100 Σπιτική ιδέες δώρων

Κάθε χρόνο, κάπου κατά την περίοδο των διακοπών, ο καθένας πηγαίνει μαινόμενο προσπαθούσα να σκεφτώ το τέλειο είδη δώρων για να δώσει τους αγαπημένους τους. Περιλαμβάνει μέρες σκέψης και στη συνέχεια κάποιες περισσότερες ημέρες της σφοδρές μάχες στα εμπορικά κέντρα να αγοράσουν αυτά τα τέλεια δώρα για αυτούς. Αυτή η εξαίρεση έτος για μια αλλαγή. Αντί να αγοράζουν ένα κατάστημα αγόρασε δώρο, να επιλέξουν να σκεφτούμε διαφορετικά σπιτικά ιδέες δώρων και το δώρο τους φίλους σας και την οικογένεια κάτι που θα είναι πραγματικά ξεχωριστό για αυτούς. Σε αυτό το άρθρο, θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε μερικές μεγάλες ιδέες.

Top 100 Σπιτική Δώρα

Είναι αρκετά δύσκολο να καταλήξουμε σε δημιουργικές ιδέες σπιτικό δώρο που είναι διαφορετικά από τα ίδια παλιά δώρα. Κάνοντας σπιτικά δώρα, βεβαιωθείτε ότι έχετε κρατήσει την προσωπικότητα του ατόμου, που δίνει το χάρισμα να, στο μυαλό. Δίνοντας ένα πρόσωπο που δεν έχει απολύτως κανένα ενδιαφέρον για accessorizing, κοσμήματα ως δώρο, μπορεί να είναι μια πλήρης καταστροφή. Δεν έχει σημασία πόσο κομψό και εξευγενισμένα ή ένα δώρο, όταν έχετε λάβει την προσπάθεια να κάνει τον εαυτό σας. Λόγω σε αυτό το άρθρο είναι οι 100 κορυφαίες σπιτικό ιδέες για δώρα.

| A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | P | Q | R | S | T | W | Y |

Ένα

Ποδιές – Ενώ η ποδιά μπορεί να μην είναι το πρώτο πράγμα που πηδά στο μυαλό σας όταν σκέφτεστε από σπιτικά ιδέες για δώρα, είναι μια καλή επιλογή. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά σχέδια ποδιά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ράψετε τις δικές σας ποδιές.
Κορυφή

B

Σακίδιο – Μαθαίνοντας πώς να κάνει ένα σακίδιο κορδόνι δεν μπορεί να φαίνεται σαν μια επιλογή για μια ιδέα για δώρο, αλλά αν το πρόσωπο που θέλετε να δώσετε το δώρο να είναι ένα άτομο, τότε αυτό μπορεί να είναι το τέλειο δώρο για αυτούς.

Άλατα μπάνιου – Ποιος δεν αρέσει η ιδέα ενός πολυτελούς και χαλαρωτικό μπάνιο; Αν συμφωνείτε, τότε σπιτικό άλατα μπάνιου είναι μια τέλεια επιλογή για δώρο.

Beaded κουρτίνες – Εάν είστε καλοί σε τέχνες και βιοτεχνίες, στη συνέχεια, κάνοντας γλυφές κουρτίνες σε διάφορα χρώματα μπορεί να είναι μια μεγάλη επιλογή ως μια ιδέα για δώρο.

Περσίδες – Αν το άτομο που σας δίνει το χάρισμα να έχει αναλάβει ένα έργο διακόσμηση του σπιτιού, στη συνέχεια, μαθαίνοντας πώς να κάνει Ρωμαϊκή περσίδες και δίνοντάς τους τυφλούς παραθύρων μπορεί να λειτουργήσει άψογα.

Bookmark – Ένας σελιδοδείκτης μπορεί να είναι μια λαμπρή ιδέα σπιτικό δώρο για τα παιδιά να κάνουν. Μπορείτε να τους παρέχουν με διαφορετικό υλικό και θα τους επιτρέψουν να απελευθερώσουν τη δημιουργικότητά τους.
Κορυφή

C

Τούρτες – Αν το ψήσιμο είναι ένα χόμπι σου και οι άνθρωποι τρελαίνονται για την κουζίνα σας επιδιώξεις τότε gifting τους φίλους σας και κέικ οικογένεια αυτή την εορταστική περίοδο μπορεί να είναι μια μεγάλη ιδέα.

