικο δώρο ιδέες Exchange

Ποιο είναι το αγαπημένο σας μέρος για τα Χριστούγεννα; Ο καθένας θα έχει μια διαφορετική απάντηση. Ένας εργαζόμενος πατέρας μπορεί να λένε ότι είναι η πολυαναμενόμενη διακοπές. Μια διαμονή στο mom στο σπίτι μπορεί να λένε ότι είναι οι πανέμορφες διακοσμήσεις παίρνει να βάλει επάνω όλα γύρω από το σπίτι της. Και τα παιδιά θα πουν (δεν βραβεία για μαντέψουν) είναι τα δώρα! Καλά εντάξει, δεν είναι μόνο τα παιδιά, τα δώρα είναι το αγαπημένο μέρος των Χριστουγέννων για πολλούς ανθρώπους. Τα ωραία τυλιγμένα κουτιά, περιμένοντας τα μυστικά τους για να αποκαλυφθεί? Όλα τα παιδιά αναρωτιούνται αν είχαν «καλή» ώστε να λάβουν αυτό που ζήτησε Σάντα για να τους πάρει. Μια παράδοση που ακολουθούν πολλοί άνθρωποι είναι η ανταλλαγή των Χριστουγέννων δώρα. Σε αυτό το άρθρο blog, θα σας δώσουμε μερικές γενικές ιδέες για το τι είδους δώρα που μπορείτε να ανταλλάξετε για τα Χριστούγεννα.

Διασκέδαση Δώρα Χριστουγέννων για Exchange

Υπάρχουν τόνοι των δώρων ανταλλαγής ιδεών που μπορείτε να εξερευνήσετε για να έχουν κάποια διασκέδαση σε ένα πάρτι Χριστουγέννων. Η ιδέα πίσω από την ανταλλαγή δώρων είναι να μπει στο πνεύμα των Χριστουγέννων του δίνει και την κοινή χρήση. Έτσι, βάζετε πολλή σκέψη σε αυτό δώρο που πρόκειται να δώσει κάποιος. Αυτό που πηγαίνει γύρω έρχεται γύρω, οπότε αν έχετε δώσει ένα άθλιο δώρο, να είναι προετοιμασμένοι για την πιθανότητα ότι θα πάρετε μια lousier ένα στην επιστροφή. Αν όχι αυτά τα Χριστούγεννα, ίσως το επόμενο. Ας δούμε μερικές ιδέες ανταλλαγή παρακάτω.

Δώρα για ανταλλαγή με Οικογένεια
Τακτοποίηση των ανταλλαγών δώρο για τις οικογένειες είναι πάντα μια πρόκληση. Όλα τα δώρα είτε είναι ήδη γνωστά, επειδή έχουν ζητήσει ρητά, ή υπάρχει κάποιο παραδοσιακό δώρο ότι το μερίδιο της οικογένειας. Αυτό το έτος, την ώρα που μέρος της ημέρας και να έχουν μια καλή στιγμή με την ανταλλαγή δώρων μεταξύ τους. Ένας φίλος μου πρότεινε αυτό και είναι αρκετά διασκεδαστικό. Λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα, να αποφασίσει ποιος θα gifting ποιον. Αν είναι αγόρι, έχει να αγοράσει ένα δώρο για ένα κορίτσι, και αν είναι ένα κορίτσι, τότε θα πρέπει να αγοράσετε ένα για ένα αγόρι. Χωρίς ζητώντας από το πρόσωπο που υποτίθεται ότι πρέπει να gifting, θα πρέπει να μάθετε κάτι που το άτομο θέλει πραγματικά και απολαμβάνει. Χρησιμοποιήστε αυτές τις πληροφορίες για να αγοράσει ένα δώρο ότι αυτός ή αυτή θα ήθελε. Χρησιμοποιώντας αυτή την ιδέα, να σας διδάξει τα παιδιά να δώσουν μεγαλύτερη προσοχή σε συμπαθεί και αντιπαθεί τους άλλους »και να μάθουν να νοιάζονται για τους άλλους.

Δώρα για ανταλλαγή με φίλους
Φίλοι μπορεί να είναι το πιο εύκολο να αγοράσει δώρα για τα πιο σκληρά ή. Έχουν ένα εκατομμύριο επιλογές και μπορεί να εκνευρίζεστε ασύστολα για να μην λαμβάνουν το τέλειο δώρο. Έτσι, για να κάνει ολόκληρο το τμήμα ανταλλαγή δώρων λίγο διαφορετικό φέτος, σας ένα τέχνασμα τους. Δώστε σε όλους μια παιδάκι που παραπέμπουν το δώρο που θα πρέπει να αγοράσουν για ένα άλλο πρόσωπο (Σάντα μυστικό?). Βεβαιωθείτε ότι το δώρο είναι ουδέτερη, χρήσιμο σε όλους καλά και εντός του προϋπολογισμού του καθενός. Για να γίνει πιο συναισθηματική μπορεί να είναι κάτι να κάνει με όλη την παρέα, σαν την καλύτερη φωτογραφία της συμμορίας ανατινάχθηκε και πλαισιωμένο ούτε κάτι σε αυτές τις γραμμές. Το τέχνασμα έρχεται εδώ. Όλοι θα νομίζουν ότι έχεις κάτι διαφορετικό για να αγοράσει. Αλλά στην πραγματικότητα, όλες οι chits θα έχει ακριβώς το πράγμα γραμμένο σε αυτό! Έτσι, ο καθένας θα πάρει ελαφρώς διαφορετικές εκδόσεις του ίδιου δώρο!

