2 Έτος Ιδέες Επέτειος

Εάν έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια με το άλλο, είναι πραγματικά μια ειδική περίσταση και θα πρέπει να γιορτάσουμε και να αγαπάμε τη στιγμή. Κατά τα τελευταία δύο χρόνια που έχουν περάσει από τα σκαμπανεβάσματα ότι κάθε σχέση περνά, θα ξέρετε κάθε συμπαθεί και αντιπαθεί τους άλλους. Insight στην ψυχή τους συνεργάτες σας θα σας βοηθήσει να καταλήξουμε σε κάποιες ιδέες και ρομαντικά δώρα πραγματικά γρήγορα. Είναι δυνατόν να κάνει κάτι αξιοσημείωτο, ακόμη και αν έχετε ένα μικρό προϋπολογισμό. Μια λίγη εφευρετικότητα και ο σχεδιασμός θα σας βοηθήσει να έχετε μια μέρα που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη σας για πάντα.

Γιορτάζοντας την επέτειο σας χρειάζεται προσεκτικό σχεδιασμό, δεν θέλουν να πιαστούν σε μια δύσκολη κατάσταση, όπου μπορείτε να το σύντροφό σας έξω σε μια ημερομηνία για να ανακαλύψει ότι ο σύντροφός σας δεν αρέσει το μέρος. Για να σας βοηθήσει να καταλάβετε, ένα φίλο μετά από προσεκτικό σχεδιασμό και τις δαπάνες μερικά hard-earned δολάρια πήρε τη φίλη του bungee jumping. Η ιδέα είναι μεγάλη και συναρπαστικό, αλλά ξέχασε ότι το κορίτσι του φοβόταν τα ύψη και πέρασαν όλη την ημέρα προσπαθώντας να σπάσουν το παγκόσμιο ρεκόρ για να είναι ήσυχη.

Φως των κεριών και Ηθοποιοί: Ένα από τα πιο ρομαντικά και δοκιμασμένη μέθοδο της περάσετε μια αξέχαστη βραδιά έχει ένα δείπνο υπό το φως κεριών κάτω από τα αστέρια. Υπάρχουν εστιατόρια που έχουν πισίνες και βεράντα με τραπεζαρία, απλά να θυμάστε να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων καθίσματα. Αν είστε τολμηροί πακέτο ένα τραπέζι πικ-νικ στο χώρο αποσκευών, μαζί με το σπίτι μαγειρεμένο φαγητό σας και το αυτοκίνητο μακριά από την κοντινότερη παραλία ή μέρος για πικνίκ για να απολαύσετε ένα ρομαντικό βράδυ σε κάθε χέρια άλλων.

Εξωτικές διακοπές: Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι θα πρέπει να έχετε ένα μεγάλο προϋπολογισμό για να πάνε σε ένα εξωτικό διακοπές, καθώς είναι αλήθεια, αλλά ένας μικρός προγραμματισμός θα σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα και να κάνει το ταξίδι εγκαταστήσει τον προϋπολογισμό σας. Καλέστε λίγες οι ταξιδιωτικοί πράκτορες και σκληρό παζάρι, πολλά ταξιδιωτικά γραφεία προσφέρουν εκπτώσεις επέτειο, το κυνήγι για ένα. Κάντε την κράτησή σας εκ των προτέρων και αυτό θα σας βοηθήσει να πάρετε τις καλύτερες τιμές, σε μετρητά συχνά μίλια ιπτάμενων σας για να σώσει μερικά έξοδα ταξιδίου. Επιλέξτε τον προορισμό σας, η οποία έχει μια off-season για να συμπέσει με την επέτειο σας, αυτό θα σας εξοικονομήσει μια δέσμη.

Το παραδοσιακό δώρο είναι το βαμβάκι, τα περισσότερα ζευγάρια ανταλλαγή βαμβάκι t-shirts για τους επέτειο. Μπορείτε να προσαρμόσετε το βαμβάκι t-shirt δώρο με την εκτύπωση ή κέντημα ένα προσωπικό μήνυμα ρομαντικό για το T-shirt.

Μια μικτή ταινία είναι μια πολύ προσωπική ιδέα για δώρο που λέει ότι ξέρεις και να σέβονται τους συνεργάτες σας γούστο στη μουσική, αν μπορείτε να δώρο την ταινία πάνω από ένα ρομαντικό δείπνο. Ξύστε το μυαλό σας λίγο στυλό και μερικά πρωτότυπα ρομαντικά λόγια σε μια κάρτα και συνδέστε το με το μίγμα ταινία.

Κοσμήματα αν είναι ένα κορίτσι και ένα ηλεκτρονικό gadget αν είναι ένας τύπος είναι το ασφαλέστερο στοίχημα όταν πρόκειται για δώρα επετείου. Ένα παιχνίδι βίντεο θα πάρει τα περισσότερα παιδιά ενθουσιασμένος και μάλλον θα κάνει τους σκλάβους σας, αν επιλέξετε το σωστό, «Δράση» είναι η μαγική λέξη εδώ. Όταν πρόκειται για κοσμήματα, θυμηθείτε το μέγεθος έχει σημασία.

Λάβετε υπόψη τις προτιμήσεις τους συνεργάτες σας, πριν να πλάθω δεύτερη επέτειο ιδέες και να θυμάστε ότι η ευτυχία τους άλλους είναι υψίστης σημασίας. Εάν επιμείνουμε σε αυτές τις δύο προτάσεις που θα έχετε μια επέτειο για να θυμηθούμε, και μια μνήμη για να αγαπάμε.

Μεγάλη Δώρα για γυναίκες άνω των 40
Ιδέες Μπουκέτο Cookie
Δημιουργικές ιδέες δώρων για το φίλο σας
Δώρα για τις γυναίκες κάτω από $ 20
Σπιτική δώρα γενεθλίων
Δώρα για το αφεντικό σας για τα Χριστούγεννα
Τι να πάρει τη φίλη σας για τα γενέθλιά της
Εξατομικευμένη δώρα για το φίλο
Πρώτη Δώρα επετείου Έτος
50ος ιδέες δώρων γενεθλίων για τις γυναίκες
Κορυφαία δώρα για τις γυναίκες

Leave a Reply