Κηροπήγια – Μάθετε πώς να κάνει κηροπήγια δώρο για τους φίλους μοναδική και εξαίσια δώρα σας, τα οποία θα έχουν ένα μέρος της υπερηφάνειας στο χώρο τους.

Καρικατούρες – Μια μεγάλη ιδέα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως ένα από τα σπιτικά ιδέες δώρο για τις γιορτές, αν το πρόσωπο που σας δίνει το χάρισμα να έχει μια αίσθηση του χιούμορ.

CD Holder – Αν είστε φίλος σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από την ακαταστασία στο σπίτι τους, στη συνέχεια, ένα χειροποίητο συμπαγής θήκη του δίσκου είναι μια εξαιρετική ιδέα για δώρο.

Κεραμικό πλακάκι πίνακες – δεν είναι σίγουρα ένας εύκολος τέχνη να συνεχίσει, αλλά τα αποτελέσματα μπορεί να είναι αρκετά εντυπωσιακή και όμορφη, αν αποφασίσετε να δώρο τους αγαπημένους σας πίνακες ζωγραφικής κεραμικών πλακιδίων.

Σοκολάτες – Σπιτική σοκολάτες είναι το τέλειο δώρο για την περίοδο των διακοπών, αντί να αγοράζουν κατάστημα-αγορασμένο, εμπορικά κατασκευάζονται γλυκές απολαύσεις.

Γλυπτά Clay – Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα από τις ιδέες δώρο που τα παιδιά μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να κάνουν δώρα. Δώστε τους κάποια πηλό για να παίξει με και να αφήσουν τη φαντασία τους να οργιάσει να δημιουργήσουν γλυπτά που μπορούν να δοθούν ως δώρα.

Ρολόγια – Αν και μπορεί να φαίνεται δύσκολο να κάνει ένα ρολόι, μόλις καταλάβετε τις βασικές αρχές πίσω από αυτό το χρόνο που κρατά τη συσκευή, θα πρέπει να έχετε καμία δυσκολία να το σχεδιασμό ενός ρολόι του χρόνου.

Σουβέρ – Μια άλλη καλή ιδέα ότι τα παιδιά μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να δημιουργήσουν σπιτικά δώρα? Μπορείτε να τους πάρετε για να κάνει τη χρήση σουβέρ απορρίπτονται CD, μικρά κεραμίδια, και ακόμη και τα καλύμματα κασσίτερο.

Comic βιβλίο – Ψάχνετε για ένα δώρο για έναν φίλο που έχει ακόμα ένα μικρό παιδί σ ‘αυτόν; Αν ναι, τότε η μάθηση να γράψει ένα βιβλίο κόμικ που τον χαρακτηρίζει, μπορεί να είναι μια μεγάλη ιδέα για δώρο, με την προϋπόθεση μπορείτε να σκίτσο, μελάνι, και καλά, να γράψει.

Συγκέντρωση της αγαπημένη σας μουσική – αυτό είναι περισσότερο από ένα συναισθηματικό δώρο και χρησιμεύει για να φέρει επάνω τις μνήμες που έχουν ιδιαίτερη σημασία και για τους δύο ανθρώπους. Κάντε ένα CD με όλα τα τραγούδια που διαθέτουν σχετικά με τον κατάλογο των φαβορί για το πρόσωπο που σας δίνει το χάρισμα να.

Cookies – ψήσιμο τα cookies μπορεί να είναι το τέλειο δώρο για έναν φίλο ή μέλος της οικογένειας που έχει ένα γλυκό δόντι. Πειραματιστείτε με διαφορετικές γεύσεις και σχήματα για να γίνει πιο ενδιαφέρουσα.

Χειροτεχνία πλέκω – Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη βελονάκι που μπορείτε να κάνετε περιλαμβάνονται και τα καλύμματα, τραπεζομάντιλα, και τα ρούχα και να τους δώσει ως δώρα.
Κορυφή

D

Διακοσμημένα flip-flops – Μήπως το πρόσωπο που σας δίνει το χάρισμα να έχουν φετίχ παπούτσι; Αν ναι, τότε διακόσμηση σαγιονάρες που έχετε αγοράσει σε ένα κατάστημα, για να γίνουν πιο ατομικιστική να ταιριάζει με την προσωπικότητα του εν λόγω πρόσωπο μπορεί να είναι μια μεγάλη ιδέα.