Δώρα ότι τα παιδιά μπορούν να ανταλλάξουν
Όλα τα παιδιά περιμένουν καταπληκτικά δώρα τα Χριστούγεννα. Και το καλύτερο πράγμα που πρέπει να κάνετε με τα παιδιά, είναι να τα ανταλλάξουν δώρα μεταξύ τους. Έτσι, αν πρόκειται για τους φίλους του παιδιού σας ότι έχετε πάνω από ένα κόμμα, χρησιμοποιεί αυτή την ιδέα για ανταλλαγή δώρων. Αποφασίστε σχετικά με ένα θέμα για τα δώρα. Θα μπορούσε να είναι παιχνίδια, παιχνίδια, βιβλία, χαρτικά κλπ. Οτιδήποτε ότι τα παιδιά χρησιμοποιούν. Στη συνέχεια δημιουργήσει ένα προϋπολογισμό. Ένα αξιοπρεπές προϋπολογισμός θα είναι κάπου μεταξύ $ 5 – $ 10 (ή και λιγότερο ή περισσότερο). Κάθε παιδί πρέπει να φέρει στο κόμμα, ένα δώρο που είναι με βάση το θέμα. Στη συνέχεια, τοποθετήστε όλα τα δώρα σε ένα τραπέζι που είναι έξω από τα μάτια. Σωρός τα σε τακτοποιημένες σειρές. Στη συνέχεια, κάθε παιδί με δεμένα μάτια και ζητήστε του να ονομάσει τη σειρά και τον αριθμό των δώρων που θέλει. Για παράδειγμα, μπορεί να πει 3η σειρά, 2η από την κορυφή. Έτσι, θα ξεχωρίσω αυτό το δώρο και να το δώσει σε αυτήν. Αν το δικό του δώρο, στη συνέχεια, κρατήστε το στην άκρη, και παίρνει για να πάρει ένα άλλο με τον ίδιο τρόπο.

Δώρα για Exchange στο Γραφείο
Τι θα λέγατε να κάνουμε κάτι διαφορετικό από το τράβηγμα έξω ένα όνομα από ένα βάζο φέτος; Τι θα λέγατε για μερικά σπιτικά δώρα; Ναι, αυτός είναι. Ζητήστε από κάθε πρόσωπο για να πάρει κάτι που οι ίδιοι γίνονται στο σπίτι. Θα μπορούσε να είναι μια τούρτα, μια τέχνες και στη βιοτεχνία στοιχείο, ένα ποίημα που γράφεται σε ένα όμορφο χαρτί, μια ζωγραφιά, ένα δοχείο, ή ακόμα και ένα βιβλίο συνταγών. Μπορείτε, στη συνέχεια, την ημέρα του κόμματος, έχει όλα τα δώρα αριθμούνται και τοποθετούνται σε ένα τραπέζι. Καταγράψτε τα ονόματα όλων των ανθρώπων που παρακολουθούν το κόμμα μαζί με έναν αριθμό, με κομμάτια από χαρτί, και τοποθετήστε τα σε ένα μπολ. Συντονίζουν, έτσι ώστε το όνομα κανενός ταιριάζει με το δικό τους δώρο. Ζητήστε από κάθε πρόσωπο για να πάρει ένα παιδάκι. Έτσι, αν το πρόσωπο Α επιλέγει ένα παιδάκι που λέει C-16, τότε ο Α θα πάει στο τραπέζι και να πάρει το δώρο αριθμούσε 16 και δώστε στο άτομο C. Με αυτό τον τρόπο κανείς δεν ξέρει τι παίρνουν.

Αυτές ήταν μερικές μοναδικές ιδέες που μπορείτε να δοκιμάσετε αυτά τα Χριστούγεννα. Δοκιμάστε κάτι νέο κάθε χρόνο και θα δείτε πόσο διασκεδαστικό είναι. Βάλτε σκέψη στο δώρο, μην βιαστούμε μόνο στο κατάστημα και να πάρετε κάποια κολλώδες της τελευταίας στιγμής δώρα που δεν έχουν κανένα νόημα. Μπορείτε να αποθηκεύσετε πολλά χρήματα για ένα σωστό σχεδιασμό και δώρο το βλέμμα στο πρόσωπο του ατόμου θα είναι το τέλειο δώρο για την επιστροφή σας!

Σπιτική ιδέες δώρων Δάσκαλος
Νεογέννητο μωρό καλάθια δώρων Gourmet
Δώρα κηπουρικής
Δώρα για τους άνδρες που έχουν τα πάντα
Δώρα Gag για 60α γενέθλια του
Χειροποίητα δώρα για τον μπαμπά
Συναισθηματική δώρα γενεθλίων για τον
Στρατιωτική Κουτιά Σκιά Συνταξιοδότηση
Αποφυγή πάρα πολλά δώρα για τα Χριστούγεννα
50ος Δώρα γενεθλίων Gag
20ο δώρο γαμήλιας επετείου

Leave a Reply