Χριστούγεννα Ιδέες δώρο για τη σύζυγό

Το μόνο που θέλω για τα Χριστούγεννα είναι εσύ
Είσαι το δώρο που έκανε όλα τα όνειρά μου πραγματικότητα
Το μόνο που χρειάζομαι για τα Χριστούγεννα είναι εδώ
Η εύρεση κάθε γλυκιά έκπληξη τυλιγμένη στα μάτια σας
Αναμονή υπάρχει για μένα κάτω από το δέντρο
Θα το περάσετε την ημέρα ανταλλαγής φιλιά
Χαμογελάστε και να πω Τι είναι Χριστούγεννα
Πολύ πριν εμφανιστούν οι νιφάδες χιονιού
Without καμπάνες ή γκι ή την λάμψη ασήμι πούλιες
Απλά κοίτα με και Ω!
Τα Χριστούγεννα είναι εδώ! ~ A Christmas Love Song.

Λέξεις αρκετά ισχυρή για να κάνει την καρδιά να Pitter-κορακίστικα, ακόμη και μετά από την διαμονή τους μεταξύ τους για χρόνια. Τι και αν τα Χριστούγεννα το δώρο σας με τη γυναίκα σας μπορεί επίσης να αντανακλά τα ίδια συναισθήματα. Λοιπόν, ειλικρινά είναι πάρα πολύ δυνατή για να πάρει κάτι η σύζυγός σας ξεχωριστό και μοναδικό, ακόμη και μετά από τόσα χρόνια συμβίωσης. Παρακάτω είναι μερικές μεγάλες ιδέες δώρων Χριστουγέννων για τη γυναίκα που θα της διαβεβαιώσει ότι ακόμα και όταν μοτίβο της ζωής έχει βάλει σε μια επαναλαμβανόμενη πολύ ρυθμό, που παραμένει η βασίλισσα του κάστρου της καρδιάς σας!

Καλή Χριστουγεννιάτικα δώρα για τη γυναίκα σου

Α ‘Κύκλος της Ζωής »Trinity δαχτυλίδι ~ Μπορείτε να πάρετε τη σύζυγό σας ένα δαχτυλίδι τριάδα φτιαγμένο από τρία διαφορετικά μέταλλα όπως το ασήμι, ο χρυσός και η πλατίνα. Αποκτήστε τότε για το «παρελθόν», το ρήμα «παρόντα» και «μέλλον» calligraphically χαραγμένο πίσω από το ασήμι, χρυσό και πλατίνα μπάντες αντίστοιχα. Το ασήμι θα ήταν έτσι δείχνουν πώς στάθηκε δίπλα σας κατά τη διάρκεια αγωνίζεται ημέρες σας, το συγκρότημα aurum θα αντικατοπτρίζουν το πώς αυτή γεμίζει τη ζωή σας με μια χρυσή αύρα της χαράς και της ικανοποίησης και της πλατίνας ράβδωση θα της πω ότι όχι μόνο δεν θα δούμε μια πιο αγαπημένες και αινιγματικό μέλλον μπροστά μαζί της από την πλευρά σας, αλλά και πόσο σπάνιο και πολύτιμο μια εμπειρία το ταξίδι σας θα εμφανιστεί μαζί στο τέλος του δρόμου. Στις εξωτερικές επιφάνειες του δακτυλίου θα μπορούσατε να πάρετε «Κύκλος» τις λέξεις, «της», «Η ζωή μου» χαραγμένο στις τρεις ζώνες η μία μετά την άλλη για να συνοψίσει την ιδέα. Επίσης, θα μπορούσατε να γράψετε τη σημασία των τριών συγκροτημάτων και αφήστε το μέσα στο κουτί δαχτυλίδι και να πάρετε τα παρακάτω στίχους ανάγλυφα στο εξώφυλλο ή στο εσωτερικό του κουτιού.

Είναι ο κύκλος της ζωής
Και αυτό μας συγκινεί όλους
Μέσα από την απελπισία και την ελπίδα
Μέσα από την πίστη και την αγάπη
Μέχρι να βρούμε τη θέση μας
Στο μονοπάτι ξετυλίγματος
Στον Κύκλο
Ο Κύκλος της Ζωής.

Ένα μοναδικές ιδέες δώρο Χριστουγέννων για τη γυναίκα που θα φέρει σίγουρα ένα δάκρυ στο μάτι της και το χαμόγελο στα χείλη τους βυσσινί.