Χειροτεχνία Decoupage – Αν είστε καλά με την τέχνη του decoupage, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το ταλέντο σας για να δημιουργήσετε διαφορετικές showpieces και να τους δώσει ως δώρα.

Σπίτι Κούκλα – Ψάχνοντας για ιδέες δώρων για τα κορίτσια; Τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο από ό, τι κάνει κουκλόσπιτα, εφόσον έχετε τις απαραίτητες δεξιότητες ξυλουργικής.

Catcher Dream – Μια catcher όνειρο μπορεί να είναι ένα μεγάλο δώρο και μπορείτε επίσης να έχετε ένα πολύ διασκεδαστικό κατανόηση της έννοιας πίσω από αυτή την εγγενή αμερικανική μπιμπελό.
Κορυφή

E

Χειροτεχνία κουτί αυγών – Δεν είναι μόνο οι τέχνες κουτί αυγών για τα παιδιά ένας πολύ καλός τρόπος για να τους κρατήσει κατεχόμενα κατά τη διάρκεια των διακοπών, αλλά επίσης κάνουν για τα μεγάλα δώρα.
Κορυφή

F

Δέρας κουβέρτες – Δημιουργία κουβέρτες που θα κρατήσει το πρόσωπο που δίνει το δώρο για άνετο και ζεστό.
Κορυφή

G

Πίνακες γυαλί – Κάντε χρωματισμένο γυαλί ζωγραφική μπορεί να είναι ένα όμορφο δώρο για τους ανθρώπους που εκτιμούν την τέχνη. Αυτό είναι ένα όμορφο σπιτικό ιδέα για δώρο.

Μπαχαρικά Ground – Αν το άτομο που σας δίνει το χάρισμα να έχει ένα έντονο ενδιαφέρον για το μαγείρεμα, ιδιαίτερα ινδική κουζίνα, μπαχαρικά συσκευασμένα σε ένα χαριτωμένο κουτί μπαχαρικό, μπορεί να είναι ένα μεγάλο δώρο για να δώσει.
Κορυφή

H

Αξεσουάρ για τα μαλλιά – Κάνοντας αξεσουάρ για τα μαλλιά μπορεί να φαίνεται σαν ένα λίγο δύσκολο, αλλά δεν είναι καθόλου έτσι. Το μόνο που χρειάζεται είναι μερικές χάντρες, λαστιχάκια, και λίγη δημιουργικότητα.

Αιώρες – Για την Jughead στην ομάδα σας, μια αιώρα σπιτικό μπορεί να είναι μια λαμπρή δώρο.

Τσάντα – Κάντε τσάντες ύφασμα για τις φίλες σας και δώρο σε αυτούς. Πρόκειται για μια ιδέα για δώρο που θα εξασφαλίσει ότι τα δώρα σας είναι μοναδικό και υπέροχο.

Χειροποίητα κοσμήματα – κατασκευή κοσμημάτων είναι ένα εύχρηστο σκάφος για να μάθουν και δεν είναι μόνο ένα από τα καλύτερα σπιτικά ιδέες δώρο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, αλλά είναι επίσης μια ευκαιρία για να ξεκινήσει τη δική τους μικρή επιχείρηση σας πλευρά.

Χειροποίητο χαρτί περιοδικά – Χρησιμοποιήστε χειροποίητο χαρτί και να κάνει ένα περιοδικό για τους αγαπημένους σας, έτσι ώστε να μπορούν να έχουν κάτι να μοιραστούν τις βαθύτερες σκέψεις τους με.

Χειροποίητες τσάντες καμβά – Αγοράζοντας καμβά tote τσάντες για να διακοσμήσει και τη δημιουργία ατομικιστική σχέδια για τους φίλους και την οικογένειά σας μπορεί να είναι μια μεγάλη ιδέα για δώρο.

Ζωγραφισμένα στο χέρι t-shirt – Μαθαίνοντας να σχεδιάσετε το δικό σας t-shirt μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθει μια τέχνη που θα μπορούσε να σας βοηθήσει να κάνετε τα δώρα για τους φίλους και την οικογένεια.

Σπιτική μπίρα – Μάθετε να ετοιμάζω μπύρα και τη συσκευασία τους για να κάνουν τα μεγάλα δώρα για την περίοδο των διακοπών.

