1 Έτος Δώρα επετείου

Έτσι, εσείς οι δύο έχουν μαζί για ένα χρόνο τώρα. Φαίνεται απίστευτο, έτσι δεν είναι; Πώς ημέρες έγινε εβδομάδες και εβδομάδες έγιναν μήνες και τώρα έχουν περάσει έναν ολόκληρο χρόνο. Αυτή είναι η ομορφιά της ύπαρξης στην αγάπη, είστε τόσο απορροφημένοι σε κάθε εταιρεία άλλους που δεν συνειδητοποιούν καν πώς ο χρόνος πετά. Τώρα που είναι ενός έτους και την επέτειο του γάμου σας έρχεται, εσείς προφανώς θα θέλουν να κάνουν πράγματα για το σύντροφό σας, η οποία τους επιτρέπει να γνωρίζουν πόσο αγαπάτε και να φροντίζετε γι ‘αυτούς. Δίνοντας κάθε άλλη κάποια ειδικά δώρα είναι ένας από τους τρόπους για να δείξετε στο σύντροφό σας πόσο σημαίνουν σε σας. Λαμβάνοντας υπόψη είναι κατωτέρω μερικά μοναδικά δώρα 1 επέτειο ιδέες.

Δώρα για Her

Χάρτινα Λουλούδια με Hidden Surprise!
Αν θέλετε να πάτε με την παράδοση, τότε το χαρτί είναι το υλικό που σχετίζεται με την πρώτη επέτειο. Μπορείτε να κάνετε ένα όμορφο μπουκέτο λουλούδια χαρτί τον εαυτό σας και να το παρουσιάσει στη σύζυγό σας. Τώρα, επιτρέψτε μου να σας πω ένα πράγμα για τις γυναίκες, ποτέ δεν θα συμβιβαστεί ποτέ απλά χάρτινα λουλούδια. Έτσι, για να της κάνω έκπληξη, κρύβουν ένα όμορφο κομμάτι του κοσμήματος στο μπουκέτο. Μπορείτε να αγοράσετε ένα πανέμορφο ζευγάρι σκουλαρίκια ή ένα κολιέ, ανάλογα με τον προϋπολογισμό σας. Κρατήστε το κομμάτι κοσμήματα σε ένα μικρό κουτί και τυλίξτε το με ένα μαλακό, μεταξωτό ύφασμα κόκκινο. Γυναίκα σας σίγουρα θα εκτιμήσουν την προσπάθεια που κάνατε για εκείνη!

Μια μέρα σε ένα Spa
Τίποτα δεν ικανοποιεί μια γυναίκα να πάρει περισσότερο από τον εαυτό καλλωπισμένο και μασάζ σε spa. Και αν την ακολουθήσει εκεί, θα είναι σαν το κερασάκι στην τούρτα. Έτσι, μια καλή ιδέα θα ήταν να δώρο ένα κουπόνι spa, όπου αυτή μπορεί να πάρει χαϊδεμένος και χαλαρή. Οι δαπάνες της ημέρας μαζί, λαμβάνοντας μασάζ δίπλα στο άλλο, θα σας δώσει αρκετό χρόνο για να μιλήσουμε και ομολόγων στο μεταξύ, να μην προσθέσει πως δροσιστικό θα είναι.

Ρομαντικό Ημερομηνία!
Όλες οι γυναίκες είναι κορόιδα για mushy πράγματα. Έτσι, το σχέδιο μια ρομαντική ημερομηνία για την γυναίκα σας όπου θα επανεξετάσουμε όλα αυτά τα μέρη όπου κάνατε κάτι όλοι μαζί για πρώτη φορά ως ζευγάρι. Ο τόπος όπου είδε ο ένας τον άλλον για πρώτη φορά. Ο τόπος όπου μιλήσατε για πρώτη φορά. Ο τόπος όπου θα έτρωγαν μαζί πρώτα και ο τόπος όπου αισθανθήκατε για την πρώτη φορά που θα πέφτουν στην αγάπη. Πιστέψτε με, η γυναίκα σας θα πρέπει να μετακινηθεί και άγγιξε πέρα ​​από τις λέξεις με αυτό το ρομαντικό χειρονομία σου.

