18ες δώρα γενεθλίων

Πολλές φορές, θα βασανίσει το μυαλό μας προσπαθώντας να αποφασίσει, τι παρουσιάζει για να πάρει για τα 18α γενέθλια. Αλλά δεδομένου ότι το πρόσωπο γυρίζει 18, δεν επιτρέπεται να δώρο τους επιτραπέζια παιχνίδια και κούκλες Barbie. 18 είναι μια μεγάλη ηλικία για να αρχίσει να αυξάνεται ως έναν ενήλικα, όπως τα παιδιά και πτυχιούχος είτε να πάει για περαιτέρω σπουδές ή να αρχίσει να εργάζεται. Πολλά 18 ετών είναι υπεύθυνα άτομα σε αυτή την ηλικία και ως εκ τούτου, να σκεφτόμαστε των κατάλληλων 18α ιδέες για δώρα γενεθλίων για τους σίγουρα θα τους κάνει να αισθάνονται σαν ενήλικες που έχουν ήδη! Σε αυτή την ηλικία, κάθε 18χρονος περιμένει για μια ώριμη σαν δώρο μπορεί να είναι ένα αυτοκίνητο! Λοιπόν, δεν χρειάζεται να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε την αγορά ενός αυτοκινήτου, αλλά μπορείτε να πάρετε σίγουρα μια απλούστερη και φθηνότερη επιλογή από τις ιδέες δώρο για τα 18α γενέθλια που αναφέρονται παρακάτω.

18α γενέθλια παρουσιάσουν τις ιδέες

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιλογές που μπορείτε να έρθετε επάνω με, ανάλογα με τους οποίους είστε gifting Αυτά τα δώρα σε. Παιδιά και τα κορίτσια αυτής της ηλικίας έχουν τελείως διαφορετικές προσδοκίες και είναι αρκετά απογοητευμένος όταν δεν επιμείνουμε σε λίστα τους! Εκτός από έρχονται με φανταστική 18ο ιδέες γενεθλίων, μπορείτε να κάνετε τα γενέθλιά τους ακόμα πιο ενδιαφέρουσα με το εν λόγω ειδικό μυστηριώδη παρόν. Οι έφηβοι σήμερα, είναι έξυπνοι και ανεξάρτητοι ιδιώτες, οι οποίοι μπορούν να λάβουν τις αποφάσεις τους για τη δική τους. Ως εκ τούτου, τα δώρα γενεθλίων που έχετε επιλέξει για τους σίγουρα θα πρέπει να είναι ανάλογα με το γούστο τους και θέλει. Επειδή ξέρετε το πρόσωπο καλύτερα, βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει κάτι ενδιαφέρον και αξέχαστη για αυτούς.

Δώρα γενεθλίων για Παιδιά
Όταν τα παιδιά γίνουν 18, δεν πραγματικά να αυξηθεί μέχρι τα παιχνίδια, τα οχήματα και τους αγώνες! Αλλά υπάρχουν μερικές αλλαγές στις επιλογές τους για όλα αυτά τα πράγματα, έτσι ώστε να μπορείτε σίγουρα θεωρούν ότι ενώ μαζεύοντας δώρα τους για αυτούς. Τα αγόρια συνήθως σαν παρόμοια πράγματα, ως εκ τούτου, αν βρίσκονται σε σύγχυση σχετικά με την αγορά κάτι για το φίλο, τον αδελφό σας ή απλά ένα φίλο, θα ήθελα οτιδήποτε σχετίζεται με τα gadgets, τα αυτοκίνητα, τα παιχνίδια και τα ρούχα. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε μερικές μεγάλες επιλογές που μπορείτε να επιλέξετε από να διασφαλίσει την έκπληξη χαμόγελο στο πρόσωπό του!

