25ος ιδέες δώρων επετείου

Αν κάποιος σας ζητήσει, πόσα ζευγάρια γνωρίζετε που έχουν συμπληρώσει είκοσι πέντε χρόνια μαζί, είμαι βέβαιος ότι δεν θα είναι σε θέση να σκέφτονται περισσότερες από δύο ή τρεις. Πηγαίνουν τις ημέρες όταν οι άνθρωποι ορκιστεί και έμεινε δεσμευθεί σε γάμους για τόσα πολλά χρόνια. Και αν είστε ένας από εκείνα τα ζευγάρια που εξακολουθεί να πιστεύει στην ιδέα του να είναι μαζί για καλό ή για κακό, τότε θα είναι πραγματικά ιδιαίτερο και μοναδικό. Δεδομένου ότι, είστε ένας από εκείνους τους λίγους τυχερούς που παίρνουν για να γιορτάσουν εικοστή πέμπτη επέτειο του γάμου σας, η περίσταση το απαιτεί, για μερικά μοναδικά πράγματα που ως ένα ζευγάρι που μπορείτε να κάνετε για τον άλλον.

Αναζωπυρώσει το ειδύλλιο!
Όταν είστε μαζί για είκοσι πέντε χρόνια, είναι μια πιθανότητα ότι το πάθος και το ειδύλλιο έχει λίγο ξεθυμάνει. Έτσι, ό, τι καλύτερη ευκαιρία για να ανάψει τις σπίθες που έφεραν τα δύο μαζί σας από την εικοστή πέμπτη επέτειο του γάμου; Προγραμματίστε μια ρομαντική απόδραση για ακριβώς τους δύο από σας. Βγάλτε σε ένα θέρετρο σε ένα απομονωμένο νησί ή να περάσουν το Σαββατοκύριακο μαζί μπαίνει σε ένα ξενοδοχείο στο σε κάποιο μικρό σταθμό του λόφου. Εάν αυτά φαίνονται πολύ τεντωμένο, μπορείτε να προγραμματίσετε ακόμη κάτι στο χώρο σας το ίδιο. Ίσως μπορείτε να μαγειρέψουν ένα γεύμα μαζί και να το απολαύσετε στην εταιρεία του άλλου. Ή μπορείτε να κλείσετε σε ένα spa για μια μέρα και να λάβει μασάζ μαζί. Υπάρχουν μια σειρά από άλλα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να περάσετε μερικές ιδιαίτερες στιγμές μαζί. Όποια και αν είναι που θα αποφασίσει να κάνει στο τέλος, απλά είναι λίγο φαντασία και δημιουργικό γι ‘αυτό, για να κάνουν την ευκαιρία πραγματικά μοναδική και ιδιαίτερη.

Κάντε το ασήμι!
Το χρώμα και το μέταλλο που σχετίζεται με την 25η επέτειο του γάμου είναι ασήμι. Έτσι, ό, τι σκοπεύετε να κάνετε δώρο ή ο ένας τον άλλον για την επέτειό σας, περιλαμβάνει ένα wee κομμάτι του αργύρου σε αυτό. Όταν πρόκειται για μια γυναίκα, δεν υπάρχει τίποτα σε αυτόν τον κόσμο που μπορεί να γοητεύσει περισσότερο από ό, τι της ένα όμορφο και πανέμορφο κομμάτι του κοσμήματος από τον άνδρα στη ζωή της. Δώρο κοσμήματα γυναίκα σου ασήμι. Αγοράστε της ένα ασημένιο μενταγιόν σε σχήμα καρδιάς διακηρύσσοντας την αθάνατη αγάπη σας γι ‘αυτήν ή δώρο ένα δαχτυλίδι ασημένιο, ανανεώνοντας τη δέσμευσή σας σε αυτήν. Μπορείτε να αγοράσετε ακόμη και μια ασημένια κορνίζα, βάλτε την εικόνα σας σε αυτό και δώρο για τη σύζυγό σας. Ρομαντικό και προσεγμένες κινήσεις, όπως αυτές θα αγγίξει σίγουρα την καρδιά της.

Οι γυναίκες που ψάχνουν για κάποια ειδικά δώρα για τους συζύγους τους, πρέπει να θυμόμαστε ένα πράγμα και αυτό είναι – δεν έχει σημασία τι ηλικία, οι άνδρες θα είναι άνδρες! Έτσι, ο άνθρωπος δώρο σας το πιο πρόσφατο ηλεκτρονικό gadget στην αγορά και θα είναι ευτυχισμένος. Μπορείτε επίσης να σκεφτείτε gifting τον ένα εισιτήριο για έναν αγώνα ποδοσφαίρου και να την παρακολουθήσετε μαζί πανηγυρίζουν την πλευρά που υποστηρίζει. Δώρο τυλίξτε το εισιτήριο αγώνα ή το gadget σε ένα ασημένιο χαρτί πριν δίνοντάς του να καταστήσει ικανό για την αργυρή επέτειό σας.

Go Down the Lane μνήμης!
Θα έχουν μαζί για είκοσι πέντε ολόκληρα χρόνια! Εσείς οι δύο πρέπει να έχουν μαζί μέσα από τόσα πολλά πράγματα. Έτσι, για εικοστή πέμπτη επέτειο του γάμου σας, διηγηθούν όλες τις αναμνήσεις σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα άλμπουμ φωτογραφιών με όλες τις εικόνες σας μαζί, δεξιά από τη στιγμή που άρχισε να βγαίνει με όταν παντρεύτηκε το πότε είχατε τα παιδιά και ούτω καθεξής. Ένα μοναδικό πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να συγκεντρώσει ρομαντικά τραγούδια από τη στιγμή που εσείς οι δύο άρχισαν να πηγαίνουν έξω ή παντρεύτηκε και να τους ακούσουμε μαζί, μιλάμε για τα παλιά. Ένα άλλο πράγμα που οι δύο από σας μπορεί να κάνει είναι να γράψει κάτι για τον άλλον κατ ‘ευθείαν από την καρδιά σας. Μπορεί να είναι οτιδήποτε – μια ιστορία, ένα ποίημα ή απλά μηνύματα αγάπης. Για να προσθέσετε την 25η επέτειο επαφή με αυτά, γράφουν με ασημί μελάνι και διάβασε τα μηνύματα για την ημέρα D αγκαλιά του άλλου.

Επέτειοι όπως η σημερινή είναι η τέλεια ευκαιρίες για να εκφράσετε την αγάπη σας για τον άλλον. Και η ανταλλαγή των μοναδικά δώρα είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να δείξει πόσο φροντίζετε για τον άλλον!

Μεγάλη Δώρα επετείου για άντρες
Καλάθια δώρων Συλλυπητήρια
Όλη την οικογένεια τα Χριστούγεννα ιδέες δώρων
Δώρα για το φίλο σας
Σπιτική ιδέες δώρων για τις έφηβες
50ος Δώρα γαμήλιας επετείου
Δώρα κηπουρικής
Ιδέες δώρων για τα 50α γενέθλια του μπαμπά
Χειροποίητα ιδέες δώρων
Οικογενειακά Χριστούγεννα δώρο ιδέες Exchange
20η επέτειος παραδοσιακό δώρο

Leave a Reply