Δώρα για Αυτόν

Ποδόσφαιρο Εισιτήρια παιχνίδι!
Θέλετε να κάνετε τον άνθρωπο σας ευτυχισμένο; Πηγαίνετε για αυτό το δώρο για το φίλο σας. Ξέρω ότι νιώθεις ότι είναι μια πρώτη επέτειο, εσείς οι δύο θα πρέπει να κάνουν κάτι ρομαντικό. Όμως, οι άνδρες θα είναι άνδρες και τίποτα δεν κάνει τους πιο ευτυχισμένοι από ό, τι πανηγυρίζουν για την ομάδα που υποστηρίζουν. Έτσι, αν ο άνθρωπος σας αγαπά απλά ένα άθλημα, να αγοράσει εισιτήρια για το ίδιο γι ‘αυτόν. Απολαύστε βλέποντας τον αγώνα μαζί του, με τον ευθυμία, τρώει ποπ κορν, ποτά μετοχή, με λίγα λόγια κάνει ό, τι του αρέσει να κάνει. Πιστέψτε με το άτομό σας θα σας αγαπήσει ακόμα περισσότερο όταν ας είναι!

Latest Gadgets!
Αγοράστε τον ένα gadget με την τελευταία τεχνολογία. Αντί να αγοράζουν αυτό το δώρο για τον εαυτό σας, να τον πάρετε μαζί σας στην επέτειο σας σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικών και να τον εκπλήξει, ζητώντας από αυτόν να πάρει ό, τι θέλει – κινητό τηλέφωνο, iPod, MP3 player, κλπ. Εάν προγραμματίζετε για τις δαπάνες αφειδώς, δώρο το άτομό σας ένα κομψό φορητό υπολογιστή. Εκείνος θα γοητευθεί!

– Ρομαντικό δείπνο
Μαγειρέψτε ένα ειδικό δείπνο για το άτομό σας, συμπεριλαμβάνοντας όλα τα αγαπημένα φαγητά του. Ψήνουν μια τούρτα γενεθλίων για τον εαυτό σας και να κάνει μια όμορφη καρδιά για αυτό. Διακοσμήστε ολόκληρο το χώρο σας με χαριτωμένα, ρομαντικά πράγματα όπως κόκκινες καρδιές και κόκκινα τριαντάφυλλα. Φορέστε ένα μαλακό, ροζ, μεταξένιο φόρεμα τον εαυτό σας που σας κάνει να δούμε όλα τα γυναικεία και αρκετά καλό για να αγκαλιάσει. Όταν ο άνθρωπος σας έρχεται πίσω το βράδυ, να ανοίξει την πόρτα για αυτόν και να του δώσει μια αγκαλιά ψιθύρισμα, έχασα το αγόρι γενεθλίων στο αυτί του. Και ο άνθρωπος σας θα είναι πάνω από το φεγγάρι!

Όταν πρόκειται για την επιλογή δώρα επετείου, να λάβει τις δικές γλυκό χρόνο σας πριν μηδενίσει μέσα σε κάθε ένα. Δείτε που βρίσκονται τα συμφέροντα του συνεργάτη σας, τι θα τον κάνει ή ευτυχισμένη και στη συνέχεια επιλέξτε ένα δώρο αναλόγως. Καλή τύχη!

Χριστουγεννιάτικα δώρα για ζευγάρια
Ιδέες δώρων κηπουρικής
Bath and Body Καλάθια δώρων
25ος ιδέες δώρων επετείου
Ανταλλαγή Δώρων Παιχνίδια
18α γενέθλια παρουσιάσουν τις ιδέες
Χαριτωμένο Inexpensive ιδέες δώρων
Στοχαστικοί δώρα για το φίλο σας
Δώρα για τη γιαγιά
Ένα ιδέες δώρων επετείου
Φτηνά δώρα για τα Χριστούγεννα

Leave a Reply