2 Έτος Παλιά δώρα γενεθλίων

Τα γενέθλια είναι πολύ ιδιαίτερη στιγμή για δύο χρονών παιδί σας και μπορείτε να την κάνετε ακόμα πιο αξέχαστες από τον προγραμματισμό σας. Μαζί με το σχεδιασμό ενός κόμματος, θα πρέπει επίσης να σκεφτούμε ένα ιδιαίτερο δώρο για το μικρό σας που θα μπορούσε να αφήσει μια έκφραση έκπληξης και συγκίνηση στο πρόσωπό του. Έτσι, τώρα θα πρέπει να σκέφτεται από τα πιο apt δώρο που θα ήθελε το παιδί σας. Μην ανησυχείτε, είμαι εδώ με μερικές ιδέες για 2 ετών δώρα γενεθλίων που μπορεί να είναι καλύτερο για το παιδί σας. Αυτά τα δώρα δίνουν την ευκαιρία στο παιδί σας να εξερευνήσει τον εαυτό τους και να χρησιμοποιούν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους. Χρησιμοποιήστε αυτή τη λίστα των 2 ετών ιδέες δώρο γενεθλίων για να πάρει το καλύτερο δώρο για το παιδί σας. Μετακινηθείτε με την καλή δώρα γενεθλίων για περισσότερες ιδέες.

Δώρα για τα κορίτσια

Αυτά τα δώρα γενεθλίων σίγουρα θα αγαπηθεί από το παιδί σας και σίγουρα θα είναι ένα από τα καλύτερα δώρα για εκείνη. Εκτός από την παρουσίαση Σταχτοπούτα, Barbie,, Minnie Mouse, γενέθλια καλάθι δώρων ή ένα σύνολο κουζίνα, μπορείτε να δώσετε κάτι διαφορετικό αυτή τη φορά. Αναζητήστε το εδώ …

Γρι μωρό
Τα κορίτσια αγαπούν να είναι σαν τις μητέρες τους, με τον τρόπο που περπατούν και να ντύνονται. Το πορτοφόλι που αποτελείται από μαλακό πολυεστέρα σε διάφορα κοριτσίστικα χρώματα όπως το ροζ και μοβ θα αγαπηθεί από αυτούς και ταυτόχρονα δεν θα βλάψουν το ευαίσθητο δέρμα του παιδιού σας. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε αξεσουάρ για το πορτοφόλι, όπως μπρελόκ, μικρό καθρέφτη, ένα κραγιόν και ένα κινητό τηλέφωνο παιχνίδι. Αυτό το δώρο θα είναι σίγουρα να την κάνει να αισθάνεται μεγαλώσει και σημαντικό.

Καλάθι αγορών
Αγορές (ψώνια) Το πιο κοινό χαρακτηριστικό και θηλυκή ακόμα και το κοριτσάκι σας θα αγάπη για να ψωνίσετε. Το καλάθι έχει ένα πτυσσόμενο κάθισμα, όπου θα μπορούσε να κρατήσει μαλακά παιχνίδια της και κούκλα Barbie. Διαθέτει ρόδες για την εύκολη και γρήγορη κίνηση, έτσι ώστε το παιδί δεν θα πρέπει να θέσει σε πολλή προσπάθεια για να το μετακινήσετε. Το καλάθι είναι αρκετά ευρύχωρο με παλληκάρι πλαίσιο που δεν παίρνει καταστραφεί ακόμα και αν μικρή πριγκίπισσα σας γεμίζει με όλα τα καλούδια της.

Δώρα για τα αγόρια

Τα αγόρια αγαπούν την περιπέτεια και τα δώρα που περιλαμβάνουν κάποια σωματική δραστηριότητα θα απολαμβάνουν ως επί το πλείστον από αυτούς. Γιατί να μην τους εκπλήξει με ένα δώρο που θα δώσει στη συνέχεια την ευκαιρία να μάθουν νέες δεξιότητες και να συμμετέχουν σε αυτές πολλές διασκεδαστικές δραστηριότητες; Τα παιχνίδια πρέπει να είναι μια πηγή μάθησης και χρησιμοποιώντας τη δημιουργικότητά τους, καθώς και.

Wishbone ποδήλατο
Αυτό το δώρο είναι μία από τις καλύτερες ιδέες δώρων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από το παιδί σας για αρκετά χρόνια. Αυτό είναι το είδος της τρίκυκλο without κουπιά. Το παιδί σας πρέπει ακριβώς να πιέσει με τα πόδια του. Όταν το παιδί σας παίρνει μια κρέμονται από το μαθαίνει και να διατηρήσει την ισορροπία, μπορείτε να το μετατρέψετε εύκολα σε ένα ποδήλατο, έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για άλλα δύο χρόνια.

Ο κ. Αρχηγός πατάτας
Ο κ. πατάτας πρόκειται να είναι πολύ καλός σύντροφος για το μικρό παιδί σας και θα απολαμβάνουν από εσάς. Hey περιμένει ένα λεπτό, ο κ. πατάτας δεν έρχεται μόνος του, έχει και μια άλλη δύο φίλοι του κ. Καρότο και ο κ. καλαμποκιού. Αυτό το σετ παιχνίδι έρχεται με εναλλάξιμα πολλά στοιχεία, όπως το καπέλο και τα παπούτσια και αξεσουάρ όπως το αυτοκίνητο και σκάφος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προσαρμόσετε το παιχνίδι.

Έτσι, δεν έχει σημασία ποια είναι τα σχέδια γενέθλια, αυτές οι ιδέες δώρο σίγουρα θα φτιάξει το κέφι μικρός πρίγκιπας και πριγκίπισσα σας. Μην ξεχάσετε να τους τυλίξουν, επειδή ένα όμορφο παρόν με ένα ελκυστικό στρέβλωση θα κάνει το παιδί πιο περίεργος να μάθω τι είναι μέσα σε αυτό. Μπορείτε να σκεφτείτε ακόμη και από κάποιες πιο εκπαιδευτικά παιχνίδια, σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τα ενδιαφέροντα του παιδιού σας ή που θα σε ορισμένες ή τον άλλο τρόπο, τη βελτίωση των δεξιοτήτων μάθησης.

Συνταξιοδότηση Δώρα για Boss
Δώρα πολυτελείας για τις γυναίκες
Δώρα κηπουρικής
Καλή δώρα Χριστουγέννων
Χαριτωμένο Inexpensive ιδέες δώρων
Ιδέες δώρων δαχτυλίδι κομιστή
Δώρα γενεθλίων για τις γυναίκες που έχουν πάντα
Ιδέες δώρων Money Tree
Στρατιωτική Κουτιά Σκιά Συνταξιοδότηση
18α δώρα γενεθλίων για τα κορίτσια
Μεγάλες ιδέες δώρων για τη μαμά

Leave a Reply