21ης δώρα γενεθλίων για τα κορίτσια

21. Είναι μια μαγική ηλικία! Ένα κορίτσι μετατρέπεται σε μια γυναίκα στα 21. Η ελευθερία σε συνδυασμό με την ευθύνη! Διασκέδαση είναι ισορροπημένη με την εξέταση ζωή με κάποια σοβαρότητα! Η στροφή είκοσι ένα είναι ένα ορόσημο στη ζωή του κάθε κοριτσιού, τα δώρα για τα 21α γενέθλιά του θα πρέπει να επιλεγεί με τέτοιο τρόπο ώστε να εκφράζουν και εκπροσωπούν αυτή την αλλαγή στη ζωή της. Μετακινηθείτε προς τα κάτω για μερικές προσεκτικά επιλεγμένα δώρα γενεθλίων για τα κορίτσια …

Εξατομικευμένη κουτί μπιχλιμπίδι
Μια ειδική και αξέχαστη δώρο για εκείνη, η οποία μπορεί να διαρκέσει για πάντα και να υπενθυμίσω σας είναι ένα εξατομικευμένο κουτί μπιχλιμπίδι. Δώρο της ένα επάργυρο ένα, αλλά πριν από αυτό να πάρει μια βαθιά προσωπική μήνυμα χαραγμένο πάνω του. Μπορείτε να πάρετε το όνομά της αποτυπώνεται σ ‘αυτήν με την ημερομηνία γέννησής της. Σ ‘αγαπώ για πάντα, έχετε μια υπέροχη ζωή, μπορείτε να μου κόσμο να πάει γύρω – αυτά είναι μερικά από τα μηνύματα που μπορείτε να πάρετε χαραγμένο στο κουτί.

Κοσμήματα
Τα διαμάντια είναι οι καλύτεροι φίλοι ενός κοριτσιού. Μην ανησυχείς Δεν χρειάζεται να δώσει τα διαμάντια της για τα 21α γενέθλιά της, να την κάνει ευτυχισμένη. Sterling ασημένια κοσμήματα προσφυγές εξίσου σε μια γυναίκα, ιδίως όταν παρουσιάζεται σε αυτήν από κάποιον κοντά. Έτσι, μπορείτε να δώρο μια ασημένια στερλίνα καρδιά κρεμαστό κόσμημα που έχει αρχικά το όνομά της που αναγράφεται σε αυτό. Ή ένα ασημένιο βραχιόλι με κάποια περίτεχνα σχέδια σε αυτό. Επιλέξτε ένα κομμάτι κοσμήματος που φαίνεται ή αισθάνεται διαφορετικά, θα το αγαπήσει πάρα πολύ!

Καλάθι δώρου με 21 αντικείμενα
Δώστε ένα καλάθι δώρο που έχει μια συλλογή από είκοσι μία δώρα σε αυτό! Μπορείτε να δώσετε την t-shirts με κάποια αστεία εισαγωγικά για τη μετατροπή 21, μεγάλες κούπες καφέ, διάφορα είδη καλλυντικών, μικρά βιβλία τραπέζι με αποσπάσματα για τη ζωή και την αγάπη, κλπ. τυλίξτε δώρο κάθε ένα από τα είκοσι ένα ξεχωριστά αντικείμενα. Όταν παίρνει για να ανοίξει είκοσι μία δώρα σε μία κίνηση, που θα ενθουσιαστούν πέρα ​​από τις λέξεις!

