2 Ιδέες δώρων επετείου

Δεύτερη επέτειος είναι σίγουρα μια ειδική περίσταση και μπορεί να είναι πολύ πιο συναρπαστικό από ό, τι το πρώτο. Όπως μπορείτε να συμπληρώσουν δύο χρόνια της σχέσης σας, σας γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον ακόμα καλύτερα και δεν έχουν αμφιβολίες για το τι αρέσει και τι όχι σύντροφό σας. Λοιπόν, αυτό δεν κάνει την εύρεση ένα δώρο πολύ πιο εύκολο; Σίγουρα! Και αν όχι, τουλάχιστον επιλέγοντας έναν από τη λίστα δεν πρέπει να είναι μια σύγχυση ως γνωρίζετε / του γούστα της πολύ καλά μέχρι τώρα. Κατά την περιήγηση μέσα από τις 2 ιδέες για δώρα επετείου, θα βρείτε μερικά φτηνά, καθώς και ακριβά κομμάτια. Επιτρέψτε μου να σας πω ότι ένα δώρο δεν χρειάζεται να είναι ακριβό, αλλά πρέπει οπωσδήποτε να είναι κατάλληλα για το σύντροφό σας. Σαν ένα σέξι άρωμα κάνει ένα μεγάλο δώρο για εκείνη, αλλά η ίδια θα μπορούσε να είναι μια λανθασμένη επιλογή αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα καθόλου. Έτσι, εδώ είναι οι ιδέες, περιηγηθείτε μέσα από αυτά και να επιλέξουν αυτούς που θα βρει το καλύτερο για το σύντροφό σας.

Συλλογή Μνήμες

Κάντε τις καλύτερες επιλογές για αυτήν την ημέρα. Πώς συσκευασία για τις μνήμες από τις γλυκές στιγμές που περάσαμε μαζί; Λοιπόν, αυτό είναι επίσης μια δημιουργική ιδέα για δώρο ότι ο σύντροφός σας είναι βέβαιο ότι θα αγαπήσετε. Συλλέξτε το ασφαλίσει από στιγμές που περάσαμε μαζί. Λοιπόν, αν έχετε αποθηκεύσει τα εισιτήρια κινηματογράφων, κουπόνια ταξίδια, εισιτήρια του μίνι διακοπές σας, λουλούδια (που βρίσκεται ανάμεσα στις σελίδες του προσωπικού ημερολογίου σας) αυτός / αυτή ταλαντούχος σας, ήρθε η ώρα να τους πάρει και να μετατρέψετε σε ένα υπέροχο στοιχείο δώρο. Ένα ημερολόγιο του γλυκές αναμνήσεις σας μπορεί να είναι μια εξαιρετική ιδέα. Κολλήστε τη συλλογή που αναφέρονται παραπάνω και φωτογραφίες για τα γεγονότα (ένα σε κάθε σελίδα). Γράψτε γραμμές σχετικά με αυτές τις μνήμες και να προσθέσετε ένα ρομαντικό απόσπασμα σε κάθε σελίδα. Μια φωτογραφία κολάζ από αυτές τις εκτυπώσεις φωτογραφιών είναι επίσης μια μεγάλη ιδέα.

Τέλεια δώρα για αυτόν / αυτήν

Μέχρι τώρα ξέρετε για τους αγαπημένους και τα χόμπι του συντρόφου σας καλά. Έτσι, βρίσκοντας ένα δώρο εκ τούτου δεν είναι ένα δύσκολο έργο, έτσι δεν είναι; Εδώ είναι μερικές ιδέες. Δώρο το αργότερο gadget ή ζεστό αξεσουάρ gadget για τον άνθρωπο εραστή gadget σας. Για αυτό το τέρας φυσικής κατάστασης, απλά επιλέγουν για μια υπέροχη τσάντα γυμναστηρίου και μερικά CDs προπόνηση, ή μια ετήσια συνδρομή από ένα γυμναστήριο μπορεί επίσης να είναι μια μεγάλη επιλογή. Θα παρουσιάσει μια δωροεπιταγή από ένα αναζωογονητικό σπα, κομμωτήριο, σαλόνι ομορφιάς, ή ένα καρφί σαλόνι σε ομορφιά συνειδητή φίλη σας. Η τελευταία ebook αναγνώστης μπορεί να είναι το καλύτερο δώρο για το σύντροφό σας που αγαπάει τα βιβλία ανάγνωσης.