Σπιτική επιτραπέζια παιχνίδια – Σίγουρα, μπορείτε να αγοράσετε ένα από τα πολλά επιτραπέζια παιχνίδια που διατίθενται στην αγορά, αλλά υπάρχει κάτι ασυνήθιστο για να ανεβαίνει με διαφορετικές ιδέες επιτραπέζιο παιχνίδι και στη συνέχεια δημιουργώντας αυτά τα παιχνίδια ως δώρα.

Σπιτική προϊόντα καθαρισμού – Αυτό δεν μπορεί να φαίνεται σαν την καλύτερη ιδέα για δώρο, αλλά για ένα άτομο που έχει εμμονή με την καθαριότητα, gifting τα προϊόντα καθαρισμού μπορεί να είναι επιτυχές.

Σπιτική καλλυντικά – Χρησιμοποιώντας φυσικά προϊόντα σε σπιτικές συνταγές καλλυντικών και στη συνέχεια τη συσκευασία τους σε χαριτωμένα δοχεία μπορεί να χρησιμεύσει ως ένα μεγάλο δώρο για έναν φίλο.

Σπιτική αιθέρια έλαια – Είναι σίγουρα δυνατόν να κάνει απόσταξη και αιθέρια έλαια στο σπίτι. Έτσι, εάν έχετε έναν φίλο που αγαπάει αυτά τα φυσικά έλαια, τότε αυτά κάνουν γι ‘αυτήν.

Σπιτική κρασί – Μαθαίνοντας πώς να κάνουν το κρασί στο σπίτι μπορεί να είναι μια μεγάλη ιδέα να είναι γνωστό όχι μόνο ως μια μεγάλη υποδοχής, αλλά ως κάποιος που δίνει κάποια αρκετά μεγάλα δώρα.
Κορυφή

I

Οι κάτοχοι ραβδί Θυμίαμα – Αν αγαπημένους σας θυμίαμα μπαστούνια φως στο σπίτι τους, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε διαφορετικά υλικά, όπως πηλό, βότσαλα, και ακόμη και το κέλυφος καρύδας για να δημιουργήσετε τους κατόχους θυμίαμα ραβδί.
Κορυφή

J

Μαρμελάδες – Και πάλι ένα τρόφιμο που είναι γενικά ένα τεράστιο χτύπημα ως δώρο. Κάντε μαρμελάδες σε διάφορες γεύσεις και το δώρο τους ως μια επιλογή για τους φίλους και την οικογένειά σας.

Ιαπωνικά ανεμιστήρα – Αν είστε εξοικειωμένοι με την τέχνη του Origami, τότε θα ξέρετε πώς να κάνετε αυτές τις λεπτές και εκλεκτά είδη δώρων.

Κουτί Κοσμήματα – Κάνοντας χειροποίητα κοσμήματα κουτιά ως δώρα για τις φίλες σας μπορεί να σας κερδίσει τεράστια brownie σημεία γι ‘αυτούς.
Κορυφή

K

Μπρελόκ – Είτε είστε ένας ενήλικας ή παιδί, μπορείτε να μάθετε πώς να κάνει μπρελόκ και να τους δώσει ως μικρά μπιχλιμπίδια, μαζί με τα δώρα σας.

Πλεκτά κασκόλ – Αν είστε έμπειρος στο πλέξιμο, στη συνέχεια, κάνοντας κασκόλ είναι μία από τις επιλογές από 100 σπιτικά ιδέες δώρο που σίγουρα θα πρέπει να εξετάσει.
Κορυφή

L

Αμπαζούρ – Μάθετε πώς να κάνει ένα πορτατίφ χαρτί και να δώσει στο φίλο σας ένα όμορφο δώρο για θησαυρό.
Κορυφή

M

Συμβούλιο Μήνυμα – Έχετε ένα φίλο που πηγαίνει τρελός για την οργάνωση πράγματα; Καλά, τότε το καλύτερο δώρο για να δώσει θα είναι να κάνετε ένα μήνυμα του σκάφους που μπορούν να χρησιμοποιήσουν.

Μινιατούρα χειροτεχνίας – Μπορείτε να μάθετε πώς να κάνει μινιατούρες και να κάνουν τα μοντέλα από εκείνα τα πράγματα που ο φίλος σας συμπαθεί.

