18ες Γενέθλια Memorabilia

Όταν γιορτάζει τα γενέθλιά ορόσημο ενός αγαπημένου προσώπου, τότε θα σας αρέσει να δώρο τους κάτι που μπορεί να κρατήσει ως ενθύμιο. Δεν είναι απαραίτητο ότι τα αναμνηστικά είναι κάτι ακριβό, αλλά θα πρέπει να είναι κάτι που μνησικακίες το ενδιαφέρον τους. 18ο έτος της ηλικίας είναι κάτι που οι περισσότεροι έφηβοι ανυπομονώ να με πολλή αναμονή. Μαζί με μια κουνιστή γιορτή των γενεθλίων, γιατί να μην τους δώσουμε ένα αναμνηστικό που θα τους θυμίζει αυτή την υπέροχη μέρα; A αναμνηστικά γενέθλια είναι διαφορετικό από ένα δώρο γενεθλίων. Θα πρέπει να έχουν κάποια συναισθηματική αξία και θα πρέπει να είναι ειδική. Αν έχετε πρόβλημα να ανεβαίνει με τις κατάλληλες και μοναδικές 18ο έτος της ηλικίας αναμνηστικά είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Εμείς όχι μόνο θα σας δώσει μερικές μεγάλες ιδέες για τα αναμνηστικά που αξίζει να δίνει για μια 18ων γενεθλίων του, αλλά θα σας δώσει κάποια έμπνευση για αναμνηστικά γενεθλίων που μπορείτε να σκάφος. Γιατί αφήνει το πρόσωπο … δεν υπάρχει τίποτα πιο πολύτιμο από ένα χειροποίητο δώρο.

Συλλεκτικά και Αναμνηστικά ως 18ο δώρα γενεθλίων

Κρεμαστό κόσμημα φωτογραφία
Ένα μενταγιόν φωτογραφία κάνει μια μεγάλη 18α γενέθλια αναμνηστικά για ένα κορίτσι. Μπορείτε να δώσετε μία έως την κόρη ή την ανιψιά σας όταν γίνει 18 ετών. Ένα μαύρο και άσπρο φωτογραφία του κοριτσιού γενεθλίων όταν ήταν μωρό κάνει μια μεγάλη φωτογραφία του μενταγιόν. Για να κάνετε αυτό το είδος της φωτογραφίας κρεμαστό κόσμημα, το μόνο που χρειάζεται είναι μικρογραφία αυτο πλαίσια κόλλα, μενταγιόν μέταλλο και ισχυρή κόλλα. Σάρωση κατάλληλη φωτογραφία στον υπολογιστή και να μειώσει το μέγεθος του. Εκτυπώστε τη φωτογραφία και κόψτε το για να ταιριάζει με το μεταλλικό μενταγιόν. Κόλλα σε ένα πλαίσιο αυτο αυτοκόλλητο και κολλήστε το πλαίσιο πάνω στο μεταλλικό μενταγιόν. Συνδέστε μια ασημένια αλυσίδα με μενταγιόν και voila! Έχετε μια γοητευτική αναμνηστικά μενταγιόν φωτογραφία είναι έτοιμη.

Memory Box Σκιά
Μια άλλη μεγάλη ιδέα 18η δώρο γενεθλίων είναι ένα κουτί σκιά της μνήμης. Μπορεί να διαμορφωθεί από ένα μικρό ξύλινο κουτί και χρησιμοποιείται για την προβολή μερικές από τις καλύτερες αναμνήσεις της παιδικής ηλικίας. Από τα αγόρια γενέθλια αγαπημένο σπορ σύνεργα για καρτ-ποστάλ από τις διακοπές, μπορείτε να τοποθετήσετε οποιοδήποτε στοιχείο που κατέχει μια σημαντική έννοια. Πάρτε το χρόνο να συγκεντρώσει ένα κουτί σκιά ως ένα καλά εμφανίζεται κουτί σκιά έχει τη δύναμη να υπενθυμίσει το πρόσωπο των ημερών που περνούν. Μπορείτε να κάνετε ένα κουτί σκιά μνήμης χρησιμοποιώντας ένα παλιό ξύλινο κουτί, ένα κιβώτιο κοσμήματος ή ακόμα και ένα ανθεκτικό κουτί καπέλο. Ομορφύνει το με τη ζωγραφική το εσωτερικό του κουτιού σκιά ή χρησιμοποιώντας λωρίδες από πολύχρωμα υφάσματα και ταπετσαρίες.

