25ος Δώρα γαμήλιας επετείου

A 25η επέτειο του γάμου είναι ένα βαρυσήμαντο γεγονός. Σε μια εποχή όπου τόσοι πολλοί γάμοι γύρω μας αποτυγχάνουν, και τόσα πολλά ζευγάρια αντιμετωπίζουν προβλήματα στο γάμο τους, παρακολουθώντας ένα ζευγάρι που οδήγησε το ρεύμα για 25 χρόνια είναι πραγματικά μια μεγάλη υπόθεση.

Στην εποχή του σήμερα, στέκονται ως μαρτυρία για το γεγονός ότι η αληθινή αγάπη, με λίγη κατανόηση προσαρμογή, ο συμβιβασμός και η αμοιβαία, μπορεί να αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου. Αναρωτιέται κανείς τι να δώρο ένα τέτοιο ζευγάρι που έχει γνωρίσει το δώρο της αμοιβαίας αγάπης εδώ και 25 χρόνια!

Με τα υψηλά ποσοστά διαζυγίων που έχουμε, ένα ζευγάρι παντρεμένο για 25 χρόνια είναι αρκετά ένα θέαμα να βλέπω. Θα σας πω ότι πολεμούν, ακριβώς όπως οποιοδήποτε άλλο ζευγάρι, αλλά υπάρχουν δεσμοί που τους κρατήσει μαζί δεν έχει σημασία ποια είναι η πρόκληση που αντιμετωπίζουν. Αυτός είναι ο λόγος, η 25η επέτειος θα πρέπει να εορτάζεται κατά κάποιο τρόπο το παντρεμένο ζευγάρι θα θυμάται για πάντα.

Ιδέες δώρων για το ζευγάρι

Ασημικά
Λοιπόν, αυτό δεν ονομάζεται Silver Jubilee για τίποτα ξέρεις! Θα μπορούσατε να αγοράσετε ένα ασημένιο πιάτο (ή επάργυρα ένα!) με τα ονόματά τους χαραγμένα σε αυτήν. Θα μπορούσατε επίσης να βάλει σε μια ρομαντική στίχο ή δύο από το αγαπημένο τραγούδι ή ποίημα αγάπη τους! Το δικαίωμα του παιδιού σερβίτσια σχεδιαστής μπορεί να κοιτάξει brilliant για το τραπέζι ή ακόμη και σε ένα ράφι. Αυτό το δώρο θα είναι κάτι που το ζευγάρι μπορεί να χρησιμοποιήσει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πλαίσια
Θα μπορούσατε επίσης δώρο τους ένα ασημί κορνίζα. Θα μπορούσατε να κάνετε ακόμα πιο ειδικά αν μπορείτε να πάρετε κάποιο τρόπο τα χέρια σας στην αρχική φωτογραφία του γάμου τους και το πλαίσιο αυτό! Ένα φοβερό λεπτομερή πλαίσιο κατασκευασμένο από καθαρό ασήμι (ή ακόμη και επιχρυσωμένο ασήμι) Θα είναι ένα εκπληκτικό δώρο ψάχνει για το ζευγάρι των 25 ετών.

Τραγούδια
Μια συλλογή από τραγούδια αγάπης είναι πάντα θα είναι ένα από τα αγαπημένα μου ιδέες, είτε πρόκειται για κάθε περίσταση! Αν σε κάποιον φίλο σας, ο οποίος είναι έτοιμος να γιορτάσουν την 25η επέτειο του γάμου τους, αυτή τη στιγμή, πιθανώς παντρεύτηκε στα τέλη της δεκαετίας του ογδόντα. Υπήρχαν αρκετά καλά τραγούδια αγάπης κυκλοφόρησε σε αυτό το έτος, συμπεριλαμβανομένων Hello Lionel Richie και εγώ απλώς καλείται να πω Σε αγαπώ με Stevie Wonder. Τι μια καλή χρονιά για να παντρευτούν! Ένα άλλο πολύ καλό δώρο είναι να λάβει μία από τις κλασικές ιστορίες αγάπης όλων των εποχών, όπως και η ιστορία της Κλεοπάτρας και του Μάρκου Αντώνιου και να την αντικαταστήσει με τα ονόματα του ζευγαριού!

Πρόγραμμα διακοπών
Θα μπορούσατε επίσης να στείλετε το ζευγάρι για μια τόσο αναγκαία διακοπές, σαν ένα δεύτερο μήνα του μέλιτος. Η προτιμώμενη επιλογή θα είναι ο τόπος που πάντα ήθελε να πάει. Αν αυτό δεν είναι δυνατό για οποιοδήποτε λόγο, μπορείτε να επιλέξετε την πλησιέστερη δυνατή επιλογή, κάτι που το ζευγάρι δεν θα διαφωνούσε με. Η ιδέα, αν για να συνειδητοποιήσουν τι τους αρέσει, αντί να εμφανίσει τη δική σας ιδέα του ένα διασκεδαστικό μέρος. Άλλες δώρα που μπορεί να έρθει σε αυτή την κατηγορία περιλαμβάνονται κουπόνια για θεραπείες σπα, ή μια ιδιότητα μέλους γυμναστικής.

Ίδια Κοσμήματα
Αν σκοπεύετε να πάρετε το σύζυγο και τη σύζυγο διάφορα δώρα επετείου, μπορείτε να αγοράσετε πανομοιότυπα κομμάτια. Μπορείτε να τους πάρετε παρόμοια ασημένια κοσμήματα όπως ρολόγια δαχτυλίδια, σκουλαρίκια κ.λπ. ή για την ίδια και ένα δαχτυλίδι για τον ίδιο. Ο σχεδιασμός μπορεί να είναι εντελώς ίδια, ή ανάλογα με το γούστο του ενός ή του ατόμου. Για παράδειγμα, ο τύπος του δακτυλίου μπορεί να είναι μεγαλύτερο και πιο παχύ, ενώ το δαχτυλίδι του κοριτσιού θα είναι λεπτότερο με ένα μεγαλύτερο στολίδι.