Κινητό καλύμματα – Σε έναν κόσμο, όπου όλοι είναι συνεχώς στα κινητά τους τηλέφωνα, ό, τι μπορεί να είναι ένα καλύτερο δώρο από ένα αξεσουάρ για τον ίδιο. Δώρο ένα φίλο σας κάλυμμα του τηλεφώνου κυττάρων που έχετε κάνει στον εαυτό σας.

Mouse pad – Ένα άλλο χρήσιμο δώρο ιδέα είναι να γίνει ένα μαξιλάρι ποντικιών για ένα φίλο που εργάζεται συνεχώς στον υπολογιστή. Ρυθμίσεις το mouse pad με το όνομα του φίλου του, τα χόμπι, κλπ. Μαθαίνοντας να κάνει ένα ποντίκι pad στο σπίτι είναι πολύ εύκολο.

Κουτί Μουσική – Μάθετε να κάνετε μουσικό κουτί και να δώσει φίλο σας ένα μεγάλο δώρο αυτή την εορταστική περίοδο.
Κορυφή

N

Εφημερίδα / περιοδικό ράφια – Αν ο φίλος σας είναι άπληστος αναγνώστης, στη συνέχεια, κάντε ένα ράφι εφημερίδα ή περιοδικό που θα τον βοηθήσει να κρατήσει τη συλλογή του λίγο πιο οργανωμένη.
Κορυφή

P

Βαμμένο γλάστρες – Αυτό είναι μια μεγάλη ιδέα για τα παιδιά που θέλουν να δώσουν δώρα. Δώστε τους με κατσαρόλες, και τα χρώματα και να τους αφήσουμε να τρελαίνομαι με διαφορετικά σχέδια.

Βαμμένο Αθλητικά – Αν ψάχνετε για σπιτικές ιδέες δώρων για έναν έφηβο, τότε ένα ζευγάρι ζωγραφισμένα στο χέρι sneakers είναι μια καλή επιλογή για να εξετάσει.

Ζωγραφισμένα / κεντημένο μαξιλάρι καλύπτει – Αν είστε καλοί στη δουλειά βελόνα ή ακόμη και τη ζωγραφική, στη συνέχεια, δημιουργήστε μαξιλάρι καλύπτει με σχέδια που μόνο εσείς μπορείτε να έρθετε επάνω με.

Ζωγραφική – Εάν έχετε μια καλλιτεχνική πλευρά, η οποία έχει εκτιμηθεί ξανά και ξανά από άτομα που γνωρίζετε, τότε gifting τους πίνακες μπορεί να είναι μια μεγάλη ιδέα.

Χαρτοσακούλα – Μάθετε πώς να κάνει χάρτινες σακούλες χρησιμοποιώντας ανακυκλωμένο χαρτί και το δώρο τους φίλους σας μια περιβαλλοντικά συνειδητή δώρο φέτος.

Βιβλίο φανάρια – Ενώ η παραγωγή χαρτιού φανάρια ίσως ένα σκάφος που συνδέεται παραδοσιακά με την κινεζική γιορτή των φώτων, πιο εξαιρετικό σπιτικό εκδόσεις μπορεί να είναι πολύ καλά δώρα.

Χαρτί χειροτεχνίας mache – Αυτή είναι μια τέχνη που θα μπορούσε να πάρει κάποιο χρόνο, αλλά κάνοντας διάφορες τέχνες showpieces με εγγράφου mache μπορεί να είναι ένα μεγάλο δώρο.

Βάση Pen – Αυτή είναι μια ιδέα για δώρο που πρέπει να έχετε οπωσδήποτε χρησιμοποιήθηκαν κατά το παρελθόν στις τέχνες και στη βιοτεχνία τάξεις. Χρησιμοποιήστε κουτιά αναψυκτικών σε ένα καινοτόμο τρόπο για να δημιουργήσετε περίπτερα στυλό. Απλώς να θυμάστε ότι δεν είστε στο δεύτερο βαθμό και ο σχεδιασμός πρέπει να έχει λίγο περισσότερο στυλ.

Εξατομικευμένη πιστοποιητικά βραβείο – Πες στη μαμά σου ότι είναι η καλύτερη μαμά του κόσμου ή η αδελφή σας ότι έχει δοθεί το βραβείο καλύτερης αδελφή, με εξατομικευμένα πιστοποιητικά.