Hoops Platinum for Business Πίθηκος ~ Κοσμήματα και οι γυναίκες είναι οι καλύτεροι φίλοι, δεν μπορείτε ποτέ να αποτύχει με ένα κομμάτι μπριζόλα. Έτσι, εκείνοι της αγοράσει σε πολύ στεφάνες πλατίνα μόδα. Αλλά παρουσίαση είναι πάντα πολύ σημαντική και απλά δίνοντας της να σε μόλις ένα κιβώτιο κοσμήματος είναι τόσο κλισέ. Έτσι, εδώ είναι ό, τι μπορείτε να κάνετε. Αγοράστε ένα μαύρο, σουέτ τελειώσει μανεκέν μαϊμού σε καθιστή στάση, τα γόνατα πιέζεται το στήθος. Θα πρέπει να είναι μαύρη διότι θα κάνει το άσπρο πλατίνα ξεχωρίζουν. Τώρα παίρνουν οι λέξεις «αγάπη σας κάνει να θέλω να μαϊμού περίπου με χαρά», αναγράφεται στο πίσω μέρος της βιτρίνας και τοποθετήστε τα σκουλαρίκια στα αυτιά του πιθήκου. Αφήστε αυτό στο κομμό της συζύγου σας και αυτή θα πάει από το Ω! για Oh wow! με ευδαιμονία.

Μια οικογένεια στο δάχτυλο-top ~ Μια γυναίκα αισθάνεται ποτέ πλήρης χωρίς όλη την οικογένειά της γι ‘αυτήν και εδώ είναι ό, τι μπορείτε να κάνετε για να εξασφαλίσει ότι αισθάνεται κοντά σε όλους τους ανά πάσα στιγμή. Μόλις μάθετε τι είναι, σας καλύτερο μισό σας και birthstones τα παιδιά σας », σύμφωνα με τον ζώδια. Στη συνέχεια μπορείτε να πάτε στο κοσμηματοπωλείο και να πάρει δύο συμπληρωματικές στοιβαζόμενα δαχτυλίδια με δύο πέτρες σε κάθε άκρο. Επίσης, να πάρει το όνομα του κάθε μέλους αναγράφεται δίπλα του / της birthstone. Τοποθετήστε το μπροστά από την οικογενειακή φωτογραφία, όταν και η γυναίκα σας δεν θα είναι μέρος από τον εαυτό της ποτέ ξανά. Μπορείτε επίσης να συνεχίσουμε να προσθέτουμε τον αριθμό των δακτυλίων με την αύξηση του αριθμού των μελών της οικογένειας!

Κεριά Ειρήνης ~ Χριστούγεννα είναι ουσιαστικά μια φορά ότι οι πλημμύρες της ζωής μας με το φως και ζεστασιά. Έτσι, κάνοντας αρωματικά κεριά Χριστούγεννα για τη σύζυγό σας, θα αναζωπυρώσει σίγουρα ότι η αγάπη και η αγάπη στη ζωή σας. Για να ενισχύσουν την αναφορά στην χαρά και ικανοποίηση, μπορείτε να κάνετε ένα από τα κινέζικα ιδεογράμματα του «Zen», «πνεύμα», «αγάπη» και «ειρήνη» στην επιφάνεια του κάθε κερί με μια μικρή, προσωπική φραστικές μήνυμα παρακάτω. Κάτι για να κρατήσει τη γυναίκα σας λάμπει για λίγο.

Μια καρδιά να στηρίζεται σε ~ Πόσες φορές έχετε πει η γυναίκα σου θα γεμίσει την καρδιά μου; Εδώ είναι το πώς μπορείτε πραγματικά να της επιτρέψει να γεμίσουν μεταφορικά. Ακριβώς αγοράστε της ένα τεράστιο κατακόκκινο, σε σχήμα καρδιάς τσάντα φασολιών για να ξεκουραστούν μετά, όταν μετά από μια δύσκολη, κουραστική μέρα. Όχι μόνο θα πάει με το χρώμα των Χριστουγέννων του κόκκινου, αλλά επίσης να βοηθήσει να χαλαρώσετε την ειρηνικά στο ζεστό χώρο της καρδιάς σας καθημερινά!

Έτσι, εκεί θα πάτε, πέντε φοβερό ιδέες δώρων Χριστουγέννων για τη γυναίκα που θα σας αφήσει με κομμένη την ανάσα της και όλους σας πλήρη και περιεχόμενο. Έτσι προχωρήστε και να δείξει το ψήφισμά σας ως ο άνθρωπος του νοικοκυριού, όπως ακολουθείτε τις παραδόσεις των Χριστουγέννων, για να κρατήσει την οικογένεια μαζί και η βασίλισσα σας περιποιηθείτε τον εαυτό σας και λαμπερή!

18ες δώρα γενεθλίων
Σπιτική Ιδέες δώρο για τις γιορτές
Creative δώρα Χριστουγέννων
Δώρα επετείου 25ης
Ιδέες δώρων για Her κάτω από $ 20
Χριστούγεννα ιδέες δώρων για τον μπαμπά
50ος Δώρα γενεθλίων Gag
Πώς να κάνει ένα καλάθι δώρων τροφίμων
Χειρότερη δώρα Χριστουγέννων
Ιδέες για Ασυνήθιστο Ρομαντικό Δώρα
Best 50η δώρα γενεθλίων για τους άνδρες

Leave a Reply