Κολάζ Ταξίδια
Θυμάστε τη λήψη παιδί σας στην πρώτη διακοπές του out-of-πόλη; Σίγουρα το παιδί σας να θυμάται πάρα πολύ. Τα περισσότερα παιδιά έχουν μια λάτρης μνήμη του το πρώτο ταξίδι τους, out-of-πόλη. Δεν θα ήταν ωραίο να ανακτήσει αυτές τις αναμνήσεις και να παρουσιάσει ένα αναμνηστικά για τους εφήβους 18ο έτος της ηλικίας σας. Πρώτο κυνήγι μέσα από όλα σκουπίδια σας και να βρείτε όλα τα πράγματα που σχετίζονται με το ταξίδι που έχετε συλλέξει. Αν κοιτάξετε προσεκτικά είστε βέβαιοι να βρείτε τα πράγματα όπως παλαιούς χάρτες, αεροπορικά εισιτήρια, περιτυλίγματα καραμελών, φωτογραφίες και καρτ-ποστάλ. Αφού έχετε συλλέξει τα πάντα, να σαρώσετε τον υπολογιστή σας και να τους οργανώσει σε ένα κολάζ ευχάριστο. Μεγέθυνση του κολάζ, να το εκτυπώσετε και, τέλος, να πλαισιώνουν. Καταγράψτε μερικές παρατηρήσεις και την ημερομηνία του ταξιδιού.

Μωσαϊκό Φωτογραφία
Μεγάλες τοίχο μεγέθους μωσαϊκό φωτογραφία κάνει ένα από τα καλύτερα και πιο δραματική 18ης αναμνηστικά γενέθλια. Ένα μωσαϊκό φωτογραφία δημιουργείται με ένα μεγάλο αριθμό μεμονωμένων φωτογραφιών για να δημιουργηθεί ένα ενιαίο έργο τέχνης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εικόνες των πιο δυνατών αναμνήσεις τους εφήβους σας σε ένα ενιαίο μωσαϊκό φωτογραφία. Φανταστείτε τι μπορεί να είναι δροσερό από ότι …Υπάρχουν μια σειρά από ιστοσελίδες που θα σας βοηθήσουν στη δημιουργία ενός μωσαϊκού φωτογραφία. Κάνει μια μεγάλη αναμνηστικά γενέθλια ότι ένα πρόσωπο που θα θυμάστε για πάντα.

A αναμνηστικά είναι ένα αναμνηστικό γι ‘αυτό προσπαθήστε να προσαρμόσετε για έφηβο σας. Ακόμα και αν οι έφηβοι, όπως πιθανόν θα αντέκρουε αναμνηστικά όπως τυρώδης, είναι πραγματικά αρκετά ευχάριστη θέση να το παραλάβει.

Σπιτική Ιδέες δώρο για τις γιορτές
Ιδέες δώρων κηπουρικής
Ιδέες δώρων για Έφηβες
20ο δώρο γαμήλιας επετείου
Σπιτική δώρα διακοπών
Δώρα γενεθλίων για τον μπαμπά
Σπιτική δώρα για τη μαμά
Σπιτική δώρα επετείου
Ρομαντικές ιδέες για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
Ιδέες για Ασυνήθιστο Ρομαντικό Δώρα
50ος Δώρα γαμήλιας επετείου για τη γυναίκα

Leave a Reply