Εξατομικευμένη Ημερολόγια – Με το νέο έτος γύρω από τη γωνία, αυτό είναι μια επίκαιρη δώρο για να δώσει, και το καλύτερο μέρος είναι ότι κάνοντας ένα ημερολόγιο είναι εξαιρετικά εύκολη.

Εξατομικευμένη δωροεπιταγές – Αυτό μπορεί να είναι ένα μεγάλο δώρο το τελευταίο λεπτό, αν δεν ήταν σε θέση να καταλήξει σε οποιεσδήποτε ιδέες για δώρα. Κάντε μικρά κουπόνια που υπόσχονται το πρόσωπο που σας δίνει το χάρισμα να, λίγο καθήκοντα που θα αναγκαστεί να εκτελέσει.

Εξατομικευμένη εφημερίδες – Χάρη στο World Wide Web, υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες εκεί έξω που θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε τη δική σας εφημερίδα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συμπληρώσετε όλα τα στοιχεία που θέλετε.

Εξατομικευμένη πετσέτες – Δημιουργία πετσέτες που μονόγραμμα με τα αρχικά του προσώπου που σας δίνει το χάρισμα να μπορεί να είναι μια μεγάλη ιδέα να χρησιμοποιήσετε.

Άλμπουμ Φωτογραφιών – Για ένα άτομο που να γνωρίζει για κάποιο χρονικό διάστημα, και για κάποιον με τον οποίο έχετε πολλές αναμνήσεις, δημιουργώντας ένα βιβλίο φωτογραφιών, με διαφορετικές αξέχαστες φωτογραφίες είναι μια μεγάλη ιδέα.

Φωτογραφία κολάζ – Μαθαίνοντας να κάνω μια φωτογραφία κολάζ και κάνοντας ένα για έναν στενό φίλο είναι μια μεγάλη ιδέα για δώρο.

Photo Frame – Εάν έχετε αποφασίσει σε μια κορνίζα ως δώρο σας, τότε η μάθηση να κάνει κορνίζες είναι μια πολύ εύκολη υπόθεση.

Τουρσί – Μάθετε να κάνετε πίκλες από το μηδέν και το πακέτο τους σε πήλινα σκεύη για να δώσει ως δώρα.

Piggy τράπεζες – Αυτά μπορεί να είναι λαμπρή δώρα για τα παιδιά. Κάντε κουμπαράδες από ύφασμα, πηλό, κασσίτερο, ξύλο, ή οποιοδήποτε άλλο υλικό που είστε άνετοι με και να βοηθήσει τα παιδιά σας να μάθουν τη σημασία της εξοικονόμησης χρημάτων

Χειροτεχνία ραβδί Popsicle – Αυτό είναι μια μεγάλη ιδέα για τα παιδιά να κάνουν σπιτικά δώρα. Χρησιμοποιήστε τα ραβδιά Popsicle για να δημιουργήσει βάσεις στυλό, μινιατούρες, σταχτοδοχεία, κλπ.

Βιοτεχνία πορσελάνης – Θα χρειαστεί κάποια κατάρτιση, ώστε να είναι ικανός με την εργασία σκάφος πορσελάνη, αλλά αν είστε σε θέση να το τραβήξει μακριά, τότε αυτό μπορεί να είναι μια μεγάλη ιδέα για δώρο.

Ποτ πουρί– Χρησιμοποιήστε αποξηραμένα άνθη, φύλλα, και διάφορα αρώματα για να δημιουργήσετε ένα ευωδιαστό δώρο που ο καθένας θα αγαπούσε.

Μαριονέτες – Ψάχνοντας για δώρα για τα μικρά παιδιά; Τους κάνετε μερικές μαριονέτες για να παίξει με. Αυτό μπορεί να είναι ένα μεγάλο δώρο για τα μικρά παιδιά.

Κρεμάστρα Γρι – Μαθαίνοντας να κάνω μια κρεμάστρα πορτοφόλι θα σας επιτρέψει να δώσει ένα τέλειο δώρο για μια γυναίκα που πάντα χρειάζεται χώρο για να κρεμάσει αυξανόμενη συλλογή τσάντα της.