Εξατομικευμένη δώρα ποδοσφαίρου σαν αξεσουάρ και περιηγήσεις
Δώρα περιπέτειας, όπως εσωτερική ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο, zapcat, Sphering, bungee jumping, κλπ.
Βιντεοπαιχνίδια
Παίξτε Σταθμοί
Αθλητισμός Σαντάιγ
Μπρελόκ Υπογραφή
Hip Φιαλίδια
Εξατομικευμένες Κούπες γενεθλίων
Αλκοόλ Gun Shots
Surround Sound Chairs
Κάρτες Μπέιζμπολ
Bike και Αυτοκίνητα
Autographed Αξεσουάρ
Αρώματα
Εξατομικευμένη Κράνη
Ηλεκτρονικά, όπως συσκευές αναπαραγωγής μουσικής, υπολογιστές, φωτογραφικές μηχανές, iPads, κ.λπ.
Μουσικά Όργανα: Κιθάρες, όργανα στόμα, πληκτρολόγια, Drum σύνολα, κλπ.
Δώρα διακοπών
Skate και Ιστιοσανίδες
Σκι χιονιού

Δώρα γενεθλίων για τα κορίτσια
Τα κορίτσια από την άλλη πλευρά είναι πιο συνειδητή για να μεγαλώσει και ακόμα κι αν το μίσος δεν είναι πια 17, μετράνε για 18ο έτος της ηλικίας τους. Υπάρχει μια ποικιλία από ασυνήθιστα δώρα για τα 18α γενέθλια τους, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, ενώ επιλέγοντας δώρα για αυτούς. Επιλέγοντας τα 18α δώρα γενεθλίων για τα κορίτσια δεν είναι τόσο δύσκολο όσο τα αγόρια, αφού οι επιλογές που προσφέρονται είναι πολλές και ευέλικτο. Ως εκ τούτου, ιδέες δώρων για 18 ετών τα κορίτσια και τις φίλες μπορεί να είναι μερικά από τα ακόλουθα.

Πραγματικό ή κοσμήματα μόδας
Επώνυμα αρώματα
Καλλυντικά: κραγιόν, σετ μακιγιάζ, Σετ βούρτσα, κλπ.
Kits Spa και Κουπόνια
Αγαπημένη μουσική άλμπουμ και CD
Κουπόνια αγορών
A Car
Εξατομικευμένη Κορνίζες
Τα καλάθια δώρων γενεθλίων
Εξατομικευμένη Σοκολάτες
Τσάντες
Πιάτα
Κοκτέιλ γυαλιά
Άλμπουμ Φωτογραφιών
Ηλεκτρονικά, όπως φορητοί υπολογιστές, iPod, φωτογραφικές μηχανές, κινητά τηλέφωνα, κλπ.
Ρολόγια
Δώρα διακοπών
Αποδράσεις Σαββατοκύριακου
Αγαπημένες Ταινίες
Βιβλία ή Σειρά Movie

Με αυτές τις μεγάλες ιδέες για τα 18α γενέθλια παρουσιάζει αναφέρθηκε παραπάνω και για τα δύο κορίτσια και αγόρια, είμαι βέβαιος ότι δεν θα πρέπει να συγχέεται πια! Όμως, ανεξάρτητα από την επιλογή σας, βεβαιωθείτε ότι είναι ειδικό και η σωστή, επειδή μπορείτε να δώσετε μόνο του 18ου δώρο γενεθλίων μια φορά σε ένα πρόσωπο.

Καλή δώρα Χριστουγέννων
Εξατομικευμένη δώρα για το φίλο
Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ιδέες δώρων για Αυτόν
Χειροποίητα δώρα για τον μπαμπά
Κηπουρική Δώρα για Mom
Φιλική προς το περιβάλλον Δώρα
Εξατομικευμένα δώρα μωρών
Κορυφαία δώρα για τις γυναίκες το 2012
Δώρα 30η επέτειος γάμου
Ένα ιδέες δώρων επετείου
Ονομάζοντας ένα αστέρι Μετά από Κάποιος

Leave a Reply