Πάρτι έκπληξη
Θα μπορούσατε επίσης να ρίξει ένα κόμμα τους επέτειο. Αν τους αρέσει ο χορός, μπορείτε να κάνετε μια αίθουσα χορού. Μπορείτε να τους πάρετε λίγο νοσταλγικό από ένα πάρτι με θέμα το γάμο. Αν το ζευγάρι είναι λίγο στην άγρια ​​πλευρά, θα μπορούσε να ρίξει τους ένα ελαφρώς wackier πάρτι θέμα! Η ιδέα αυτή λειτουργεί καλύτερα όταν γίνεται από μια ομάδα από ό, τι από ένα άτομο. Θα μπορούσε να πετάξει το ζευγάρι έξω σε ένα σημείο διακοπών, όπου θέλετε να τους περιμένει, πλήρης, με ένα ολόκληρο σπίτι για πάρτι το βράδυ.

Λουλούδια και κέικ
Όπως και το ασήμι είναι το μέταλλο που σηματοδοτεί την 25η επέτειο του γάμου, ίριδας είναι λουλούδι του. Θα μπορούσατε να τους δώρο ένα μπουκέτο από ίριδες. Μία από τις πιο απλές ιδέες θα ήταν μια παραδοσιακή γαμήλια τούρτα με ένα ασημένιο άριστο και 25 κεριά.

Δώρα για τον άλλον

Serenading
Τίποτα δεν δάπεδα μια γυναίκα σαν άντρας τραγουδώντας αγαπημένα της τραγούδια! Τι κι αν τραγουδάτε σαν κοράκι; Με λίγα μαθήματα τραγουδιού, θα μπορούσε να τελειοποιήσει την τέχνη και να κάψει ένα CD από τα αγαπημένα τραγούδια του αγαπημένου σας προσώπου.

Το σχέδιο ταινία
Μπορείτε να θεωρείτε τον εαυτό σας τυχερό αν υπάρχει μια καλή ταινία να παίζει στο θέατρο. Με λίγη επιρροή, μπορείτε να πάρετε το διευθυντή του θεάτρου να μεριμνήσει για μια κορδέλα για την ασημένια να κοπεί, και τα καλύτερα καθίσματα στο σπίτι. Ή το πλήρες σπίτι για εκείνο το θέμα. Αν δεν υπάρχει τέτοια ταινία, μην φθείρετε! Μπορείτε να νοικιάσετε αγαπημένη ταινία της και χώνομαι στον καναπέ! Θα μπορούσατε να την πάρει, επίσης, σε μια όπερα ή μια ρομαντική μουσική αν δεν απολαμβάνει το περισσότερο από μια ταινία.

Συμβολική Κοσμήματα
Το κόσμημα είναι επίσης ένα καλό δώρο. Αγοράστε της ένα νέο ασημένιο δαχτυλίδι και υπόσχομαι της ένα χρυσό το ένα μετά το άλλο 25 χρόνια! Ή θα μπορούσε να είναι κάτι που μόνο οι δύο από σας θα μπορούσε να καταλάβει. Όπως και ένα ειδικό σετ σκουλαρίκια που θυμίζει μια περιπέτεια που είχατε μαζί, ή κάτι που γιορτάζει την αγάπη σας για το ίδιο πράγμα.

Ειδικό Δείπνο
Από την άλλη πλευρά, όλοι γνωρίζουν ότι ο δρόμος για την καρδιά ενός άντρα είναι μέσα από το στομάχι του. Ό, τι είπε σε 25 χρόνια, ένας άνδρας αγαπά και εκτιμά το μαγείρεμα της συζύγου του πάνω από όλα. Μπορείτε να μαγειρέψετε το αγαπημένο του γεύμα του. Έχετε ένα ήσυχο σπιτικό φαγητό και να μιλήσουν για τα 25 χρόνια που έχετε μοιραστεί μαζί. Τελειώστε μακριά με κάποια τρομερή επιδόρπιο και χορό το αγαπημένο σας τραγούδι.

Η 25η επέτειος είναι μια ειδική περίσταση και μπορείτε να το κάνετε ειδική ημέρα τους με αυτά τα δώρα! Να θυμάστε ότι είναι μόνο τόσο ιδιαίτερη όσο θέλετε να είναι. Μπορεί να είναι μια ευκαιρία για να βγούμε με το σύζυγό σας, πάρτε μαζί με όλη την οικογένεια και τους φίλους σας ή να απολαύσετε την άνεση του σπιτιού σας, αν δεν έχετε να το κάνουμε αυτό συχνά. Απλά να είναι κάτι που θα θυμάστε για το υπόλοιπο της ζωής σας μαζί.

Χριστουγεννιάτικα δώρα Gag
1 Έτος Δώρα επετείου
21ης δώρα γενεθλίων
Σπιτική Ρομαντικό Δώρα για Εκείνον
Σπιτική δώρα για τους εκπαιδευτικούς
50ος Δώρα γαμήλιας επετείου για Γονείς
Θέματα Επέτειος Με Έτος
Πρώτα δώρα επετείου
Καλάθια με φρέσκα φρούτα: Gourmet καλάθι δώρων φρούτων
Δώρα Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου γι ‘Αυτόν
Δημοφιλή Δώρα 2012

Leave a Reply