Χριστούγεννα ιδέες δώρων για Fiance

Το λευκό χιόνι παντού, οι νιφάδες χιονιού πέφτουν πάνω το κεφάλι σας και ο αρραβωνιαστικός σας από την πλευρά σας. Καλά Χριστούγεννα σε εσάς, λέω. Καθώς περπατάτε μέσα από την λεωφόρο στο καθαρό αέρα χειμώνα, χέρι-χέρι και ασορτί βήμα για βήμα, θα παρατηρήσετε ότι η πόλη ετοιμάζεται για τα Χριστούγεννα και πάλι. Η μυρωδιά των κωνοφόρων στον αέρα, οι άνθρωποι τράβηγμα χριστουγεννιάτικα δέντρα στα αυτοκίνητά τους και ένα γενικό ενθουσιασμό για όλα. Και; Και νομίζεις ότι ξεχνάμε κάτι. Αλλά τι; Στη συνέχεια, έρχεται ξαφνικά σε σας – ένα δώρο των Χριστουγέννων δεν έχει αγοραστεί για την αρραβωνιαστικό! Πανικού, τον πανικό, και αγωνιστικά σκέψεις … τι να αγοράσουν και τι να δώρο του! Τώρα μπορείτε να είχατε κάποιες ιδέες για δώρα έτοιμος, σωστά; Αυτό. Για την αποφυγή ακριβώς αυτή τη στιγμή θα έπρεπε να έχει έτοιμες ιδέες για το δώρο Χριστουγέννων. Αλλά αν δεν είχαν εκείνοι κάτω ελαφρύ κτύπημα όμως, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Αιτία δίνονται παρακάτω είναι μερικές από τις ιδέες για δώρα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για το δάπεδο αρραβωνιαστικό.

Χριστουγεννιάτικα δώρα για τον αρραβωνιαστικό

Ας πάρουμε την εποχή υπόψη εδώ. Είναι Χριστούγεννα, έτσι ώστε αυτά τα δώρα μπορούν να έχουν αυτό το θέμα τρέχει ή θα μπορούσε να είναι ένα μείγμα από ό, τι θέλετε γενικά δώρο του. Εδώ είναι μερικές ιδέες για δώρα Χριστουγέννων που μπορείτε να εξετάσει.

Ορισμός Ναργιλές
Ξέρετε τι είναι ένα ναργιλέ; Έχετε δει τη συσκευή που χρησιμοποιείται για το κάπνισμα στις χώρες της Μέσης Ανατολής ή ορισμένες χώρες της Ασίας, ακόμη και; Έρχεται με ένα μπουκάλι που είναι γεμάτο με υγρό μέσα και έχει ένα σωλήνα που επισυνάπτονται σε αυτήν. Έτσι, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τη φιάλη με μια γεύση που σας αρέσει, το φως και να αρχίσει υπερβολικές μακριά. Υπάρχουν διάφορες γεύσεις που έχουν έρθει στην αγορά, όπως ροδάκινο, κακάο, μήλο, μέντα κ.α. Λέγεται ότι το κάπνισμα ναργιλέ δεν είναι τόσο βλαβερό όσο η νικοτίνη κάπνισμα, επειδή τα συστατικά είναι όλα τα φυσικά (αλλά θα πρέπει να συμβουλευτείτε ένα γιατρό για την τελευταία λέξη). Γιατί λοιπόν να μην δοκιμάσετε κάτι νέο και αυτά τα Χριστούγεννα το δώρο του ένα σύνολο ναργιλέ; Ξεπεράστε τις ώρες αιχμής από τα πιο δημοφιλή δώρα Χριστουγέννων και του αγοράσω κάτι εντελώς νέο αντ ‘αυτού.

Σετ Χειμώνας
Είναι χειμώνας και μπορείτε να πάρετε πλήρη πλεονέκτημα του ότι το ένα. Πάρτε τον ένα σύνολο χειμώνα. Σκεφτείτε κασκόλ και γάντια και μάλλινα σακάκια και περισσότερο. Πλεονέκτημα; Μπορείτε να του δώσει τα χρώματα που σας αρέσουν και ίσως ο ίδιος αρνείται να δοκιμάσετε. Απλώς δεν γνωρίζουμε τι φαίνεται καλό για τον ίδιο. Ή θα μπορούσε να του δώσει ακριβώς αυτό που του αρέσει και να έχουν μια ευτυχισμένη άνθρωπος από την πλευρά σας με αυτό το χριστουγεννιάτικα δώρα για το φίλο.