Εξατομικευμένη Δώρα

Εξατομικευμένα δώρα είναι πάντα στην κορυφή της λίστας, όταν πρόκειται για τον εορτασμό περιπτώσεις, όπως επετείους ή γενέθλια. Εξατομικευμένη δώρα μπορεί να περιλαμβάνει ένα ωραίο μαξιλάρι ή ένα ζευγάρι μαξιλάρια με κεντημένα τα ονόματα σας σε αυτό. Πόσο περίπου έχοντας ένα ωραίο σπιτικό δώρο με τη ζωγραφική το μαξιλάρι σας καλύπτει; Λοιπόν, αυτό είναι μια μεγάλη ιδέα, έτσι δεν είναι; Ένα άλλο καλό εξατομικευμένο δώρο που μπορείτε να εξετάσει το ενδεχόμενο υποβολής είναι μια ζεστή κουβέρτα για δύο. Επιτρέψτε μου να σας πω ότι αυτό κάνει το πιο ρομαντικό δώρο για το σύντροφό σας. Αυτή η κουβέρτα μπορεί να προσωποποιηθεί με διάφορους τρόπους όπως την προσθήκη μια γλυκιά μήνυμα, μια φράση ή ακόμη και να πάρει μια μεγάλη φωτογραφία του δυο σας υφασμένα πάνω του. Υπάρχουν μια σειρά από online πωλητές που προσφέρουν μια ποικιλία από εξατομικευμένη κουβέρτες.

Δώρα για να απολαύσετε

Τώρα αυτό είναι κάτι που εσείς και ο σύντροφός σας είναι σίγουρο ότι θα αγαπήσετε. Τι μπορεί να είναι πιο ιδιαίτερο από το να δαπανά αυτή την ξεχωριστή ημέρα με το σύντροφό σας με τον καλύτερο τρόπο; Έτσι, κρατήσεις εισιτηρίων για μίνι διακοπές ή την ολοκλήρωση της παραγγελίας, αν μπορείτε να πάτε για ένα περιπετειώδες ταξίδι που θα είναι μια εντελώς νέα εμπειρία. Τα δώρα που θα βοηθήσει και τους δυο σας να χαλαρώσετε και να μείνουν έξω από τη ρουτίνα σας για την ημέρα, και το πιο σημαντικό μείνουν μαζί και να απολαύσετε την ημέρα στο έπακρο είναι σίγουρα οι καλύτερες από αυτές.

Επιλέγοντας ένα δώρο δεν πρόκειται να είναι δύσκολο όταν ξέρεις καλά το σύντροφό σας. Σκεφτείτε έξω από το κουτί και να εξερευνήσετε τη δημιουργική πλευρά σας να μετατρέψει αυτήν την ημέρα στο πιο αξέχαστη ημέρα της ζωής του συντρόφου σας.

Στοχαστικοί δώρα για το φίλο σας
Δώρα για τον μπαμπά από την Κόρη
Δημιουργικούς τρόπους για να δώσει τα χρήματα ως δώρα
Χριστούγεννα ιδέες δώρων τροφίμων
Δώρα κηπουρικής για τους άνδρες
Καλάθια δώρων διακοπών
Ιδέες Λεύκωμα Συνταξιοδότηση
Τι δώρο σας για το μωρό αυτά τα Χριστούγεννα;
Ιδέες για Ασυνήθιστο Ρομαντικό Δώρα
Πράγματα που πρέπει να κάνει για το φίλο σας
Καλάθια με φρέσκα φρούτα: Gourmet καλάθι δώρων φρούτων

Leave a Reply