Παζλ – Ένα μεγάλο δώρο για ανήσυχο παιδί ή ενήλικα. Αν γνωρίζετε κάποιο άτομο που αγαπάει γρίφους και αινίγματα, τότε ένα σπιτικό βιβλίο από αυτές τις σπαζοκεφαλιές μπορεί να είναι ένα τέλειο δώρο. Μπορείτε ακόμη και να προσπαθήσει να κάνει παζλ.
Κορυφή

Q

Πάπλωμα – Μάθετε την τέχνη της quiliting να δώσει ένα από τα πιο φιλική δώρα ποτέ. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα σπιτικά ιδέες για δώρα.
Κορυφή

R

Συνταγή βιβλίο – Εάν δίνει ένα δώρο για την κόρη σας (ή γιο), τότε ένα μεγάλο δώρο για να δώσει μπορεί να είναι ένα βιβλίο γραμμένο το χέρι με όλες τις συνταγές τροφίμων από τα πιάτα που αγαπούν.

Μαγνήτες Ψυγείο – Μπορεί να χρειαστεί να ψάξετε για τις οδηγίες για να μάθετε πώς να κάνετε μαγνήτες ψυγείου, αλλά αυτά μπορεί να είναι καλό μπιχλιμπίδια για να δώσει έξω.
Κορυφή

S

Sand art – Όταν οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται για την τέχνη άμμο σκέφτονται χοροπηδά στην παραλία, αλλά υπάρχουν πολλές ιδέες για την τέχνη άμμο για τα παιδιά που θα επιτρέψει στα παιδιά σας να κάνουν τα μεγάλα δώρα.

Αρωματικά κεριά – Χρησιμοποιήστε αιθέρια έλαια ή ακόμα και αρωματικά μυρωδιές σε συνδυασμό με κερί έτσι ώστε να μπορείτε να μάθετε τη διαδικασία της λήψης αρωματικά κεριά και να δημιουργήσει τα δώρα που είναι σίγουρο ότι θα είναι τεράστια επιτυχία.

Λεύκωμα – Χρησιμοποιήστε διαφορετικές ιδέες για scrapbooking για να δημιουργήσετε ένα βιβλίο γεμάτο μνήμες και νόημα.

Πλοίο στο μπουκάλι – Αν έχετε δει την ταινία, The Lovely Bones, τότε ξέρεις ότι είναι δυνατόν να γίνει πλοίο στο μπουκάλι στο σπίτι. Δοκιμάστε την τέχνη και να του δώσετε ως δώρο.

Τα λουλούδια μεταξιού – Αντί των συνηθισμένων ανθοδέσμες που έχετε αγοράσει, να φτιάξετε το δικό σας μεταξωτά λουλούδια για να δώσει ως δώρο που θα διαρκέσει πολύ περισσότερο από το κανονικό λουλούδια.

Silk kite – Αν ο φίλος σας ή μέλος της οικογένειας επιδιώκει χαρταετός, όπως ένα χόμπι, στη συνέχεια, να μάθουν να κάνουν έναν αετό με μετάξι και να δώσει ένα δώρο που θα θησαυρός.

Σκίτσα – Αν είστε καλοί στο σκίτσο και την κατάρτιση, στη συνέχεια, κάνοντας ένα σκίτσο του προσώπου που σας δίνει το χάρισμα να μπορεί να είναι μια μεγάλη ιδέα.

Sling τσάντα – Μάθετε να κάνετε ένα πορτοφόλι ότι ο φίλος σας μπορεί να χρησιμοποιήσει ως μια σφεντόνα, και μην ξεχάσετε να του δώσει μια μοναδική πινελιά.

Χιόνι κόσμο – Όπως το πλοίο στο μπουκάλι, μπορεί να χρειαστεί να ασκήσετε την τέχνη της κατασκευής σφαίρες χιόνι, αλλά από τη στιγμή που είναι ικανός με την ίδια, μπορείτε να δημιουργήσετε μερικά από τα πιο όμορφα δώρα για να δώσει.

Σαπούνια – Η τέχνη της λήψης σαπούνι σπιτικό είναι αρχαία, ώστε να λάβει ένα ταξίδι πίσω ένα ζευγάρι των αιώνων και να επανεξετάσουν αυτή την τέχνη για να δημιουργήσει τα δώρα που σίγουρα θα εκτιμηθεί.