Comic Books
Αν ήταν ένας ένθερμος οπαδός βιβλία κόμικ στην παιδική του ηλικία και το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στο κολέγιο (κόλαση, διαβάζει τους ακόμα!) Και τότε τι καλύτερο δώρο από το να πάρει μια συλλογή από τα αγαπημένα του κόμικς; Φανταστείτε το αγορίστικο χαμόγελο όταν ξεδιπλώνει αυτό το δώρο.

Περιπέτεια Αθλητισμός
Γιατί να μην δοκιμάσετε ένα άθλημα περιπέτειας μαζί, οι δύο από σας; Είναι μια τέτοια βιασύνη, δεν μπορώ να ξεκινήσω να σας πω. Επιλέξτε κάτι που νομίζετε ότι μπορεί να χειριστεί με ευκολία και πάμε, πάμε, πάμε!

Βιβλία και πρόεδρος
Αν είναι σε βιβλία, τότε αυτό είναι ένα από τα καλύτερα δώρα για εκείνον. Μπορείτε είτε να τον πάρει κάτι που ξέρεις ότι πεθαίνει για να διαβάσετε ή θα μπορούσατε να πάρετε τον ένα πιστοποιητικό δώρο από ένα κατάστημα βιβλίο έτσι ώστε να μπορούν να επιλέξουν κάτι από μόνος του. Αλλά εδώ είναι το πώς να κάνετε το insanely πιο ενδιαφέρουσα. Αν τσέπη σας συμφωνεί, να τον αγοράσει μια καρέκλα άνεση – το είδος που θα θάψει μέσα και να ξεφυλλίστε ένα βιβλίο … τότε μαζί του εκεί.

Gadget
Gadgets και άνδρες. Δεν έχω καταλάβει ποτέ την σύνδεση εκεί, αλλά υπάρχει. Επωφεληθείτε από αυτό και να τον πάρει ένα από τα φανταχτερά high-end κινητά τηλέφωνα ή ταμπλέτες ή σχεδιαστές. Πάρτε τη βοήθεια ενός φίλου τύπος, αν υπάρχει σύγχυση σχετικά με το τι να τον πάρει. Μετά από όλα, δεν θέλετε να πάει στραβά με αυτό το δημοφιλές δώρο.

Σέξι εσώρουχα
Ποιος λέει ότι μόνο αυτός έχει για να πάρει την οπτική ευχαρίστηση σας strutting πράγματά σας; Μπορείτε να το κάνετε εντελώς ότι για τον εαυτό σας. Πάρτε τον μερικές σέξι εσώρουχα. Σκέφτομαι shorty κοντά σορτς, το όνομά σας χαραγμένο στο κάτω μέρος, ένα άτακτο μήνυμα που σε μια λάμψη στο σκοτάδι limerick … κάτι που θα κάνει τη διασκέδαση για εσάς και πραγματικά θερμαίνει το υπνοδωμάτιο μερικά. Τα κορίτσια, που πραγματικά θέλουν απλά να διασκεδάσουν.

Παιδιά, ετοιμαστείτε να έχουν την απόλυτη απόλαυση αυτά τα Χριστούγεννα. Έχω δίκιο, ή έχω δίκιο, κυρίες; Απολαύστε τα Χριστούγεννα σας, τότε και μην ξεχάσετε να επιστρέψουν την εύνοια.

Inexpensive Δώρα για τον μπαμπά
Εύκολη Χειροποίητα Δώρα
50ος Δώρα επέτειος γάμου για τον άντρα
Ιδέες δώρων για τους παππούδες
Ιδέες καλάθι δώρων Καλοκαίρι
Πώς κάρτες δώρων Εργασία
Μοναδικά Ρομαντικά δώρα για τους άνδρες
Σπιτική δώρα για το φίλο Επέτειος
Φωτογραφία ιδέες δώρων
Η μητέρα της νύφης Δώρα
Μοναδικά δώρα Σπιτική

Leave a Reply