Ένα μέρος
Μία από τις καλύτερες ιδέες είναι να ρίξει ένα κόμμα της. Κάντε την ευκαιρία όλοι γι ‘αυτήν. Προσκάλεσε όλους τους στενούς φίλους της. Σχεδιάστε την μενού κόμμα και το θέμα ανάλογα με τις προτιμήσεις της. Για παράδειγμα, για τις διακοσμήσεις κόμμα, που παρουσιάζονται κομμένα outs του τα αγαπημένα αστέρια της μουσικής μπάντας, τον αθλητισμό ή άλλες προσωπικότητες. Κρατήστε μια παρουσίαση για τη ζωή της, στην οποία θα δείξει στους επισκέπτες εικόνες της, δεξιά από τη στιγμή που ήταν ένα. Παραγγελία τριών επιπέδων ειδική τούρτα γενεθλίων. Παίξτε τη μουσική της επιλογής της και να κρατήσει πιάτα που αγαπά να φαράγγι για. Όπως εύνοιες συμβαλλόμενων μερών, δίνουν στους επισκέπτες goody τσάντες που γεμίζουν με τα αγαπημένα μπισκότα και σοκολάτες της. Με τόση προσοχή και εστίαση πάνω της, αυτή θα μείνει άφωνος τις προσπάθειες στους σας για να την κάνει να αισθανθεί ειδική για τα 21α γενέθλιά της!

Διακοπές
Για τους γονείς που ψάχνουν για ένα δώρο για την κόρη τους, ένα από τα καλά δώρα γενεθλίων για τα κορίτσια είναι να την στείλει σε διακοπές σε κάποιο μέρος που πάντα ήθελε να επισκεφθεί. Διερεύνηση και αντιμετωπίζουν τα νέα πράγματα, ανθρώπους και μέρη, αυτό είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για κάθε ένα είκοσι χρονών! Έτσι, δώρο ένα πακέτο διακοπών και κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα!

Πορτραίτο
Ένα μοναδικό δώρο γενεθλίων είναι να κλείσετε σε ένα στούντιο για το κορίτσι, να κανονίσετε ένα make-up καλλιτέχνης και σχεδιαστής κοστουμιών και να έχει το κορίτσι να πάρετε φωτογραφίες της κλικ, όπως τα μοντέλα! Αυτό το δώρο θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τα κορίτσια που τους αρέσει να δούμε μεγάλη και γνωρίζοντας τις γυναίκες, που περιλαμβάνει όλα τα κορίτσια! Μόλις κάνετε κλικ οι φωτογραφίες, επιλέξτε ένα ή δύο καλύτεροι ανάμεσά τους και να τους πλαισιώνεται σαν ένα πορτρέτο. Μπορεί να το βάλετε στον τοίχο της κρεβατοκάμαράς της και κάθε φορά που κοιτάζει σε αυτό από τότε, που θα θυμίζει τη διασκέδαση χρόνο που είχε στις 21 γενέθλιά της, μοντελοποίηση για τις φωτογραφίες!

Αυτά είναι, κατά τη γνώμη μου, μερικά από τα καλύτερα δώρα για τα κορίτσια. Φυσικά, όπως κάθε κορίτσι είναι διαφορετικό και έτσι θα είναι συμπάθεια και τις επιλογές της. Έτσι, όταν βγεις στον πηγαιμό για την επιλογή ένα δώρο για το κορίτσι σας, σκεφτείτε όλα τα πράγματα που ενδιαφέρεται για όλα και ό, τι της αρέσει να κάνει και στη συνέχεια να πάρετε ένα δώρο που νομίζετε ότι είναι χρήσιμο να της, αγγίζει την καρδιά της και η οποία της διασκεδάζει!

Σπιτική ιδέες δώρων για τα 50α γενέθλια
Ιδέες Λεύκωμα Συνταξιοδότηση
Καλύτερα δώρα για τη μαμά 2012
Crafts Ημέρα του Πατέρα
Σπιτική δώρα για τον μπαμπά
Δώρα για να βγάλουν για τα Χριστούγεννα
Ασημένια Δώρα επετείου
Συνταξιοδότηση Δώρα για Boss
Καλή δώρα γενεθλίων
Δημιουργικούς τρόπους για να δώσει τα χρήματα ως δώρα
75α ιδέες δώρων γενεθλίων

Leave a Reply