Μαλακά παιχνίδια – Κάνοντας αρκουδάκια, κούκλες, ή άλλα χνουδωτά παιχνίδια για τα παιδιά ως δώρα θα τους κάνει πολύ ευτυχισμένη και να σας παρουσιάσουμε μια ιδέα σκάφος που πεθαίνουν σε αργό θάνατο, χάρη στην εμπορευματοποίηση του ίδιου.

Πουλόβερ – Μια ιδέα για δώρο που θα λειτουργήσει μόνο αν σας αρέσει το πλέξιμο και μπορούν να δημιουργήσουν υπέροχα σχέδια που θα είναι μεγάλα δώρα.
Κορυφή

T

Δέστε βαφή ρούχων – Αν το άτομο που σας δίνει το χάρισμα να έχει μια hippie που κατοικούν στο εσωτερικό του, στη συνέχεια, να μάθουν να δένουν βαφής και να δημιουργήσει κάποια ρούχα bohemian γι ‘αυτόν.
Κορυφή

W

Wall απαγχονισμούς – Χρήση χάντρες, μπιχλιμπίδια, και άλλα τέτοια διακοσμητικά στοιχεία για να δημιουργήσετε όμορφα τοίχων που θα έχει ένα μέρος της υπερηφάνειας σε κάθε σαλόνι.

Πορτοφόλια – Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να καταστεί ένα πορτοφόλι και αν ψάχνετε για μια πρακτική ιδέα για δώρο, τότε αυτή είναι μία από τις καλύτερες επιλογές από τα 100 σπιτικές ιδέες για δώρα.

Παρακολουθήστε – Αν μπορείτε να μάθετε πώς να κάνει ένα ρολόι, τότε μπορείτε σίγουρα να προσπαθήσουμε να κάνουμε τα ρολόγια. Αυτό μπορεί να είναι στην πραγματικότητα πιο εύκολο, όπως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κλήσεις από παλιά ρολόγια και να τους δώσει μια νέα μίσθωση της ζωής με την εργασία θαύματα με τους ιμάντες.

Wind κουδούνι – Μάθετε να κάνετε άνεμος χτυπήματα και να δώσει τους φίλους και την οικογένειά σας μια μελωδική δώρο.

Ξύλινα χειροτεχνία – Αν είστε καλοί στο ξυλουργική τότε υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να δημιουργήσετε, όπως ράφια, βιβλιοθήκες, κουτιά, κλπ. που μπορούν να κάνουν για πολύ καλά δώρα.

Υφαντά καλάθια – Μάθετε την τέχνη της υφαντικής καλάθια και να δημιουργήσουν καλάθια δώρων για τους φίλους και την οικογένεια.
Κορυφή

Y

Χειροτεχνία Νήματα – Δεν χρειάζεται απαραίτητα να γνωρίζει πλέξιμο, προκειμένου να δημιουργήσουν βιοτεχνίες με τη βοήθεια του νήματος. Τα παιδιά μπορούν να χρησιμοποιούν το μαλλί για να δημιουργήσετε πολλά όμορφα είδη δώρων.
Κορυφή

Το καλύτερο μέρος για να λαμβάνουν δώρα μαθαίνει πόσο πολύ την εντύπωση ότι το άλλο άτομο έχει μπει στο δώρο. Χρησιμοποιώντας ένα από αυτά τα σπιτικά ιδέες για δώρα, θα κάνει πραγματικά το πρόσωπο που σας δίνει το χάρισμα να, εκτιμώ την προσπάθειά σας. Αυτά τα δώρα δεν χρειάζεται να δοθεί κατ ‘ανάγκη μόνο κατά την περίοδο των διακοπών. Μπορούν να είναι ένα δώρο γενεθλίων, δώρα Ημέρα της Μητέρας, ή ένα δώρο για οποιαδήποτε άλλη περίσταση.

2 δώρων επετείου Έτος
Φτηνές δώρα Χριστουγέννων για τους άνδρες
Χαριτωμένο Δώρα επετείου για το φίλο
Παραδοσιακά 50α δώρα γαμήλιας επετείου
Ιδέες δώρων επετείου για τη γυναίκα
Inexpensive ιδέες δώρων 50ων γενεθλίων
Ιδέες δώρων γενεθλίων για τον μπαμπά
Ιδέες δώρων επετείου για Αυτόν
Ιδέες Μπουκέτο Cookie
Καλή Δώρα γενεθλίων για τη μαμά
Εξατομικευμένη Δώρα για τους άνδρες

Leave a Reply